- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.321
iyi sayılırım canım ben de,sağ ol
diyetisyene gittim bugün. 1300 kalorilik liste yazdı bana. durun paylaşayım sizinle
Seni cok merak ettim canimmmmmm ikizimmmmmm
PAYLAS PAYLAS PAYLAS :)
Listen güzelmis canim bana cok abartili bir liste vermisti inanirmisin ögle ve aksam 3 porsiyon et dedi, her ögunde yogurt veya meyve veya ikisi demisti birde, sïnirsiz sebze yeegi demisti am hic uyaadim
menun guzel bence hic daha az yiyeyim diye ugrasma
ay inşallah iyi olur canım zayıflayamazsan kısarız daha dedi.
ben de hiç zaman kaybetmek istemiyorum bir an önce zayıflamak istiyorum
bu arda prozac diye bir ilaç kullanıyorum yeme bozukluğu için.
ama çok yan etki yaptı ya geceleri uyuyamıyorum uyuyunca da kabus görüyorum hemen
uyanınca : 2 bardak su (ben içine limon da sıkacağım ödemi atsın diye)
7.00 : 1ince dilim yarım yağlı peynir
2 ince dilim çavdar/tam buğday/kepek ekmeği (30g*2)
bol domates salatalık (buna şart değil dedi)
şekersiz çay
10.00 : 3 kuru kayısı
12.30 : 1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ince kepek ekmeği
salata (yağsız)
15:30 : yarım paket diyet bisküvi
17.00 : bir porsiyon meyve
19.00 : 3 köfte kadar ızgara veya haşlanmış et/tavuk/balık
6 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
yahu bunlar çok geldi bana ben bunları yersem kilo alırım gibime geldi. ama diyetisyen dedi ki eksik yeme listedekilerin tamamını ye yoksa metabolizman yavaşlar dedi.
kızlarrrrrrr 2 dilim çikolatalı pasta yedimmmm....ben ne yaptım sonnnn.....bu sonn...... müsteri getirmiş dayanamadım 1 çatal al bırakkk yok 2 orta dilim yedimmmm....pisboğazım ben yaaa........
mecburmuşum, ben de istemedim antidepresan kullanmak ama doktor mecbursun dedio ne biçim ilaç yaa....içme kuzum sende ne var lokum gibi kızsın....içme annemmm....
selam herkese gelmedi demeyin diye girip yazayım dedim misafirim gelecek
herkes iyidir inş. keyifler nasıl fırsatım olursa akşam bakarım ne sohbetler etmişsiniz diye
kızlaaaar ben geldiimmm.
bilgisayarım bozuktu, aldım ve ilk girdiğim yer burasıözlemişim siziii
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. ne var ne yok, nasılsınız keyifler yerinde mi?
süper ya demek 3 buçuk ayda verdinnn
aslında sıksak kendimizii yaza ne kaldıı çok güzel kilo verebilirizz
eskidenn ağzımamm almıyacağımm diyorsam almıyordum yemek falann fazladann
zeytinii unutmuştumm benn
pilav desen sadece 2 kaşık günde başka yokk
birde ben elmayla kuru kaysıyı kavurmuyorumm canımm az bir suda haşlıyorumm
hanii hoşaf gibii oluyorr ençokda kabuzsa iyii geliyorr
bende rendeleyerek yediriyorumm
seninn bir gün et birgünn sebze yedirmen hoşuma gitti
bennn evde ne yaptıysam ondan yediriyorum artıkk ama günde mutlaka çorbası varrr
sabah bizla kahvaltı yapıyorr
15 aylık benim oğlumm
ah ahhh bende hafta sonuu çamaşır serdimm geçen haftalarda
sonra anneme gittimm geldimkii bizimm çamaşırınn birii uçmuşş bulamadımm oda eşiminn işş patolonuu ama çokk önemliii bir pantolonn soğukk geçirmeyenn devlett veriyorr almaa imkanımızda yokk yanii illakii devletinn yine vermesinii beklememiz lazımm neyse yedek vardıı
oh be sonunda gelebildin kuşum...kaç gündür seni sayıkladık..Bildirimde yapmamışsın...iyiyim canım.
uyanınca : 2 bardak su (ben içine limon da sıkacağım ödemi atsın diye)
7.00 : 1ince dilim yarım yağlı peynir
2 ince dilim çavdar/tam buğday/kepek ekmeği (30g*2)
bol domates salatalık (buna şart değil dedi)
şekersiz çay
10.00 : 3 kuru kayısı
12.30 : 1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ince kepek ekmeği
salata (yağsız)
15:30 : yarım paket diyet bisküvi
17.00 : bir porsiyon meyve
19.00 : 3 köfte kadar ızgara veya haşlanmış et/tavuk/balık
6 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
yahu bunlar çok geldi bana ben bunları yersem kilo alırım gibime geldi. ama diyetisyen dedi ki eksik yeme listedekilerin tamamını ye yoksa metabolizman yavaşlar dedi.
geldim canım geldimpazartesi günüü açtım bilgisayarı kapandı kendiliğinden sonra açamadım bir daha. format attırdım 1 güne alırsın dedi dün gittim daha yapmamış. neyse bugün aldım geldiiim.
Aferin canım diyetisyene gitmekle iyi yapmışsın..
Sen bu listeye uy bak gör nasıl kilo vereceksin önemli olan saatinde yiyip içmen bunud aatlama..
ay sorma sormaHoşgeldinnnnn
Genelde tamirciye bişey bırakınca hemen alman biraz zor oluyor yada birkaç defa araman peşine düşmem gerekiyor.
kızlarrrrrrrrrr kusurabakmayınnnn bugün pek giremedim ama çok önemli bir işim vardı kuzi uyurken yapmam gereken tektek alıntı yapıp cvp vermeyi çokkkkkkkkk isteridm ama üşendim yawwwww kızlarr ben şimdi spora gitcemmm bugün yemek işini geçe bıraktım gerçi pratik birşey yapcam ama olsunn bugün pek giremem herhaldee yarın ama burdayım bütün işlermi bitimiş bir halde hemdee öptüm hepinizi
Ay kızlarr nisanın ortasında benmi telaş başlıcak yavaş yavaş toparlancam 3-4 tabak çatal kaşık bırakcam herşeyi kolilicem inş kıyafetler oo çok iş var acil kullanılcak şey leri bırakcam onlarıda taşınmadan bir gün önce toplarım onun dışındakileri toplucam 15 nisan gibi düğün için hazırlık yapcam daha düğünde 12 mayıss oyy gözüm korktu keyifli son günlerimm bunlarrr yayılayım istediğim gibi ayy böyle yazınca daha gözüm korktu ya benim acil en kötü 62 olmama lazım ve zamanım yok yaa anaaa nisanın son haftası 62 olmam lazımmAyy son hafta kıyafetimi ip vermem lazım diktirmek içinn offfffffffffff yandım benn yemen marul salatası yapam bari kızlar destek olun bana gözüm korktuu :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?