Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet kendimi acaip güzel havalı temiz hoş yani şahane hissediyorum niyeyse kendime güvenim geldi sanki sigarayı bırakırnca
destekleriniz için çok çok teşekkür eder bende seni öperim

ayrıca ben mantıdan azcık yiyemem dişimin kovuğuna yetmez iki tabak isterim
şşşşşştt duygu duymasın

ayy canım inşallah kurtuldum bu illetten
sizlerin desteğide tartışılmaz arkadaşalrım çok iyi geliyosunuz bana

yupppiiiiii kizlar bugünde 1200-1250 kalori aldim! yani tüm hafta boyu 900 ila 1300 kalori almi$ oldum, ama açikcasi yarindan umudum yok demedi demeyin :18: bakalim kalori hesabi gerçekten i$e yariyormuymu$ :18::18:

kizlar benim anlamadigim bi$ey var, karnim çok küçüldü gerçekten hissediyorum, annem diyorki sapsarisin ve yüzün ka$ik kadar kaldi hiç yaki$miyor, o diyor bende salak gibi inanip tartiliyorum grammi oynamaz ya bu kadarinada pes! biktim artik aç ölmek istiyorum inaninki tek zayiflayayim ne olur Allah'im duy sesimi

[/QUOTE]
Bu kervana bende katılmak istiyorum.Boy 161 kilo 69.Çok fazlayım ve acayip moralim bozuluyor.Sizden destek alarak hazırana kadar 60 olabilirm mi ki(((

gunaydin kizlaar
ilk bildirim benden
gecen hafta:58.5
buhafta:57.4 uzun suren duraganligimi bozduguma cok sevindim.foto bile cekmistim ama isik onden gelince ayna gibi olmuskoyamicam

Bu kervana bende katılmak istiyorum.Boy 161 kilo 69.Çok fazlayım ve acayip moralim bozuluyor.Sizden destek alarak hazırana kadar 60 olabilirm mi ki((([/QUOTE] hosgeldin.burasi motivasyon ve istikrar acisindan cok iyi oluyor.kac yasindasin?verirsin hic merak etme sadece birakma kendini yeter

günaydınnnn
tartıldım ve tammmm 69 900 inanamıyoruuuummm
vucüdum su mu topladı kilo mu aldım yoksa baskülüm iyice kafayı mı yedi bilmiyorum ama basküldeki rakam bu işte

hayırlı sabahlar
kilo bildirimi
geçen hafta 73.700
bu hafta 73.200

dün tam 73 düm ama ailece pikniğe gittik 20 kişi yemek yerken ben diyetteyim demedim bende yedim ekmek arası sucuk yedim tavuk mantar biber yedim aylardır ilk defa beyaz ekmek yedim

dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek 1kk peynir 1 çatal helva
öğlen ve akşam beraber 4 gibi yedim yemeği yarım ekmek arası sucuk 7 tane kanat 3 mantar 3 biber
1.5 litre su
7 .8 bardak çay
yarım saat dağa tırmanış

ohhh afiyet olsun canım
aman insanız yani sonuçta helede piknikte diyet mi yapılır
yarın kaldığın yerden devam edersin
hemde dağa tırmanırken yarısını harcamışsındır belkide

dün arkadaşımdan ağaç fidesi hediye aldım okadar mutlu oldum ki anlatamam
selvi ağacı fidesi bahçede çok heybetli olur diye bugün mezarlığa gidip ananemin başına dikicem
artık benimde dikili bir ağacım olucak inşallah tutar fidem

günaydınnnn
tartıldım ve tammmm 69 900 inanamıyoruuuummm
vucüdum su mu topladı kilo mu aldım yoksa baskülüm iyice kafayı mı yedi bilmiyorum ama basküldeki rakam bu işte
kizinda tartilsin;farklimi kiyaslayabilirsin

afiyet olsun menu sahane.olcak artik o kadar

günaydın canım
tebrik ediyorum kilo vermişsin
sagol tatlim

bende cocuklarim icin diktirmistim.insaallah tutar canim.aslinda ara sira ekiversek ne guzel olur

ohhh afiyet olsun canım
aman insanız yani sonuçta helede piknikte diyet mi yapılır
yarın kaldığın yerden devam edersin
hemde dağa tırmanırken yarısını harcamışsındır belkide

kizinda tartilsin;farklimi kiyaslayabilirsin

afiyet olsun menu sahane.olcak artik o kadar

sagol tatlim

bende cocuklarim icin diktirmistim.insaallah tutar canim.aslinda ara sira ekiversek ne guzel olur

hem erciyese tırmandık biraz hemde kızakla kaymak için tepeye kadar çıkıp çıkıp kaydık :):)
3 aydır hiç bu kadar yememiştim yedim eve geldim ilaç içtim mide hazmettiricisi 2 saat sonr hemen tuvalete çıkardı midemdekileride boşalttı

kızlarr günaydın şekerler

ya inanmazsınız ama ben bugün sabah tartılmayı unuttum saatler ileri alındığı için uyanamadım felaket bir halde işe geldim sürüne sürüne resmen,bide dün kayın validede kuran vardı tevhit çekildi ayy inanamazsın sabahın yedisinden akşamın dokuzuna kadar mahvoldum mutfaktan çıkamadım..misafirlerden sonrada evi topla süpür geberdim benim gibi durağan bir insana bu kadar hareket fazla geldi elim kolum tutmuyo resmen...

neyse işlerimi toplayıp sonra gelirim takip ederizz....

Günaydınlar,

Ben sabah tartılamadım kızlar.Yarın tartılıp bildirim yapacağım..Bugün hafta başı olmaıs sebebiyle sizler temizlik yaparsınız bende işlerime bakayım.
Ama kafam bi dolu..Hafta sonu hep dışarlardayım yedim içtim gezdim misali oldu..Bakalım yarın tartı ne diyecek bu duruma..Haa bu arada cumartesi gecesi regl oldum...

Hepinize kolay gelsin..Bugun hava kapalı offff

Allah kabul etsin canım..
gelin olmak kolaymı canım...
Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…