Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hımm çok güzel kurabiyeyi görmezlikten gelelim hadiiii 2 kaışknulguruda yemeseydin keşkee neysee gayet başarılısınn e spor yokmu

ben yazın yufka yaptım kuruttum kış için
şimdi onları kullanıyorum gözleme yaparken börek yaparken ama ebatları çok büyük değil normal yufkanın üçte biri kadar
benim yufkalar daha az kalorilidir değilmi kızlar

bende eski kıyafetlerimi özledim 33 bedeb kot pantolonlarım var bakıp bakıp asıyorum yerine ama içinede giricem inş
ay ben 29 beden 32 boy giyerdimmm koylardaaa düşük bel filann şimdi hamile kotu giyorumm

neden olamayasi tabii ki olursun ama istemeye bagli.ben istemem mesela 36 ama 38 ahhh 38
50 kg olmam lazım belki daha az Ahh 38 beden hadi önce ahh 40 beden diyimm

şeyyyyyy kemkümmmmm
:44::44::44:

ay kızlar sabah sabah sevindirik oldum resmen...
inşallah haftayada aynı düzenle devam ederim ve 1 ayda en az 6 kiloyu bir atarım...

dün yaptıklarıma gelince arkadaşlar hesabım 1500 cl idi ve öylede yaptım ayarlayınca oluyor...ama 100cl ekstram oldu yine 1600 cl.yani

kahvaltı :2 dilim beyaz ekmek 1üçgen peynirle tost

öğlen: 1 kase mercimek çorbası içine 2adet acı biber doğradım ,3 köfte,1kase yoğurt,1küçük tabak salata 2 dilim kepek ekmeği

akşam: 1 pors pazı kavurması,2 dilim kepek ekmeği,1 kase yoğurt

yatmadan: 1 portakal,1 mandalin, 1 fincan salep(salep 100 calori)

gün içinde 1 saat yürüdüm işe gidiş geliş

3-3,5 litre civarı su tükettim

7-8 bardak şekersiz çay

bide tuvalete her gidişimde 15-20 kere bel ve sırt gevşetme hareketleri
yani yerimden her kalkışımda 15-20 hareket yaptım...

o kadar...

Ama bu sabah tartıyı gördüğümde varya anlatamam sevincimi oluya ya bide tam yapsaydım 2kiloyu geçerdim süperrr..
arkadaşlarım hepinize desteklerinizden dolayı çok çok teşekkür ederim durmak yok yola devam...

ahh keşke son dk fire vermeseydinşekerli oluyor direk yağğ oluyor hemde geece gece

Yaz kızlar hızınıza yetişemiyorum..Geçmişe dönüp tek tek okuyup cevaplayım diyorum oooo sayfa yine almış başını gidiyor..Dün ne çok kaynatmışsınız...Ya evde olsam tek tek bakarımda iş yerinde çalışmam gerekiyor aklımda sizde.

O zaman şöyle yapıyorum kilo veren arkadaşları tek tek tebrik ediyorum..Alınlarından öpüyorum.....maşallah hepinize

Bu arada duygucum sen tartıldın mı bugün ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…