- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.441
boşver arada oluyor öyle olmasa daha ii ama bende dün öğleyin makarnayı fazla kaçırdım
aman aman makarnaya dikkattbenim de zaafım var işte bisküviye tatlı şeylere napıyım
kızlarrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn izmire şuan yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sıfır kara bulutt ayyyyyyyyyyy içim kıpır kıpırr
günün şarkısı ama eller havayaaa ona göreee
Sevenleri sevdiğine vermediler vermediler,
Güzel gözlüm seni bana çok gördüler çok gördüler,
Sevenleri sevdiğine vermediler vermediler,
Güzel gözlüm seni bana çok gördüler çok gördüler.
Abe kaynana da naptın bize de naptın bize,
Biz birbirimizi çok sevdik,
Kaçıyoz bize,
Kaçıyoz yarimle.
haydeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu güzel havayı değerlendirip çamaşır yıkamam lazımmm temizlik yapmam lazım ki oğlanı gezdirmeye çıkarayım garibim gezsinnnnn
kizim asi oldu bugün,hemde iki asi birden,halsiziz
aaaaaaaaaaaa kız aynı boy dayız aynı yasatyız ne guzel ayrıca aynı kıloda sayılırız 1 kılo asagıdayım bennnn bende evlıyım 3 yasında oğlum var memnun tanıstıgıma nerde yasıyorsunnnpekimüsait oldukça aranızda kalcam inşallah kendimden bahsediyim 23 yaşına gircem ve bu yaşımda 83 kiloyum boyum170 iki gün sonra 10 aylık olcak dünya tatlısı kızım var çalışıyorum bu kadar şimdi bana sizlerin yapmış oldugu kilo verme çizelgesini nasıl oluştururum söleyin bakim ilk iişim o olsun
evet evett cok guzellllaaaabeğen butonu geri gelmiş
ayy ne ıyı ettın tatlım yaa cok guzel seyler yazmıs kubrammm cok guzel bılgıler vermısssshaaa bugün cuma hayırlı cumalarr kızlarrr saat 10 da fac.'e ilk günümüz bugün
Harikasın ya,konuda seyirci olarak kalma niyetindeydim ama yazmadan geçemedim ziraa bir haftadır atlama ipi arıyorum ya unutuyorum ya da çocuklar için satılanlardan buluyorum,dolayısıyla fazla kaçan kalorileri yakamıyorum.vallahi bornoz kuşakları hiç aklıma gelmemişti aklınla bin yaşa
ben geldım kızlar sabahtan kahvaltıya mısafırım vardı anca gırebıldım
bende artık gunesı gordum kızlar ıstanbula gunes actı ınş. hep boyle gıder pazartesı dısarda yuruyuse baslmak ıstıyorum kısmetse artık kalın gıyınır ıdare ederimmmm
merhabalar arkadaşlar
bugün sigarasız 3 ncü günüm bu sefer kurtulcam bu illetten
Hoşgeldin kuşum Misafirlerle kaçırmadın mı mamaları :))
Evet evet sabah güneş vardı sanki biraz kapadı...
gunaydın cıvcıvım nasılsın bıraz kacırdım fırından hamur aldım ondan 3 tane hamur yedım kcuuk kucuk kızarttım 3 tanesıde beyaz ekmekle 2 dilime falan denk gelır gerı normla peynır zeytın yesıllık falan cok yemedım ama beyaz ekmek sonuctasen nasılsın sekerım
Canım benim tebrk ederim..3 gün olsun maşallah inşallah böyle devam ederde geri başlamasızn...Hastalığın vesile oldu bak...Her şerde bir hayır vardır diye boşuna demiyoruz.
iyi sayılırım sabahtan yerli yersiz aglamaların yine baş etti..Ama geçti iyiyim...
Sorma ya ben de dün yedimde yedim maşallah bana en güzelide aylardır istediğim çig köfteydi oh yedim ,iyide oldu..
Kafam karışık bu arada ben kardeşimin yemin törenine gitmek istiyorum..Eşimde gidebilirsin diyor..Kardeşimd ehep soruyor abla geliyormusun diye havalarda açmaya başladı...Ama 9 saatlik yol...Gece kızım uyur gerçi ama 4 saatlik yola gittik 2 aylıkken ama kendi arabamızla..Kızıma kıyamıyorum kızımla yolculuk nasıl olu racaba? Kendi arabamızla gitsek rahat ederizde eşim çalışıyor..Otobüsle sizlerin fikrini alabilirmiyim? Kalbim ortadan ikiye ayrılmış vaziyette...
şimdiki otobüsler çok konforlu bence bi sorun olmaz hem annenlerde olucak yanında hep beraber kızınla ilgilenirsiniz
gidiceğiniz yer soğuksa kızını ona göre giydirirsin hiç bişey olmaz hem sizede değişiklik olur kardeşinede iyi gelir sizi görmek
uzun zamandır sigarayı bırakmayı düşünüyodum
duamda şuydu allahım beni elemsiz sağlıkla bu illetten kurtar çok şükür bugün 4 gün oldu çook kararlıyım başlamıcam tekrar
kızımın gözleri parlıyo sevinçten çok mutlu sigarayı bıraktığım için
annem ağlıcaktı nerdeyse kadın sesi titredi telefonda bi sigara için değermi sevdiklerimi üzmeye
civcivim bazen nasıl canım istiyo varya anlatamam ama yook yenemicek bu sefer beni
valla hiç böylesini görmedim sürekli aldığımız biri vardı ama ona ulaşamayınca buna kaldık keşke dursaymışda hiç yaptırmasaymışız yani 80 lira para aldı 200 lira masraf açtı onuda geçtim beni mahfetti yaa allahım ağlayacam sinirden
kovamadım işte canım bir tanıdık vasıtasıyla geldi ona ayıp olmasın diye sesimi çıkarmadım paranla rezil olmakda böyle birşey herhalde
canımm benimm yaa benn bile burdann çok sinirlendimmm
işlerimii hep sen yapacaksann ne diye işlere giderlerkii
bizim burda sadece halıları kaldır süpür sil toz al cam pencere kapı 80 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?