- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.941
seni kutluyorumm..12 gün içmediysen,dayanabildiysen bundan sonrası daha kolayy.
ben bırakalı 5 yıl oldu.harika bir duygu.. sigara kullanmıyorum demek ayrıcalık. kendimi çok özel hissediyorum.
seni içtenlikle destekliyorummm.
ay dur bi de öpecemm...
haklısın canım ya umarım düzelir bu durum artık eskisi gibi olmak istiyorum
canım benim yaa büyük güç veriyorsun bana valla çok sağol
ben sebze sevmem pek yemiyorum Allah'ın gücüne gitmesin de sevemiyorum tatlarınııspanak severim enginar severim bi de bezelye. diğerleriyle aram yok
ben de yemin edicem hatta ettim başladım haftaya pazara kadar şekerli şeyler abur cuburlar yasak bana.
dua edelim gerçekteni bir süredir kendimi manevi yönden güçsüz hissediyorum. bunun da etkisi var bu duruma gelmemde...
genciz ikimiz de ikiziim, incecik çıtırlar olucaz allahın izniyle
amiin canım amiiin, kaçamaksız pazarlar diliyorum ben de
ay valla çok sevindim canım senin adına. inşallah bir daha sürmeyeceksin o zehiri ağzına
bulgur kofteside deniyor ama ben ilk yedigimde arkadasim boyle soylemisti adini bende oyle ogrendim
keskeeee
aklin fikrin hamur isinde haaa
masaallah sana.2012 guzel degisimler yili olacak anlasilan
senidebirakabilen iradeli bir arkadasimiz daha
gule gule saglikla buyut
canlarim topigimizin gencecik kizlari birbirinizi en iyi siz anliyorsunuz belkide.bunaltmayin kendinizi.biraz yardim biraz dikkat biraz paylasim biraz spor olacak bu is insaallah..
leyyacim o kadar yorgunluga iyi yemissin yinede
en büyük zaafım çikolata ve hamurişi
destekler,iniz için ayrıcana çooook teşekkür ediyorumm
zsa o kadar mutluyum allahaıma şükürler olsun hala sigaradan kurtulduğuma inanamıyorum
rabbim bu irademi benden almasın sigara içen herkesede bırakmayı nasip etsin
eltimde yarın bırakmayı denicek inşallah oda bırakır eşimde 23 nisanda bırakıcak içkiyi 23 nisanda bırakmıştı bizim için çok değerli bir gündür hatta o gün kutlama yaparız biz
canim o zaman tek çaren doktor, ne kaybedersinki doktora gitsen? bence en kisa zamanda randevu al git zarari olmaz emin ol o sana bir çare bulur,
[/QUOTE]merhaba hanımlar 27 yaşındayım 1.5 yaşında oğlumvar doğum kilolarım üzerime yapıştı kaldı tabi bunun suçlusu benimm herşeyi yedim hamileliğimde çünkü kilo verme sorunum hiç olmamıştı basite aldım doğumdan sonra o süt yapar bu süt yapar diye ne bulduysam yedim tabi bunların süt yapmadığını anladığımda artık çok geçti benim kilo alış serüvenim böyle arkadaşlar
2006 evlendim 53 kg
2009 hamile kaldım 64
2010 haziranda doğum yaptığımda 90 kg
doğumdan sonra 83 kg çakılıp kaldım
işte bu kadar yılda böyle hale geldim işin komik yani ben 2011 mart ayına kadar aynalarda kendimi öyle şişman görmüyordum hiç rahatsız değildim tabi evimin dışında bi markette alışveriş veriş yaparken aynada kendmi gördüğümde şok oldumikinci şoku malum izmir de bahar erken geliyor martın sonunda kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardığımda bir parça giycek birşeyimin olmaması eski kıyafetler kesinlikle girememem o gün karar verdim,gerçekten karar vermek çok önemli arkadaşlar istikrar gerçek karar vermenin ardından geliyor, hemen eve eliptik bisiklet sipariş verdim spor yapmaya başladım çünkü biliyorum ki tek başına diyet olmaz yediklermi her geçen gün azalttım ve bu gayretin sonunda haziranda 10kg verdim ,73 kg dum başarmanın keyfiyle biraz ara verdim kg korumayı başarmıştım çünkü ramazanda bile kg almamşıtım ki ben normalde oruç tutarken kg alırım,neyse ne zaman görümcemin evinde 1 hafta kaldım orda yeme alışkanlığı tekrar başladı evdede devamı geldi 78 kg çıktım geçekten çok üzüldüm kendime şaşırdım çünkü kg vermenin ne kadar zor olduğunu biliyordum ve neden saçmalamıştım neyse takrar çıktım bu yola ama bu yolda dinlenmek yok artık 1.5 ay önce başladıığm bu yolda şuan 75 kg yum ,ilk hedefim mayısa kadar 64 kg olmak ama asıl hedefim yani ideal kilom 57 ben buyolda 57 olasaya kadar devam edeceğim benimle bu yolda yürümek isteyenler olursa sevinirim çünkü ne demişler birlikten kuvvet doğar ,birbirmize destek olarak hırs yaparak küçük yarışmalar yaparak ben inanıyorum ki en kısa sürede amacımıza ulaşacağız
hayalim 38 beden olduğumda çılgınlar gibi alışveriş yapmak diğer hayalimde istedğim kiloya düştüğümde istedğim gibi herşeyden yemek çünkü kilomu sporla korucam bundan sonraa işte böyle arkadaşlarr bana bu yolda şans dileyin
[/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD]68,600 [/TD] [TD] 68,600 [/TD] [TD] aynı [/TD] [TD] 14,500 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 66,100 [/TD] [TD] +3,100[/TD] [TD] 9,000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]73,500 [/TD] [TD] 73,500 [/TD] [TD]aynı [/TD] [TD] 6,500 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] poti [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] +2,000[/TD] [TD] 5,500 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zsa [/TD] [TD] 66,900 [/TD] [TD] 58,500[/TD] [TD] 58,500 [/TD] [TD] aynı[/TD] [TD] 8,500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD]6 [/TD] [TD] gamze-20 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82,200 [/TD] [TD]81,600 [/TD] [TD]600[/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD] 87,500 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] aynı [/TD] [TD] 2,500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 64,900 [/TD] [TD] 64,900 [/TD] [TD] aynı [/TD] [TD] 3,100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 68,900 [/TD] [TD] 68,200 [/TD] [TD] 700[/TD] [TD] 6,800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]67,500[/TD] [TD] 67,500[/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] kestanesekeri [/TD] [TD] 82[/TD] [TD]79,500[/TD] [TD] 79,500 [/TD] [TD] aynı [/TD] [TD] 2,500 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] feslege_n [/TD] [TD] 88[/TD] [TD]73,700[/TD] [TD] 73,700 [/TD] [TD]aynı [/TD] [TD] 14,300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] persephonecik [/TD] [TD] 68,200[/TD] [TD]67,200[/TD] [TD] 66,800[/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 4,000 [/TD] [TD] 50[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
gunaydin kizlaar
ilk bildirim benden
gecen hafta:58.5
buhafta:57.4uzun suren duraganligimi bozduguma cok sevindim.foto bile cekmistim ama isik onden gelince ayna gibi olmus koyamicam
hayırlı sabahlar
kilo bildirimi
geçen hafta 73.700
bu hafta 73.200
dün tam 73 düm ama ailece pikniğe gittik 20 kişi yemek yerken ben diyetteyim demedim bende yedim ekmek arası sucuk yedim tavuk mantar biber yedim aylardır ilk defa beyaz ekmek yedim
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek 1kk peynir 1 çatal helva
öğlen ve akşam beraber 4 gibi yedim yemeği yarım ekmek arası sucuk 7 tane kanat 3 mantar 3 biber
1.5 litre su
7 .8 bardak çay
yarım saat dağa tırmanış
kizinda tartilsin;farklimi kiyaslayabilirsingünaydınnnn
tartıldım ve tammmm 69 900 inanamıyoruuuummm
vucüdum su mu topladı kilo mu aldım yoksa baskülüm iyice kafayı mı yedi bilmiyorum ama basküldeki rakam bu işte
hayırlı sabahlar
kilo bildirimi
geçen hafta 73.700
bu hafta 73.200
dün tam 73 düm ama ailece pikniğe gittik 20 kişi yemek yerken ben diyetteyim demedim bende yedim ekmek arası sucuk yedim tavuk mantar biber yedim aylardır ilk defa beyaz ekmek yedim
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek 1kk peynir 1 çatal helva
öğlen ve akşam beraber 4 gibi yedim yemeği yarım ekmek arası sucuk 7 tane kanat 3 mantar 3 biber
1.5 litre su
7 .8 bardak çay
yarım saat dağa tırmanış
sagol tatlimgünaydın canım
tebrik ediyorum kilo vermişsin
bende cocuklarim icin diktirmistim.insaallah tutar canim.aslinda ara sira ekiversek ne guzel olurdün arkadaşımdan ağaç fidesi hediye aldım okadar mutlu oldum ki anlatamam
selvi ağacı fidesi bahçede çok heybetli olur diye bugün mezarlığa gidip ananemin başına dikicem
artık benimde dikili bir ağacım olucak inşallah tutar fidem
ohhh afiyet olsun canım
aman insanız yani sonuçta helede piknikte diyet mi yapılır
yarın kaldığın yerden devam edersin
hemde dağa tırmanırken yarısını harcamışsındır belkide
kizinda tartilsin;farklimi kiyaslayabilirsin
afiyet olsun menu sahane.olcak artik o kadar
sagol tatlim
bende cocuklarim icin diktirmistim.insaallah tutar canim.aslinda ara sira ekiversek ne guzel olur
dün arkadaşımdan ağaç fidesi hediye aldım okadar mutlu oldum ki anlatamam
selvi ağacı fidesi bahçede çok heybetli olur diye bugün mezarlığa gidip ananemin başına dikicem
artık benimde dikili bir ağacım olucak inşallah tutar fidem
çok zarif bir hediye
kızlarr günaydın şekerler
ya inanmazsınız ama ben bugün sabah tartılmayı unuttum saatler ileri alındığı için uyanamadım felaket bir halde işe geldim sürüne sürüne resmen,bide dün kayın validede kuran vardı tevhit çekildi ayy inanamazsın sabahın yedisinden akşamın dokuzuna kadar mahvoldum mutfaktan çıkamadım..misafirlerden sonrada evi topla süpür geberdim benim gibi durağan bir insana bu kadar hareket fazla geldi elim kolum tutmuyo resmen...
neyse işlerimi toplayıp sonra gelirim takip ederizz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?