- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
tşk ettim cnm:)
bu arada dünkü menüm
sabah: Tost ekmegine yapılmış beyaz peynirli 2 adet tost(tamamen yağsız ve hafta 1 hakkınız var)
ara: Sabah ki yediklerim şişirdiğinden beni meyvemi yiyemedim sadece7 adet fındık yedim.
öğlen:mercimek çorba, 1pors. Taze fasulye , 1 dilim ekmek, yoğurt
ara:1 küçük kurabiye, 1 mandalina
akşam:1 kase yoğurt çorba, az ıspanak, 2 kaşık bulgur pilavı
ve tüm gün boyunca bol bol su :)
verirsin cnmm kg dursa bile pek etmekyokkk
günaydın hayırlı cumalar cnm
akşam abartmışsınn amaa bugün telafi edersinn kg yazdınmı yoksa ben kaçırdımmı
hıhh şimdi olduuu
ay ben 29 beden 32 boy giyerdimmm koylardaaa düşük bel filann şimdi hamile kotu giyorummbende eski kıyafetlerimi özledim 33 bedeb kot pantolonlarım var bakıp bakıp asıyorum yerine ama içinede giricem inş
50 kg olmam lazım belki daha azneden olamayasi tabii ki olursun ama istemeye bagli.ben istemem mesela 36 ama 38 ahhh 38
unuttuğum bide bu var
9 buçuk gibi 1 fincan ılık limonlu yeşil çay yanında bir kaç tane hurma
şeyyyyyy kemkümmmmmben yazın yufka yaptım kuruttum kış için
şimdi onları kullanıyorum gözleme yaparken börek yaparken ama ebatları çok büyük değil normal yufkanın üçte biri kadar
benim yufkalar daha az kalorilidir değilmi kızlar
ay ben 29 beden 32 boy giyerdimmm koylardaaa düşük bel filann şimdi hamile kotu giyorumm
29 beden mi ayol öle bi beden varmı ki
benim popo en çok 33 bedene girer 29 da gözüm yoookkk
oyleyimdirhergun sabah aksam tartiliyorum valla-tartida dustugunu gormek kadar motive eden bisey olamaz.eski kiyafetlerimi eski bile olsalar ozledim yavfff:2:
HE HE HE SANA YETİŞİYORUMM HADİ BAKALIM YARIŞTAyımmKilomuı yazmadım hala 73 :))) değişen bişey yok 14 gün oldu..sabır diyorummmmmmmmm
hımm çok güzel kurabiyeyi görmezlikten gelelim hadiiii 2 kaışknulguruda yemeseydin keşkee neysee gayet başarılısınn e spor yokmu
Kilomuı yazmadım hala 73 :))) değişen bişey yok 14 gün oldu..sabır diyorummmmmmmmm
dün oruç tutum onun için sahur ve iftar var
sahurda
sahanda 1 yumurta
2 parça peynir
1 bardak süt
2 dilim ekmek
2 bardak su
iftarda
2 hurma
1 bardak su
1 tabak bulgur pilavı
yanında 2 bardak ayran
yeşillik salata
ara elma
ara yarım portakal
Canım allah kabul etsin orucunu..Evlatlarını allah bağışlasın...Sen büyütmüşsün artık...Oruçlu olmana ragmen maşallah listeni güzel uygulamışsın...
ay kızlar sabah sabah sevindirik oldum resmen...
inşallah haftayada aynı düzenle devam ederim ve 1 ayda en az 6 kiloyu bir atarım...
dün yaptıklarıma gelince arkadaşlar hesabım 1500 cl idi ve öylede yaptım ayarlayınca oluyor...ama 100cl ekstram oldu yine 1600 cl.yani
kahvaltı :2 dilim beyaz ekmek 1üçgen peynirle tost
öğlen: 1 kase mercimek çorbası içine 2adet acı biber doğradım ,3 köfte,1kase yoğurt,1küçük tabak salata 2 dilim kepek ekmeği
akşam: 1 pors pazı kavurması,2 dilim kepek ekmeği,1 kase yoğurt
yatmadan: 1 portakal,1 mandalin, 1 fincan salep(salep 100 calori)
gün içinde 1 saat yürüdüm işe gidiş geliş
3-3,5 litre civarı su tükettim
7-8 bardak şekersiz çay
bide tuvalete her gidişimde 15-20 kere bel ve sırt gevşetme hareketleri
yani yerimden her kalkışımda 15-20 hareket yaptım...
o kadar...
Ama bu sabah tartıyı gördüğümde varya anlatamam sevincimi oluya ya bide tam yapsaydım 2kiloyu geçerdim süperrr..
arkadaşlarım hepinize desteklerinizden dolayı çok çok teşekkür ederim durmak yok yola devam...
Günaydın canım tebrikler maşallah istikrarlı devam ediyorsun..İnşallah bende kilo vermiş olurum ilerleyen günlerde of of offfff
ay kızlar sabah sabah sevindirik oldum resmen...
inşallah haftayada aynı düzenle devam ederim ve 1 ayda en az 6 kiloyu bir atarım...
dün yaptıklarıma gelince arkadaşlar hesabım 1500 cl idi ve öylede yaptım ayarlayınca oluyor...ama 100cl ekstram oldu yine 1600 cl.yani
kahvaltı :2 dilim beyaz ekmek 1üçgen peynirle tost
öğlen: 1 kase mercimek çorbası içine 2adet acı biber doğradım ,3 köfte,1kase yoğurt,1küçük tabak salata 2 dilim kepek ekmeği
akşam: 1 pors pazı kavurması,2 dilim kepek ekmeği,1 kase yoğurt
yatmadan: 1 portakal,1 mandalin, 1 fincan salep(salep 100 calori)
gün içinde 1 saat yürüdüm işe gidiş geliş
3-3,5 litre civarı su tükettim
7-8 bardak şekersiz çay
bide tuvalete her gidişimde 15-20 kere bel ve sırt gevşetme hareketleri
yani yerimden her kalkışımda 15-20 hareket yaptım...
o kadar...
Ama bu sabah tartıyı gördüğümde varya anlatamam sevincimi oluya ya bide tam yapsaydım 2kiloyu geçerdim süperrr..
arkadaşlarım hepinize desteklerinizden dolayı çok çok teşekkür ederim durmak yok yola devam...
ay ben 29 beden 32 boy giyerdimmm koylardaaa düşük bel filann şimdi hamile kotu giyorumm
29 beden mi ayol öle bi beden varmı ki
benim popo en çok 33 bedene girer 29 da gözüm yoookkk
yaa bir zamanlar ben giyerdim allha sükür hiç kalçalı olmadım şuandada kalça sorunumyok baak sorunumyok bende simit ve göbüş sorunu var
bende bendekaç tane badi tarzı buluzüm var göbek çıktığı için giyemiyorum.
ahh göbüşlerr siz yokmusunuz sizz
çok güzel evdede yap mekik filannnSpor hafta 3 gün Pazartesi,Çarşamba,Cuma 45 dk yürüyüş. Yani dün yoktu :)
günaydınnn şimdi senn 85 kg dun 80 mi oldun ne kadar sürede???günaydinnnnnnnnnn tartildim simdi tam 80 kilo cikiyorum yani 5 kilom gitmisssssssssssss
hımm hurma biraz geç olmuşş cnm yaa ne diyor uzmanlar yeme işlemi en geç 7 bitsin diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?