Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

yok be yavrumm daha bekarım firiyim:))

oy kıyamam ya
üst bedeninin ince olması çok güzel bir şeyyyy.

peki beslenme uzmanı ne demişti sana?

aha aha duruyonn duruyonn varyaaaa bir şey patlatıyon ama sağlam patlatıyonn türkiş lokum saat kaç bakimm orda uyku saatin gelmedimi

hmmm anladimm

aman hissetme daha iyi a$ki, yada hissedince kar$indakide hissetmeli :))
Rabbim hayrli insani versin sana-kiymetini bilecek olani.o kalp carpintisi el titremesini cok iyi bilirim ama hepsi gecti guluyorum o zamanlara.esimi cok severek evlendim askida sonradan yasamaya basladim sanki onunla.kiyamette kopsa birdaha yuzyuze bakmayiz da desek kopamiyoruz guzel dua et canim sadece sevgi isteme sakin huzur anlayis farkindalik guvenilirlik gozu aciklik vs..vs...iste de iste.nikah mutlak kadermis ben kesinlikle inaniyorum ama bir genckizin o kiymetli dualari bu yazgiya yon veriyor bence..sevgiler..

yok be yavrumm daha bekarım firiyim:))

hımm konuşma tarzını birine benzettimm ondansordummm . hoşgeldinn aramızaaa tekrarrrrr az önce dışarda hoşgeldin dedimm yoksamüsafirferverimdirrr
bize hergün uğrayıp bir önceki günün menüsnü yazarsan helede spor yaparsan benden + puan alır gözdelerimden olursunn mesela burda bi zsaa var duymasınn çan çin ülkesinden katılıyorr bi tenbel bi tenbel oturduğu yerden hiç kalkmazz ama inat ettim zayıflatcam onuuu :)))

sanaçokkkkkkkk katılıyorummm cnm dua ve nasıl dua ettiğin çok önemki ben o günlerde asmalı konak varıd bilirmisin baharla seymen aşkı ayy durup durup öyle bir aşk için dua ederdim kavganın aşka dönüşme hikayesi hep ilgimi çektiiii duam kabul olduu biribirmiz yerizz ama çok aşığızzz küsmeyizdee

11.30 cocuklari uyuttum yatmadan bi ugrayayim dedim cenem dustusen napiyosun?sporunu yaptin mi bakiim bugun?

19dereceydi dışarda gezindim oğlanı oynattımm hava aldımm ne kadr enterean burda gün batmadı haladaha sen uyumak üzeresinnn iyi geceler sana keyifli uykularrrr

o ben oluyorum cicim aslinda ben cok hareketli biriyimdir ama su spor olayina cok useniyorum birde zevk alsam bile cok nefesim daraliyor kotu hissediyorum kendimi:44: du bakiiim erceyle yariscaz ya sporda yapar gecerim ben onu kesiiinnn

ama öyleeeee saçlara maşa alta cuval aha bitti bu arada doğum günü video beni,m çkok hoşuma gitti

saçlarım kendi saçım canım hiç maşa yapmam ben şanslıyım o konuda, uçları dalgalı kıvırcık arası üstleri düz. memnunum çok, kullanması kolay geliyor. yıkanıp saç kremimi sıkıyorum fısfıs sonra topluyorum at kuyruğu. kendiliinden öyle :)

evet ya sağ olsunlar arkadaşlarım yapmışlar bi güzellik, çok mutlu olmuştum ben de

çokk üzgünüm kızlar
cerene belli etmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti başım çatlıyo
köpeğimiz hasta oldu ve kurtulması imkansız gibi görünüyo barınağa bıraktık tedavisine başladılar inşallah iyleşir çakılımız

19dereceydi dışarda gezindim oğlanı oynattımm hava aldımm ne kadr enterean burda gün batmadı haladaha sen uyumak üzeresinnn iyi geceler sana keyifli uykularrrr
ohhh neguzel olmustur.burasida cok soguk ve hep kapali hatta cok sisli yan apartmanlar gorunmuyor bazen.insallah canim keyifli uyku olur umarim:)yarin gorusmek uzere
kontes gelirse soyle emi dugmesini kapatmayi unutmasin

o ben oluyorum cicim aslinda ben cok hareketli biriyimdir ama su spor olayina cok useniyorum birde zevk alsam bile cok nefesim daraliyor kotu hissediyorum kendimi:44: du bakiiim erceyle yariscaz ya sporda yapar gecerim ben onu kesiiinnn

sen burdamıydınnn:26::26: ah canım gel bi sarılayım sanaaa sen benim göz bebeğimsin çok sportifinnn sana yazmadım ben bunuu
aa eski ortimde sağlamdır çok çekişmeli olcak bende gamzeyle çekişcem asıl bomba diğer hafta kontesle çekişcezzz ona tuzak hazırlıam adresni alıp direk kebap sip etcem hergün sabah akşaM SÖZDE JEST

ohhh neguzel olmustur.burasida cok soguk ve hep kapali hatta cok sisli yan apartmanlar gorunmuyor bazen.insallah canim keyifli uyku olur umarim:)yarin gorusmek uzere
kontes gelirse soyle emi dugmesini kapatmayi unutmasin

ahaaaa söylerimmm mutlakaaa

ercecim gecmis olsun aci cekmesin iyileseceksede uzamadan iyi olsun degil mi?ne imis acaba hastaligi?

ayy kıyamammmm sizeee yaşı kaç köpeğin inş iyleşir yaaa

çok memnun olurum kuzucuk şimdi gidince çok acç olucam ama ben yaa yineeeeeeeee ara öğün yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…