Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ertesi gun tartida + cikabilirsin dogal olarak fakat yag seklinde depolanma 3 gunde oluyormus.yani bugun kacirdin yarin dikkat edeceksin.tani kondu mu?diyetisyene gittin mi?persephonecik arkadasimizda da boyle bir durum var yanlis hatirlamiyorsam

Son düzenleme:

hoşgeldin canım burda da karşılaştığımıza sevindim
bildiğim kadarıyla 1 günde kilo almazsın. yani yediğin şey öncelikle su tutacaktır vücutta bu yüzden tartıda fazla gözükebilirsin ama bu sudur. ertesi gün dikkat edersen az yersen ve en önemlisi bol su içersen dengelersin.

ama sürekli yemede aşırıya kaçtığında fazla kaloriler birikir ve yağa dönüşür. bu da tahminen 2 günde filan yağa dönüşüyor. yani ben böyle biliyorum canım, yanlış bilgi vermek istemem.

ertesi gun tartida + cikabilirsin dogal olarak fakat yag seklinde depolanma 3 gunde oluyormus.yani bugun kacirdin yarin dikkat edeceksin.tani kondu mu?diyetisyene gittin mi?persephonic arkadasimizda da boyle bir durum var yanlis hatirlamiyorsam

evet canım biz yeme bozukluğu topicinden tanışıyoruz zaten :)

ertesi gun tartida + cikabilirsin dogal olarak fakat yag seklinde depolanma 3 gunde oluyormus.yani bugun kacirdin yarin dikkat edeceksin.tani kondu mu?diyetisyene gittin mi?persephonic arkadasimizda da boyle bir durum var yanlis hatirlamiyorsam

çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için zsa doktora gitmedim canım ama eminim çok uzun zamandır var çünkü bu hastalık artık öyle yorduki :2: persephonecik canım benimm hoşbulduk bugün yine yedikçe yedim p.tesiden beri bi gün çok iyiyim ertesi gün berbat bugün berbat günümdeydim yarın nasıl olucak bakalım nereye kadar böyle gider bu bilmiyorum, sen nasılsın canım sen bari benim gibi değilsindir umarım

ben de hiç iyi değilim özellikle iki gündür durmak bilmiyorum
acil motive olmam lazım diyet için. hiç değilse 1 haftam ataksız geçsin istiyorum. o kadar da ilaç kullanıyorum ama faydası yok sanki

neyse kızlar ben şimdi biraz leslie yapayım hiç değilse vicdanım biraz olsun rahatlasın. öptüm hepinizii

arkadaslar oncelikle gecmis olsun fakat sizde biliyorsunuz ki bu durum bir disa vurumdur.yerine koyma gibi birsey.DOKTORSUZ OLMAZ.mutlaka yardim al canim

arkadaslar oncelikle gecmis olsun fakat sizde biliyorsunuz ki bu durum bir disa vurumdur.yerine koyma gibi birsey.DOKTORSUZ OLMAZ.mutlaka yardim al canim

persephonecik ah canım hiç değilse bir haftamız ataksız geçse çok iyi motive oluruz bence ama yok olmuyor :26: bizde öptük canım üzmemeye çalış kendini

zsa çok teşekkür ederim zsa farkındayım baska biseylere kafam takılınca sanırım daha çok böyle oluyorum ama azıcık daha kendimi deniycem baktım olmuyo gidicem doktora yeterki bitsin artık

kızlaaar bu leslie express 3 mil mükemmel bir şey valla. tavsiye ederim feci terletiyor ve insan kendini iyi hissediyor mutlaka denemelisinizz ben yaptıktan sonra da 90 tane mekik çektim.

selam kizlar bugün giremedim,sabahlein kuran toplantisina gittim herkes dahad zayiflamissin dedi halbuki kilo ayni zannedersem vücudum sikilasti cok kosturuyorum cünkü ,kizimda cok huysuz bu aralar hep kucakta miz miz ,kilo vermis gibi görünüyorum ama nerde

gunaydin kizlar
Kahvalti:
Yesil cay
Domates+4zeytin
1 dilim ekmek uzerine kasar peynir erittim
Ara:badem+10 kadar kucuk kuru uzum
Ogle:3 kasik pilav+yogurt
Ara:yine badem+yesil cay
Aksam:2 kasik mantar sote+3,5kasik patates mantisi(patates pure uzerine kiyma ve sarimsakli yogurt)
Araatlamis misir_eskisinden az yedim herhalde 1 corba kasesi tepelemedir
Yatmadan sirkeli ilik su
Su :2lt
Spor 100 yarim mekik
10 dk karisik(duygu opecek beni :)

kendime geleyim dimiiiii :26: menün şahane şu ton balığı bi ben sevemedimm keşke sevsemmm
kıyamam sana ama harika gidiyorsunnn hemen kocaman bir maşallahhhhhhhhhh diyorum sana inş 1 ayımızı kutlucazzz az sabrett olcak bu iş Nazar
hoşgeldin cnmm ertesi gün olcağına sanmıyorummm

ooooooooooo bugün benimm gözümün önünde ayrılmaa öpücemm gelip gittik çe senii harikasın cnm maşallahh sanaaaa zsamm toparladın kendini

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalarrrrrrrr günümüz hayırlı bereketli sağlıklı geçsinnnnnn inşallahhhhhhhhh

hayırlı sabahlar hayırlı cumarlar arkadaşlar

dünkü menüm
sabah 1 dilim kızarmış ekmek 1kk tuzsuz peynir yeşillik
öğlen 1 kase yoğurtlu kabak salatası 1 dilim yağsız börek 1 minicik kurabiye 1 kandil simidi
akşam yarım dilim ekmek 2 çatal yumurta

1.5 litre su
10 bardak çay
1 türk kahvesi

yarım saat yürüyüş

öğlen menüm abarttım aslında eltim çağırdı oraya gittim hiç aklımda yoktu akşama kadar temizlik yapmayı planlıyordum ben

sohbetimize 10 gibi başlayalım inşallah bir mani çıkmazsa aslında namaz konusunu düşünüyorduk ama namazdan önce abdesti işleyelim diye düşünüyorum

günaydın herkese biraz problemli bir haftadayım o yüzden giremedlm kusura bakmayın geçmişe baktım ama
dünkü menü
sabah yesil çay peynir zeytin kızarmış ekmek
ara bir galeta
öğle
bir tabak fasülye bir dlm ekmek
aksam yok arada iki galeta
bu mubarek cuma gününde beni de dualarınızza katar mısınız huzur mutluluk ve bebek için

yine çok faydalı bir konuydu çok tşk ler cnmmm ALLAH razı olsunn öğlen acık ayar kaçmış ama akşAMLA TELAFİ ETMİŞSİN

MENÜ GÜZEL CNMM EMME AKTİVİTE YPIYONMU SU NE KADAR İÇİYON YAZMIYON YAZDA ONLARIDA GÖREKK
VALLA CNM NE DERDİN VARSAA RABBİM FERAHA ÇIKARSIN SENİ VE CÜMLEMİZİ SAĞLIK MUTLUULK HUZUR VE SAĞLIK VERSİN RABBİMM (AMİN)

aaa kimseler gelmemis .sohbet olmus,nerde ve nasil yaptiniz kizlar?

Sıcaklar geldii amaa beraberinde hastalıkta geldii
çokk hastayımm 3 gündür yataktan çıkamıyorumm baş ağrısından kıvranıyorumm kızlarr
birazdan doktora gideceğim
ha geçer diye gitmedimm
bu yaşta yatakta ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…