- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.541
ben eşime nişanlandıktann sonra aşıkk oldumm çünküü bizimkii görücüü usulüü olduu
teyzesii annemlerinn komşusuu benn lisaye giderkenn evlerininn önündenn geçer giderdimm okulaa ,kadınn benii gördükçee bunuu yiğenime alacam dermişş
neysee izinee geliyorr benimkii zorladaa olsaa benii gösteriyorlarrr ,ben balkonda temizlikk yaparkenn
sonraa haberr geldii istemeye geliyoruzz diyee neysee olduu amaa iyiikidee olduu onuu çokk seviyorummm
yani emirle ferihadese ki baba biz evlendik sanki babaısbirşey dicekkk evlenmiş sonuçtaaa
o cansu nankörün önde geleni haziranda bitcek ya dizi napsakta saçmalasak modundalarr
Hiç iştahım yok o beğenmediğiniz şeyleri bile yiyesim gelmiyor şuannn su bileiçmedim dahaaa şu aat olduu
Ben eşime nişanlandıktann sonra aşıkk oldumm çünküü bizimkii görücüü usulüü olduu
teyzesii annemlerinn komşusuu benn lisaye giderkenn evlerininn önündenn geçer giderdimm okulaa ,kadınn benii gördükçee bunuu yiğenime alacam dermişş
neysee izinee geliyorr benimkii zorladaa olsaa benii gösteriyorlarrr ,ben balkonda temizlikk yaparkenn
sonraa haberr geldii istemeye geliyoruzz diyee neysee olduu amaa iyiikidee olduu onuu çokk seviyorummm
hey maşallahhhhhhhh ne güzel bende kpss belgesi almaya gitcem aile dostumuz hederdi bir var biri vardiye bendegüvenmezdim zevklernie ben spor giyim hastasıyım spor yakkabı koy tşört bakımlı olsun isterdim neyse ailedostmuzun oraya belge almaya gittim eşim o zamanlar rektörlükteydii kapı açıkldı onu göürdüm ya ne hoş adamdedimm oda beni görmş sonra aile dostumuzademiş bu kızmı diye ondan sonraolduu bizimkiside 3 ayda hemidee
[ı]
cansu kafayı yemiş resmen tımarhanelik :))
aynen ya maem dizi bitecek değişk olsun mutlu sahneleri izleyelim[/ı]
[ı]aaa olurmu hiç zaten az vaktin var düğüne yemezsen daha kötü. Kalk su iç spor yaptın mı sen ??[/ı]
[ı]oh maşallah kuşum..
Karşındaki adam dogru insan olunca için kaynıyor işte..daim olsun canım...[/ı]
[ı]sanada kocaman maşallah canımcım...[/ı]
leylacım kendini düzelt sevdiğine açıl bekleme zaman aleyhine işliyor...bahar şimdide herkesin içi kıpır kıpr ..bide tam tanımıyosun hakkında bişey bilmiyosun ya evliyse illa yüzük takmak zorundamı...kimliğinimi gördün kendini zor görüyosun...ailesini bilemezsin ...o yüzden hızla işini hallet ve olursa olur olmazsa başka aşk lara yelken açma zamanı yelkenler foraaaaa...
selamun aleykum bacılar
how are you sunuz today bakıyım
acaip enercikim bugun yineayhh gunes ekstra ekstra artırıyo enerjımı.
önce dunku menumu yazıyım
aksam kontesın kaynanasına davetlıydımona cupra yapmıssın bana da yap dedım ama ızgara olsun dedım kırmadı sağolsun
1 kase yayla corbası (ılk defa yaptım, yediğim ennn guzel yayla corbasıydı, batuhan sefi yanıma cırak alıcam)
1 yarım çupra 1 yarım levrek
3 kasık kıymalı bezelye (kocama yapmıstım kalanını yedım :)
gece 1 de sahura kalkamazsam dıye 4 tane sıgara boregı yedim
iyikide yemişim :) kalkamadım cunku. yani kalktım ama gulceyle ugrastım 4 ten 5:37 ye kadar
5-6 bardak su
1 fıncan tarcınlı sırkelı yesıl cay
dun ayak ustu yaptıgım egzersızler var sürekli
bacakları ındırıp kaldırma
gunduz ve yemek yaparken bel calıştırma hareketleri
125 mekik
gulce hasta malum fazla uyumuo bende yuruyemıorum ama dun doktora gıttık 1 saat onu arabasıyla gezdıre gezdıre eve yuruyerek geldık :) gulcede uyudu arabada :)
evet onceeeee persephonecik ve sarıcivcivim ne sekersınız kız siz oyleeee ama en şekeriniz benim :))))
işte bır megolaman ornegiiii minnaaaakkk
civcivim hayalımdekı cıvcıve benzıosun.ben 3 kasık makarna yıcegıme yemem daha ıyı hevesım kursagımda kalır. gözüm ac yapersephonecık hıııııııccc tahmn ettgım gıbı degılsın kız. ben senı boyle yuzu tombul sivilceli hayata küsmüş garip gurebaaa bısey dusunmustum senin o gazmelerini yerim :))) bende gamzeyı cok sevenlerdenim. gamzesi ve ses tonu yüzünden iclal aydına acaip hayranım. bıde acelya akkoyun :))
bı kere esımın arkadasındayken ayva yemıstım (hamıleyken) ayva yıyınce gamzelı olurmus bebek derler. gamzesı olsun dıye nıyetlenerek yedım. ayhhh benım mınıcık 3 kılocuk kızımın gamzelerı vardı dogdugunda cok guzel gülüyordu hala da cok seker. :)))
gelelim kontese bu saate kadar yoklugumu hiiiç farketmemişin sağol yani
ınsan bı arar sorar nerde bu kzı öldümü kaldı mı der dimi ama yoookkk sen yeni çıtırlar buldun kendınetabı sanırım bunda dun yedıgın pizzalar ve baklavalarında etkısı var sanırım :))
duygu arada yemek ye. o kuruyemıslerden aldıgın kalorıyı sebze balık et falan yıyerek alsan nasıl olur acaba. ana ögün yemıon gunde bır kere corba ıcerek kendını yemek yedım sayıyıosun yapma bebegem yaaa.
leylaaammm cıtırım ortak arkadasınız falan yokmu. ortamlarına gımeye calış. ama once tatlıyı bırak
kızlar kocamın tezinin 1. raporunun gonderilmesi lazım ama hıc bısey yok ortada. garıbım işte calışmaktan ders calışamıo dıcem ama dızılere ınternete vakıt ayırıo.
sırf kalmasın dıye ılk raporu yollıyım bari
bızım sakaryanın hocalarının bazıları kıl oluo daonun bolumun hocaları tanımadıgımdan bısey şaaapamıorum. neyse ben 3-5 bıseyler karalıyım. yollıyım raporu. sevınsın gariban. o bızım ıcın işte calışıo bende ona katkıda bulunıyım
gelebılırmıyım bılmıorum daha. size takılırsam kalır işim valla. öptüm hepiciğinizi
Söze bakınn
kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun
hz.ömer
Sorunuu benn cevaplıyayımm canımm benn mantıkk evliliğii yaptımm canımm
yanii şöyle eşimi ilk defaa benii istemeyee geldiklerinde görmüştümmm hemm ailemm çokk istiyorduu olmasınıı benn tanımadığımm birinii kabul etmiş oldumm amaa çokk sevdimm eşimii ve çokk iyii anlaşırız
senin işin dahaa zormuşş canımmm,1 kişiye aşıksınn vee onunn haberii hiçç yokk
nenden çaktırmayıı düşünmedinn hiçç
söylesenn onuu sevdiğinii belkii oda ilgi duynaya başlar sanaa
Ben eşime nişanlandıktann sonra aşıkk oldumm çünküü bizimkii görücüü usulüü olduu
Herşey kısmet,biz eşimle aynı semtte oturuyoruz..Hep işe gelip giderken görürdüm dikkati çekerdi aşık olmuştum megersem oda bana aşıkmış..Aradan aylar geçmişti görmemiştim...Birgün iş çıkışımda baktım karşımda şok oldum nerden buldun burayı vss megersem takipteymişim eşimin yakın arkadaşı benim çalıştıgım şirketin yanında çalışıyormuş..Tabi ilk görüşte aşık oldugumuz için bugünlere kadar geldik...Hala evin kapısı çalsın eşimin geldiğini bilirim kalbim pıt pıt yapar Allaha hep şükrederim içimdeki heyecanı sevgiyi daim et diye..
valla dogru dedin civicivim en tatlısı pıtırcıklar :))))A.S. Minnakım güzel iltifatların için tşkler..Allah allah herkes aynısını söylüyor hayallerindeki gibiymişim neden acaba anlamadım
Şuanda en şekerimiz senin pıtırcıgın benımıkı daha ufak...Sen ben faso fiso şekerim en ball kaymakları onlar. naberrrrrrr
Bende çok ayva yedim ah ah ama fayda etmedi...Bende hafif var dişimi sıkınca belli olur aynısı kızmdada oluyor o kadarcık ama
orucları daha yarıladım sayılır nısan sonuna kadar tutucam gıbı bakalım. bıtmez 61 gun derken 28. gundeyım hamd olsun.Kız minnak o sigara böreklerini sen depolarsın şimdi ohhh ohh ben sana yetiştim heyo heyo..
Balıklar içinde afiyet olsun...Bende pazar akşamı yedim off ızgara balık 3 tabak tuzsuzdu ama..Sogan ve salata ah ahh olsada yesem..Vallahi ayrıcana tebrik ediyorum oruçları tuttun bitireceksin dr şuanda izin vermedi...Kilo vereyim oz aman bende başlayacagım topigimiz açık kalırsa burdan devam edersek o zaman beraber oruç tutarız inşallaj..
valla eşime kızarttıydım tatlım ondan kalanları yedım bende. corban cok guzel vıtamınlı ona bısey demıorum tatlım ama 1 kasecık corbadan tum gun ıcın gereklı olan vıtamını alamazsın ki. neyse sen bilrisin yınede kendini..gece vakti 4 tanesigara böreği haaa aha aha gecenin bir sat ibaşka yicek birşeymi bulamadınn
Kıruyemiş benim aburcubur yememi engelliyor evet dün fazla yermişim yazarak daha iyi anladım ama çorbam çokiyiydi içinde köfteler vardı sebze suyun dan yapılmış
SEN DYORSUN KURU YEMİ ŞYİYECEĞİNE ET SEBZE BALIK YE ÇORBAM KARIŞIK SEBZE SUYUNDA İÇİNDE KEREVİZ BİLE VAR ÇORBADA KIYMADA VAR DAHA NE YAPAP BEE BENDEN BU KADARR
valla dogru. şahsen ben oyle kolay kolay kımseye ısınamam ama ilk görüşte sevdiysem tamamdırSöze bakınn
kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun
hz.ömer
aferin sana. aman yeme. ac susuz kal.Hiç iştahım yok o beğenmediğiniz şeyleri bile yiyesim gelmiyor şuannn su bileiçmedim dahaaa şu aat olduu
minnakımmm kuşum cevizli kadayıfım...
olurmu ozaman sıradan olcak illaherkez sinir olcak hele şu fox daki unutma beniyi yakındasnir hapıyla izlicem kadının başına gelmeyen kalmadı tımarhanelik oldu hafızasnı kaybetti kötürüm oldu şimdide bebeği asal olmucak ha birde kaçırıldıı ilerleyenbölümlerde kanser olurr
yA OLUR DUYGU OLUR SEN SÖLESENE YAWWW
bu seferde değişiklik olsun demi mutlu bölümle rolsun mutlu bitsin dizi illaki olay kötülük olacak..
He ya o diziyi bilmezmiyim evde oldugum günler bakarım nedense izleyemediğim zamanlardan dolayı hiç geri kalmam hep konuyu takip ederim İlkayın yüzü ne zaman gülecek diye yeni dizi isterizzzzzzzzzzzz
Aaa sapıtan dizilerden birtaneside Yer gök aşk kaç haftadı rbakmıyorummmmmmmmmmm
cnm iştahımyok midem ağrıyorr şuann
söylemem ama baki$larimla belli edecegim bir daha ne zaman görürsem tabi
iyikide yemi$immi?neyse afiyet olsunnn
uzaktan akrabamizin yakin olmayan bir arkada$i, hiç onlarda falanda görmedim, zaten uzak akrabamiz bize hiçte yakin degilll
çok güzel bir sözmü$
aaa ne güzel yaa ma$allah
sevdigimi söyleyemem ama en azindan bakabilsem belki anlar, zaten görmeyeli 4 ay olduuu
benim kuzenimde mantik evliligi yapti, ayni ya$tayiz, ve ni$anliyken deli divane a$ik oldu ona, hatta ne zaman bulu$salar, eve geri dönerken agliyordu!, evlendi $imdi çok ama çok mutlu, ailesini görmeye giderken bile eve gitmeye can atiyor o kadar yani
leyla sen çıldırtırsın adamı, bacım ne bakışı bakışmı kalmış pardon de dal konuyo içinde duracağına söyle oda bilsin..olmazsada allah kerim de bak önüne daha iyileride vardır böyle gizemli olunca körü körüne bağlanıp kalırsın......
hııııı şimdi geldim aklına dimi .
leyla sen çıldırtırsın adamı, bacım ne bakışı bakışmı kalmış pardon de dal konuyo içinde duracağına söyle oda bilsin..olmazsada allah kerim de bak önüne daha iyileride vardır böyle gizemli olunca körü körüne bağlanıp kalırsın......
bugün girmeyenlerr
gamzeeeeeeeeee kankimmmm meleğimmm sırdaşımm
erceee tatlım birtanem güzel ortağımm nerdesin
karabiberr tatlı şekerimmm nerdesinnnn sen
zsaaa uzak diyarınn türk lokumu hiç uğramıyonn kuşum nerdesinizzz
saricivciv çok romantikkk yaa
Sağol canım benim darısı başına olsun inşallah..O güzel gözlerin hep güler tatlım..Renkli renkli..
Benim kocişte çok romantik elimi tuttugu tarihe kadar bilir ve özel sayar o günü...
kizlar size bir sorum olacak, ben pazartesi tüm gün az yedim çünkü ak$ama davetliydik çaya ama erkenden gittik, özel olarak az yemi$timki ak$am bir$eyleri yicem diye günü hafif atlatayim diye, neyse orda $ekersiz çay biraz biküvi ve cips yedimertesi gün + 1 kilo çiktim, kendi kendime dedimki imkansiz cips yedim vücudum su tutmu$tur
neyse dünde çok dikkat ettim, ve o aldigim bir kilonun 200 grami gitmi$, bu demek oluyorki vücudum su degilde yag almi$!! çok üzüld¨m ya bir günde bir kilo, sanki 7000 kalori almadim ya pfffffffff
pazartesi 68
sali 69
çar$amba 68.8
yarinda tartilacagim ya, ben bu hafta 67 ye dü$erim derken, $imdi aldigim 1 kilo vermeyemi çali$acagim
Peki o zaman..
Leyya toparlan canım kendine çeki düzen ver dünyanın sonu değil ya bak yüzüne gözüne gözünehalden anlar herhalde...
Canım evlilik bu hiçbirşeye benzemez kiminde mantık tutar kiminde aşk tutar...Kaderr kısmet...Armut değilki koklayasın misali saçmaladım iyi neyseeeeeeeee
Kontes sinirlendi vallahi kaç leyyaaaaaaaaaaaa
ya benim derdim bir ba$ka, ne bileyim mesela ben okula gidiyorum bi bakiyorum kar$idaki kaldirimdan o yürüyor, sonra yollarimiz ayriliyor yani bir kaç saniye görebiliyorum, ne yapayimki, yolu hizla geçip, onun oldugu kaldirima ula$ip, HOP BEN SENI SEVIYOMMM mu diyimmmyani anca böyle yaparsam olur, çünkü hani bir otobüste veya ne bileyim okulda falan olsa hadi neyse, ama sokakta böyle bir kaç saniye görmekle nasil derimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?