Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

al benden o kadar kuzummm kıyafet manyağı ben dolabımda giyecek bişey bulamıorum taşıomuşum gibi geliyor giyinmiş olmak için giyinir oldumm süs püs hak getire

off off ben de öyleyim içimden bir şey almak gelmiyor ki nasıl olsa yakışmaz diye. bir de 40 beden bir şey almaya çekiniyorum açıkçası

ayyy berbatımm çok yedim sen nasılsın kuzummm...
aynen valla ben de çook yedim pekmez tahine alıştım kusana kadar yiyorum

hos geldin .. ....

sorma.. derdimmiz büyük peki bi çalışmanız varmı zayıflama adına ben kendimden bahsediorum bacılar üst bölgem ince ama benim kabusum belden aşağısı baktım belde kalınlaşmaya başladı bi dur demem lazım diye düşünüorum napsamm ki

benim tam tersi üst bölgem kalın bacaklarım incedir.
valla bana sorma çalışmaları, ben topicin en kötüsüyüm bu alanda kızlar güzel şeyler yapıyorlar.
ama yarın ben de çok kararlı şekilde başlıyorum. beraber başlayalıım

öncelikle hızlı kilo verdiren şok diyetleri eliyoruz. bunlar kötüüüü. verdiğin kilodan fazlasını alıyorsun. sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyiz.
şekerli yağlı yiyecekleri ve hamur işlerini kısa bir süre unutuyoruzz. beyaz ekmek kesinlikle yasak, onun yherine kepek ya da tam buğday. .çavdar da olur.
kolayı hayatımızdan çıkarıyoruuz

ve sporr. dışarda yürüme imkanın varsa çok iyi. yoksa leslie yapıyoruz youtube'dan bulup.
ve bazı egzersiz hareketleri de yapabiliriz.

şimdilik bu kadar sanırım :)

bu arada boyun ve kilon kaç?

bugün okula ağlaya ağlaya gittim çünkü giyecek hiçbir şeyim yook. hiçbir pantolonumun içine sığamıyorum artık

yarın büyük gün bakalım psikiyatr bana yardım edebilecek mii?
olur boyle zamanlar uzulme.elbette yardim eder ama karari veren sensin.ZAYIFLIYORUUUUZZZ:)

aha bu cok hosusama gitti bu espiriyi ben niye yapmadim akil kupum zsam
estagfurullah cicim ben ne dedim ki hersey kontes yapmis:))))

ooofff bAYILIRIM PEKMEZ TAHINE AYNEN BENDE ANNEMLE OTURUP BI YERDIM KI SONRA MIDE YANMASI SABAHA KADAR!ERTESI GUN YINE YERDIM:)simdi hic karistirmiyorum bile bi baslarsam hamur isinden fazla dadanabilirim ona veeeee 40 beden alayim deme

ara ogun mutlaka ama mutlaka olmali.bol su ve mumkunse yesil cay-form cayi.salatayi ve yogurdu menulerin baskosesine oturtma(Allahim ne de guzel yaziyorum hay masallah)arada kacamakolabilir ve olacaktirda ama kaldigin yerden devam etmelisin.spor konusunu DUYGU ustadima birakiyorum,kendisi bu konuda cok iyidir

kimsenin bu konuda bi fikri yok sanırım.. teşekkür edermm tekrardan arakdaşlar görüşmek üzere...:)
ay cevap yazdım kız kaçma kaçmaa

inşallah zayıflarıız canım ya ben modayı çok seviyorum böyle güzel kıyafetler giyeyim kombinleyeyim anlarım o işlerden ama böyle şişko şişko hiç içimden gelmiyor. yakışmaz bana bu halimle valla en çok güzel kıyafetler giyebileyim diye istiyorum zayıflamak.

amaaan sakın başlama o zaman. unut hemen!! demedim öyle bir şey demediim

evet eveet. ara öğün kuru yada yaş meyve olur, light süt olur.

bu arada light yoğurt mucize gibi bişey demişti zamanında gittiğim diyetisyen

cvp gelmesine çok sevndim birileri bana destek vermelii:))

anlaştık beraber başlayalım kuzum.. benim yaşım 23 boyum 1.72 kilomu öğrenmeye çekiniorum ama tahminimce 60 oldum

önerilerin çok güzel beyaz ekmeği bıraktım bile:) kola biraz zorlanıcam.. şekeri azalttım.. ama benim şöle bi sıkıntım var kuzum çalışıyorum sabahları kahvaltı etme gibi özelliğim hiç olmadı öğlen çok acıkıorum çok yiyiorum yolum biraz uzak evime 8 gibi evde oluorum ve 12den sekize kadar innaılmaz acıkıorum insan gibi yemiorum yiyorum ve günün yorgunluğyla yığılıp kalıorum tabi bunlar bana yağ olarak geri dönüyor..

hergun degilde bitmeden yapiyorum.dondurucuda hep biseyler oluyorve bizde cok bekletmeden tatlim benim yaa gencligim geldi aklimaaski hissedebilmek buyuk lutuf ama ben asik olarak evlenmedim

şekerim ideal kilondasın aslındaa
kahvaltısız kesinlikle olmaaz. çok zararlı. en azından bir bardak süt iç yanında 3 tane kuru kayısı ye.
öğle yemeğinden sonra da yanında light yoğurt götür küçük kutularda satılıyor ya onlardan ye. ya da elma götür onu ye.
bu kadar çok aralkık bırakırsan yemek aralarında metabolizman yavaşlar

bugün okula ağlaya ağlaya gittim çünkü giyecek hiçbir şeyim yook. hiçbir pantolonumun içine sığamıyorum artık

canim sende bendensin bende yazin öyle aglaya aglaya i$e gidiyordum kiyafetlerim olmuyor diye, vede almakta istemezdim

bu arada hiç selamsız sabahsız girmişim direkt konuya. kusura bakmayın kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir.
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniizzz

iyiz valla ben yine açimm ne yalan söyliyim

sen yine iyisin ben üst beden 38-40 ve alt beden 42 hatta 44 fazla büyük gelmiyor

canim benim, kiyamam sana in$allah psikiatrin faydasi olur, ben geçen yaz beslenme uzmanina gittim hatta ben bir yilda 11 kilo aldim dedim ba$ladim aglamaya nasil hüngür hüngür bu kadarmi üzülüyorsun haline dedi evet dedim, ama kendimi frenleyemedigimi, bazen paket paket bisküvi yedigimi demedim bile...

hergun degilde bitmeden yapiyorum.dondurucuda hep biseyler oluyorve bizde cok bekletmeden tatlim benim yaa gencligim geldi aklimaaski hissedebilmek buyuk lutuf ama ben asik olarak evlenmedim

hmmm anladimm

aman hissetme daha iyi a$ki, yada hissedince kar$indakide hissetmeli :))

neeebir zamanlar bende 52 idim ve kendimi cok zayif buluyordum !kiz bu boy kilo oraninda zayiflanirmibel oyuntun kaybolmaya basladiysa spor yapacaksin o sahane boyuna uygun kilonda tas gibi olacaksin

böylede bi sıkıntım var zaten tuvalete normalin çok çok seyrek çıkıorum dediğin gibi buda aralıksız ve yoğun yememden kaynaklanıo su içme özelliğimde yok içim kurumuş su içmeyi unutuorum gün içinde hiç içmediğim oluyo çok vahimm

sonunda evdeyimmm
duraklamadasındır enbd,se etme devamı gelir elbett

Kontesim anacım sen neler yemişsin vay vay afiyet bal şeker olsun
neler yememişsin dicektin bencee :))

ay kıyaamam sen birşey giyme çuval giy oda olur yakışırr beline kemer al işteee sen gel bana bak birşeyin varmı diyeee cvp veriyorum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
aynen şimdi düğmemi çözmek zorunda kaldım sanırım 5 kilo aldımmm ooomayyygatttt
düğmenimi :26:

al benden o kadar kuzummm kıyafet manyağı ben dolabımda giyecek bişey bulamıorum taşıomuşum gibi geliyor giyinmiş olmak için giyinir oldumm süs püs hak getire
evlimisin çocuğun varmııı

neeebir zamanlar bende 52 idim ve kendimi cok zayif buluyordum !kiz bu boy kilo oraninda zayiflanirmibel oyuntun kaybolmaya basladiysa spor yapacaksin o sahane boyuna uygun kilonda tas gibi olacaksin

bacaklarım kalın basenlerim var tek çözümü spor biliorum ama buna nasıl zman yaratabilirim fikir verin bacılarım sabah 8den akşam 6ya işteyyim uzun mesafe gidiorum 8 de evdeyim bu saatte yemek yemek istemiorum ama acıkıorum ve spora zman kalmıo evde yapılabilecek egzersizler dışında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…