Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ay benmide yüzük bol gelmeye başladı şimdi ama biraz dahazayıflayıp öyle daraltcak

[ı]ben gidiyorum yarım saat içind egelmeye çalışacagım [/ı]
tememmmm
ay benide ekleştir benimde kardeşim var... Belki biz alırız kızı
bizim kardeşlerr geç kalmış kontesimmm
ay seni yeriim yaa teşekkür ederiim :)) ben de seni çok beğendim

biz tşk ederizz fac.grubumuzu aydınlattın ışığınlaa en sevdiğim şey gazmeli yanak valla seni üzmesinlerr erkek arkadaşın valla ömüğünü sıkarımonunn

Maşallah tabi canımda benimderdim o olmadı ki
Bencede özel şeyler yapma bende yapmıyorum..Beslenme alışkanlıgımız olacak çünkü..

Kontesim tabikide küçülürsün neden olmaısn...Bende dogumdan sonra 80 idim..Bak ark.aynı dr gidiyor 95 idi boyda 1.58 di geçen gördüm 87 olmuş...1 bucuk ayda..Yeterki iste..

Persophonecikk kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sana talibimm kardeşimeee ayy maşalalhh sabah sabah gözüm gönlüm açıldııı

Ay bende merak ettim yahuuuuuuu

ay benide ekleştir benimde kardeşim var... belki biz alırız kızı

AAA benimde kareşim var yahuuuuuuuu merak ettim huuuuuuuuu

Yürü be duygucum kim tutar seniii Bende gamzeyi severim

selamun aleykum bacılar
how are you sunuz today bakıyım
acaip enercikim bugun yine ayhh gunes ekstra ekstra artırıyo enerjımı.

önce dunku menumu yazıyım
aksam kontesın kaynanasına davetlıydım ona cupra yapmıssın bana da yap dedım ama ızgara olsun dedım kırmadı sağolsun
1 kase yayla corbası (ılk defa yaptım, yediğim ennn guzel yayla corbasıydı, batuhan sefi yanıma cırak alıcam )
1 yarım çupra 1 yarım levrek
3 kasık kıymalı bezelye (kocama yapmıstım kalanını yedım :)

gece 1 de sahura kalkamazsam dıye 4 tane sıgara boregı yedim
iyikide yemişim :) kalkamadım cunku. yani kalktım ama gulceyle ugrastım 4 ten 5:37 ye kadar
5-6 bardak su
1 fıncan tarcınlı sırkelı yesıl cay
dun ayak ustu yaptıgım egzersızler var sürekli
bacakları ındırıp kaldırma
gunduz ve yemek yaparken bel calıştırma hareketleri
125 mekik
gulce hasta malum fazla uyumuo bende yuruyemıorum ama dun doktora gıttık 1 saat onu arabasıyla gezdıre gezdıre eve yuruyerek geldık :) gulcede uyudu arabada :)

evet onceeeee persephonecik ve sarıcivcivim ne sekersınız kız siz oyleeee ama en şekeriniz benim :))))
işte bır megolaman ornegiiii minnaaaakkk
civcivim hayalımdekı cıvcıve benzıosun.ben 3 kasık makarna yıcegıme yemem daha ıyı hevesım kursagımda kalır. gözüm ac ya persephonecık hıııııııccc tahmn ettgım gıbı degılsın kız. ben senı boyle yuzu tombul sivilceli hayata küsmüş garip gurebaaa bısey dusunmustum senin o gazmelerini yerim :))) bende gamzeyı cok sevenlerdenim. gamzesi ve ses tonu yüzünden iclal aydına acaip hayranım. bıde acelya akkoyun :))
bı kere esımın arkadasındayken ayva yemıstım (hamıleyken) ayva yıyınce gamzelı olurmus bebek derler. gamzesı olsun dıye nıyetlenerek yedım. ayhhh benım mınıcık 3 kılocuk kızımın gamzelerı vardı dogdugunda cok guzel gülüyordu hala da cok seker. :)))

gelelim kontese bu saate kadar yoklugumu hiiiç farketmemişin sağol yani
ınsan bı arar sorar nerde bu kzı öldümü kaldı mı der dimi ama yoookkk sen yeni çıtırlar buldun kendıne tabı sanırım bunda dun yedıgın pizzalar ve baklavalarında etkısı var sanırım :))

duygu arada yemek ye. o kuruyemıslerden aldıgın kalorıyı sebze balık et falan yıyerek alsan nasıl olur acaba. ana ögün yemıon gunde bır kere corba ıcerek kendını yemek yedım sayıyıosun yapma bebegem yaaa.

leylaaammm cıtırım ortak arkadasınız falan yokmu. ortamlarına gımeye calış. ama once tatlıyı bırak

kızlar kocamın tezinin 1. raporunun gonderilmesi lazım ama hıc bısey yok ortada. garıbım işte calışmaktan ders calışamıo dıcem ama dızılere ınternete vakıt ayırıo.
sırf kalmasın dıye ılk raporu yollıyım bari
bızım sakaryanın hocalarının bazıları kıl oluo da onun bolumun hocaları tanımadıgımdan bısey şaaapamıorum. neyse ben 3-5 bıseyler karalıyım. yollıyım raporu. sevınsın gariban. o bızım ıcın işte calışıo bende ona katkıda bulunıyım
gelebılırmıyım bılmıorum daha. size takılırsam kalır işim valla. öptüm hepiciğinizi

A.S. Minnakım güzel iltifatların için tşkler..Allah allah herkes aynısını söylüyor hayallerindeki gibiymişim neden acaba anlamadım
Şuanda en şekerimiz senin pıtırcıgın benımıkı daha ufak...Sen ben faso fiso şekerim en ball kaymakları onlar. naberrrrrrr
Bende çok ayva yedim ah ah ama fayda etmedi...Bende hafif var dişimi sıkınca belli olur aynısı kızmdada oluyor o kadarcık ama

Son düzenleme:
Kız minnak o sigara böreklerini sen depolarsın şimdi ohhh ohh ben sana yetiştim heyo heyo..
Balıklar içinde afiyet olsun...Bende pazar akşamı yedim off ızgara balık 3 tabak tuzsuzdu ama..Sogan ve salata ah ahh olsada yesem..Vallahi ayrıcana tebrik ediyorum oruçları tuttun bitireceksin dr şuanda izin vermedi...Kilo vereyim oz aman bende başlayacagım topigimiz açık kalırsa burdan devam edersek o zaman beraber oruç tutarız inşallaj..

gece vakti 4 tanesigara böreği haaa aha aha gecenin bir sat ibaşka yicek birşeymi bulamadınn
Kıruyemiş benim aburcubur yememi engelliyor evet dün fazla yermişim yazarak daha iyi anladım ama çorbam çokiyiydi içinde köfteler vardı sebze suyun dan yapılmış
SEN DYORSUN KURU YEMİ ŞYİYECEĞİNE ET SEBZE BALIK YE ÇORBAM KARIŞIK SEBZE SUYUNDA İÇİNDE KEREVİZ BİLE VAR ÇORBADA KIYMADA VAR DAHA NE YAPAP BEE BENDEN BU KADARR

Son düzenleme:
BUGÜN GİRMEYENLERR

Gamzeeeeeeeeee kankimmmm meleğimmm sırdaşımm
erceee tatlım BİRTANEM güzel ortağımm NERDESİN
karabiberr tatlı şekerimmm nerdesinnnn sen
zsaaa uzak diyarınn türk lokumu hiç uğramıyonn kuşum nerdesinizzz

Son düzenleme:
Galiba büyüyorum tepkilerimden hoşlanmaya başladımm sabırlı olmaya başladımm demek doğru yoldayımmm

Sorunuu benn cevaplıyayımm canımm benn mantıkk evliliğii yaptımm canımm
yanii şöyle eşimi ilk defaa benii istemeyee geldiklerinde görmüştümmm hemm ailemm çokk istiyorduu olmasınıı benn tanımadığımm birinii kabul etmiş oldumm amaa çokk sevdimm eşimii ve çokk iyii anlaşırız

maşallah çok şanslısın mantığın kalbinede uymuşş fet etmiş daim olsun sevginiz

senin işin dahaa zormuşş canımmm,1 kişiye aşıksınn vee onunn haberii hiçç yokk
nenden çaktırmayıı düşünmedinn hiçç
söylesenn onuu sevdiğinii belkii oda ilgi duynaya başlar sanaa

Hoşgeldin karabiberim
Allah nazarlardan korusun oh maşalalh topicteki herkes mutlu süper

Leyya canım sende açık bak o zaman daha çok mutlu olcaksın

Ay izlediğim tek dizi neredeyse AFK iyice saçmalamışlar yahuuu yeni fragmanını gördüm..
Emir baba olacağım diyor,cansu yemekte ferihayı zehirliyor amanınnnnnnnnnnnnnnn

Hiç iştahım yok o beğenmediğiniz şeyleri bile yiyesim gelmiyor şuannn su bileiçmedim dahaaa şu aat olduu

[ı]ay izlediğim tek dizi neredeyse afk iyice saçmalamışlar yahuuu yeni fragmanını gördüm..
Emir baba olacağım diyor,cansu yemekte ferihayı zehirliyor amanınnnnnnnnnnnnnnn[/ı]

yani emirle ferihadese ki baba biz evlendik sanki babaısbirşey dicekkk evlenmiş sonuçtaaa
o cansu nankörün önde geleni haziranda bitcek ya dizi napsakta saçmalasak modundalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…