- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.141
günaydincok yogundum dün,bugün yine öyleyim,kisliklari kaldirdim,biraz bahcemle ugrastim,kizimda iyiydi dün masallah baya is yapabildim,bugünde mutfak dolaplarimi kapliyorum yarisini gece kapladim herkes uyurken,kizi uyuttum kalanida simdi yapicam bitince resmini koyucam size bakalum begenecekmisiniz,spor ypiyorum hala,yürüyüse devam,ama yememi bi dengeleyemedim,yine sartellerim atsada diete baslayabilsem:119:
kolay gelsin cnaım vallahi bu sabah benim şartellerim attııııııı elma diyeti yapcam duyguyla bakalm.
Elam alayım akşam...
Bende her pazar kahvaltıda yaaprdm akşamları çay sofrasındakahvaltılkla mutlaka olurdu..artık yok..
Ben çkyorum canım..hafta sonu bişeyler almıştım kızıma değişime getircem...görüşrüüz.
Vallahi canım dr günde 4 fincan yeşilçayı şart koşmuştu..benden sonra teyze gitti onada 4 fincan..oyüzden içiyorum..
ahh be gamzee iyisin dimi merak ettim seniiiben geldım kızlar nasılsınız bakemmm
herkesler gıtıs ben yokken yazıyorsunuz ben gelıncekımsecıkler kalmıyor burda bırdenk geşlmedık kızlar yahu
evet kızlarr bakın bakınn hiç çekinmeyinnn görünnn nerde bizimm hırsımızz kg verme isteğimizzz napıyoruz bizz nereye gidiyoruzz bugün ayın kaçııııı artık kalın giysiler çıkmak üzeree biz böyle mi yola başladıkkk veriyoz alıyoz yazık değilmi bünyemizeee niye yiyoruzz kıtlıktan çıkarcasınaaa yaa herşeyi geçtimGÜNAHHHHHHH yaptığımızzz verenlere istikrarlı gidenlere lafımm yokkk en iyi giden civcivim bileee yoldan çıktııı hanımlar silkelenme vakti geldiii şurdaa ne kaldı yaza hele benim zamanımm 1.5 ay bile yok sözde 60 olcaktım 1.5 ayda 9 kg nasıl vercem bennn tühh banaaa hadı hanımlarrr önce sağlık için sonraaa kendimixi iyi hissetmek içinn kg vermeyedevammmm silkelenin
bayat ekmek pizzası çok güzel ve kolay oluyor en iyisi o bence
ama oktay usta bayat ekmekten börek yapmıştı bende yaptım güzel oluyor tavsiye ederim
o nasıl oluyor canımm beyet ekmekten börekkk
herkesler gıtıs ben yokken yazıyorsunuz ben gelıncekımsecıkler kalmıyor burda bırdenk geşlmedık kızlar yahu
evet kızlarr bakın bakınn hiç çekinmeyinnn görünnn nerde bizimm hırsımızz kg verme isteğimizzz napıyoruz bizz nereye gidiyoruzz bugün ayın kaçııııı artık kalın giysiler çıkmak üzeree biz böyle mi yola başladıkkk veriyoz alıyoz yazık değilmi bünyemizeee niye yiyoruzz kıtlıktan çıkarcasınaaa yaa herşeyi geçtimGÜNAHHHHHHH yaptığımızzz verenlere istikrarlı gidenlere lafımm yokkk en iyi giden civcivim bileee yoldan çıktııı hanımlar silkelenme vakti geldiii şurdaa ne kaldı yaza hele benim zamanımm 1.5 ay bile yok sözde 60 olcaktım 1.5 ayda 9 kg nasıl vercem bennn tühh banaaa hadı hanımlarrr önce sağlık için sonraaa kendimixi iyi hissetmek içinn kg vermeyedevammmm silkelenin
ayyyyyy ağlamak istiyorumm hay kör boğazımaaa ya benim bu hafta sonu en az 70 olmam gerekiyorduuuuuuu yyaaaaaaaaaa
:18::18::18:
günaydin kizlar!
dükkani ben kapattim $imdi ben açiyorum vee okula gidiyorumm aslinda daha erken gitmeliydim ama saatimi kurmayi unutmu$um
selam kizlarr güne çok iyi ba$ladim ama misafir gelecek diye kek yaptim, ve pis bogazimi tutamayip çikolata sosundan bayagi yedim ya salak gibi menüye bakin
sabah 2 ka$ik müsli 1 kutu diyet yogurt, $eekrsiz turkish cofee 110 kalori
ögle : yumurtali salata uydurdum ( yarim domates, 2 mantar, 1 yumurta, bir kaç yaprak marul yag yok) bir diyet yogurt 200 kalori
ara : çikolata sosu 500 kalori, 2 ka$ik müsli 60 kalori
ak$am : 1 lokma börek, bir lokma kek, 1 kase yagsiz sebze çorbasi, yarim kk peynir 300 kalori
toplam 1200 kalori
iyiki misafirle fazla yemedim, zaten nazar degdi bana, canim her$eyi yemek istiyor, çikolata sosunuda ben yaptim ve güya sadece tadina bakacaktim neredeyse yarisini yedim!
yarin kendime söz verdim ama, biktim ya gram veremedim forumda oldugumdan beri..
bu gece eşim geliyooooooo
aayyyyyyy şu ilk sayfayı görmez olaydımmmmmm
çok gıcık oldum kendime
yarın sabah eltimin baskülüyle tartılmam lazım bir haftada 1 700 mü olur bi insan yaaaaaaa
yüzüğüm pek net çıkmamış ama tarzı görünüyo
merhaba kızlar
bugün geç kaldım annemle çarşının altını üstüne getirdik anca eve gelebildim
bugün bissürü kuru meyva aldım ,kuru kayısı incir bi kaç çeşit erik aman allahım nasıl güzel tatları var bayıldım resmen
ben eskiden hiç kuru meyva almazdım şimdi tadına bayılıyorum içine azcıkta sarı beyaz leblebi aldım karıştırdım atıştırmalık bana
bideee kendime sigara bırakma hediyesi aldım Eki Görüntüle 376775
ekleyebilmişimdir inşallah
yorumlarınızıda bekliyorum
ben çok beğendim 10 günlük sigara parama eş bu set
canım geçmişe bakarsan ben bi kaç tarif yazmmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?