Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydınn
kilo bildirimi yapıyım 68 200
baskülüme güvvenmeyip eltimdede tartıldım aynı çıktım çok şükür bu hafta kilo almamışım

leylacım güzel sözlerin için teşekkür ederim
evet gerçekten çok beğendiler mutlu oldum

Günaydınlar

Bu hafta içi tartıda 63 gören ben bu sabah tartıldım 66,1 buda bana kapak oldu resmen...
Böyle olacağını biliyordum yedim ama inkar edemem...Patates salatası mı, susamlı galeta mı ,çiğ köftemi lavaşlı , baklavalarmı , mevlütte yediğim pilav mı ,lokum fındıklı ,badem kuruyemiş sucuklu yumurtamı yoksa dün yediğim bol tereyaglı iskendermi Birde bunların üstüne bu hafta cuma günü regli olmam gerekiyor..Hangisi kilo aldırmazki hangisini, sayayım düzensiz kahvaltı edişlerim birde..

Resmen hayallerim yıkıldı Dün kendime üst baş bakamadım daha zayıflamam lazım diye sonradanda düşündüm aylardır bunları yemeyen ben şimdi ne olduda yemeye başladım rahatladım çünkü dogum kilolarından kurtuldum ya onun rahatlıgı var..attım üzerimden fazla olan sonradan gelen kiloları..Ama benim hedefin önce evet öyleydi sonradan 55 e kadar yeni evlendiğimdeki kiloma dönmekti bu yüzden sirkeleniyorum arkadaşlar...

Dünkü menüyü vermeyeceğim...Diyetle alakası yok çünkü..

Daha ciddi olacagım.....

Arkadaşlar moralim bozuk ya bu yüzden direk kendimle ilgili yazdım kusura bakmayın lütfen..
Sizler nasılsınız bakayım anlatım neler yaptınız?
Bugün pazartesi hafta başı işlerime döneceğim...Sizlere haber vermek istedim..

Geçmişi okuyamadım..Herşey yolundadır inşallah.

günaydın şekerimm
günaydın türk lokumu yARI SAAH BİLDİR KG EMİ ŞEKERİMM
günaydın kızlaar
uzun uzun yazamıycam okula yetişmem lazım

kilo bildirimi : 66.8

dönünce görüşürüz, öptüm hepinizi
BYE ÖPTÜMMM
günaydın arkadaşlar kilo 59.5
FLOWERCIM GEÇEN HAFTA AÇILIŞI YAPTIN AMA KG BİLDİRMEDİN SENİ LİSTEDEN ÇIKARDIMMM CNMM BÖYLE OLUNCA YANİ B KONUDA ARTIK TİTİZİM HEMDE ÇARŞAMBA GÜNÜ GÜNCELLEME YAPTIM YANİ O GÜNE KADARDAA BİLDİRİM YAPMADINNN
günaydın kilom aynı regl falan derken 73.7 şimdi çıkıyorum dr gideceğim gelince görüşürüz inşallah
SLM CNM HAYIRDIR DOKTORA NİYE GİDİYORSUNN BİR SORUN YOKTUR İNŞ GEÇMİŞİ PEK GİRMEDİM
İNŞ BU YARIŞ İŞE YARARRR CANIMM
GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM AMAN KG ALMADAA
günaydınn
baskülüme güvvenmeyip eltimdede tartıldım aynı çıktım çok şükür bu hafta kilo almamışım
VALLA TEBRİK EDİYORUM SENİ CNMMM
OLSUN O KADAR BE CİVCİVİM SEN U HAFTAA EL ATIRSIN BU DURUMAAA ESKİSİNDENDE İYİ SONUÇLAR BİLDİRİRSİNNN
NİYE MORALİN BOZUK YEDİN DİYEMİ SEN DİSİPLİNLİSİNN BUNUN OLMASI ÖÇOK NORMAL CANN BU ÇEKER VE YERSİNNN

Günaydınnn ben geldimm hayırlı sağlıklı haftalar dilerimmmmmmm kısa kolluları giydim pencereler açıkk temizliğe girişcemmm inş herkez iyidir inş ...
Gelelim banaa kg aynı maleseff benim hoRmunlarımda birsorun olduğu kesin düzensiz bir regl yaşıyorummm şuan normalinden farklıı bilmiyorum sebep bu mu duraklamamı yaşıyorumm bilmiyorum. BU ARADA bahar çarptı GALİBA acil kahvaltı yapıp Hap içeçeğimm başım çatlıyorrr neyse gamzemmm seni şimdiden tebrik ediyorummmmm cnm cezamada razıyımmm cnmm

Son düzenleme:

ne kısa kollu mu
ayyy çok güzelmiş bizim kısa kollu giymemize çok var daha
ee sen kadın doğuma gidecektin hani erteleme canım sağlık şakaya gelmez

aman canim tatildede diyet yapilmazki :) bu hafta dikkat edersin olur biter :)

günaydın kızlaar
uzun uzun yazamıycam okula yetişmem lazım

kilo bildirimi : 66.8

dönünce görüşürüz, öptüm hepinizi

iyi dersler canim ::)

in$allah senn galip gelirsinnnnn :)

ayy canim herkes takili kaldi galiba ya, geçmi$ olsun canim

günaydınn

bende ayniyimm

leylacım güzel sözlerin için teşekkür ederim
evet gerçekten çok beğendiler mutlu oldum

begeneceklerinden emindimmmm

oooo sen biraz fazla abartmi$sin canim yemegi, ben o kadar yeseydim en az 5 kilo alirdim
kendine gelll canim hedefine az kaldiiiiii ne güzell

ayy herkes takili kaldi ya nedensee

selam kizlaarrr, bu hafta sonu çok iyi geçti yeme konusunda :) kendimi tebrik ediyor ve ma$allah diyorummm
evet cumartesiyi 500 kaloriyle kapattim pazar gününü 1300 ile kapattim
vee per$embe misafir vardi ve revani ve kuru yemi$ bana +2 kiloya yakin aldirmi$ti onu vermeye çali$tim hafta sonu ve cuma günü çok ama çok dikkat edip sporumuda yaptim suyumuda içe içe bir hal oldum ve aldigim kiloyu verdim, hergün tartildim ve bugün tam geçen haftaki kiloma ula$tim, gönlül kilo vermeyi isterdi ama almadimya oda yeter, in$allah bu hafta misafir gelmezde kaçamagim olmaz

geçen hafta 67.5
per$embe 69.2
bugün 67.5

bu hafta hedefim 1 kilo (geçen haftada ayni cümleyi kurmu$tum :18::18: )

ne kısa kollu mu
Ayyy çok güzelmiş bizim kısa kollu giymemize çok var daha
ee sen kadın doğuma gidecektin hani erteleme canım sağlık şakaya gelmez
he kısa kollu giydimmm sabah yatak kalkar kalkmazz pencreleri açtımmm misssss gii tam sakız çiğneyip temizlik yapma havasıııı ercem

yaaa benim düzenim bozulduu leyyaa emzirmeyi kestiğimi çinmi bilmiyorummm vaktınden önce rwgl yaşadımm hap içmeme rahmen hemdee böyle tuhaf bir durummdayım

Kızlar hafta sonu ata gittikkk o kadar güzeldiki havaaa herkezzz zayıflamışsın diyorrr o gün dar paça tayt givi pantalon giydimmm üstümee dar spor bi tunik ben bile zayıfladığımı anladımmm hep bol giyerdimmm ama bu hafta görceksiniz benii hanımlarrr acayip hırslandımm

VALLA LEYYA TOPİKKURULDU KURULALI SENİ İLKKEZ BU KADAR BAŞARILI VE İSTİKRARLII GÖRÜYORUM MÜSAFİR GELDİĞİNDE ONLAR GELMEDEN KENDİNE GÜZEL VE DOYURUCU SLATA YAPP DOYUR KARNINI VE BOL SU İÇ Kİ ONLAR GELDİĞİNDE YİYECEK HALİN MİDENDEDE YERİN KALMSIN

gunaydın canım valla ıstanbulda ısındı tabı kısa kollu gıyecek kadar değil ama ınsanın ıcı kıpır kıpır oluyor geldı bahar ayları gevsedı gonul yaylarıı
sabah erkenden kalktım sporumuda yaptım yuruyuse gıttım 1 saat parkta yurudum gedlım evımı topladım kahvaltıjı yaptım sımdı dınlenıyorummmm
duygum kılo vermemıssın ama almamıssında cnm bu da cok guzell almamak en onemlısı

bu haftakı kılom:81.600 cnm inş. haftaya daha cok veririm bu hafta 600 gr vermısımm

cezana gelınceee
inşallah bırgun karsılasırsak gamzeme yaglı ballı bır kahvaltı ısmarlama sozu verıyorummm diye yazman yeterlı sekerım
inş. bırgun tanısırız sohbet etme ımkanı buluruz kahvaltımızı yapar kahvelerımızı yudumlarken bolbol eski şişman hallermızı anarızzz

Son düzenleme:

KIZ SEN BANAAAA CEZAMI VERİYONN ÖDÜLMÜ SENLE GERÇEK HAYATTA TANIŞMAK ÖDÜL GİBİ VALLAA BİRDE ÜSTÜNE KAHVALTII OOOOOO YEMEDE YANINDA YATTT TABİ SOHBETTE YİYEBİLİRSEKK TEKRAR TEBRİK EDİYORUMM SENİİİİİİİİ CNMM BAŞARININ DEVAMINIDA DİLİYORUMMM

Gamzemi tekrar tebrik ediyorumm veeeeeeeeeeeee

inşallah bir gün karşılaşırak ve bu izmir olursaaa kordondaa sana mükemmel bir kahvaltı sözü veriyorummm eğer istanbulda görüşmek nasip olursa senin istediğin bir yerde istediğin yerde mekan kahvatlı sözü veriyorummmm ve tekrar tebrik ediyorumm

Hoşgeldin kuşum iyi haftalar bu hafta herkesde bir dr gitme durumları var hayırlısı olsun...
Vallhi bende evde kısa kollu ile gezerim öyle temizlik yaparım..Boncuktan dolayı kombi her daim epeyce açık bende sıcagı sevmem..
Maşaalh canım sabit kalmayı başarmışsın...
Evet moralim kilo yüzünden bozuk....Geçen hafta hep yemek yeme istediği vardı...Birde hafat sonu mevlütte karşılaştığım insanlar hep zayıflamışsın dediler bende motive oldum yedim
Bir iki gün sonra kendime gelirim..
Sana kolay gelsin canım benim...Öpüyorum..

günaydın kilom aynı regl falan derken 73.7 şimdi çıkıyorum dr gideceğim gelince görüşürüz inşallah

Günaydın canım geçmiş olsun...Sabit kalmış kilon buda güzel...

Bu hafta herkes aynı kalmış birtek ben almışım heyo heyooo
Geçmiş olsun canım.
Pazar günüde eğitim hiç çekilmez yaaaaaaaaaaaa ööööööööö
Geçmiş gitmiş işte..

Gamzem ve Ercecin cevabınız için teşekür ederim ama Seyahate gidemeyeceğim..Kızımın dr aradım uzun yolculuga izin vermiyor...Mart Nisan ve Mayıs ayları alerji ayları oldugu için riskli dedi mecbur değilsen çocugu o ortamlara sokma dedi...Hava değişimi vs..Uçakla dahi gitsen izin yokdedi...Yaza istediğin yere git dedi..Mecbursan tebdirleir alırız öyle gidersin bende deidm yok kızıma kıyamam zaten onun için kararsızdım..Kızımıza bırakıp gidemem 1 gün değilki..3 gün hayırlısı olsun..3G ile görüşürüm bende kardeşimle görmüş olurum o şekilde..
Bu yüzdende yiyorummmmmmmmmmmmm gönlümün yarısı gitmek isterken yarısı istemiyor kızım için neyse pazartesi sabahı böyleyim ben çekilmem uzun süre öpüyorum sizlewr.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…