Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet soruyorum kontesi öğle yemeğinde ne yedinnnn?? ya şöyle diyim dünkümenünü yazarmısınn

dünkü menümmm:

öğlen :1 adana+1 pide+ayran

ara:1 çikolata+çay

akşam:topikde döner+kola

ara:bir tabak kabuklu findik ve ceviz kırıp yedim+2 meyve

bugün sabah:1 portakal+300gr Tirmisss(acı bakla diyede bilinir)

öğlen:1 tabak taze fasulye+1 tamak makarna+1 salata+yoğurt+1 dilim kepek ekmeği+çeyrek pide+2 çatal şakşuka

1 kahve içitim türkiş caffe

akşama allah kerimmm...

ayyy cevap yazın sizide yerimmm....

kız burda kebapçı benim yaaa
neysee kızlarr ben kaçtım bu konte bizide yerr birdeee

yaaa ben de bir problem var ya da tartıda bir türlü anlaşamıyoruz:) bugün yediklerim
sabah domates salatalık 1 kaşık bal yeşil çay peynir
500ml su
öğlen beyazpeynirli kepek ekmeğine tost yeşil çay
aktivite 1 saat plates 1saat yürüyüş
akşama da muhtemel menü
salata kuru fasulye 1 dilim kepek ekmek suyu 1.5 litre yapacağım tabii

Birşey soracağım son zamanlarda saçlarımda elekriklenme oluyor öndeki minik saçlarımda uzamış zati sinir oluyorumda ya saçlarım temizde kirlide olsa aynı görünüyor gözüme bakım yapsam düzelirmi acaba? Bu aralar takdim saçlarıma..

Ooo koçlar da inatçıdır kız....Oooo bacummm uzun muş işlemiiiiii benlik değil ben kaçarrrr VINNNNN

Bayıldım şarkıyaaaa

Zamanla gidecek kilolar sabır tatlum...

mart

ellerine saglik gamzecimcok guzel olmus bende cok severim boyle seylerle ugrasmayi.nacizane bir onerim olsa-oglumunda kiziminda dogum sekerlerini suslerini oyle sunmustum ben-beyaz yuksek sepetler varya kare dikdortgen falan onlarin icine koy bu straforu hatta bir tullede kaplayabilirsin sonra uzerine batir-sepetin disinada enli bir kurdela yada tul cok hos duruyor
ya o bonibonlari nezaman koydun?kurabiye piserken hic erimemis

düşünsene ikimizde hamurişlerini kurabiyeleri yermişiz kilo alırmışız zayıflama topğinde kilo almaca
pazartesiden pazartesiye olsun daha keyifli olur
okeeey:13:bak yeme haa sen yersen ben kesin salar giderimayni seyleri yiyoz nasil olsa

bende burcunu soracaktim

benimde kisa sacim coook iyikide var yani dogum sonrasi yasadigim o dokulmelerden sonrayap tabi canim hatta bugun yagli bakim icin cok musaitmis aycangul un bakim topiginde yaziyor bende zeytinyagi yapcam insaallah

kontesler boyle beslenir iste doner adana pide

merhaba arkadaşlar yeni üyeyim geriye dönük çalışmalarınız biliorum ama bende zayıflama kararı almış biri olarak aranıza katılmak istiorumm yardımlarınızı bekliorumm.. bugün karar verdim henüz hiç bi çalışmam yok:)))))

bugün okula ağlaya ağlaya gittim çünkü giyecek hiçbir şeyim yook. hiçbir pantolonumun içine sığamıyorum artık

yarın büyük gün bakalım psikiyatr bana yardım edebilecek mii?

bu arada hiç selamsız sabahsız girmişim direkt konuya. kusura bakmayın kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir.
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniizzz

al benden o kadar kuzummm kıyafet manyağı ben dolabımda giyecek bişey bulamıorum taşıomuşum gibi geliyor giyinmiş olmak için giyinir oldumm süs püs hak getire

teşkkür ederim arkadaşlar bugün karar verdim kilo vermeye canıma tak etti:)) sizden tecrübelerine dayanarak bi yönlendirme bekliorum:))

hoş geldin hayat 1.kural az sık ve dengeli beslenmek

kilo yapmayan sebze meyve ağırlıklı besleniyoruz...

tartın vardır inşallah,bide kalori cetveli indir internetten işte başla yavaş yavaş..
günlük mutlaka en az 2lt su içmen lazım...

şimdiki kilon:

hedef kilon:

boyun:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…