Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Günaydınlar Herkese Hayırlı Cumalar.

Dün ugrayamadım sabah işlerime başlamadan önce sizlere yazmak istedim...Bu kadar zamandır moralim iyiydi ama tartıda yanı kiloyu görmek 14 gündür sinirlerimi bozuyor..Duraklama dönemi yaşıyorum galiba.

Dün yediklerim abartmış olabilirim..

Sabah 8.de
Peynir,zeytin,domates,maydanoz yeşilçay

Ara ögün yapamadım...

Öglen 13:00 de
2 adet kıymalı kabak dolması yogurt ve 2 dilim etimek.

Ara ögünü 17:00 de yaptım sanırım elma

Akşam saat 19:00 da
Domatesli kıymalı domates kavurma 4 kaşık,1 buçuk dilim etimek,şekersiz 2 bardak çay,3 adet zeytin,minil peynir ve 5 çatal kaşarlı kuymak..

Akşam 21:00 de.
Sütlü şekerli türk kahvesi

Yatmadan 1 elma..

3 fincan yeşilçay,6 bardak su

Dün son fasıl arkadaşdaydık kızımla o yüzden abarttım..Offff

ALLAH kabul etsin SU ORUÇ OLDUĞU İÇİN AZ OLMUŞ ONUN DIŞIUNDA GÜZELL

allah kabul etsin orucunu canım
menüne bi çorba ekleseydin çok az yemişsin

obilen ve feslege_n ekledim sizi yarın tartı günü herkez dürüstçe yazsın

Teşekkür ederim Duyfer listene eklediğin için:) ben 2 Ocak günü tartılmıştım 78.50 idi kilom. Bugün sabah ise 77.20 geldim tartıda (bu aada özel günümde olduğumu da belirteyim).yani yaklaşık 10 günde 1.30 kg gitmiş. sen listene 0,65 gr olarak ekle istersen :)
Bu arada diyet olarak ne mi yapıyorum. Mevsimlerdenroma sitesini takip ediyorum. Dr. Meh tap hanımın sitesi. Roma da yaşıyor , dahiliye uzmanı kendisi. Geçtiğimiz yıllarda gruplar oluşturup özel diyet uygulamış. Ve gerçekten başarılı sonuçlar alan çok insan var. Ben de onun diyet listesini derledim ve uyguluyorum. Bunun yanında günde 2 fincan limonlu yeşil çay içiyorum ve bir fincanda 5'i bi yerde çaylarından içiyorum. Haftanın 3 günü de 45 dakika olmak üzere evde yürüme bandımda yürüyorum. Hedefim 58.İnşallah sizlerin desteği ile Haziran sonunda görebilirim 58'i .Daha çok yol katetmem lazım.Uyguladığım diyet listesini isteyen arkadaslar olursa lütfen özelden mail adresinizi gönderinin, size göndereyim listeyi.Bu arada tek bir liste yok, belli aralıklarla liste değişiyor . Şimdilik benden bu kadar:)

günaydın hayırlı cumalar cnm
akşam abartmışsınn amaa bugün telafi edersinn kg yazdınmı yoksa ben kaçırdımmı

buradaki sohbeti kaçırmamak için elime aldım dantelimi kahvemi bi yandan okuyorum bi yandan elişi yapıyorum

alemsinnnnn :)))

ben tickerimi degistirdim bile
Tebrikler arkadaslar hepimiz vermisiz

çokhızlısın tabi verdin kg ları hevesle değiştirdinn

tmm nm senden 1.300 gr azaltıyorumm

Hadi kızlar kg lar yazılsınnn akşama kadarr vaktiniz var bugün yada en geç hafta sonu halletcem

tşk ettim cnm:)
Bu arada dünkü menüm
Sabah: Tost ekmegine yapılmış beyaz peynirli 2 adet tost(tamamen yağsız ve hafta 1 hakkınız var)
Ara: Sabah ki yediklerim şişirdiğinden beni meyvemi yiyemedim sadece7 adet fındık yedim.
Öğlen:Mercimek Çorba, 1pors. taze fasulye , 1 dilim ekmek, yoğurt
Ara:1 küçük kurabiye, 1 mandalina
Akşam:1 kase yoğurt çorba, Az ıspanak, 2 kaşık bulgur pilavı
Ve tüm gün boyunca bol bol su :)

oyleyimdirhergun sabah aksam tartiliyorum valla-tartida dustugunu gormek kadar motive eden bisey olamaz.eski kiyafetlerimi eski bile olsalar ozledim yavfff:2:

evet yaaa bende özledimmm eski ciclerimi eski püskü sonuçta 38 bedenn :)) hele bir tane varr 636 bedenn buluzum onu çok seviyorumbiliyorum hiç bir zaman o kadar olamıcamm ama ben 38 razıyım ilerde kızım olurda ona hediye etcem:))

oyleyimdirhergun sabah aksam tartiliyorum valla-tartida dustugunu gormek kadar motive eden bisey olamaz.eski kiyafetlerimi eski bile olsalar ozledim yavfff:2:

bende eski kıyafetlerimi özledim 33 bedeb kot pantolonlarım var bakıp bakıp asıyorum yerine ama içinede giricem inş

neden olamayasi tabii ki olursun ama istemeye bagli.ben istemem mesela 36 ama 38 ahhh 38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…