Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

uyanınca : 2 bardak su (ben içine limon da sıkacağım ödemi atsın diye)

7.00 : 1ince dilim yarım yağlı peynir
2 ince dilim çavdar/tam buğday/kepek ekmeği (30g*2)
bol domates salatalık (buna şart değil dedi)
şekersiz çay

10.00 : 3 kuru kayısı

12.30 : 1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ince kepek ekmeği
salata (yağsız)

15:30 : yarım paket diyet bisküvi

17.00 : bir porsiyon meyve

19.00 : 3 köfte kadar ızgara veya haşlanmış et/tavuk/balık
6 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

yahu bunlar çok geldi bana ben bunları yersem kilo alırım gibime geldi. ama diyetisyen dedi ki eksik yeme listedekilerin tamamını ye yoksa metabolizman yavaşlar dedi.

Listen güzelmis canim bana cok abartili bir liste vermisti inanirmisin ögle ve aksam 3 porsiyon et dedi, her ögunde yogurt veya meyve veya ikisi demisti birde, sïnirsiz sebze yeegi demisti am hic uyaadim

menun guzel bence hic daha az yiyeyim diye ugrasma

ay inşallah iyi olur canım zayıflayamazsan kısarız daha dedi.
ben de hiç zaman kaybetmek istemiyorum bir an önce zayıflamak istiyorum

bu arda prozac diye bir ilaç kullanıyorum yeme bozukluğu için.
ama çok yan etki yaptı ya geceleri uyuyamıyorum uyuyunca da kabus görüyorum hemen

kızlarrrrrrr 2 dilim çikolatalı pasta yedimmmm....ben ne yaptım sonnnn.....bu sonn...... müsteri getirmiş dayanamadım 1 çatal al bırakkk yok 2 orta dilim yedimmmm....pisboğazım ben yaaa........

o ne biçim ilaç yaa....içme kuzum sende ne var lokum gibi kızsın....içme annemmm....

liste güzelllllll...1300 kaloriden az gibi ama ara öğünleri le totalde olabilir az ama sık vermişş...beğendimm..ama benim kilo vermem içim 800 caloriyi geçmemek lazım günlük...

kızlarrrrrrr 2 dilim çikolatalı pasta yedimmmm....ben ne yaptım sonnnn.....bu sonn...... müsteri getirmiş dayanamadım 1 çatal al bırakkk yok 2 orta dilim yedimmmm....pisboğazım ben yaaa........

olan olmuş artık canım üzülme. akşam çorba içersin sadece, dengelenir.

o ne biçim ilaç yaa....içme kuzum sende ne var lokum gibi kızsın....içme annemmm....
mecburmuşum, ben de istemedim antidepresan kullanmak ama doktor mecbursun dedi bu yan etkiler de geçer herhalde birkaç güne

selam herkese gelmedi demeyin diye girip yazayım dedim misafirim gelecek

herkes iyidir inş. keyifler nasıl fırsatım olursa akşam bakarım ne sohbetler etmişsiniz diye

Kestanem şekerim kolay gelsin sana misafirlerle sende yeme emi.Bas bas

kızlaaaar ben geldiimmm.
bilgisayarım bozuktu, aldım ve ilk girdiğim yer burası özlemişim siziii

geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. ne var ne yok, nasılsınız keyifler yerinde mi?

oh be sonunda gelebildin kuşum...kaç gündür seni sayıkladık..Bildirimde yapmamışsın...iyiyim canım.

Aynen öyle canım isteyince verebilirsin..Sende ne güzel kilolara inmişsin zamanında..Bir sirkelensen..
Tarifinide deneyeceğim...Kahvaltısını ayrı olarak yemeği sevmez..Bizimle hafat sonu mutlaka masada olucak)
Zeytin peynir (labne bazen) pekmez (kuşburnu marmelatı bazen) tereyag yumurta sarısı ıhlamur ceviz
Elimden geldiğince yemesine içmesine dikkat ediyorum...Saglıklı beslensin diye...Artık yogurdu ona özel değil fazlacana yogurcam sütçü ile görüştüm hafat içi benim eve süt bırakıcak taze taze yapacagım kızıma...Önceleri şişe sütü ile sadece ona kadar yapıyordum..Çorba olmazsa olmazımız...Bende sebzelerden veririm...Etide eksik etmiyorum hem alışsın...Vejetarjan olabilir çünkü eşimin sülalesinde var...

Hımm aaa nereye uçtuku bakınsaydınız bulma şansınız yokmu???
Kimse almaz herhalde..

oh be sonunda gelebildin kuşum...kaç gündür seni sayıkladık..Bildirimde yapmamışsın...iyiyim canım.

geldim canım geldim pazartesi günüü açtım bilgisayarı kapandı kendiliğinden sonra açamadım bir daha. format attırdım 1 güne alırsın dedi dün gittim daha yapmamış. neyse bugün aldım geldiiim.

Aferin canım diyetisyene gitmekle iyi yapmışsın..
Sen bu listeye uy bak gör nasıl kilo vereceksin önemli olan saatinde yiyip içmen bunud aatlama..

Hoşgeldinnnnn
Genelde tamirciye bişey bırakınca hemen alman biraz zor oluyor yada birkaç defa araman peşine düşmem gerekiyor.

Aferin canım diyetisyene gitmekle iyi yapmışsın..
Sen bu listeye uy bak gör nasıl kilo vereceksin önemli olan saatinde yiyip içmen bunud aatlama..

inşallah veririm canım sağ ol. 7 buçuk sonrası ağzıma lokma koymamam lazım.
Hoşgeldinnnnn
Genelde tamirciye bişey bırakınca hemen alman biraz zor oluyor yada birkaç defa araman peşine düşmem gerekiyor.
ay sorma sorma dün dedim zaten acil işim var çabuk yapın diye aldım bugün. yoksa yine alamayabilirdim

kızlarr nereye kayboldunuz...gelen kaçıyo...hava düzeldi gibi yarından sonra dahada güzel olurr...tabi topiktede kimse kalmaz bir köroğlu bir ayvaz....

duyguuu nerdesin şekerimmm...ooo balık baştan koktu

nisan-mayıs ayları şaşar gönül yayları.... bu laf böylemiydi yavvv...

fesleğenimde yok bugünnn...nirdesin kızzz...

kızlarrrrrrrrrr kusurabakmayınnnn bugün pek giremedim ama çok önemli bir işim vardı kuzi uyurken yapmam gereken tektek alıntı yapıp cvp vermeyi çokkkkkkkkk isteridm ama üşendim yawwwww kızlarr ben şimdi spora gitcemmm bugün yemek işini geçe bıraktım gerçi pratik birşey yapcam ama olsunn bugün pek giremem herhaldee yarın ama burdayım bütün işlermi bitimiş bir halde hemdee öptüm hepinizi

kolay gelsin canım biz de seni öptüük

merak etme canim srn bu tadinmaydi dügündü derken stresten kendi kendine zaxiflayacaksin bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…