Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

2 ve 4 numarayı beğendim çok doğal olmuş
bende dün saçlarımı boyadım evde kahverengi haftasonu yemek için beyazlarım çok mecburen boyatıyorum

hay allahım geçmiş olsun canım
her zaman derim her işi erbabı yapıcak diye madem sen ev işlerine gidiyosun o zaman işini hakkıyla yapıcaksın ben senden çok yorulursam ne anlamı kaldıkı
bu kadarına geçmiş olsun canım bi tarafınıda kırabilirdin allah korusun

ya kendini niye bakasılya kıyaslıyorsun bak benle civcivimi aramızda 1-2 vardı o aldı başını gitti ben kaldım böylee yani herkezin metobzlizması farklı çalışırr cnm ama senin bir sorunun var galiba dikkat edip kg aldıığna göree bence biran önce gitt bi iç hastalıkları uzmanınaa

sağol şekerim ben de iyiyimm

ben kızıl saçın hastasıyım da boyatmama karşı çıkıyor ailem. seneye ikna edip yapmayı düşünüyorum
benim şuan saçım çikolata kızıl
a.s biz iyyiz sen nasılsın şekerimmm bak sağ ol bu yararlı bilgin içinnn
merhabalar arkadaşlar
bugün sigarasız 3 ncü günüm bu sefer kurtulcam bu illetten
harikaaaaaaaaaaaaaa helal sana ercem defvam et kendin için değil evlatların içinn
daha erken zatennnnn benim beyazlar çıkııyorrrrr yinede yılda 2 kere boyatırımm
bende kızılı cok sevıyorum cok kezde boyamısımdır en son suan sacımda olan ıse kumral bakırrr

tebrikler ercemmmmmmm
aaa sana kızıl çok güzel dururrr resimde net belli değill ama
2 ve 4 numarayı beğendim çok doğal olmuş
bende dün saçlarımı boyadım evde kahverengi haftasonu yemek için beyazlarım çok mecburen boyatıyorum

ya işte bende doğal olsun istedim kiminin göüyorum böyle inceik çizgi gib kimnin kalın şeritle halinde hele siyahın arasında sarı çizgileri görünce sinir oluyorum ama bunlar doğal zaten krapeli bana dipten açık renk yKIŞMIYOR AYNI RESİMDEKİLER GİB DİPTEN AŞAYA ÇILCAK RENHİ

teşekkürler canım
bende kızıl hastasıydım bi zamanlar ama kullanmasıda zor hemen dipler çıkıyo heleki beyazın varsa beter bi görüntü oluyo

aynen canım beyazım yok ama cabuk akıyor sıyah sıyah cıkıyor dıpler bırde kızl aktımmı tum parlaklıgı falan gıdıyor sıksık yenılemek ıstıyor ugrastıyor bayagı

aynen canım boyayalı 2 ay falan oldu aktı bayagı yarı yerden sonra var kızıl yenılemek ıstıyor ama aksın dıye beklıyorum yazın altın kahve yapıcam kızlın ustunden boyarsam ucalrı turumcumsu olmasın dıye beklıyorum

tebrikler canım inş. bu gayretle kurtulursun hastalığın nasıl oldu düzeldinmi?

saol canım defalarca denedim bu illetten kurtulmayı ama ikinci gün ağlayarak içmeye devam ettim ama bu sefer hayır yenilmicem çok zormuş ama başarcam inş sizlerin desteğiyle olcak bu sefer
hastalığım fena sayılmaz bugün kaldırdım yatağımı evimi silcem süpürcem iğneler iyi geldi çok şükür

kız duygu allah mı söletti benim bir tane kızım var evlatların için yazmışsın ya inşallaaaahhh yarabbim

off ne bileyim ya onlar bende 15 kilo fazlaydilar bende saniyorumki onlarin yarisi kadar veririm ama nerde off

gidecegim canim hatta in$allah bu hafta cuma günü i$im çikmazsa her yil oldugu gibi tiroidimi kontrol etircem, bu güne kadar hep kaçamak yaptim diye vermedim aldim diyorum ama yok bu sefer o kadar dikkat ediyorumki yemin ederim

bu arada az önce 10 dk ko$u bandimda ko$tum ter içinde kaldim yaa

duygummm senin dinledigin $arkiya bak benim dinledigime bak üstelik spor yaparken bile dinledimm

o deniz gözlerinden alamam gözlerimi
gider eski zamana aglarim yana yana
gitme kal be yanimda
$urada ba$ ucumda
sana kurban olurum
ELVEDA DEME BANAA

ben seni el üstünde
hatta ba$ üstünde
ta$irim merak etmeeee
ELVEDA DEME BANAAA

Allah kolaylık versin hiç içmeyen anlamaz derler
bende anlayamam ama ne kadar zor olursa olsun imkansız değil biz varız canım destekçin
ooooo maşallah hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…