Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Duyguuu ben ne yaptım yaaaaaa
Fren yok bu aralar..
Yemeyeceğim dedikçe çekiyor beni...
Yarın saçlarımı sarı yapacağım motive olur bana canlanırım belki...
[/QUOTE]
geldım kızlar yaaa havlar guzellestı yaa sabah yuruyuse gıdıyorum gelınce evı topla bulasık yemek ev sıl supur oğle oluyoroğlanı parka gotur gel kalan ıslerı yapp vakıt bulup giremiyorum valla hepinizi ozledim bendee
mama falan yemıyorum kızzlar dıkkat edıyorummmm sizler nasılsınız bakalımmmm

gecmıs olsun bebmmm

iyiyim datlum sen nıslın evet kılo bıldırımı yapmaya gelmıstım pc dondu sonra actım kapadım buraya gırmekle ugrasmıyım faceden gruptan bıldrım yaptım sen nasılsın kestanesekerım ozledım hepinızı havalar ısındı ya yuryuse gıtgel oglanıparka gotur ısyapmak yemek bulsasık ev sılsupur gıremez oldum artık

ben geldım gene kımseler yok yahuuuuuu[/QUOTE]

kız ben burdayım yaa şu elma diyetini anlat hele,,bide iştah kesici bişeyler keşfediyom az sonra yazacammm..

feslim akşama bende orda olmak isterdimm doğrusu menün ennfesssss...şimdiden afiyet olsunn..ama 20 kişiye hizmett zorr off çok yorucu...

gamze-kontes-leyya-poti-karabiber-zsa-fesli-- rosebhickmi dogru yazamadım galiba :)))
Pek sık görüşemiyoruz artık...Sizlerdeki durumlar nasıl??

valla canım bisküvi olmamış biliyorum ama çayda boş gitmiyo of hep tatlı çekiyo canım valla napim ah 56 kiloayla hamile kaldım kızıma o günlere geridönsem hiçbirşeyim olmuyo bişey alsam yakışmıyo iş te

kizlar saçlarimi kestirdim demi$tim i$te internetten ayni modeli buldumm

saçlarimin rengi daha açik ve bundan biraz daha kisa ama kahkülü ayni
nasil sizce?

kizlarrr ölüyorummmmmm i$tahtan!!! o kadar i$tahim açikki anlatamam yarin çok önemli sinavim var sanirim ondan öglede bayagi yedim vicdan azabi çekiyordum evdede kimse yoktu bilgisayari annemin odasina aldim açtim waka waka $arkisini ziplaya ziplaya boks yapar gibi yaptim sonra stepte ögrendigim harektlerin 3 kat daha hizli bir $ekilde yaptim ter içinde kaldim 3.12 dkk sürüyor, 5dk ko$tum ko$u bandinda, 4dk normal dans ettim, 2dk karin egsersizi yaptim birde ak$am yaparim olurrrr

feslim akşama bende orda olmak isterdimm doğrusu menün ennfesssss...şimdiden afiyet olsunn..ama 20 kişiye hizmett zorr off çok yorucu...

Vallahi feslim kolay gelsin..

Emziriyorsun canım o kadar olur artıkın.

Eki Görüntüle 377527

nasil sizce?

Bence güzel canım yaz geliyor saçlarda hareketlilik şart yarın bende bakıma gireceğim :))))

Ooo sporda iyisin duygu duymasın çok sever seni bak gör.
Yenilen bir ögün yapılan kaçamakalr sonucunda bu halde değilmiyiz be kuşum.

Y aaaaa evet canım görüşemiyoruz..Bak ben geldim kimse yok..
Elma diyetine başladım sözde epeycene kuru kayısı yedim..Akşamda bir ton kurabiye bu akşam yemiyeceğimin garantisini veremiyorum lokumlar beni bekliyorken.Neden canım tatlı tarzı şeyler çekiyor..Üzüm kayısı çokmu alıştıma acep ya off mart ayı felaket geçti kaldık ölece...Nisanda veremesemde daha yokum...Bu kiloyla kalıcam..İrdelemiycem alışveriş yapcam..

Canım menün süper mantı olsa sadece bana yeter vallahi bu menü ortadayken nasıl nasıl yemeyeceksin işte birde hazırlarken tadlarına mutlaka bakarsın demi..Havalar güzelleşti gelip gitmeler derken işimiz zor..Haftayada benim öyle kalabalık misafirim var bakalım.

Son düzenleme:
Bende işleirmi toparlayayım..
İşten çıkınca kızımıda alıcam annemle beraber dolaşmaya çıkıcaz...Dün akşamda valdem ve kızımla yürüdük elimden geldiğince yürüyorum..

Yee sonrada yürü demi

dünkü menüm
sabah bir kaç zeytin biraz peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğle 250 gr yoğurt 4 etimek
ara 1 havuç
akşam 1 tabak yüzük çorbası
bolca salata
ara bir elma bir salatalık
2 litre su 5 bardak çay

kızlaaaaar nasılsınızz? sizi çook özledim

bilgisayarımı bozdum ben yine o yüzden giremiyorum. bir tane daha var pc ama o da eski biraz bi açılıyor bi açılmıyor açabildim şimdi de hemen koştum geldiiim

nasıl gidiyor? iyisinizdir inşallah. ben şimdilik derslerle uğraşıyorum. sınavlar geldi tutuştum valla çok zor çok da konu var. dua edin bana da yetiştireyim bütün konuları
onun dışında yediklerime hiç dikkat edemiyorum yine fazlaca motivasyon eksikliğim var. bugün bir kitap aldım "aç olan bedenin değil duyguların" diye. onu okuyacağım. inşallah faydası olur. öğrendiklerimi yazarm size de.

bir de latin aerobic cdsi aldım. ama dvd şeklinde olduğu için izleyemedim henüz bilgisayarım yapılsın onu da izleyip yapacağım. hem eğlenceli hem de spor olur diye düşündüm.

geldim ama kimse de yok yakalayamadım hiçbirinizii (

evet evet yine kimsecikler yok.dunki menum-hatirladigim kadariylaherseyi karistiriyorum bu aralar-cok uykusuzum

Sekersiz cay
Domates+salatalik 2zeytin
3catal cilek receli
1kucuk yuvarlak ekmek
2tepeleme yemek kasigi soganla kavrulmus lor+peynir
1 haslanmis yumurta
Ara:yesil cay
sekersiz neskafe
2dilim portakal
ogle:ispanak+yogurt
ara:boooolca patlamis misir yine-napalim cok seviyoruz oglumla
biraz badem
aksam:3sade kraker-135 kalori yaziyordu
1kasik pekmez_tatli istegimi kessin diye
saat 9gibi biraz ton baligi-oglum balik diye tutturdu o saatte nerden bulayimzaten de yemedi sipa!!!
su:1,5lt

basarilar canim-once derslerin sinavlarin.onlari ver diyete devam edersin yine..sevgiler...

Merhaba kızlar,
Yarın giremem.
Elma diyetini yapmıyorum..
Ben eski düzenime geçiyorum.
Erkenden yatmayınca hep yemek yeme isteği ouyor.Yeme yeme dedikçe beyin farklı çalışıyor kardeşimin gittiği hafta
üzüntüden günlerce yemeden durdugumu hatırlıyorum şimdi ne oldu...
Kızım gece uyanıyor sabah kalkıp kızıma bişeyler hazırlayıp giyinip evden çıkıyorum kahvaltı edecek vaktim olmuyor düzenim o yüzdende bozuldu...İşyerine yanıma yemekte götürmüyorum üşengeçlik.Bugün tartıldım reglim devam ediyor 300 gr vermişim :))
Bu akşam annemlerin getirdiği lokumları doyasıya yedim..Midem tamam diyene kadar anlayın..yemekte yedim akşam ama ekmek yok..
Pazartesi daha ciddi olucam...Ama misafirlerim 35 kişi felan gündüz ve akşamda eşleri gelicek o hafta nasıl olcak bilemiyorum..O hafta sonuda arkadaş çevremiz gelicek Allah kolaylık versin .:
26:

Canım menün gayet güzel az sadece ama 4 etimek 2 dilim ekme yerine geçiyor..

spor aktivite hala yokkk ( okuldan gelince kızımla ilgileniyorum ,ortalık topla, yemek yap, sofraa, vs vs sonra yorgunluktan sızıyorummm.. pufff

Evde çocuk var hemde iş hayatı normal canım spor olmaması zamanla olur..Aynı durum bendede var..

Başarılar canım Allah zihin açıklığı versin sınav stresini aş sonra diyete devam et öpüyorum..

Canım hoşgeldin sefaalar getirdin özledim yahu görüşemedik.
Menün çokta cıs değill

günaydın can kardeşlerim
nasılsınız bakemm
ben sonunda diştaşlarımdan ve dişeti tedavimden kurtularak yanınıza geldim
arkadaşlarım silkelenme zamanımız gelmişşş noldu bize yaa
ohh ne güzeldarısı bşıma benim diş etlermi tedavi ettirmem gerek ,vallacnm birşeyler odlu mart ayı kimseye yaramdııı maleseffff

ay inanmıyorum ya gerçekten çok kötüyüm ben ama toparlanma zamanı bende elma diyeti yapıyorum en azından 2 günlük yaparım detoks olur[/QUOTE]
öyle yapmak lazım zaten uzun vadede sıkıcı oluyor ben mecburiyetten yapıyor dummmm
ooosaçları motive ederkesinn cnmmm şimdiden güle güle kullann

Ya duygucum bir bilsem ne oluyor..Yemeyeceğim dedikçe inanıda yiyorum sanki..Sonrada bişey olmaz diyorum kendimle savaş halindeyim..Alalh Allah..
İnş saçlarla yola gelirim
.
teşekkür ederim canım..[/QUOTE]
rice ederimm
izmir köfte haaaaaaaa bensiz izmir köfteeee
ahh fesli ah yAKTIN BENİİİ BU NASIL BİR MENÜÜÜ MENÜ DEĞİL ZİYAFET SOFRASI ORAYA IŞINLANSAYDIM KEŞKEE ELİNE SAĞLIKK MÜSAFİRLERİN BAYRAM ETMİŞTİRRR
duygumda grip mağduru olmuş millet pancar valla.allhım korusun herkesii...
EVETT YAA GRİP OLUM BENNN AMA BUGÜN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜRR BURNUMU ÇEKİYORUM SADECE

Eki Görüntüle 377527

nasil sizce?
ÇOK GÜZEL MODEL ÇOK YAKIŞMIŞTIR SANADAAAA CNM GÜLE GÜLE KULLAN
HAYIRDIR NAZARAMI GELDİNNN AMAA SPORRLAAA EN AZINDAN VİCDANIN BİRAZZRAHATLATMIŞSINDIRRR VEE BUNU YAPMANNNLA GÖNLÜMÜ BİR KERE DAHA ÇALMIŞ OLDUNN CNM NEDENSE SPOR YAPILDIMI PEK MUTLU OLUYORUM
AHAA CİVCİVİM BENİ ÇÖZMÜŞŞŞŞ
MENÜ FENADEĞİL ASINDA PATLAMIŞ MISIRR YAĞSIZ VE TUZSUZ OLDUĞUNDAAA VE ABARTILMADIĞINDA ZARARLI DEĞİL AKSİNE GÜZEL BİR ARA ÖĞÜN

HIMM BİRAZ AZZ OLMUŞ CNMM ÖĞLEYE Bİ SEBZE YEMEĞİ KONDUR AMA KAŞAM GÜZEL OLMUŞŞŞ BENCEEE

Günaydın hanımlarrr nassınızbakmee ben iyiyimm korktuğüum gibi ağır geçmiyor hastalığımm zaten eşim ve oğlum hasta olduğunda önlem almaya başlamıştımm o yüzdenn sadece burnum akıyorr çok şükürr
düne gelcek olursakk ahhhhhh şu kayınvalidem ne güzwel yemekler yapıyoryaa kadın mutfakta 10 numara ne yapsammm çok güzel ve lezzetli oluyorr dün mantı yapmış zaten feslimden dolayımantıi sityordu cnmmm almayakorkuyorsum yapmayı demiyorum bakkk almayı Bende o meceri ne arasınnn neyse mantı yapmış köfte yapmış biber kızarmış bakla yemeği yapmış bayıla bayıla yedimmm mantı bi poryon yedim ama köfteyi dengeledim 3 ttane yedim biber kızarmasındandaa az yedim bakladan sadece 1 baklayedim çünkü er yoktu karnımdaa durum bu arkadaşlarr yok yok ben şunu anladım 3 ay ne müsafirliğe gitcen ne müsafir davet etcen eve kapancann zayıflamak içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…