- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.161
merhaba kızlar
bugün geç kaldım annemle çarşının altını üstüne getirdik anca eve gelebildim
bugün bissürü kuru meyva aldım ,kuru kayısı incir bi kaç çeşit erik aman allahım nasıl güzel tatları var bayıldım resmen
ben eskiden hiç kuru meyva almazdım şimdi tadına bayılıyorum içine azcıkta sarı beyaz leblebi aldım karıştırdım atıştırmalık bana
bideee kendime sigara bırakma hediyesi aldım Eki Görüntüle 376775
ekleyebilmişimdir inşallah
yorumlarınızıda bekliyorum
ben çok beğendim 10 günlük sigara parama eş bu set
görelimde utanalım halimizdennnn bahar hepimizi çarptıııaayyyyyyy şu ilk sayfayı görmez olaydımmmmmm
çok gıcık oldum kendime
yarın sabah eltimin baskülüyle tartılmam lazım bir haftada 1 700 mü olur bi insan yaaaaaaa
ooooooooooo yeni takılarını tKKK gözün aydınnnnbu gece eşim geliyooooooo
seni müsafirler yakıyor be leyyammmselam kizlarr güne çok iyi ba$ladim ama misafir gelecek diye kek yaptim, ve pis bogazimi tutamayip çikolata sosundan bayagi yedim ya salak gibi menüye bakin
sabah 2 ka$ik müsli 1 kutu diyet yogurt, $eekrsiz turkish cofee 110 kalori
ögle : yumurtali salata uydurdum ( yarim domates, 2 mantar, 1 yumurta, bir kaç yaprak marul yag yok) bir diyet yogurt 200 kalori
ara : çikolata sosu 500 kalori, 2 ka$ik müsli 60 kalori
ak$am : 1 lokma börek, bir lokma kek, 1 kase yagsiz sebze çorbasi, yarim kk peynir 300 kalori
toplam 1200 kalori
iyiki misafirle fazla yemedim, zaten nazar degdi bana, canim her$eyi yemek istiyor, çikolata sosunuda ben yaptim ve güya sadece tadina bakacaktim neredeyse yarisini yedim!
yarin kendime söz verdim ama, biktim ya gram veremedim forumda oldugumdan beri..
günaydınnn iyi dersler şekerrgünaydin kizlar!
dükkani ben kapattim $imdi ben açiyorum vee okula gidiyorumm aslinda daha erken gitmeliydim ama saatimi kurmayi unutmu$um
ayy ne oluyor bizee civcivimmmm yaaGünaydınlar canlarım
Geçmişe daha bakamadım..Elma diyeti yapayım dedim dün tartıldıktan sonra ama başlayamadım bir türlü..Havaların açması beni disiplinsiz yapttı.
İşyerinde olan elmaları yedim dün bugünde yanımda getirmedim işyerimde birkaçtane daha var onalrı yerim artık..Akşam işten eve gidince kızımıda aldım yürüyüş yaptım ordanda anneme gittik tabi orda yediklerim beni sinir etti...Evde olsam yemezdim kesin..Ama yatmadan önce wc çıkabildim...Bu biraz içimi rahatlattı..Bire reglim biterse o zamanki kilomu hedef alacagım..
Sabah canım bişey istemedi 4 adet kayısı
Gün içersinde 4 e yakın elma.
Akşam 5 adet tuzlu kurabiye 2 adette tatlı kurabiye
Bir avuç kavrulmuş lokum...Yemesem olmazdı kardeşimin yanından getirmişlerdi..Ama pişmaniye yemedim.
2 avuç kadarda tombul acı biber.
1 dilim kepek ekmeği agzım yanınca attım(((
2 LT su 4 fincan yeşilçay.
Yürüyüşş
huu bizim kızlar nerdesinizz gamzeeee dünden beir yoksun
kontesim , feslim ,ercem, karabiberim,kestaneşekerimm, leyya persophone okuldadır,zsa,potim nirdesinizz
günaydınn eşimden oğlumaoğlumdan banageçti nezleee boğazlarımda yanıyorr birde üstüneü stük kayınvalide söz verdim gitcem diye gitmesem ayıp olur hazırlancam çıkcamm bugün yokum canlarrr hepinizi öptümm hoş sohbetlerr olsunnnn
herkesler gıtıs ben yokken yazıyorsunuz ben gelıncekımsecıkler kalmıyor burda bırdenk geşlmedık kızlar yahu
o nasıl oluyor canımm beyet ekmekten börekkk
merhaba kızlar
bugün geç kaldım annemle çarşının altını üstüne getirdik anca eve gelebildim
bugün bissürü kuru meyva aldım ,kuru kayısı incir bi kaç çeşit erik aman allahım nasıl güzel tatları var bayıldım resmen
ben eskiden hiç kuru meyva almazdım şimdi tadına bayılıyorum içine azcıkta sarı beyaz leblebi aldım karıştırdım atıştırmalık bana
bideee kendime sigara bırakma hediyesi aldım Eki Görüntüle 376775
ekleyebilmişimdir inşallah
yorumlarınızıda bekliyorum
ben çok beğendim 10 günlük sigara parama eş bu set
günaydın can kardeşlerim
nasılsınız bakemm
ben sonunda diştaşlarımdan ve dişeti tedavimden kurtularak yanınıza geldim
arkadaşlarım silkelenme zamanımız gelmişşş noldu bize yaa
günaydın can kardeşlerim
nasılsınız bakemm
ben sonunda diştaşlarımdan ve dişeti tedavimden kurtularak yanınıza geldim
arkadaşlarım silkelenme zamanımız gelmişşş noldu bize yaa
günaydın arkadaşlar ben anca kızımı emzirirken cevap yazabiliyorum dün sabah kıvırcık roka beyaz peynir ufak 2 dilim ekmek öglen ıspanak aradasalata akşam çorba ıspanak aralarda badem ceviz 3 litre su tatlı olarakta akşam çayın yanında 5 tane eti burçak
günaydınn eşimden oğlumaoğlumdan banageçti nezleee boğazlarımda yanıyorr birde üstüneü stük kayınvalide söz verdim gitcem diye gitmesem ayıp olur hazırlancam çıkcamm bugün yokum canlarrr hepinizi öptümm hoş sohbetlerr olsunnnn
evet kızlarr bakın bakınn hiç çekinmeyinnn görünnn nerde bizimm hırsımızz kg verme isteğimizzz napıyoruz bizz nereye gidiyoruzz bugün ayın kaçııııı artık kalın giysiler çıkmak üzeree biz böyle mi yola başladıkkk veriyoz alıyoz yazık değilmi bünyemizeee niye yiyoruzz kıtlıktan çıkarcasınaaa yaa herşeyi geçtimGÜNAHHHHHHH yaptığımızzz verenlere istikrarlı gidenlere lafımm yokkk en iyi giden civcivim bileee yoldan çıktııı hanımlar silkelenme vakti geldiii şurdaa ne kaldı yaza hele benim zamanımm 1.5 ay bile yok sözde 60 olcaktım 1.5 ayda 9 kg nasıl vercem bennn tühh banaaa hadı hanımlarrr önce sağlık için sonraaa kendimixi iyi hissetmek içinn kg vermeyedevammmm silkelenin
merhaba arkadaşlar
hemen bir selam verip çıkıyorum anneme misafir geliyo oraya gidicem
ayyy misafir başımızın üstünde de şu boğazımızı bi tutabilsek çok güzel olcak
şimdi annem abartmıştır yine neyse akşam çorba salata yerim artık
vayyyyyyy harikaaa gözüküyorrr güle güle takkk tatlımmmm yakışırrrrr ercemeee
görelimde utanalım halimizdennnn bahar hepimizi çarptııı
ooooooooooo yeni takılarını tKKK gözün aydınnnn
seni müsafirler yakıyor be leyyammm
günaydınnn iyi dersler şekerr
ayy ne oluyor bizee civcivimmmm yaa(((
Duyguuu ben ne yaptım yaaaaaa
Fren yok bu aralar..
Yemeyeceğim dedikçe çekiyor beni...
Yarın saçlarımı sarı yapacağım motive olur bana canlanırım belki...[/I]
ben çıkıyorum kızlar biraz işlerime bakayım sporumu yapayım öğleden sonra gelirim inş.
ahh be gamzee iyisin dimi merak ettim seniii
denk gelemiyoruzzz yaaaaözlettin vallaaa ben en yoğun sabah girebiliyorum
evet ama hep gamze gamze diyoruz gamze yok mama yemelerdesin demi çık ortaya
ayyyyyy ağlamak istiyorumm hay kör boğazımaaa ya benim bu hafta sonu en az 70 olmam gerekiyorduuuuuuu yyaaaaaaaaaa
:18::18::18:
gecmıs olsun bebmmmgünaydınn eşimden oğlumaoğlumdan banageçti nezleee boğazlarımda yanıyorr birde üstüneü stük kayınvalide söz verdim gitcem diye gitmesem ayıp olur hazırlancam çıkcamm bugün yokum canlarrr hepinizi öptümm hoş sohbetlerr olsunnnn
iyiyim datlum sen nıslın evet kılo bıldırımı yapmaya gelmıstım pc dondu sonra actım kapadım buraya gırmekle ugrasmıyım faceden gruptan bıldrım yaptım sen nasılsın kestanesekerım ozledım hepinızı havalar ısındı ya yuryuse gıtgel oglanıparka gotur ısyapmak yemek bulsasık ev sılsupur gıremez oldum artıkşekerim nerlerdesin ya pazartesi bi aşağıda gördüm gibi oldu yazmadın bi denk gelemedik seninle bu ara
ben geldım gene kımseler yok yahuuuuuugamze-kontes-leyya-poti-karabiber-zsa-fesli-- rosebhickmi dogru yazamadım galiba :)))
Pek sık görüşemiyoruz artık...Sizlerdeki durumlar nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?