- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.841
tesekkur ederim canım senınde dogum gunun kutlu olsun yenı yasın sana guzellıkler gtırgüzel dilekleriniz icin tesekkür ederim kizlar,gamzecigim ne güzel ayni gün dogmusuz,seninde dogum günün kutlu olsun canim ,nice saglikli uzun ömürler
tesekkur ederim tatalım bende ıyıkı senı tanıdım ıyıkı arkadas oldukkkk coookkk opuyorum senıııdaha yeni görüyorummmmmmmmmmmmmmmm gamzemmmmmmmmm dün müsafir vardıı kkye bakmadımmmmmmm iyiki doğdunnnnnn gamzem iyiki varsın gamzemmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki tanımışım seni gamzemmmmmmmmmmmmmmm sağlıklı hayırlı uzun ömürşer dilerim ailenle sevvdiklerinlee hediyemmmm
gereklı acıklamayı grupota yaptımmmbunalıma girdimmmm bundn sonra yiyip çok afadersiniz gidip çıkarmayı düşünüyorummm
canım benım teflonum eternıtı marka nasıl yazılıyor bılmıyorum yanlıs yazdım galıba set almaıstımıstersen baharatlık falan da porselen olarak catal bıcagımda karaca memnumum takımımdanda ama bence artık teflonun saglıga zaraları acıklandı kullanımıda zorr simdi moda seramık tabanlı setlet ve bır pılav oluyor cok lezzetlı aynı teflon gıbı dusun sıfır yagsız pısırme yapabılıyorsun ama teflon gıbı zaralı değil kullanımıda zor değil seramık yuzey tavsıye ederim yenı cıktıgı ıcın bıraz tuzlu olabilir ama teflona bosa para vermektense seramık daha mantıklı bende alıcam kendımekızlar acil fikir görümceme evlencek ya dün laf arasdında ne eksik kaldı diye sordum teflan tenxcere takımı birde müsafirliki çin çatal kaşık bıçak takımı dedi marka tavsiye edermisinizzz
gözlerim açık kaldı maşallah neler yemişsin öyle
hepside çok lezzetli şeyler
tesekkur ederim canım senınde dogum gunun kutlu olsun yenı yasın sana guzellıkler gtırsın
tesekkur ederim tatalım bende ıyıkı senı tanıdım ıyıkı arkadas oldukkkk coookkk opuyorum senııı
gereklı acıklamayı grupota yaptımmm
canım benım teflonum eternıtı marka nasıl yazılıyor bılmıyorum yanlıs yazdım galıba set almaıstımıstersen baharatlık falan da porselen olarak catal bıcagımda karaca memnumum takımımdanda ama bence artık teflonun saglıga zaraları acıklandı kullanımıda zorr simdi moda seramık tabanlı setlet ve bır pılav oluyor cok lezzetlı aynı teflon gıbı dusun sıfır yagsız pısırme yapabılıyorsun ama teflon gıbı zaralı değil kullanımıda zor değil seramık yuzey tavsıye ederim yenı cıktıgı ıcın bıraz tuzlu olabilir ama teflona bosa para vermektense seramık daha mantıklı bende alıcam kendıme
bizim yemekci çarşamba günleri yemeklere ekstra gün tabağı yapıyor evde gibi hissetiriyo bizi ondan böyle yoksa çalışan kadın hepsini bir arada rüyasında göremez...hehe:))))
bu arada dün açliktan ölüyordum öglede ama yinede kantinden bisküvi falan almadim, bu yüzden bugün yemek miktarimi arttirdim kendime özle yemek yapiyorum artik öglen için
bir kase mantar
2 yemek ka$igi çig esmer pirinç (çokmu oldu kizlar?)
4 ince dilim kabak
bunlarla kendime yemek yaptim sadece su ve baharat ve tuz koydum suyunu çekene kadar pi$ti hepsi bir tabak oldu
sonra ütüne bir kutu diyet yogurt yedim
bu seferde ben bunalımdayım leyyammm yaaaselam kizlarr nasilsiniz geç h=girdim bugün ama 2 hafta çok yogunum ve yorgunum, dün günü 800 kaloriyle kapatmi$tim ama ders çali$irken çok aciktim ve bir avuç kuru meyve yedim yani 1000 kaloriye tamamladim
3 gündür çok dikkat ediyorum ve bugün tartiya yansidi ama sadece 100 gr olarak yaa üzülsemmi sevinmesemmi bilemedim
Duygucum hayirdir depresiyonami girdin? Duymak istemiyoruz biz öyle cümlelerii
Bu arada menün güzeldi hiç abartmadan yemi$sin ben olsaydim en az 3 $eker pare ve 2 kalburabasti yerdim digerlerine dokunmazdim
bravo tatlımmm harikasınnn inş hep böyle devam ederbu arada dün açliktan ölüyordum öglede ama yinede kantinden bisküvi falan almadim, bu yüzden bugün yemek miktarimi arttirdim kendime özle yemek yapiyorum artik öglen için
bir kase mantar
2 yemek ka$igi çig esmer pirinç (çokmu oldu kizlar?)
4 ince dilim kabak
bunlarla kendime yemek yaptim sadece su ve baharat ve tuz koydum suyunu çekene kadar pi$ti hepsi bir tabak oldu
sonra ütüne bir kutu diyet yogurt yedim
merhaba kızlar.
Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. Bugün canım çok sıkkın. Kendimi yemeye verdim. Diyetisyenden de vazgeçtim gitmedim sabah.
Diyetisyenler de bizlerden fazlasınıbilmiyorlarmış gibime geliyor. Hepsinin hazırladığı menü fix. O yüzden kendime liste hazırlayacağım akşama.
Off off yaza kadar kurtulmak lazım bu fazla kilolardan ama hiç umut yok açıkçası.
bu seferde ben bunalımdayım leyyammm yaaa
bravo tatlımmm harikasınnn inş hep böyle devam eder
seninde benim gibi moral sıfır anlaşılann
evet canımacilen motivasyona ihtiyacımız var.. yoksa battı balık yan gider hesabı kafamızı kaldıramayız yiyeceklerden
iyi olmana sevindim cnm yaaa atıştırmalıkların gerçekten çok ama ben bunu sigara istediğin azaltman için yediğini biliyorum o yüzden sorun yok biraz dikkat et sadece ercemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?