- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.961
sonunda evdeyimmm
duraklamadasındır enbd,se etme devamı gelir elbett
neler yememişsin dicektin bencee :))
ay kıyaamam sen birşey giyme çuval giy oda olur yakışırr beline kemer al işteee sen gel bana bak birşeyin varmı diyeee cvp veriyorum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
düğmenimi :26:
evlimisin çocuğun varmııı
canim sende bendensin bende yazin öyle aglaya aglaya i$e gidiyordum kiyafetlerim olmuyor diye, vede almakta istemezdim
iyiz valla ben yine açimm ne yalan söyliyim
sen yine iyisin ben üst beden 38-40 ve alt beden 42 hatta 44 fazla büyük gelmiyor
canim benim, kiyamam sana in$allah psikiatrin faydasi olur, ben geçen yaz beslenme uzmanina gittim hatta ben bir yilda 11 kilo aldim dedim ba$ladim aglamaya nasil hüngür hüngür bu kadarmi üzülüyorsun haline dedi evet dedim, ama kendimi frenleyemedigimi, bazen paket paket bisküvi yedigimi demedim bile...
olur boyle zamanlar uzulme.elbette yardim eder ama karari veren sensin.ZAYIFLIYORUUUUZZZ:)
estagfurullah cicim ben ne dedim ki hersey kontes yapmis:))))
ooofff bAYILIRIM PEKMEZ TAHINE AYNEN BENDE ANNEMLE OTURUP BI YERDIM KI SONRA MIDE YANMASI SABAHA KADAR!ERTESI GUN YINE YERDIM:)simdi hic karistirmiyorum bile bi baslarsam hamur isinden fazla dadanabilirim ona veeeee 40 beden alayim deme
Rabbim hayrli insani versin sana-kiymetini bilecek olani.o kalp carpintisi el titremesini cok iyi bilirim ama hepsi gecti guluyorum o zamanlara.esimi cok severek evlendim askida sonradan yasamaya basladim sanki onunla.kiyamette kopsa birdaha yuzyuze bakmayiz da desek kopamiyoruzhmmm anladimm
aman hissetme daha iyi a$ki, yada hissedince kar$indakide hissetmeli :))
yok be yavrumm daha bekarım firiyim:))
ay kıyaamam sen birşey giyme çuval giy oda olur yakışırr beline kemer al işteee sen gel bana bak birşeyin varmı diyeee cvp veriyorum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
11.30 cocuklari uyuttum yatmadan bi ugrayayim dedim cenem dustuaha aha duruyonn duruyonn varyaaaa bir şey patlatıyon ama sağlam patlatıyonn türkiş lokum saat kaç bakimm orda uyku saatin gelmedimi
Rabbim hayrli insani versin sana-kiymetini bilecek olani.o kalp carpintisi el titremesini cok iyi bilirim ama hepsi gecti guluyorum o zamanlara.esimi cok severek evlendim askida sonradan yasamaya basladim sanki onunla.kiyamette kopsa birdaha yuzyuze bakmayiz da desek kopamiyoruzguzel dua et canim sadece sevgi isteme sakin huzur anlayis farkindalik guvenilirlik gozu aciklik vs..vs... iste de iste.nikah mutlak kadermis ben kesinlikle inaniyorum ama bir genckizin o kiymetli dualari bu yazgiya yon veriyor bence..sevgiler..
11.30 cocuklari uyuttum yatmadan bi ugrayayim dedim cenem dustusen napiyosun?sporunu yaptin mi bakiim bugun?
o ben oluyorum cicimhımm konuşma tarzını birine benzettimm ondansordummm . hoşgeldinn aramızaaa tekrarrrrr az önce dışarda hoşgeldin dedimm yoksamüsafirferverimdirrr
bize hergün uğrayıp bir önceki günün menüsnü yazarsan helede spor yaparsan benden + puan alır gözdelerimden olursunnmesela burda bi zsaa var duymasınn çan çin ülkesinden katılıyorr bi tenbel bi tenbel oturduğu yerden hiç kalkmazz ama inat ettim zayıflatcam onuuu :)))
ayy teşekkür ederiiiiiim kız sen bu kadar tatlı olma olmaaaaa
ama öyleeeee saçlara maşa alta cuval aha bitti bu arada doğum günü video beni,m çkok hoşuma gitti
ohhh neguzel olmustur.burasida cok soguk ve hep kapali hatta cok sisli yan apartmanlar gorunmuyor bazen.insallah canim keyifli uyku olur umarim:)yarin gorusmek uzere19dereceydi dışarda gezindim oğlanı oynattımm hava aldımm ne kadr enterean burda gün batmadı haladaha sen uyumak üzeresinnn iyi geceler sana keyifli uykularrrr
o ben oluyorum cicimaslinda ben cok hareketli biriyimdir ama su spor olayina cok useniyorum birde zevk alsam bile cok nefesim daraliyor kotu hissediyorum kendimi:44: du bakiiim erceyle yariscaz ya sporda yapar gecerim ben onu kesiiinnn
ohhh neguzel olmustur.burasida cok soguk ve hep kapali hatta cok sisli yan apartmanlar gorunmuyor bazen.insallah canim keyifli uyku olur umarim:)yarin gorusmek uzere
kontes gelirse soyle emi dugmesini kapatmayi unutmasin
ercecim gecmis olsun aci cekmesin iyileseceksede uzamadan iyi olsun degil mi?ne imis acaba hastaligi?çokk üzgünüm kızlar
cerene belli etmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti başım çatlıyo
köpeğimiz hasta oldu ve kurtulması imkansız gibi görünüyo barınağa bıraktık tedavisine başladılar inşallah iyleşir çakılımız
çokk üzgünüm kızlar
köpeğimiz hasta oldu ve kurtulması imkansız gibi görünüyo barınağa bıraktık tedavisine başladılar inşallah iyleşir çakılımız
çokk üzgünüm kızlar
hımm konuşma tarzını birine benzettimm ondansordummm . hoşgeldinn aramızaaa tekrarrrrr az önce dışarda hoşgeldin dedimm yoksamüsafirferverimdirrr
bize hergün uğrayıp bir önceki günün menüsnü yazarsan helede spor yaparsan benden + puan alır gözdelerimden olursunnmesela burda bi zsaa var duymasınn çan çin ülkesinden katılıyorr bi tenbel bi tenbel oturduğu yerden hiç kalkmazz ama inat ettim zayıflatcam onuuu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?