Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aman allah korumuş canım geçmiş olsun
tarhana mımmmm heleki kıymalıysa bayılırım bende hergün yiyebilirim
sağolun kızlar, böyle seyler pek söylenmez ama ben sık sık verıyorum sadaka çok şükür.
benı cooook kurtarmıstır sadakalarım ve ananeciğimin duaları..

sekerım bende bugun senın kayınvalideciğine davetliyim. bana ızgarada yapmıs cuprayı :)))))

ahhh canımm hoşgeldın. bızde dogum ve evlılık kılolarımızı vermeye calışıoruz.
ınsaAllah yardımımız dokunur sana da.

afferin kuzucumaaaaa
nıye platonık bu cocuk soyle bakem. cok mu yakısıklı? senı begenmez dıye mı korkuosun? azıcık muhabbet et, ortam kurmaya calış.

ya aslında akşam yemeğinde kayın validedeydik balığı kızartmış oda ama güzeldi...

bakalım bugünü nasıl devireceğim...
ohhh valla yemekler kaynanandan, bulasıklar enısteden hayat sana guzel kontesım. benı evlat edının sız yaaa. babaaanne namzeti dolamlar balıklar yapıo beslıo sızı

wayyy wayyy wayyyy sayın seyırcıler flowerım çiçeğim gaza gelmiş. helal devaaammm

neyse kızlar ıftar vaktı yaklasıo, ben gıdıp corbamı , balıgımı yıyım.
125 mekık cektım bu arada
3-4 dk da twister

walla benımde içim acılıo sen burdaykene
napıon nörüyon
yoktun bugun pek buralarda. fazlada okuyamadım gecmısı. az bucuk alıntı yapıp yazdım
özledim yaaa seni :)))

ya bu arada eşin kızı boğdu sanırım az kalsın becekriksiz baba modeli benimkide becerebilemez diye düşünüyorum... çocuk olursa inşallah...

oh iyi yapmışsın ama bizide ihmal etmee merak eidyoz bakkk

sen iddanın bitmesni beklemişsin kuzum yaaa

erceeeeeeeee lütfen bi fac adres alırmısınnnnnnnnnn lütfennnnnnn

duygucum vallahi bilgisayardan hiçç anlamıyorum burayada kızım üye yaptı zaten binbir nazla üye olduğum tek sanal ortam burası
ayrıca kocamla ciddi sorun yaşarım face yüzünden
herşeyde sınırsız özgürlüğe sahip olan ben yani arkadaşlarla turlara çıkarız bi kaç günlük sesi çıkmaz gönderir gece yarısı arabayla tek başıma dışarı bile çıkarım gönderir bişe demez ama söz konusu face olunca benim adam coşuyo sebebini bilmiyorum ama benim faceye girmem imkansız hem girsem bile resim paylaşama hiç bişe yapamam gerçekten anlamıyorum

günün konusuna cevap vereyim hemen :)

eşimle ingilizce kursunda tanıştık 4 ders sonra sevgili olduk çıkmaya başlamamızla söz kahvemizin arası 21 gün gerisini siz düşünün artık :):)

geç kalmış bi cevap veriyim bende
bende aşk evliğiği yaptım zaten insanda 17 yaşında mantık pek işlemiyo
ama allaha şükür kocama o da bana hala aşık bide çok ayrı kaldığımız için evliliğimiz yıpranmıyo şimdiki aklım olsa yine kocamla evlenirdim canım benim çok seviyorum kocamııı

aynen bende öyleyim eşim face karşı değil ama nette tanıştığım insanlara karşı çıkıyor bir kaç arkadaş face de ekli ama daha bilmiyor bile keser beni hatta bi kaç arkadaşımın yorumunu silmek zorunda kaldım fark ederse canımı sıkar çünkü

benimki buraya üye olduğumu bile bilmiyo
bizim evde çok fazla net açılmaz heleki akşamları eşim evdeyse hep beraber oturup sohbet ederiz ancak önemli bişeye bakcaksak yada kızın dersi olursa açarız haa bide arabalara falan bakıcaksak açarız neti yoksa hayatta ikimizde oyun bile oynamayız o derece evde süs gibi duruyo

anca okudum gecmısı.
cevap verıorum AŞK EVLILIĞI
insan sevmediği biriyle yasayamazki yaaa... dokunamaz. ıyhhhhh düşünmesi bile kötü...
ben kocamı coook severek evlendım aşıktım aşığım hepde aşık kalacağım inşaAllah :)))

canım mecbur kaldım bu kadar yasaklamaya tek bişeyi yasaklasam diğerine saldırırım çünkü
ayrıca çok sevindim ortak yönümüzeeee
hamburgere de bayılırıııım

ooooo süper süper böyle galatasaraylıları görmek sevindirdi beniii
sağol canım, inşallah bu sefer başarılı oluruum..

ay kıyamam canım ya Allah korumuş çok geçmiş olsuun.

Canım inşallah uyabilirsin hayırlısı olsun.
Başlamak bitirmenin yarısıdır.

canım çok teşekkürler :)

leyyaaa kaç gündür sinir ediyon beni yok sigara içeyim yok mantık evlilği yaşına veiryorum bunları çabıkk vazgeçtimm dee bana çabıkkkkkkk
ne güzel yaa maşallahh sizeeeee

eşimle ingilizce kursunda tanıştık 4 ders sonra sevgili olduk çıkmaya başlamamızla söz kahvemizin arası 21 gün gerisini siz düşünün artık :):)
maşallah sizedeeee sizde bizim gib hızlısınız bende 15 günde evllik tehlifi aldım tanışmadan 1 ay bile geçmeden istend isözlendik 2 .ayda nişanlandık 3 .ayda evlendikk:)))
temem ((((( keşkkem gelsen ama sen bilirsin zorlamayımmmm seniii
maşallah sizeeee
hımm zora sokma kendni feslim ozamannn

aa facebookta grubumuz mu vaar? ben bilmiyordum bunu hemen bulup geliyoruum :)
ivet varr özelden bana sana naıl ulaşırım yazzz emii ekliyim seniiidee

ne güzel ya herkes aşk evliliği yapmış darısı bizim de başımıza leyya'cım yok öyle mantık evliliği filan hem aşk olsun, hem de mantığa uysun

duygucum özelden ulaşıyorum sana şimdi.

Gamzem tşk ederim tatlım...

Ben toparlanıp çıkıyorum iyi akşamlar.Öpüyorum herkesi....

ayyy kocammm bana süprüz yaptııı...büroma geldi
çok hoşşş ben kaçıyorum toplanayımmmm....

aa facebookta grubumuz mu vaar? ben bilmiyordum bunu hemen bulup geliyoruum :)
ooooooooooo var tabı sekerım hemen gel hadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…