- Konu Sahibi Betul_20162010
-
günaydinnnnnnnnnn tartildim simdi tam 80 kilo cikiyorum yani 5 kilom gitmisssssssssssss
günaydinnnnnnnnnn tartildim simdi tam 80 kilo cikiyorum yani 5 kilom gitmisssssssssssss
şey haklısın ama yeşil çay ile iyi gitmişti
Yaz kızlar hızınıza yetişemiyorum..Geçmişe dönüp tek tek okuyup cevaplayım diyorum oooo sayfa yine almış başını gidiyor..Dün ne çok kaynatmışsınız...Ya evde olsam tek tek bakarımda iş yerinde çalışmam gerekiyor aklımda sizde.
O zaman şöyle yapıyorum kilo veren arkadaşları tek tek tebrik ediyorum..Alınlarından öpüyorum.....maşallah hepinize
Bu arada duygucum sen tartıldın mı bugün ??????
HE HE HE SANA YETİŞİYORUMM HADİ BAKALIM YARIŞTAyımm(gaza geldinmi)
ben 10 kilo verdikten sonra kilo vermem durmuştu 3 hafta boyunca verememiştim
bir haftalık protein ağırlıklı ve karbonhidratsız beslendim 1 haftada 2.5 kilo vermiştim.
kızlar pazartesi 71.800 ile başlamıştım bugün 69.800 tam 2 kilo....
Yaaaaaaa çok geriliyroum tartıda yanı rakamı görmeye eşimde dur bakalım diyor günelrdir yediğim içtiğim aynı değişiklik yok geçen ay 7 kilo veren ben bu ay neden böle oldum birkaç gün sonra regl dönemim gelicek iyice kalıcam şap gibiiiiiiiiiiiiiiii Sen yerinde say azııck yetişme bana yaaaaa ee sende duraklama olmadımııııııı
aaa sendedemi oldu ya ben daha 7 kilocuk verebildim geçen ayyyyyyyy nasıl yapacağım neler yediğini müsait oldugunda yazarmısın tek tek moral olarak ihtiyacım varrrrrr tşkler.
kizlar 5 günde bes kilo dieti varya onu uyguludim pazartesi gününden beri ,ama aslinda gecen hafta sonu yemegi azalttim ve düzenli yürüyüs yaptim ,sauna ceketimle baya bi terletiyo,gitti bes kilom,zaten dogum yapali 3,5 ay olucak o yüzden de biraz cabuk gitti galiba,ama daha öncede cok diet ve spor yaptim,20 kilo bile verdigim olmustu 2.5 ayda,hizli verebiliyorum yanii,bu dietide denemeye karar verdim,hic kacamak yapmadim,harfi harfine uydum,ilik su ve yesil ictim,sonuc tam istedigim gibi,eltim dayanamadi 3 gün yapti,midesine kramp girmis birakti,ama yinede 2.5 kilo vermis oda,iste böyle kizlar,dün 42 beden ceket aldim,cok güzel durdu üstümde,mutluyummm
aylardann : hazirann
tüm grup : fit
sarı civciv: AYNI
KIZ ALINMIYON DİMİ GAZA GETİRYOM SENİİİ
****seni civciv seni hırs yaptım senden fazla vercem :))) bende duraklama olmadı sana biraz daha yetiştimmm artık gr farkımız varr
maşallah maşallah canım tebrikler.Yola devam..
tam seni yazcaktım selinay nerdesin yaz kg diye sen yazdınn:))) tebrik ederim arkadaşımm
seni civciv seni hırs yaptım senden fazla vercem :))) bende duraklama olmadı sana biraz daha yetiştimmm artık gr farkımız varr
selinayy 6 lı rakamın hayırlı olsun darısı başımaa
tebrikler bir haftada 2 kilo çok iyi
süpermişşşş kutlarım potimm:nazar
kıyamam ben kızarmış pilinçime şeyy pardonn civivmee:))hayır canikom alınmıyorum yanlızca yarını bekliyorum merakla.....
Geçecek bugünler herhalde.....ilk diyete başladığımda tartıdaki 1er 1er giden rakamları görünce bende sevindirik olmuştım..şimdi şap diye kaldımmmmmm haklısın dalga geçebilirsin
kizlar 5 günde bes kilo dieti varya onu uyguludim pazartesi gününden beri ,ama aslinda gecen hafta sonu yemegi azalttim ve düzenli yürüyüs yaptim ,sauna ceketimle baya bi terletiyo,gitti bes kilom,zaten dogum yapali 3,5 ay olucak o yüzden de biraz cabuk gitti galiba,ama daha öncede cok diet ve spor yaptim,20 kilo bile verdigim olmustu 2.5 ayda,hizli verebiliyorum yanii,bu dietide denemeye karar verdim,hic kacamak yapmadim,harfi harfine uydum,ilik su ve yesil ictim,sonuc tam istedigim gibi,eltim dayanamadi 3 gün yapti,midesine kramp girmis birakti,ama yinede 2.5 kilo vermis oda,iste böyle kizlar,dün 42 beden ceket aldim,cok güzel durdu üstümde,mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?