Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ohh maşallah potimeee ne güzell işler yapıyor bende inş toparlancam artıkkk çok iş varrr kışlıklarla başlıcammm bendee,valladiyet değil de az ve sık beslensen birde yürüyüş ohhh harika verirsinn seni anı kg veriyon onra GERİ ALIYON AZ VE SIK BESLENSEN VE Bİ DÜZEN YAPSAN VARSA KİMSE TUTAMAZ SENİ

hıı tamam cnm sorun yok ozamann hadı canım kendine dikkat et

evet kızlarr bakın bakınn hiç çekinmeyinnn görünnn nerde bizimm hırsımızz kg verme isteğimizzz napıyoruz bizz nereye gidiyoruzz bugün ayın kaçııııı artık kalın giysiler çıkmak üzeree biz böyle mi yola başladıkkk veriyoz alıyoz yazık değilmi bünyemizeee niye yiyoruzz kıtlıktan çıkarcasınaaa yaa herşeyi geçtimGÜNAHHHHHHH yaptığımızzz verenlere istikrarlı gidenlere lafımm yokkk en iyi giden civcivim bileee yoldan çıktııı hanımlar silkelenme vakti geldiii şurdaa ne kaldı yaza hele benim zamanımm 1.5 ay bile yok sözde 60 olcaktım 1.5 ayda 9 kg nasıl vercem bennn tühh banaaa hadı hanımlarrr önce sağlık için sonraaa kendimixi iyi hissetmek içinn kg vermeyedevammmm silkelenin [/QUOTE]

ayyyyyy ağlamak istiyorumm hay kör boğazımaaa ya benim bu hafta sonu en az 70 olmam gerekiyorduuuuuuu yyaaaaaaaaaa
:18::18::18:

ayyyyyy ağlamak istiyorumm hay kör boğazımaaa ya benim bu hafta sonu en az 70 olmam gerekiyorduuuuuuu yyaaaaaaaaaa
:18::18::18:[/QUOTE]

KONTESİMM SENDE ELMA DİYETİ YAP CİVCİVİMLE YAPIYOZZ ŞİMDİLİK GÜZLEGİDYORR 2 ELMA YEDİM 2 GRİSİNİ BİRDE GÜZEL BİR KAHVALTI YAPTIMM YULAF EZMELİ 1 BARDAK YEŞİL ÇAY İÇTİMM ŞİMDİ NESCAFE İÇCEĞİM SÜTSÜZ ŞEKERSİZZHA BİRAZ MİDEM KAZINIYOR AMA İDARE ETMEM LAZIM BU HAFTA TARTI OYNUCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BAŞKA YOLU YOK

Bugünn güne yine başımm ağrıyarak uyandımm acaba migrenmi var bende bilmiyorumm
okadar grip hapı içtimm geçtii gibii ama yine baş ağrısı oluyorrr
küçükk çocuklar gibiyimm yaniii artıık nazlanmak istiyorummm

birde acaba hepp az yemeğe çalışıyorumm gündüzz aç klaıyorumm akşamm abrtıyorumm bazen aç kaldığımm günn daha çok oluyor bu baş ağrısıı bende kararr verdimm artıkk az ve sık besleneceğimm
sabah 1 dilimm ekmekk ve peynir yedimm sadecee
öğlende 1 kase yayla çorbası 1 dilim ekmekk
akşamada taze fasülye pişiriyorum ondan yerimm salataylaa

merhaba kızlar
bugün geç kaldım annemle çarşının altını üstüne getirdik anca eve gelebildim
bugün bissürü kuru meyva aldım ,kuru kayısı incir bi kaç çeşit erik aman allahım nasıl güzel tatları var bayıldım resmen
ben eskiden hiç kuru meyva almazdım şimdi tadına bayılıyorum içine azcıkta sarı beyaz leblebi aldım karıştırdım atıştırmalık bana
bideee kendime sigara bırakma hediyesi aldım Eki Görüntüle 376775

ekleyebilmişimdir inşallah
yorumlarınızıda bekliyorum
ben çok beğendim 10 günlük sigara parama eş bu set

aayyyyyyy şu ilk sayfayı görmez olaydımmmmmm
çok gıcık oldum kendime
yarın sabah eltimin baskülüyle tartılmam lazım bir haftada 1 700 mü olur bi insan yaaaaaaa

selam kizlarr güne çok iyi ba$ladim ama misafir gelecek diye kek yaptim, ve pis bogazimi tutamayip çikolata sosundan bayagi yedim ya salak gibi menüye bakin

sabah 2 ka$ik müsli 1 kutu diyet yogurt, $eekrsiz turkish cofee 110 kalori

ögle : yumurtali salata uydurdum ( yarim domates, 2 mantar, 1 yumurta, bir kaç yaprak marul yag yok) bir diyet yogurt 200 kalori

ara : çikolata sosu 500 kalori, 2 ka$ik müsli 60 kalori

ak$am : 1 lokma börek, bir lokma kek, 1 kase yagsiz sebze çorbasi, yarim kk peynir 300 kalori

toplam 1200 kalori

iyiki misafirle fazla yemedim, zaten nazar degdi bana, canim her$eyi yemek istiyor, çikolata sosunuda ben yaptim ve güya sadece tadina bakacaktim neredeyse yarisini yedim!
yarin kendime söz verdim ama, biktim ya gram veremedim forumda oldugumdan beri..

günaydin kizlar!
dükkani ben kapattim $imdi ben açiyorum vee okula gidiyorumm aslinda daha erken gitmeliydim ama saatimi kurmayi unutmu$um

Günaydınlar canlarım

Geçmişe daha bakamadım..Elma diyeti yapayım dedim dün tartıldıktan sonra ama başlayamadım bir türlü..Havaların açması beni disiplinsiz yapttı.
İşyerinde olan elmaları yedim dün bugünde yanımda getirmedim işyerimde birkaçtane daha var onalrı yerim artık..Akşam işten eve gidince kızımıda aldım yürüyüş yaptım ordanda anneme gittik tabi orda yediklerim beni sinir etti...Evde olsam yemezdim kesin..Ama yatmadan önce wc çıkabildim...Bu biraz içimi rahatlattı..Bire reglim biterse o zamanki kilomu hedef alacagım..

Sabah canım bişey istemedi 4 adet kayısı
Gün içersinde 4 e yakın elma.
Akşam 5 adet tuzlu kurabiye 2 adette tatlı kurabiye
Bir avuç kavrulmuş lokum...Yemesem olmazdı kardeşimin yanından getirmişlerdi..Ama pişmaniye yemedim.
2 avuç kadarda tombul acı biber.
1 dilim kepek ekmeği agzım yanınca attım (((

2 LT su 4 fincan yeşilçay.
Yürüyüşş

herkesler gıtıs ben yokken yazıyorsunuz ben gelıncekımsecıkler kalmıyor burda bırdenk geşlmedık kızlar yahu

evet ama hep gamze gamze diyoruz gamze yok mama yemelerdesin demi çık ortaya

:18::18::18:[/QUOTE]

Vallahi ne desen haklısın boynum kıldan ince..
Off dün dışarda bişey bakmadım aklım hep almaktaydı dedim 1.ay daha müsadece ediyorum kendime zayıflardam o zaman alırım diye..
Ama ben giden bu mart ayına çok üzülüyorum koskoca ay aynı yerdeyim...:
14:
Sende hele hiç kıpırtı yok canımcım azıcık dikkat ya havalar açıldı herkesi şaşırttt aaa kontes kilo vermiş seslerini duymak hoş olmazmı?

:18::18::18:

KONTESİMM SENDE ELMA DİYETİ YAP CİVCİVİMLE YAPIYOZZ ŞİMDİLİK GÜZLEGİDYORR 2 ELMA YEDİM 2 GRİSİNİ BİRDE GÜZEL BİR KAHVALTI YAPTIMM YULAF EZMELİ 1 BARDAK YEŞİL ÇAY İÇTİMM ŞİMDİ NESCAFE İÇCEĞİM SÜTSÜZ ŞEKERSİZZHA BİRAZ MİDEM KAZINIYOR AMA İDARE ETMEM LAZIM BU HAFTA TARTI OYNUCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BAŞKA YOLU YOK[/QUOTE]

Duyguuu ben ne yaptım yaaaaaa
Fren yok bu aralar..
Yemeyeceğim dedikçe çekiyor beni...
Yarın saçlarımı sarı yapacağım motive olur bana canlanırım belki...

günaydin kizlar!
dükkani ben kapattim $imdi ben açiyorum vee okula gidiyorumm aslinda daha erken gitmeliydim ama saatimi kurmayi unutmu$um

Günaydın kuşum geç kaldın yani hadi Allah zihin açıklığı versin..

Canım ufak tefekde desen kaçamakalrın oluyor inan bana bütün gün aç gezsende arada yaptığın kaçamaklar minnacıkta olsa herşeye bedel oluyor bunu 1.aydır ben yaşıyorum...Kendine eziyet etme bence kaçamakları azaltmak daha dogrusu bir süre yok etmek için formul bul...Bu böyle gitmez.

bu gece eşim geliyooooooo

Hadi gözün aydın canım..

aayyyyyyy şu ilk sayfayı görmez olaydımmmmmm
çok gıcık oldum kendime
yarın sabah eltimin baskülüyle tartılmam lazım bir haftada 1 700 mü olur bi insan yaaaaaaa

Ah ah canım olurmu olur vallahiiiiii kilo bu en büyük düşman..Gelipte gitmemek için yol alanlardan.

yüzüğüm pek net çıkmamış ama tarzı görünüyo

Şık bir takım canım.

Güle güle kullan ercecim.
Afferin sana işte böyle ödüllendir kendini...
Azmin zaferi...İnşallah böyle edvam eder.

canım geçmişe bakarsan ben bi kaç tarif yazmmıştım

Müsait oldgumda tarifleirne bakacagım feslim..

Şimdilik ben kaçar işlerimi yapayım..Dün bilgisayarım bozuktıu iş güç kaldı öleceeee bas bas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…