Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam arkadaslar anca gelebildim yaa..ne var ne yok?herkes iyi mi?gecmiside sonra okuyaabilirim ancak burda gec oldu uyku vakti.saglicakla kalin
dunun menusu

Kahvalti:
Sekersiz cay
Domates+salatalik azcik zeytinyagli naneli
1 dilim ekmek
1yumurta-haslanmis
1kkbeyaz peynir-2 dilim kasar
Ara:1muz yesil cay
Ogle:biraz salatalik 2lokma ekmek
Ara:2 lokma tahinli corek+3 kuru uzum
Aksam:3 kasik fellah kofte+2tane tahinli corek+1 kasik patates manti!!!!!!!!!!!!!!!
Yatmadan sirkeli ilik su
Su :2lt
Spor:tempolu yuruyus yaptim disarda-evde de hic oturmadim desem yeridir

hımm baya güzel bir günnn olmuşşş

çerezzz ve bunu akşam yapman cısssssssss olmuşşşş onun duşunda 60 kg luk bir anne adayına tekrar hoşgeldin diyorummm

günaydınnnn güzeller nasılsınız
harika miss gibi bir hava var dışarda
evet yaaaa çok güzel bizde oğlana bisiklet bindirdikkk bi markete gittik geldikkk
umarım dileğin hepimiz için gerçek olur hafta sonları eşim evde olduğu için ben çok kaöaMAK yapıyorum
bende o yüzden böyle bir dilekte bulundım eşler evdee müsafirler ziyaretlerr gezmelerrr sabahtan iyi dilekte bulunayım dedim
bugün yürüyüşe çıkıcam bende yanımada bi arkadaş bulmam lazım
birazda sahil keyfi ohhh yaz geldi .çok şükür
gelemmii
duygucum ben pazartesi ankaraya gidcem o yüzden kilo bildirimi yapamıyabilirim
ben haftaya bildireyim
tamam cnm sana iyi yolculuklar tşk ler haber vediğini için
bende isteerim bir porsyon harika gözüküyor yarın pazardan ben de alcam çok kıskandımmmm

vayyyyyyyyy spor harikaaa kankamn benimmm menüde iyi de fellah köfte nedirr:26::26::26:

günaydın arkadaşlarım
erce ben geleyim senle yürüyüşe sahilde ohh ne güzel olurdu
karabiberim geçmiş olsun sanada

hep birlikte spor yapsak sahilde cçay içsek ahh ahh ne kadar güzel olurdu

duygu o parfümün çakmasını aldım aman allahım ilk defa çiçek kokusu dışında bi koku sıktım bayıldım resmen aşık oldum bide orjinaline bakıcam nasıl kokuyomuş gerçeği
ben çok beğendim bide eşim gelsin test ediyim bakalım beğencekmi

sigarasız 12 günüm bitiyor çok şükür rabbime beni bu illetten kurtarıyo

seni kutluyorumm..12 gün içmediysen,dayanabildiysen bundan sonrası daha kolayy.

ben bırakalı 5 yıl oldu.harika bir duygu.. sigara kullanmıyorum demek ayrıcalık. kendimi çok özel hissediyorum.

seni içtenlikle destekliyorummm.

ay dur bi de öpecemm...

haklısın canım ya umarım düzelir bu durum artık eskisi gibi olmak istiyorum

canım benim yaa büyük güç veriyorsun bana valla çok sağol
ben sebze sevmem pek yemiyorum Allah'ın gücüne gitmesin de sevemiyorum tatlarını ıspanak severim enginar severim bi de bezelye. diğerleriyle aram yok
ben de yemin edicem hatta ettim başladım haftaya pazara kadar şekerli şeyler abur cuburlar yasak bana.
dua edelim gerçekteni bir süredir kendimi manevi yönden güçsüz hissediyorum. bunun da etkisi var bu duruma gelmemde...

genciz ikimiz de ikiziim, incecik çıtırlar olucaz allahın izniyle

Kacamaksiz bir hafta sonuu dilerim canlar
amiin canım amiiin, kaçamaksız pazarlar diliyorum ben de

ay valla çok sevindim canım senin adına. inşallah bir daha sürmeyeceksin o zehiri ağzına

valla benim sebzelerle aram çok iyidir, bende enginar ve brokoliyi sevmem vee kerevizden nefret ederim digerlerini çok severim :)
Allah yardimcimiz olsun, bugün kaçamaklarim oldu bayagi ama yeminli degildim yarin ba$liyorum tekrar

ah şu psikoloji ah şu beynim elimde değil takıntı yapıp yapmamak kafam başka bi yerde olmak zorunda hep anca o zaman normal oluyorum birazcık öyle iğrenç birseyki tam bi kısır döngü, filmi sürekli başa sarıp sarıp izliyorum çok yorgunum artık düşünüyorum insanlar ne hastalıkları atlatıyor herhalde bende bunu atlatabilirm diye bugün az ama sağlıksız yedim fakat kalori sınırını aşmadım belki ordan kurtarmışımdır ama yine de yanlıs yaptığımın bilincindeyim

kaçamakla dolu bir gün geçirdim yaa, ama kilo alirmiyim bilemem, çünkü tam 7 saat hiç oturmadim i$ yerinde

sabah-ögle kari$ti :
1 ka$ik pilavli yumurta
3 kk peynir (hem diyetinden hem normalinden)
1 tatli ka$igi çikolata
1,5 yemek ka$igi tahin-pekmez (tahini çoktu)

ara : yarim dilim kek bir avuç müsli 2 expresso i$ yerindeki kiz kek yapmi$ti bende yedim

ak$am : eve geldigimde annemler yoktu ve tezgahin üstünde aylardir sayikladigim SÜTLAC!!
yarim kaseden az sütlaç
1 kase müsli
1 çatal eri$te

toplam : 1220 kalori
yarin toparlanacagim
2-3 litre su
7 saat ayakta kaldim spor yapmaya gücüm kalmadi

canim seni çok iyi anliyorum ben birkaç yildir ya$iyorum bunu ama bu aralar daha iyim, ben farkettimde kendi kendime "ben yarin hiç $undan bundan yemicem" desem o gün illaki yicem, ama birkaç haftadir yemin ediyorum, ve o tatliyi yemicemi bildigim için canim o kadar istemiyor, acaba sendemi yemin etsen? ama bo$u bo$una yemin etmek çok günah eger tutamam diyorsan hiç deneme, bence bu illet çok ilerlemeden doktora git, cesaretini topla

bulgur kofteside deniyor ama ben ilk yedigimde arkadasim boyle soylemisti adini bende oyle ogrendim

keskeeee

çokkk güzel görünüyo ellerine sağlık
bi an gözümün önüne mantı geldi
allahım lahanayı bile mantıya benzetebilme kapasitem var yahu
aklin fikrin hamur isinde haaa

masaallah sana.2012 guzel degisimler yili olacak anlasilan

senidebirakabilen iradeli bir arkadasimiz daha

bu arada gunaydin arkadaslar
dun ki menum
Kahvalti:
Sekersiz cay
Domates+salatalik
1 yuvarlak kucuk ekmek+3 kokteyl sosis(sosunuda yedim biraz)
1yumurta-haslanmis
3zeytin-1ceviz+5kuru uzum
Ara: sekersiz neskafe
Yesil cay
Ogle:3 kasik pirincli ispanak
1elma
Aksam:2 kasik son patates mantisi
Araatlamis misir(bu sefer cok yedim)+1ceviz+10 kadar kuru uzum
Yesil cay
Yatmadan sirkeli ilik su
Su :1,5 lt ancak olmustur
Spor:alisveriste gezinmece

kendime hiç güvenemiyorum canım yemem desemde ne olur ne olmaz ah o güveni kendimde görsem zaten sorunu çözmüş olucam ama olmuyor olmuyor

canim çe$it çe$it yemi$sin ama miktarlarini güzel ayarlami$sin, ben begendimmm :))

kendime hiç güvenemiyorum canım yemem desemde ne olur ne olmaz ah o güveni kendimde görsem zaten sorunu çözmüş olucam ama olmuyor olmuyor

canim o zaman tek çaren doktor, ne kaybedersinki doktora gitsen? bence en kisa zamanda randevu al git zarari olmaz emin ol o sana bir çare bulur,

kizlar ben $imdilik yediklerimi yaziyorumki utanayim kendimden!! dün çok geç yattim saat 3 ü geçmi$ti ve en son 9.30 da bir$ey yemi$tim ve bu yüzden çok açtim ama yemedim sabah kalkinca gözüm dönmü$tu

sabah : bir kase müsli gevrek kari$imi
ögle : 2 kk peynir (diyet degil) yumurta salatasi (1 yumurtadan fazla yemi$imdir) 1 çay ka$igi bal, bir çay ka$igi reçel, 2 lokma ekmek
ara : bir avuç müsli, bir avuç papaya, 1 ka$ik tatli yogurt

bugün artik müsli yemicem! bir ba$layinca duramiyorum ya in$allah ak$ami hafif atlatirim dicem ama büyük ihtimalle misafir gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…