Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

yeni doğumyapmanda etgen eminim emziriyondaa ama 5 kg çok fazla 5 günde yaa aman sağlıığn bozulmasın bu hafta bedenin dinlendirrr bence

yok canim ben emzirmeyi biraktim o yüzden böyle agir bir diete girdim ya,benim kizim zaten pek emmek istemedi,zorla 3 aya kadar anca emzirebildim,zaten cok sütümde yoktu benim,o emmeyincede hepten gitti

kızlar az yada çok vermek önemli değil önemli olan sağlıklı verebilmek bir haftada 5 kilo çok sağlıklı değil benim doktorumun dediği ayda 4-6 kilo vermek sağlıklı olan onun için fazla vericem diye sağlıksız yöntemlerle diyet yapıp anlamsız spor ve hareketlere girmeyelim önemli olan aç kalmadan almamız gerken günlük protein,yağ,karbonhidrat şeker vs.alıp sağlıklı bir şekilde kalıcı zayıflamak..yoksa afrikalılar gibi bir hafta aç yaşa bak nasıl veriyosun allahım açlıkla imtahan etmesin zordur...Bide size bişey diyicem Arkadaşım demişti ilgimi çekti kilolu insanların artması kıyamet alametiymiş..ne kadar doğru bilmiyorum ama az yemek az konuşmak,az gülmek sünnetir der dedem.. Bu arada Bugün cuma Hayırlı cumalar hepimize allahım mubarek cuma hörmetine dua ve dileklerimizi kabul etsin boş çevirmesin.Cuma Vaazı vermiş gibi oldum..

dünkü menümü yazıyım

sabah,1,5 dilim kepek ekmek
1kk beyaz peynir
4 zeytin

öğlen yarım kase çorba
1 elma

ara 1 yulaflı bisküvi

akşam
mantar sote 2 dilim light ekmek

985 kalori

kızlar dün öğle yemeğini geçiştirmiştim akşam öle çok acıktımki miğdeme kramplar girdi elma yedim,kuru kayısı yedim banamısın demedi öğle yemeklerini atlamıycam bi daha....

SELİNAY HARİKASINNN TABİ ÖĞLE YEMEĞİNİ ATLAMA HATTA ÖĞLE YEMEĞİNİ İYİ YEMEK LAZIMKİ AKŞAMA DAHA AZ YEMELİ ÇÜNKÜÖĞLEYİ YAKARSIN AMA AKŞamm şap diye k alıyorr

YAPAMAZSIN YAPAMAZSINNN HADİ ORDAN KIZDIRMA BENİ PİŞİRİR YERİM SENİİ CİVİV OLDUĞU İÇİNN FAZLA KALORİNDE YOKK:))) [/QUOTE]

dur orda bakalım 73 kiloyu yemen kolay olmaz bütün emeklerin boşa giderrrrr mazallahhh :)) he he he şekerim

bebegimle ilgilenmeninde katkisi oldu kilo vermeme zaten,artik eskisi gibi yatmiyo,hep kucak istiyo,benim bünyem aliskin bu dietlere, ilk iki gün zorlandim ama alisti vücudum,sorun yok yani,no problemdüsündügün icin tesekkür ederim canim

amin canımm doğru söylüyonn bende arkadaşımıza bu k adaryüklenme dedimm sağlıığnı kaybeder insann alalh korusun insanlar 5kg için 1 ayuğraşıyorr neyse ne aç ne tok kalkcakmışsın sofradann

Çok haklısın kontes önemli olan kalıcı zayıflamak, bunun içinde sağlıklı beslenmeyi öğrenmek:)
Sana da hayırlı Cumalar :)

YAPAMAZSIN YAPAMAZSINNN HADİ ORDAN KIZDIRMA BENİ PİŞİRİR YERİM SENİİ CİVİV OLDUĞU İÇİNN FAZLA KALORİNDE YOKK:)))

dur orda bakalım 73 kiloyu yemen kolay olmaz bütün emeklerin boşa giderrrrr mazallahhh :)) he he he şekerim[/QUOTE]

seni minnacık bir civ iv olarak hayal ettimm hayallerimyıktınnn vicdansızz civcivv

Selinay kuşum maşallah listen çok güzel böle devam et 5 gün 5 kilo diyetini sen yapmak öcenlik kilo vermek ama beslenme tarzınıda değiştirmek..Saglıklı beslenmek önemli olanı kiloyu zamanlada veririz.

Genel istek üzerinee

sarıcivcivin dikkatineee

Eki Görüntüle 325573

HIII sen görürsün cadııııııııııııııııı yüür gitttttttttt ilk işim yarın baskulden kurtulmak dıjıtal tartı almak.....

YAPAMAZSIN YAPAMAZSINNN HADİ ORDAN KIZDIRMA BENİ PİŞİRİR YERİM SENİİ CİVİV OLDUĞU İÇİNN FAZLA KALORİNDE YOKK:)))

dur orda bakalım 73 kiloyu yemen kolay olmaz bütün emeklerin boşa giderrrrr mazallahhh :)) he he he şekerim[/QUOTE]

kızlarr uğraşmayın civcivle sen devam et arkadaşım...ya bu arda minyon tipli arkadaşlar Günün sözü size benden

bodur tavuk herdem piliç.... sezen aksudan duymuştum

yok canim ben emzirmeyi biraktim o yüzden böyle agir bir diete girdim ya,benim kizim zaten pek emmek istemedi,zorla 3 aya kadar anca emzirebildim,zaten cok sütümde yoktu benim,o emmeyincede hepten gitti

ahh kıyamam yaaa neyseki 3 ay vermişsin buda önemliii

he heyy civ civ çıkacak kuş çıkacak

canim ben pek ac kalmadim,patates gününde mesela ,doyana kadar yedim,ve 3 ögün yedim,tavuk yedim mesela ,sabah ögle aksam, bi dün zor gecti benim icin,sadece meyve yedim,ha tabiki saglikli oldugunu iddia edmiyorum,kimseyi tesfikte etmiyorum yapin diye,ama bu benim secimimdi,ve uyguladim,seninde cuman mübarek olsun

dur orda bakalım 73 kiloyu yemen kolay olmaz bütün emeklerin boşa giderrrrr mazallahhh :)) he he he şekerim

kızlarr uğraşmayın civcivle sen devam et arkadaşım...ya bu arda minyon tipli arkadaşlar Günün sözü size benden

bodur tavuk herdem piliç.... sezen aksudan duymuştum[/QUOTE]

ay cnm tavuk istedii şimdi:)))

**Yawww bi wc gittim geldim doldurmuşsunuz geri dönüp tek tek cevaplıycam...

1 lt su içtim...2 bardak yeşilçay içtim.....

Şimdi su ve yeşil çay alıp geliyorum...

buradaki sohbeti kaçırmamak için elime aldım dantelimi kahvemi bi yandan okuyorum bi yandan elişi yapıyorum
hamarat kadının halı bir başka oluyor şekerim hos geldin
Bnde aranıza ktıldım arklar
hos geldin
oldu galıba cetvelım bende bıldırımı aksam yapacagım buarada toplu sekılde daha kolay oluyo...
:13:
Kilomuı yazmadım hala 73 :))) değişen bişey yok 14 gün oldu..sabır diyorummmmmmmmm
canım sakın pes etme bazen kilo tamamen yagdan verildiğinde tartıya yansımaz beden olarak incelirsin ama tartıda goremezsın bence sen yagdan veriyrsun sakın pes etme

bodur tavuk herdem piliç.... sezen aksudan duymuştum[/QUOTE]
ayy cok hossunuz kızlar yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…