- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.461
neden canım platonik aşkın evlimide umutsuzsun böyle....
ayol sana bişi diyimmi ama heyacan yapma eşim liseden sınıf arkadaşım ozaman çok istememize rağmen aramızda bir arkadaşlık olmadı mezun olduk 10 yıl hiiiççç görüşmedik haber eser yok....
ama 10 yıl hiççç aklımdanda çıkmadı hiç kimseyle görüşmedim...
10 yıl sonra aniden karşılaştık yolda selam kelam 2. görüşmede evlenmeyi düşündüğünü ve bu kişininde ben olduğumu söyledi...hepi topu 6 ayda dünya evine girdik... hayallerde gerçek olabilirmiş maşallah diyinnn yanlızz cancazum....
sağolun kızlar, böyle seyler pek söylenmez ama ben sık sık verıyorum sadaka çok şükür.
benı cooook kurtarmıstır sadakalarım ve ananeciğimin duaları..
sekerım bende bugun senın kayınvalideciğine davetliyim. bana ızgarada yapmıs cuprayı :)))))
ahhh canımm hoşgeldın. bızde dogum ve evlılık kılolarımızı vermeye calışıoruz.
ınsaAllah yardımımız dokunur sana da.
afferin kuzucumaaaaa
nıye platonık bu cocuk soyle bakem. cok mu yakısıklı? senı begenmez dıye mı korkuosun? azıcık muhabbet et, ortam kurmaya calış.
ohhh valla yemekler kaynanandan, bulasıklar enısteden hayat sana guzel kontesım. benı evlat edının sız yaaa. babaaanne namzeti dolamlar balıklar yapıo beslıo sızı
wayyy wayyy wayyyy sayın seyırcıler flowerım çiçeğim gaza gelmiş. helal devaaammm
neyse kızlar ıftar vaktı yaklasıo, ben gıdıp corbamı , balıgımı yıyım.
125 mekık cektım bu arada
3-4 dk da twister
ayyy kocammm bana süprüz yaptııı...büroma geldi
çok hoşşş ben kaçıyorum toplanayımmmm....
günün konusuna cevap vereyim hemen :)
eşimle ingilizce kursunda tanıştık 4 ders sonra sevgili oldukçıkmaya başlamamızla söz kahvemizin arası 21 gün gerisini siz düşünün artık :):)
geç kalmış bi cevap veriyim bende
bende aşk evliğiği yaptım zaten insanda 17 yaşında mantık pek işlemiyo
ama allaha şükür kocama o da bana hala aşık bide çok ayrı kaldığımız için evliliğimiz yıpranmıyo şimdiki aklım olsa yine kocamla evlenirdim canım benim çok seviyorum kocamııı
ne güzel ya herkes aşk evliliği yapmışdarısı bizim de başımıza leyya'cım yok öyle mantık evliliği filan hem aşk olsun, hem de mantığa uysun
duygucum özelden ulaşıyorum sana şimdi.
neden canım platonik aşkın evlimide umutsuzsun böyle....
ayol sana bişi diyimmi ama heyacan yapma eşim liseden sınıf arkadaşım ozaman çok istememize rağmen aramızda bir arkadaşlık olmadı mezun olduk 10 yıl hiiiççç görüşmedik haber eser yok....
ama 10 yıl hiççç aklımdanda çıkmadı hiç kimseyle görüşmedim...
10 yıl sonra aniden karşılaştık yolda selam kelam 2. görüşmede evlenmeyi düşündüğünü ve bu kişininde ben olduğumu söyledi...hepi topu 6 ayda dünya evine girdik... hayallerde gerçek olabilirmiş maşallah diyinnn yanlızz cancazum....
ay yalnız bayıldım ben bu hikayeyee.41 kere maşallah.
bana da umut oldu valla, hayaller de gerçek olabiliir
kizz senin hikayende benimkinemi benziyor yoksa? biraz anlatsana?
canım ya hiç sormaaben hayranım ona her şeyine. çok garipve saf duygularım. yani onun benimle olmayacağını biliyorum bi beklentim yok ama seviyorum işte sadece adımı filan biliyor, pek bi tanışıklığımız yok.
şu anda da istanbulda değil zaten. başka bi yerde yüksek lisans yapıyor.
anlayacağın çoook zor benim iş. hatta imkansız
ama hayırlısı diyeyim :)
güleyimmi agliyayimmi bilemedim çünkü bu konudada birbirimize benziyoruz
bende seviyorum 8-9 yildir ayni ki$iyi ama hiç tanimiyorum sokakta falan görüyorum yilda bir kaç kere, hiç ayni ortamda falan bulunmadik, benim adimi bile bilmiyor, ayni $ehirdeyiz ama...bir umut bende bekliyorum ama nedense bana hep imkansiz gibi geliyor
ay kıyamam yaaa
seninkinin neredeyse tıpkısını yaşamıştım lisede. adımı bilmiyordu. okuldan 3 dönem üstüm:) çok aşığım sanırdım, hergün mektup yazıyodum ona okumayacağını bile bilesonra geçti gitti, unutuluyor:) başkasını sevdim ondan sonra. sen de unutursun belki canım...
her şeyin hayırlısı
ben hiç mektup yazmadim
ya ne bileyim unutsam ke$ke, ama tam unuttum derken yani 4-5 ay görmesem neredeyse unutuyorum ama birden bire sokakta falan görüyorum uzaktan ve malesef i$kence tekrar ba$liyor, kisir döngü gibi, tekrardan 4-5 ay görmüyorum unutuyorum sonra yine görüyorum yine a$ik oluyorum......yillardir böyle ya nerdeyse 10 yil oldu unuturmuyumki bilemem
anam şunlara bakk aşk acısıda çekermiş topiğin çıtırları sizi inş gönlünüze göre olurbu $arkiyi dinleyip agliyorum hep
kim saracak beni kim sevecek?
dur dokunma cigerim aciyor
sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim
bana çok gördügün a$ki sen ellere ver
terk edeli $imik degil ali$ir gönlüm
SEVILMEDEN SEVMEK VARYA O DAHA BETER
hadi beni öldür beni unut
hadi beni göm yalnizliga
hadi bana hepsi yalan de, beni birakmaaa
ya aglanacak halime gülüyorummm
günaydın kızlar dükkanı ben açıyım bugün :):)
dünkü menüm
sabah kıymalı kesme çorba 1 dilim kızarmış çav. ekmeği
ara 3 çatal pasta
öğlen sabahkiyle aynı biraz yeşillik
ara 5 badem 3 hurma
akşam 1 tabak pırasa 2 kaşık yoğut 1 dilim ekmek
2 fincan bitki çayı
1 fincan süt
5 bardak çay
2 litreye yakın su
teşekkür ederim canım iyiyiz hamd olsun düzeliyoruz artıkanam şunlara bakk aşk acısıda çekermiş topiğin çıtırları sizi inş gönlünüze göre olur
feslim nasıl oldun cnmmm kızın nasıl olduuu ???
teşekkür ederim canım iyiyiz hamd olsun düzeliyoruz artık
günaydın herkese güzel bir istanbul sabahındAn müthiş bir sabah
günaydin
dün giremedim cünkü islerimi bitiremedimdünde banyo ve wc mi sildim dip bucak,camasirlarim vardi onlari hallettim,bi kapilar kaldi silinecek,bugün pazara gitmeseydim onlarida silerdim ama yetistiremem yarina kaldi artik,dünkü menüm tam bir facia,
bir tabak etli patates yemegi yedim,ama iki kere yürüyüse ciktimöglen oglumla ciktim ,aksamada kizimi gezdirdim,iki gündür aksam üstü yürüyorum,en zindan yediklerim erir.eliptik yapmaya zamanim olmadi,belki bugün eliptigiide yaparim.nerdeyse iki litrede su ictim
bu $arkiyi dinleyip agliyorum hep
kim saracak beni kim sevecek?
dur dokunma cigerim aciyor
sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim
bana çok gördügün a$ki sen ellere ver
terk edeli $imik degil ali$ir gönlüm
hadi beni öldür beni unut
hadi beni göm yalnizliga
hadi bana hepsi yalan de, beni birakmaaa
ya aglanacak halime gülüyorummm
günaydınnnnnn hanımlarrr sağlık huzur mutluluk dilerim bu yeni gündee
ben artık word sayfasına ne yedim ne içtim saati atine yazıyorum böylece unuttuğum ş eyler varsaa atlamıyorum vede ne kadar yedim görüyorum görmek de farklı oluyormuş yaaa neyse menümmm
Aç karnına ballı limonlu ılık su
Kahvaltı:yeşillik peynir zeytin çeri domates yarım dilim kızarmış ekmek
Ara öğün 10:40 - 1 galete 2 fındık yarım ceviz
Ara öğün 12:10 - 1 tane kayısı
Öğle 13:30 - 200ml çorba ölçtüm bol yeşillikli salata yağsız tuzsuz limonlu
ara 14:15 - 1 fincan ayran
ara 16:15 -yeşil çay
ara 17:07 - küçük kase yoğurt içine salatalık doğradım birazda nane cacık gibi ama susuz
18:30 - 2 galete 5 badem yarım ceviz 1 kayısı 3 fındık
ılık tarçımlı light süt 3 badem
şunu anlıyorum ben her mutfağa gidişimde birşeyler aatıyormuşum ağzımaaaiyiken evde atıştırmalıklar var ya olmasa ilk cıssss saldırcam demekkk neyseee bunuda biraz azaltmam lazımmm tavsiye ederimm kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?