- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.821
hımmm ne konusu işlesek kul hakkı nasıl sence?
ay mantı çorbasımı ahh fesli ne var herkez izmirden olsaaaay senin şu temizliğine hayranımmm yaaaaa
ölçülerim an ve an değiştiği için bilmiyorum ama ölçer yazarımmm
ay mantı çorbasımı ahh fesli ne var herkez izmirden olsaaaay senin şu temizliğine hayranımmm yaaaaa
kızlar acil fikir görümceme evlencek ya dün laf arasdında ne eksik kaldı diye sordum teflan tenxcere takımı birde müsafirliki çin çatal kaşık bıçak takımı dedi marka tavsiye edermisinizzz
benim bi önerim var namazı işlesek
süperrr aklımA GELMEDİ BENEDE NAMAZbenim bi önerim var namazı işlesek
KEŞKE OLSAAA GÜN FALAN YAPARDIKKK HER HAFTA BİRİNİN EVİNDE TOPLAŞIRDIKKKbenim bünyem garip işliyor yaa hava güzel olunca acıyorum müziği kendimi temizliğe veriyorum bugün de 2 odanın camlarını sileceğim kışlıkları kaldıracağım biraz
keşke birgün görüşme imkanımız olsa :)
VALLA AKLIMA GLEMEDİ BENCEDE NAMAZ OLSUNNN BENİM ÖZELLİKLE BU SOHBETE İHTİYACIM VARRbenim aklımdakide namazdı aslında duygucum bu hafta namazı haftaya kul hakkını işlesek olurmu
canlarr ben çıkıyorum biraz işlerimi yapıp kızımı gezdireceğim
ben geldimm huhu kimse biyere fitmesinnnn
canımmmmmm hoşgeldin tam kapıyordum ekranı bakayım son dk dedim seni gördümm ama kapatcam nasılsınn iyimsin 11 servisine yetişeyim diyorum
kızlar acil fikir görümceme evlencek ya dün laf arasdında ne eksik kaldı diye sordum teflan tenxcere takımı birde müsafirliki çin çatal kaşık bıçak takımı dedi marka tavsiye edermisinizzz
20 dk var laf yetiştiriyorum kapatcammm menün benim menüyle yarışır:))))) ah biz nasıl kg vercez senleee koca boğazlıyız kardeş bizzzhepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum sevgi kelebekleri:
hemen dünkü menümü yazayım...kilo nasıl alınır feyz alın:)))
sabah:1 portakal,1 kurabiye
öğlen:4 kaşık makarna,2 kaşık kısır,2 kaşık rus salatası,1adet patates ve kıyma karışık gözleme,yarım ıslak kek
akşam:1 tas yeşil mercimek çorbası,2 dilim kepek ekmeği
1450 calori hesapladım...
1 saat yürüyüş,2,5 su
mantıklııııııvalla teflonda tefale bakk,çatal kaşıktada kaliteli bir çelik takım olmalı jumbo felann
malum sizin kız zengin...ona orta halli bişey olmaz...tencere al derim ama çatal kaşık biraz daha kişisel bir zevk çünkü misafire çıkacak tencere nihayetinde mutfakta...ocağın üstünü süsler diğeri masayı...
bende işte bukadar aklıma gelen naçizanee..
TOPİK TOPİK GEZERKEN GÖRDÜMMM BUNUU HADİ BUNU TARTIŞALIM BUGÜNN SİZCE DOĞRULUK PAYI VARMIDIRRR
Bugün, Detoks uzmanı Gül Kaynak'ın resmi sitesinde okuduğum bir tarif, faydalanmak isteyen arkadaşların dikkatine.
Vücuttaki fazla asidi dengelemek, hazım, mide problemleri, sağlıklı kilo vermeyi desteklemek için gün içinde karbonat katılmış su tüketelim.
Her 1,5litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) eritilecek ve 3 litre içilecek.
Yemeklerle su tüketimi yapılmayacak. Yemeklerden yarım saat önce bırakılıp ve yemeklerden bir saat sonra devam edilecek.
Sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak içilecek.
hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum sevgi kelebekleri:
hemen dünkü menümü yazayım...kilo nasıl alınır feyz alın:)))
sabah:1 portakal,1 kurabiye
öğlen:4 kaşık makarna,2 kaşık kısır,2 kaşık rus salatası,1adet patates ve kıyma karışık gözleme,yarım ıslak kek
akşam:1 tas yeşil mercimek çorbası,2 dilim kepek ekmeği
1450 calori hesapladım...
1 saat yürüyüş,2,5 su
duygucum küçükken ben abur cubur yiyince midem bozulurdu ağzına kötü koku gelir ya babaannem hemen 1 bardak suya 1 kaşık yemek sodasıyla limon sıkar içirirdi bana tadı gazoz gibi olurdu ve hemen geçerdi
büyüklerin bi bildiği varmış
dün dişetlerini güçlendirmek için ne yapmalıyım diye okurken dişleri tuzla fırçalamalıymışız
ve düşündüm ki babaannem arasıra tuzla fırçalardı bilinçsizce yapardı ama ne kadar faydalıymış
büyükler biliyor bu işi
(ufff gene babaannemi özledim galiba çok bahsediyorum)
kontesim hoşgeldin nasılsın bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?