Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

vayyyyyyy harikaaa gözüküyorrr güle güle takkk tatlımmmm yakışırrrrr ercemeee

aayyyyyyy şu ilk sayfayı görmez olaydımmmmmm
çok gıcık oldum kendime
yarın sabah eltimin baskülüyle tartılmam lazım bir haftada 1 700 mü olur bi insan yaaaaaaa
görelimde utanalım halimizdennnn bahar hepimizi çarptııı

bu gece eşim geliyooooooo
ooooooooooo yeni takılarını tKKK gözün aydınnnn
seni müsafirler yakıyor be leyyammm
günaydin kizlar!
dükkani ben kapattim $imdi ben açiyorum vee okula gidiyorumm aslinda daha erken gitmeliydim ama saatimi kurmayi unutmu$um
günaydınnn iyi dersler şekerr
ayy ne oluyor bizee civcivimmmm yaa(((

Duyguuu ben ne yaptım yaaaaaa
Fren yok bu aralar..
Yemeyeceğim dedikçe çekiyor beni...
Yarın saçlarımı sarı yapacağım motive olur bana canlanırım belki...[/I][/QUOTE]

ooosaçları motive ederkesinn cnmmm şimdiden güle güle kullann

günaydınn eşimden oğlumaoğlumdan banageçti nezleee boğazlarımda yanıyorr birde üstüneü stük kayınvalide söz verdim gitcem diye gitmesem ayıp olur hazırlancam çıkcamm bugün yokum canlarrr hepinizi öptümm hoş sohbetlerr olsunnnn

günaydın arkadaşlar ben anca kızımı emzirirken cevap yazabiliyorum dün sabah kıvırcık roka beyaz peynir ufak 2 dilim ekmek öglen ıspanak aradasalata akşam çorba ıspanak aralarda badem ceviz 3 litre su tatlı olarakta akşam çayın yanında 5 tane eti burçak

günaydın can kardeşlerim
nasılsınız bakemm
ben sonunda diştaşlarımdan ve dişeti tedavimden kurtularak yanınıza geldim
arkadaşlarım silkelenme zamanımız gelmişşş noldu bize yaa

evet kızlarr bakın bakınn hiç çekinmeyinnn görünnn nerde bizimm hırsımızz kg verme isteğimizzz napıyoruz bizz nereye gidiyoruzz bugün ayın kaçııııı artık kalın giysiler çıkmak üzeree biz böyle mi yola başladıkkk veriyoz alıyoz yazık değilmi bünyemizeee niye yiyoruzz kıtlıktan çıkarcasınaaa yaa herşeyi geçtimGÜNAHHHHHHH yaptığımızzz verenlere istikrarlı gidenlere lafımm yokkk en iyi giden civcivim bileee yoldan çıktııı hanımlar silkelenme vakti geldiii şurdaa ne kaldı yaza hele benim zamanımm 1.5 ay bile yok sözde 60 olcaktım 1.5 ayda 9 kg nasıl vercem bennn tühh banaaa hadı hanımlarrr önce sağlık için sonraaa kendimixi iyi hissetmek içinn kg vermeyedevammmm silkelenin [/QUOTE]

ay inanmıyorum ya gerçekten çok kötüyüm ben ama toparlanma zamanı bende elma diyeti yapıyorum en azından 2 günlük yaparım detoks olur

huu bizim kızlar nerdesinizz gamzeeee dünden beir yoksun
kontesim , feslim ,ercem, karabiberim,kestaneşekerimm, leyya persophone okuldadır,zsa,potim nirdesinizz

canım dün kahvaltıya misafirim geldi akşama kadar oturduk sonra anneme gittim( yürüdüm yarım saat başka spor yapamadım) onun için gelemedim dün bugünde sen yokmuşsun ayrıca çok geçmiş olsun duygucum çabucak atlatırsın inş.

o nasıl oluyor canımm beyet ekmekten börekkk

canım bayat ekmekleri küçük küçük kesiyosun borcama 2 bardak süt 2-3 yumurta çırpıyosun
ekmeklerin üstüne döküyosun onu biraz pişiriyosun kaşar koyuyorsun
ben tam anlatamadım canım ister netten bayat ekmek böreği yaz resimli çıkar karşına

güle güle kullan tatlım çok güzel

merhaba arkadaşlar
hemen bir selam verip çıkıyorum anneme misafir geliyo oraya gidicem
ayyy misafir başımızın üstünde de şu boğazımızı bi tutabilsek çok güzel olcak
şimdi annem abartmıştır yine neyse akşam çorba salata yerim artık

günaydın can kardeşlerim
nasılsınız bakemm
ben sonunda diştaşlarımdan ve dişeti tedavimden kurtularak yanınıza geldim
arkadaşlarım silkelenme zamanımız gelmişşş noldu bize yaa

Hoşgeldin cnaım çok ama çok geçmiş olsun..Birdaha karşılaşmazsın inşallah..
Herşey yolundadır umarım..Agrısız sızısız bir durumdasın..
Valalhi kendi adıma konuşayım olmamak gerektiği gibiyim.....
Pis bogazımmmm

Günaydın canım.

Sıra sıra yazarsan daha anlaşılır..
Menün gayet güzel.Ama BİSKİVÜ OLMAMIŞ.

Güle güle canım.
Geçmiş olsun dikkat et

Olsun git değişiklik olur ..görüşürüz

ay inanmıyorum ya gerçekten çok kötüyüm ben ama toparlanma zamanı bende elma diyeti yapıyorum en azından 2 günlük yaparım detoks olur[/QUOTE]

Kestanem hadi bakalım.Sende gel katıl Çeki düzen şart ama nasıl...
Benimkine pek elma diyeti denmez ama işte...Sabahtan beri daha yeni 1 elam yedim..
Zaten işteyken sorun yok sorun akşam eve gidince...

Son düzenleme:

Güle güle canım.

Vallahi önceden ben sakın ha derdim şimdi senin
yerine kendimi koydum yerim diyorum ne oldu bana bilmem nazarmı degdi yaaaaaaaaaa

ooosaçları motive ederkesinn cnmmm şimdiden güle güle kullann[/QUOTE]

Ya duygucum bir bilsem ne oluyor..Yemeyeceğim dedikçe inanıda yiyorum sanki..Sonrada bişey olmaz diyorum kendimle savaş halindeyim..Alalh Allah..
İnş saçlarla yola gelirim
.
teşekkür ederim canım..

gamze-kontes-leyya-poti-karabiber-zsa-fesli-- rosebhickmi dogru yazamadım galiba :)))
Pek sık görüşemiyoruz artık...Sizlerdeki durumlar nasıl??

sarı civcivimm.....
bacım karşılaşamadıkk...sağlık olsun

ve kızlar....
mart ayı hakkaten kötü geçti insan boğazını tutmaya zorlanıyor... artık umudumuz nisan ayına inşallah daha dikkatli olacağımm
kızlar bende şu kuru meyveleri deneyeceğim... incir ve kayısı kurusu faydalı sanırım araları bunlarla yaparım diye düşünüyorum

hayır aldığım marullarda bu hafta elimizde kaldı...marula bakan yok...ekmek çok yiyorum ben sanki doymuyorum...

dünkü menüm:

sabah :1 portakal,1dilim çavdar ekmeği,5 zeytin

ara:2 kuru kaysı

öğlen:izmir köfte 3adet,3 dilim kepek ekmeği,salat,yoğurt

ara:4 adet portakallı kurabiye

akşam:1 tabak etli nohut,4 dilim çavdar ekmeği,200 gr haşlanmış dana eti

ara:1 elma

yarım saat yürüyüşş,1lt su,5 bardak çay

merhabalar kızlar

benim çook işim var bugün akşama misafirim gelecek çocuklarla beraber 20 kişi falan oluyoruz şimdi temizlik yapıyorum birazdanda yemeğe geçeceğim

misafir menümü paylaşayım sizlerle

mantı
et güveç
pilav
börek
yaprak sarma
salata
tatlı

vişne suyu yaptım yazdan dondurucuma koyduğum vişnelerimle

ahh be gamzee iyisin dimi merak ettim seniii

denk gelemiyoruzzz yaaaaözlettin vallaaa ben en yoğun sabah girebiliyorum

evet ama hep gamze gamze diyoruz gamze yok mama yemelerdesin demi çık ortaya

ayyyyyy ağlamak istiyorumm hay kör boğazımaaa ya benim bu hafta sonu en az 70 olmam gerekiyorduuuuuuu yyaaaaaaaaaa
:18::18::18:

Vallahi ne desen haklısın boynum kıldan ince..
Off dün dışarda bişey bakmadım aklım hep almaktaydı dedim 1.ay daha müsadece ediyorum kendime zayıflardam o zaman alırım diye..
Ama ben giden bu mart ayına çok üzülüyorum koskoca ay aynı yerdeyim...:
14:
Sende hele hiç kıpırtı yok canımcım azıcık dikkat ya havalar açıldı herkesi şaşırttt aaa kontes kilo vermiş seslerini duymak hoş olmazmı?

KONTESİMM SENDE ELMA DİYETİ YAP CİVCİVİMLE YAPIYOZZ ŞİMDİLİK GÜZLEGİDYORR 2 ELMA YEDİM 2 GRİSİNİ BİRDE GÜZEL BİR KAHVALTI YAPTIMM YULAF EZMELİ 1 BARDAK YEŞİL ÇAY İÇTİMM ŞİMDİ NESCAFE İÇCEĞİM SÜTSÜZ ŞEKERSİZZHA BİRAZ MİDEM KAZINIYOR AMA İDARE ETMEM LAZIM BU HAFTA TARTI OYNUCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BAŞKA YOLU YOK[/QUOTE]

Duyguuu ben ne yaptım yaaaaaa
Fren yok bu aralar..
Yemeyeceğim dedikçe çekiyor beni...
Yarın saçlarımı sarı yapacağım motive olur bana canlanırım belki...
[/QUOTE]
geldım kızlar yaaa havlar guzellestı yaa sabah yuruyuse gıdıyorum gelınce evı topla bulasık yemek ev sıl supur oğle oluyoroğlanı parka gotur gel kalan ıslerı yapp vakıt bulup giremiyorum valla hepinizi ozledim bendee
mama falan yemıyorum kızzlar dıkkat edıyorummmm sizler nasılsınız bakalımmmm
gecmıs olsun bebmmm
şekerim nerlerdesin ya pazartesi bi aşağıda gördüm gibi oldu yazmadın bi denk gelemedik seninle bu ara
iyiyim datlum sen nıslın evet kılo bıldırımı yapmaya gelmıstım pc dondu sonra actım kapadım buraya gırmekle ugrasmıyım faceden gruptan bıldrım yaptım sen nasılsın kestanesekerım ozledım hepinızı havalar ısındı ya yuryuse gıtgel oglanıparka gotur ısyapmak yemek bulsasık ev sılsupur gıremez oldum artık
gamze-kontes-leyya-poti-karabiber-zsa-fesli-- rosebhickmi dogru yazamadım galiba :)))
Pek sık görüşemiyoruz artık...Sizlerdeki durumlar nasıl??
ben geldım gene kımseler yok yahuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…