- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.941
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim geriye dönük çalışmalarınız biliorum ama bende zayıflama kararı almış biri olarak aranıza katılmak istiorumm yardımlarınızı bekliorumm.. bugün karar verdim henüz hiç bi çalışmam yok:)))))
al benden o kadar kuzummm kıyafet manyağı ben dolabımda giyecek bişey bulamıorum taşıomuşum gibi geliyor giyinmiş olmak için giyinir oldumm süs püs hak getire
aynen valla ben de çook yedimayyy berbatımm çok yedim sen nasılsın kuzummm...
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim geriye dönük çalışmalarınız biliorum ama bende zayıflama kararı almış biri olarak aranıza katılmak istiorumm yardımlarınızı bekliorumm.. bugün karar verdim henüz hiç bi çalışmam yok:)))))
off off ben de öyleyim içimden bir şey almak gelmiyor ki nasıl olsa yakışmaz diye. bir de 40 beden bir şey almaya çekiniyorum açıkçası
aynen valla ben de çook yedimpekmez tahine alıştım kusana kadar yiyorum
hos geldin .. ....
sorma.. derdimmiz büyük peki bi çalışmanız varmı zayıflama adına ben kendimden bahsediorum bacılar üst bölgem ince ama benim kabusum belden aşağısı baktım belde kalınlaşmaya başladı bi dur demem lazım diye düşünüorumnapsamm ki
olur boyle zamanlar uzulme.elbette yardim eder ama karari veren sensin.ZAYIFLIYORUUUUZZZ:)bugün okula ağlaya ağlaya gittim çünkü giyecek hiçbir şeyim yook. hiçbir pantolonumun içine sığamıyorum artık
yarın büyük gün bakalım psikiyatr bana yardım edebilecek mii?
estagfurullah cicim ben ne dedim ki hersey kontes yapmis:))))aha bu cok hosusama gitti bu espiriyi ben niye yapmadim akil kupum zsam
off off ben de öyleyim içimden bir şey almak gelmiyor ki nasıl olsa yakışmaz diye. bir de 40 beden bir şey almaya çekiniyorum açıkçası
ara ogun mutlaka ama mutlaka olmali.bol su ve mumkunse yesil cay-form cayi.salatayi ve yogurdu menulerin baskosesine oturtma(Allahim ne de guzel yaziyorum hay masallahbenim tam tersi üst bölgem kalın bacaklarım incedir.
valla bana sorma çalışmaları, ben topicin en kötüsüyüm bu alandakızlar güzel şeyler yapıyorlar.
ama yarın ben de çok kararlı şekilde başlıyorum. beraber başlayalıım
öncelikle hızlı kilo verdiren şok diyetleri eliyoruz. bunlar kötüüüü. verdiğin kilodan fazlasını alıyorsun. sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyiz.
şekerli yağlı yiyecekleri ve hamur işlerini kısa bir süre unutuyoruzz. beyaz ekmek kesinlikle yasak, onun yherine kepek ya da tam buğday. .çavdar da olur.
kolayı hayatımızdan çıkarıyoruuz
ve sporr. dışarda yürüme imkanın varsa çok iyi. yoksa leslie yapıyoruz youtube'dan bulup.
ve bazı egzersiz hareketleri de yapabiliriz.
şimdilik bu kadar sanırım :)
bu arada boyun ve kilon kaç?
ay cevap yazdım kız kaçma kaçmaakimsenin bu konuda bi fikri yok sanırım.. teşekkür edermm tekrardan arakdaşlar görüşmek üzere...:)
olur boyle zamanlar uzulme.elbette yardim eder ama karari veren sensin.ZAYIFLIYORUUUUZZZ:)
estagfurullah cicim ben ne dedim ki hersey kontes yapmis:))))
ooofff bAYILIRIM PEKMEZ TAHINE AYNEN BENDE ANNEMLE OTURUP BI YERDIM KI SONRA MIDE YANMASI SABAHA KADAR!ERTESI GUN YINE YERDIM:)simdi hic karistirmiyorum bile bi baslarsam hamur isinden fazla dadanabilirim ona veeeee 40 beden alayim deme
ara ogun mutlaka ama mutlaka olmali.bol su ve mumkunse yesil cay-form cayi.salatayi ve yogurdu menulerin baskosesine oturtma(Allahim ne de guzel yaziyorum hay masallah)arada kacamakolabilir ve olacaktirda ama kaldigin yerden devam etmelisin.spor konusunu DUYGU ustadima birakiyorum,kendisi bu konuda cok iyidir
benim tam tersi üst bölgem kalın bacaklarım incedir.
valla bana sorma çalışmaları, ben topicin en kötüsüyüm bu alandakızlar güzel şeyler yapıyorlar.
öncelikle hızlı kilo verdiren şok diyetleri eliyoruz. bunlar kötüüüü. verdiğin kilodan fazlasını alıyorsun. sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyiz.
şekerli yağlı yiyecekleri ve hamur işlerini kısa bir süre unutuyoruzz. beyaz ekmek kesinlikle yasak, onun yherine kepek ya da tam buğday. .çavdar da olur.
ve sporr. dışarda yürüme imkanın varsa çok iyi. yoksa leslie yapıyoruz youtube'dan bulup.
hergun degilde bitmeden yapiyorum.dondurucuda hep biseyler oluyorAllah sabir versin canimmm
öyle bir güne böyle bir menü uymu$
ohh ohh sen yemeye devam ett
sanirim sana en iyi rakip benim benden ve senden çok kaçamak yapan yok sanirim
menün güzel, damak zevklerimiz hiç ayni degilmi$, çig salçadan ve kaymaktan nefret ederimmm
ooo menün güzel ke$ke suda içseydinn
ba$in sag olsun canim
agzim sulandi resmen, kiz sen hergün pogaça börekmi yapiyorsun?
evet
cvp gelmesine çok sevndim birileri bana destek vermelii:))
anlaştık beraber başlayalım kuzum.. benim yaşım 23 boyum 1.72 kilomu öğrenmeye çekiniorum ama tahminimce 60 oldum
önerilerin çok güzel beyaz ekmeği bıraktım bile:) kola biraz zorlanıcam.. şekeri azalttım.. ama benim şöle bi sıkıntım var kuzum çalışıyorum sabahları kahvaltı etme gibi özelliğim hiç olmadı öğlen çok acıkıorum çok yiyiorum yolum biraz uzak evime 8 gibi evde oluorum ve 12den sekize kadar innaılmaz acıkıorum insan gibi yemiorumyiyorum ve günün yorgunluğyla yığılıp kalıorum tabi bunlar bana yağ olarak geri dönüyor..
bugün okula ağlaya ağlaya gittim çünkü giyecek hiçbir şeyim yook. hiçbir pantolonumun içine sığamıyorum artık
bu arada hiç selamsız sabahsız girmişim direkt konuya. kusura bakmayın kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir.
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniizzz
benim tam tersi üst bölgem kalın bacaklarım incedir.
hergun degilde bitmeden yapiyorum.dondurucuda hep biseyler oluyorve bizde cok bekletmeden tatlim benim yaa gencligim geldi aklima aski hissedebilmek buyuk lutuf ama ben asik olarak evlenmedim
neeecvp gelmesine çok sevndim birileri bana destek vermelii:))
anlaştık beraber başlayalım kuzum.. benim yaşım 23 boyum 1.72 kilomu öğrenmeye çekiniorum ama tahminimce 60 oldum
önerilerin çok güzel beyaz ekmeği bıraktım bile:) kola biraz zorlanıcam.. şekeri azalttım.. ama benim şöle bi sıkıntım var kuzum çalışıyorum sabahları kahvaltı etme gibi özelliğim hiç olmadı öğlen çok acıkıorum çok yiyiorum yolum biraz uzak evime 8 gibi evde oluorum ve 12den sekize kadar innaılmaz acıkıorum insan gibi yemiorumyiyorum ve günün yorgunluğyla yığılıp kalıorum tabi bunlar bana yağ olarak geri dönüyor..
şekerim ideal kilondasın aslındaa
kahvaltısız kesinlikle olmaaz. çok zararlı. en azından bir bardak süt iç yanında 3 tane kuru kayısı ye.
öğle yemeğinden sonra da yanında light yoğurt götür küçük kutularda satılıyor ya onlardan ye. ya da elma götür onu ye.
bu kadar çok aralkık bırakırsan yemek aralarında metabolizman yavaşlar
duraklamadasındır enbd,se etme devamı gelir elbettyaaa ben de bir problem var ya da tartıda bir türlü anlaşamıyoruz:) bugün yediklerim
sabah domates salatalık 1 kaşık bal yeşil çay peynir
500ml su
öğlen beyazpeynirli kepek ekmeğine tost yeşil çay
aktivite 1 saat plates 1saat yürüyüş
akşama da muhtemel menü
salata kuru fasulye 1 dilim kepek ekmek suyu 1.5 litre yapacağım tabii
neler yememişsin dicektin bencee :))Kontesim anacım sen neler yemişsin vay vay afiyet bal şeker olsun
ay kıyaamam sen birşey giyme çuval giy oda olur yakışırr beline kemer al işteee sen gel bana bak birşeyin varmı diyeee cvp veriyorum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkbugün okula ağlaya ağlaya gittim çünkü giyecek hiçbir şeyim yook. hiçbir pantolonumun içine sığamıyorum artık
düğmenimi :26:aynen şimdi düğmemi çözmek zorunda kaldım sanırım 5 kilo aldımmm ooomayyygatttt
evlimisin çocuğun varmıııal benden o kadar kuzummm kıyafet manyağı ben dolabımda giyecek bişey bulamıorum taşıomuşum gibi geliyor giyinmiş olmak için giyinir oldumm süs püs hak getire
neeebir zamanlar bende 52 idim ve kendimi cok zayif buluyordum !kiz bu boy kilo oraninda zayiflanirmi bel oyuntun kaybolmaya basladiysa spor yapacaksin o sahane boyuna uygun kilonda tas gibi olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?