- Konu Sahibi Betul_20162010
-
yeni doğumyapmanda etgen eminim emziriyondaa ama 5 kg çok fazla 5 günde yaa aman sağlıığn bozulmasın bu hafta bedenin dinlendirrr bence
SELİNAY HARİKASINNN TABİ ÖĞLE YEMEĞİNİ ATLAMA HATTA ÖĞLE YEMEĞİNİ İYİ YEMEK LAZIMKİ AKŞAMA DAHA AZ YEMELİ ÇÜNKÜÖĞLEYİ YAKARSIN AMA AKŞamm şap diye k alıyorrdünkü menümü yazıyım
sabah,1,5 dilim kepek ekmek
1kk beyaz peynir
4 zeytin
öğlen yarım kase çorba
1 elma
ara 1 yulaflı bisküvi
akşam
mantar sote 2 dilim light ekmek
985 kalori
kızlar dün öğle yemeğini geçiştirmiştim akşam öle çok acıktımki miğdeme kramplar girdi elma yedim,kuru kayısı yedim banamısın demedi öğle yemeklerini atlamıycam bi daha....
tesekkürler ercem,bu arada topigimizede hosgeldin
Demek öyle duygu hanımcıkk sen görürsün bak ben yarın dr gidicem neremden ne gittiği ordaki tartıda daha iyi belli olucak sen o zaman gör beni :)) Belki duruma uygun liste vs verir..Çok çabuk durakladım..Ama iş ev derken çok hareketteyim...Ben seni geçerim :))))Benim duraklamamı fırsat bildin hemi ben sana gösteririm..
Poti canım sen mutluysan sorun yok ama bebeğin küçük senden ilgi bekler devamlı bedenine dikkat et halsiz düşmemeye çalış..Bebek olunca devamlı koşturmaca oluyor malum...Ben ilk 1 haftada bu kadar çok kilo verildiğinde korkuyorum zamanla yavaş yavaş vermek daha saglıklı diye düşünüyorum benim nacizene fikrim..Hepimizin düşüncesi farklı..Tebrikler..Yola devam..
amin canımm doğru söylüyonn bende arkadaşımıza bu k adaryüklenme dedimm sağlıığnı kaybeder insann alalh korusun insanlar 5kg için 1 ayuğraşıyorr neyse ne aç ne tok kalkcakmışsın sofradannkızlar az yada çok vermek önemli değil önemli olan sağlıklı verebilmek bir haftada 5 kilo çok sağlıklı değil benim doktorumun dediği ayda 4-6 kilo vermek sağlıklı olan onun için fazla vericem diye sağlıksız yöntemlerle diyet yapıp anlamsız spor ve hareketlere girmeyelim önemli olan aç kalmadan almamız gerken günlük protein,yağ,karbonhidrat şeker vs.alıp sağlıklı bir şekilde kalıcı zayıflamak..yoksa afrikalılar gibi bir hafta aç yaşa bak nasıl veriyosun allahım açlıkla imtahan etmesin zordur...Bide size bişey diyicem Arkadaşım demişti ilgimi çekti kilolu insanların artması kıyamet alametiymiş..ne kadar doğru bilmiyorum ama az yemek az konuşmak,az gülmek sünnetir der dedem.. Bu arada Bugün cuma Hayırlı cumalar hepimize allahım mubarek cuma hörmetine dua ve dileklerimizi kabul etsin boş çevirmesin.Cuma Vaazı vermiş gibi oldum..
hoşbuldum canım
ceketini iyi günlerde kullan
bende bi zayıflıyım hemen elbise alıcam baharda giymek için çok hırslıyım
kızlar az yada çok vermek önemli değil önemli olan sağlıklı verebilmek bir haftada 5 kilo çok sağlıklı değil benim doktorumun dediği ayda 4-6 kilo vermek sağlıklı olan onun için fazla vericem diye sağlıksız yöntemlerle diyet yapıp anlamsız spor ve hareketlere girmeyelim önemli olan aç kalmadan almamız gerken günlük protein,yağ,karbonhidrat şeker vs.alıp sağlıklı bir şekilde kalıcı zayıflamak..yoksa afrikalılar gibi bir hafta aç yaşa bak nasıl veriyosun allahım açlıkla imtahan etmesin zordur...Bide size bişey diyicem Arkadaşım demişti ilgimi çekti kilolu insanların artması kıyamet alametiymiş..ne kadar doğru bilmiyorum ama az yemek az konuşmak,az gülmek sünnetir der dedem.. Bu arada Bugün cuma Hayırlı cumalar hepimize allahım mubarek cuma hörmetine dua ve dileklerimizi kabul etsin boş çevirmesin.Cuma Vaazı vermiş gibi oldum..
YAPAMAZSIN YAPAMAZSINNNHADİ ORDAN KIZDIRMA BENİ PİŞİRİR YERİM SENİİ CİVİV OLDUĞU İÇİNN FAZLA KALORİNDE YOKK:)))
dünkü menümü yazıyım
sabah,1,5 dilim kepek ekmek
1kk beyaz peynir
4 zeytin
öğlen yarım kase çorba
1 elma
ara 1 yulaflı bisküvi
akşam
mantar sote 2 dilim light ekmek
985 kalori
kızlar dün öğle yemeğini geçiştirmiştim akşam öle çok acıktımki miğdeme kramplar girdi elma yedim,kuru kayısı yedim banamısın demedi öğle yemeklerini atlamıycam bi daha....
YAPAMAZSIN YAPAMAZSINNNHADİ ORDAN KIZDIRMA BENİ PİŞİRİR YERİM SENİİ CİVİV OLDUĞU İÇİNN FAZLA KALORİNDE YOKK:)))
yok canim ben emzirmeyi biraktim o yüzden böyle agir bir diete girdim ya,benim kizim zaten pek emmek istemedi,zorla 3 aya kadar anca emzirebildim,zaten cok sütümde yoktu benim,o emmeyincede hepten gitti
Selinay kuşum maşallah listen çok güzel böle devam et 5 gün 5 kilo diyetini sen yapmak öcenlik kilo vermek ama beslenme tarzınıda değiştirmek..Saglıklı beslenmek önemli olanı kiloyu zamanlada veririz.
HIII sen görürsün cadııııııııııııııııı yüür gitttttttttt ilk işim yarın baskulden kurtulmak dıjıtal tartı almak.....
kızlar az yada çok vermek önemli değil önemli olan sağlıklı verebilmek bir haftada 5 kilo çok sağlıklı değil benim doktorumun dediği ayda 4-6 kilo vermek sağlıklı olan onun için fazla vericem diye sağlıksız yöntemlerle diyet yapıp anlamsız spor ve hareketlere girmeyelim önemli olan aç kalmadan almamız gerken günlük protein,yağ,karbonhidrat şeker vs.alıp sağlıklı bir şekilde kalıcı zayıflamak..yoksa afrikalılar gibi bir hafta aç yaşa bak nasıl veriyosun allahım açlıkla imtahan etmesin zordur...Bide size bişey diyicem Arkadaşım demişti ilgimi çekti kilolu insanların artması kıyamet alametiymiş..ne kadar doğru bilmiyorum ama az yemek az konuşmak,az gülmek sünnetir der dedem.. Bu arada Bugün cuma Hayırlı cumalar hepimize allahım mubarek cuma hörmetine dua ve dileklerimizi kabul etsin boş çevirmesin.Cuma Vaazı vermiş gibi oldum..
yok canim ben emzirmeyi biraktim o yüzden böyle agir bir diete girdim ya,benim kizim zaten pek emmek istemedi,zorla 3 aya kadar anca emzirebildim,zaten cok sütümde yoktu benim,o emmeyincede hepten gitti
dur orda bakalım 73 kiloyu yemen kolay olmaz bütün emeklerin boşa giderrrrr mazallahhh :)) he he he şekerim
hamarat kadının halı bir başka oluyor şekerim hos geldinburadaki sohbeti kaçırmamak için elime aldım dantelimi kahvemi bi yandan okuyorum bi yandan elişi yapıyorum
hos geldinBnde aranıza ktıldım arklar
:13:oldu galıba cetvelım bende bıldırımı aksam yapacagım buarada toplu sekılde daha kolay oluyo...
canım sakın pes etme bazen kilo tamamen yagdan verildiğinde tartıya yansımaz beden olarak incelirsin ama tartıda goremezsın bence sen yagdan veriyrsun sakın pes etmeKilomuı yazmadım hala 73 :))) değişen bişey yok 14 gün oldu..sabır diyorummmmmmmmm
kizlar 5 günde bes kilo dieti varya onu uyguludim pazartesi gününden beri ,ama aslinda gecen hafta sonu yemegi azalttim ve düzenli yürüyüs yaptim ,sauna ceketimle baya bi terletiyo,gitti bes kilom,zaten dogum yapali 3,5 ay olucak o yüzden de biraz cabuk gitti galiba,ama daha öncede cok diet ve spor yaptim,20 kilo bile verdigim olmustu 2.5 ayda,hizli verebiliyorum yanii,bu dietide denemeye karar verdim,hic kacamak yapmadim,harfi harfine uydum,ilik su ve yesil ictim,sonuc tam istedigim gibi,eltim dayanamadi 3 gün yapti,midesine kramp girmis birakti,ama yinede 2.5 kilo vermis oda,iste böyle kizlar,dün 42 beden ceket aldim,cok güzel durdu üstümde,mutluyummm
dur orda bakalım 73 kiloyu yemen kolay olmaz bütün emeklerin boşa giderrrrr mazallahhh :)) he he he şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?