Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ALLAH bağışlasın kızını cnm tekrar hoşgeldin

aaaabeğen butonu geri gelmiş

evet bende az önce fark ettimmm

bugün herkes nerede acaba bu arada zayıflama işleri nasıl gidiyor herşey yolundamı benim çok iyi sayılmaz

ben kendi adıma bu aralar zayıflamayı fazla düşünemiyorum çünki sigaradan kurtulmaya çalışıyorum inş başarıcam bu sefer
sonra kaldığım yerden tam gaz zayıflamaya devam
diyet yaparken insan bazen motivasyonunu kaybediyo ama yılmak yok

biz iyiyiz en nassın

hoşgeldin

hoşbuldumm
duygu bugün hiç bişi yiyesim yok benim karnım gurulduyo ama yemek istemiyoruum hiç durmadan su içiyorum aklıma sigara geldikçe en az 2 litre içmişimdir şimdiye kadar
dün deli gibi yemek yiyodum bugün yok
inşallah kilo almadan bu süreci atlatıcam galiba

kızlarrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn izmire şuan yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sıfır kara bulutt ayyyyyyyyyyy içim kıpır kıpırr
günün şarkısı ama eller havayaaa ona göreee

Sevenleri sevdiğine vermediler vermediler,
Güzel gözlüm seni bana çok gördüler çok gördüler,
Sevenleri sevdiğine vermediler vermediler,
Güzel gözlüm seni bana çok gördüler çok gördüler.

Abe kaynana da naptın bize de naptın bize,
Biz birbirimizi çok sevdik,
Kaçıyoz bize,
Kaçıyoz yarimle.

haydeeeeeeeeeeeeeeeeee

bu güzel havayı değerlendirip çamaşır yıkamam lazımmm temizlik yapmam lazım ki oğlanı gezdirmeye çıkarayım garibim gezsinnnnn

ayy bu $arkiyi bende çok seviyorumm günaydin bu aradaaaaa

haaa bugün cuma hayırlı cumalarr kızlarrr saat 10 da fac.'e ilk günümüz bugün

hayirli cumalarrr canimmm

günaydin kizlarrr, bugün yine morelim bozuk dün arkada$larla yedim, aslinda tüm gün çok az yedim bildigim için, ama ak$am revani ve yarim dl kek+ kuru yemi$ yedim

güldül eglendik ama kizin biri tam giderken, "leyya sen kilomu aldin?" dedi bende "bilmem" dedim, sonra diger kiz hee almi$sin bacaklarin çok kalinla$mi$ dedi" sonra gittiler, bende aglaya aglaya odama çekildim

ayy bu $arkiyi bende çok seviyorumm günaydin bu aradaaaaa

hayirli cumalarrr canimmm
günaydınnnn ..

haydaaaaaaaaa ne biçim arkadaşmışşş yaa sen takma cnmmm onlar senin güzelliğini kıskanmıştırrr

herkese günaydın bu günkü kahvaltımda 1 haşlanmış yumurta< sarısını yemedim> yarım domates peynirli kepek ekmeği tost( iki ince dilimden) iki bardak şekersiz limonlu çay 4zeytin öğleyinde patates salatası var akşamı düşünmedim

boşver canım sen onları arkadaşların ağzından da bal damlıyomuş yani
hani bazı tipler vardır senin zaafını ince noktanı bilir üstüne üstüne gelir ya seninkide o hesap olmuş biraz
sıkma canını leylaa yola devam

hayırlı cumalar herkesee

canım benim ya niye bakıyorsun sen onun lafına? kıskanmış belli ki. insan arkadaşına böyle der mi
sen üzülmee, diyetine devam et iyi gidiyorsun zaten son zamanlarda. arada böyle kaçamaklar olur zaten, üzme kendini

takma kafana geçen gün ben üst komşumu bayadır görmüyordum çalışıyor sürerkli kapıda karşılaştık sen şişmişssin dedi bende olabilir dedim içeriye girdim oda 175 boyunda 50 kilo falan senin gibi sıska olmaktansa şişmek daha iyidir dedim

evet artık ben de menü yazmaya karar verdim. hayırlı olsuun

sabah : tam buğday ekmeğine tost
şekersiz çay
ara : 2 tane kuru kayısı
öğle : 1 kase çorba
yarım dilim tam buğday ekmeği
ara : yarım paket çikolatalı form bisküvi
akşam : 11 tane etli kara lahana sarması
125 gr light yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara : yarım paket form bisküvi

ya aslında yarım paket bisküvi hakkım vardı ama yemekten sonra tutamadım kendimi diğer yarısını da yedim :14

boşver arada oluyor öyle olmasa daha ii ama bende dün öğleyin makarnayı fazla kaçırdım

Harikasın ya,konuda seyirci olarak kalma niyetindeydim ama yazmadan geçemedim ziraa bir haftadır atlama ipi arıyorum ya unutuyorum ya da çocuklar için satılanlardan buluyorum,dolayısıyla fazla kaçan kalorileri yakamıyorum.vallahi bornoz kuşakları hiç aklıma gelmemişti aklınla bin yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…