Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Ulen sen böylemi besleniyonn ben sağlıklı yemeğe geçtim şimdi herkez yemeyi kesti anam ben dikkat edeyim birazzzz

sekerım yemegı kesmıs gıbı bı halım varmı kıssss ekmegımı yemegımı yıyorum sadce aksam esım yemek yerıne kahvaltılık yıyelım demişti ondan ekmek peynır falan yuedım yoksamkı mıss gıbbı karnabahar yapmıstım corba makarna falan ponlardab yıyecektım bu aksama kısmet artık kusummm

AAA NE KARNIBAKARI BOL TEREYğlı makar na ye 2 tabakk

kızlarrr bugün akşamaköfte yapcam inş. ama yağda kızartmıcam onun yerine yğasız kağıt serip fırında pişircem yanına ne yapsam yaniköfte denince patates akla geliyor alümin yum folyo arasına patates dimlermi yapsam dominostaki gibi başka ne önerirsinizz

patateslerı elma dılımı yapıp bahataratlıyıp fırında pişirebilirsin cnm yanındada kozlemelık kırmızı bıber al fırına at kozle soy kabugunu sarımsak yogurtla yogurtla hem cok guzel oluyor hem hafıf meze gibi yakısıyor kofte patatese

makarnya pek düşkün değilim ama sen kendini zorlama ye gitsin zorlama kendinii

hımmmm cnmda istiyordu közlenmiş biber olabilir ben patates kızartmsını çok seviyorum ama yağda çok istesemde yapmıyorum bende dediğin gibi yapıyorum baharet özellikle kekik ve sarımsak rendesi çok güze oluyor aliminyum folyoya sarıncd hemen pişiyor

merhabalaaaaaar kızlar
sabah erken kalktım ders çalıştım. uzun zamandır yapmadığım bir şeydi vicdanen rahatladım birazdan da okula gidicem.
siz nasılsınız? keyifler yerindedir umarım.

ben de 2 diyorum çok doğal duruyor sana da yakışır duygucum. o olmazsa 1.

tamam canim öyle yaparim in$allah :)
günaydin bu arada

menün çok güzel canimmmm

ay ben 3 e bayildimmm!! ke$ke bende boyatsam yaa

aaa geçmi$ olsun canimm

çok güzel tebrik ederim

menün çok guzel o kadar harekete gofreti haketmi$sin

biz iyiyz şekerim seninde iyi olmanasevindimmm bende 2 çok beğendimm sanada güzel giderrr

gider cnm hemde cok guzel olur ozellıkle 2 dıyorum ben sanda cok yakısırrr datlum
ay evet 2 bencedee

günaydın leyyaa 3 numara sanada güzel olurr topiğin ferihasıı

ben iyim sen nasılsın

gunaydın canımmm

günaydin kizlar, bugün çok ne$eli bir halde uyandim tartilacaktim, emeklerimin kar$iligina bakacaktim, kendime söz vermi$tim bu hafta 1 kilo bu ay ise 3 kilo verecektim!

ama ne oldu herzamanki gibi oldu!! pazartesinden beri 900gr almi$im

ya kizlar niye böyle oluyorki? 2 arkada$la diyet karari aldik, biri bizden 2 hafta önce ba$ladi birkaç gün sonra 1 ay olacak ve $imdiden 6 kilo verdi!! digeri ise cumartesi günü iki hafta olacak, o 3 kilo verdi!!!
ben ise kaç kilo verdin diye sorunca tartilmadim diyorum

selamlar ben geldim nasılsınız bayanlar

kizim asi oldu bugün,hemde iki asi birden,halsiziz

geçmiş olsun tatlım bugüne iyileşmiştir inş.

sanada çook geçmiş olsun feslegen

canım yagsız fırında yaparsan zararı olmaz bence ama folyonun içine yağlı kagıt sarmayı unutma şekerim
çünkü alüminyum ısıyla birlikte kansorojen etki yapıyormuş ve çok zararlı oluyormuş sağlığa

biz iyiyz şekerim seninde iyi olmanasevindimmm bende 2 çok beğendimm sanada güzel giderrr

ay evet 2 bencedee

günaydın leyyaa 3 numara sanada güzel olurr topiğin ferihasıı

ben saçimla ugra$mayi sevmiuorum ya $imdi boyatsam kökleri çikinca boyatmayla falan ugra$amam

arkada$larimin çogu saç rengimiu çok begeniyor, bazilarida sariya boyat diyor ama asla ( büyük konu$mayim yinede) sariya boyatmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…