Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

diyemedigim için platonik, evli degil Allah'a $ükür ama ne bileyim ben konu$mak orda kalsin yüzüne bile bakamiyorum
vallahi umutlandim $imdiiiiiiii bende ona a$ik olali neredeyse 10 yil oldu acaba kar$ima çikarmi yaa in$allah!
ma$allah canim çok tatlisinizz

ayyy kocammm bana süprüz yaptııı...büroma geldi
çok hoşşş ben kaçıyorum toplanayımmmm....

bence dünyanin en yaki$iklisi ama bilmem belki ba$lkalari o kadar yaki$ikli bulmuyordur
ne bileyim söyliyemedigim için tek tarafli oldugu için platonik i$te :'(
he birde muhabbet edecek zaman olmuyorki sokakta görüyorum yilda bir kaç kere

günün konusuna cevap vereyim hemen :)

eşimle ingilizce kursunda tanıştık 4 ders sonra sevgili olduk çıkmaya başlamamızla söz kahvemizin arası 21 gün gerisini siz düşünün artık :):)

hihihih sizde çok $ekersiniz yaa, demek kismet i$le böyle bir anda oluyorr

hmmmmm çok güzel yaa

ne güzel ya herkes aşk evliliği yapmış darısı bizim de başımıza leyya'cım yok öyle mantık evliliği filan hem aşk olsun, hem de mantığa uysun

duygucum özelden ulaşıyorum sana şimdi.

evet ya herkes a$k evliligi yapmi$ darisi bizlerin ba$ina in$allah :)

duyfer ben mantik evliliginden vazgeçtim pihihihihi, in$allah en kisa zamanda kismetimmm önüme çikarrrr

ay yalnız bayıldım ben bu hikayeyee. 41 kere maşallah.
bana da umut oldu valla, hayaller de gerçek olabiliir

kizz senin hikayende benimkinemi benziyor yoksa? biraz anlatsana?

canım ya hiç sormaa ben hayranım ona her şeyine. çok garipve saf duygularım. yani onun benimle olmayacağını biliyorum bi beklentim yok ama seviyorum işte sadece adımı filan biliyor, pek bi tanışıklığımız yok.
şu anda da istanbulda değil zaten. başka bi yerde yüksek lisans yapıyor.
anlayacağın çoook zor benim iş. hatta imkansız

ama hayırlısı diyeyim :)

güleyimmi agliyayimmi bilemedim çünkü bu konudada birbirimize benziyoruz
bende seviyorum 8-9 yildir ayni ki$iyi ama hiç tanimiyorum sokakta falan görüyorum yilda bir kaç kere, hiç ayni ortamda falan bulunmadik, benim adimi bile bilmiyor, ayni $ehirdeyiz ama...bir umut bende bekliyorum ama nedense bana hep imkansiz gibi geliyor

ay kıyamam yaaa
seninkinin neredeyse tıpkısını yaşamıştım lisede. adımı bilmiyordu. okuldan 3 dönem üstüm:) çok aşığım sanırdım, hergün mektup yazıyodum ona okumayacağını bile bile sonra geçti gitti, unutuluyor:) başkasını sevdim ondan sonra. sen de unutursun belki canım...
her şeyin hayırlısı

ben hiç mektup yazmadim
ya ne bileyim unutsam ke$ke, ama tam unuttum derken yani 4-5 ay görmesem neredeyse unutuyorum ama birden bire sokakta falan görüyorum uzaktan ve malesef i$kence tekrar ba$liyor, kisir döngü gibi, tekrardan 4-5 ay görmüyorum unutuyorum sonra yine görüyorum yine a$ik oluyorum......yillardir böyle ya nerdeyse 10 yil oldu unuturmuyumki bilemem

unutulur tatlım unutuluuur Allah en hayırlısını versin sana :)

bu $arkiyi dinleyip agliyorum hep

kim saracak beni kim sevecek?
dur dokunma cigerim aciyor
sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim
bana çok gördügün a$ki sen ellere ver
terk edeli $imik degil ali$ir gönlüm
SEVILMEDEN SEVMEK VARYA O DAHA BETER
SEVILMEDEN SEVMEK VARYA O DAHA BETER
hadi beni öldür beni unut
hadi beni göm yalnizliga
hadi bana hepsi yalan de, beni birakmaaa

ya aglanacak halime gülüyorummm

günaydın kızlar dükkanı ben açıyım bugün :):)

dünkü menüm
sabah kıymalı kesme çorba 1 dilim kızarmış çav. ekmeği
ara 3 çatal pasta
öğlen sabahkiyle aynı biraz yeşillik
ara 5 badem 3 hurma
akşam 1 tabak pırasa 2 kaşık yoğut 1 dilim ekmek

2 fincan bitki çayı
1 fincan süt
5 bardak çay
2 litreye yakın su

Son düzenleme:
anam şunlara bakk aşk acısıda çekermiş topiğin çıtırları sizi inş gönlünüze göre olur

feslim nasıl oldun cnmmm kızın nasıl olduuu ???

günaydınnnnnn hanımlarrr sağlık huzur mutluluk dilerim bu yeni gündee
ben artık word sayfasına ne yedim ne içtim saati atine yazıyorum böylece unuttuğum ş eyler varsaa atlamıyorum vede ne kadar yedim görüyorum görmek de farklı oluyormuş yaaa neyse menümmm

Aç karnına ballı limonlu ılık su
Kahvaltı:yeşillik peynir zeytin çeri domates yarım dilim kızarmış ekmek
Ara öğün 10:40 - 1 galete 2 fındık yarım ceviz
Ara öğün 12:10 - 1 tane kayısı
Öğle 13:30 - 200ml çorba ölçtüm bol yeşillikli salata yağsız tuzsuz limonlu
ara 14:15 - 1 fincan ayran
ara 16:15 -yeşil çay
ara 17:07 - küçük kase yoğurt içine salatalık doğradım birazda nane cacık gibi ama susuz
18:30 - 2 galete 5 badem yarım ceviz 1 kayısı 3 fındık
ılık tarçımlı light süt 3 badem

şunu anlıyorum ben her mutfağa gidişimde birşeyler aatıyormuşum ağzımaaa iyiken evde atıştırmalıklar var ya olmasa ilk cıssss saldırcam demekkk neyseee bunuda biraz azaltmam lazımmm tavsiye ederimm kızlarr

Son düzenleme:
günaydin
dün giremedim cünkü islerimi bitiremedimdünde banyo ve wc mi sildim dip bucak,camasirlarim vardi onlari hallettim,bi kapilar kaldi silinecek,bugün pazara gitmeseydim onlarida silerdim ama yetistiremem yarina kaldi artik,dünkü menüm tam bir facia,
bir tabak etli patates yemegi yedim,ama iki kere yürüyüse ciktimöglen oglumla ciktim ,aksamada kizimi gezdirdim,iki gündür aksam üstü yürüyorum,en zindan yediklerim erir.eliptik yapmaya zamanim olmadi,belki bugün eliptigiide yaparim.nerdeyse iki litrede su ictim

teşekkür ederim canım iyiyiz hamd olsun düzeliyoruz artık

çok şükür sevindimmmm

günaydın herkese güzel bir istanbul sabahındAn müthiş bir sabah

günaydınnnnn evet izmirde öyleee maşallahh günlük güneşlik

ohh maşallahhhhhh sanaaa aman dikkat et fazla yorma SENDE HASTA OLMAAAA

ahhh leyla ahhh...sevilmeden sevmek zordur bence medeni cesaretini topla ve o kişiyle konuş gerçekten yap bunu,ama önce zayıfla kendine çeki düzen ver hayatını yönlendir... ve en önemlisi kararını kesin ver ve tanış tanımaya çalış...belkide senin aşkını haketmeyecek biridir belki alkoliktir belki çapkındır belki ailesi çok kötüdür... Aşk iyide artı ve eksileri çok fazla unutmamak lazım sevmek güzel ama ya sonrası aşk gözünü asla kör etmesin çünkü aşık insan sevdiğinden başka bişeyi görmez görsede önemsemez ve zaman sonra aklı başına gelir o derin aşk uykusundan sarhoşluktan bir uyanı verir...Aman allahım...herşey çok geçtir,şimdi ilişkiler pamuk ipliğine bağlı zor çok zor...
allahım hepimizin alnına ak yazılar yazsın kimseyi kararında utandırmasın...

ohh maşallah bebeğim formundasın yine evet atıştırma işi sakat..bende kuru diri ne bulsam yemek istiyorum...

dünkü menüm:

sabah:1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı bal,5 zeytin,2 dilim peynir

öğlen:haşlanmış bir but ve 2 dilim haşlanmış patates,1 salat,1 yoğurt,2 dilim kepek ekmeği

ara:2 dilim kepek ekm.tost yağsız

akşam : 3 dilim pizza,yarım bardak kola

ara:2 dilim baklava

ara:1 elma,1 portakal

1 saat yürüyüş,2 litre su,6 bardak çay,1 türk kahvesi

günaydın topiğimizin güzel bayanları nasılsınız bugün

az bi güneş bile insanın moralini yükseltmeye yetti bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…