- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.181
Vallahi ne desen haklısın boynum kıldan ince..
Off dün dışarda bişey bakmadım aklım hep almaktaydı dedim 1.ay daha müsadece ediyorum kendime zayıflardam o zaman alırım diye..
Ama ben giden bu mart ayına çok üzülüyorum koskoca ay aynı yerdeyim...:14:
Sende hele hiç kıpırtı yok canımcım azıcık dikkat ya havalar açıldı herkesi şaşırttt aaa kontes kilo vermiş seslerini duymak hoş olmazmı?[/I]
KONTESİMM SENDE ELMA DİYETİ YAP CİVCİVİMLE YAPIYOZZ ŞİMDİLİK GÜZLEGİDYORR 2 ELMA YEDİM 2 GRİSİNİ BİRDE GÜZEL BİR KAHVALTI YAPTIMM YULAF EZMELİ 1 BARDAK YEŞİL ÇAY İÇTİMM ŞİMDİ NESCAFE İÇCEĞİM SÜTSÜZ ŞEKERSİZZHA BİRAZ MİDEM KAZINIYOR AMA İDARE ETMEM LAZIM BU HAFTA TARTI OYNUCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BAŞKA YOLU YOK
merhabalar kızlar
benim çook işim var bugün akşama misafirim gelecek çocuklarla beraber 20 kişi falan oluyoruz şimdi temizlik yapıyorum birazdanda yemeğe geçeceğim
misafir menümü paylaşayım sizlerle
mantı
et güveç
pilav
börek
yaprak sarma
salata
tatlı
vişne suyu yaptım yazdan dondurucuma koyduğum vişnelerimle
gamze-kontes-leyya-poti-karabiber-zsa-fesli-- rosebhickmi dogru yazamadım galiba :)))
Pek sık görüşemiyoruz artık...Sizlerdeki durumlar nasıl??
feslim akşama bende orda olmak isterdimm doğrusu menün ennfesssss...şimdiden afiyet olsunn..ama 20 kişiye hizmett zorr off çok yorucu...
valla canım bisküvi olmamış biliyorum ama çayda boş gitmiyo of hep tatlı çekiyo canım valla napim ah 56 kiloayla hamile kaldım kızıma o günlere geridönsem hiçbirşeyim olmuyo bişey alsam yakışmıyo iş te
kizlar saçlarimi kestirdim demi$tim i$te internetten ayni modeli buldumm
Eki Görüntüle 377527
saçlarimin rengi daha açik ve bundan biraz daha kisa ama kahkülü ayni
nasil sizce?
kizlarrr ölüyorummmmmm i$tahtan!!! o kadar i$tahim açikki anlatamam yarin çok önemli sinavim var sanirim ondan öglede bayagi yedim vicdan azabi çekiyordum evdede kimse yoktu bilgisayari annemin odasina aldim açtim waka waka $arkisini ziplaya ziplaya boks yapar gibi yaptim sonra stepte ögrendigim harektlerin 3 kat daha hizli bir $ekilde yaptimter içinde kaldim 3.12 dkk sürüyor, 5dk ko$tum ko$u bandinda, 4dk normal dans ettim, 2dk karin egsersizi yaptim birde ak$am yaparim olurrrr
sarı civcivimm.....
bacım karşılaşamadıkk...sağlık olsun
ve kızlar....
mart ayı hakkaten kötü geçti insan boğazını tutmaya zorlanıyor... artık umudumuz nisan ayına inşallah daha dikkatli olacağımm
kızlar bende şu kuru meyveleri deneyeceğim... incir ve kayısı kurusu faydalı sanırım araları bunlarla yaparım diye düşünüyorum
hayır aldığım marullarda bu hafta elimizde kaldı...marula bakan yok...ekmek çok yiyorum ben sanki doymuyorum...
dünkü menüm:
sabah :1 portakal,1dilim çavdar ekmeği,5 zeytin
ara:2 kuru kaysı
öğlen:izmir köfte 3adet,3 dilim kepek ekmeği,salat,yoğurt
ara:4 adet portakallı kurabiye
akşam:1 tabak etli nohut,4 dilim çavdar ekmeği,200 gr haşlanmış dana eti
ara:1 elma
yarım saat yürüyüşş,1lt su,5 bardak çay
merhabalar kızlar
benim çook işim var bugün akşama misafirim gelecek çocuklarla beraber 20 kişi falan oluyoruz şimdi temizlik yapıyorum birazdanda yemeğe geçeceğim
mantı
et güveç
pilav
börek
yaprak sarma
salata
tatlı
kızlaaaaar nasılsınızz? sizi çook özledim
bilgisayarımı bozdum ben yineo yüzden giremiyorum. bir tane daha var pc ama o da eski biraz bi açılıyor bi açılmıyor açabildim şimdi de hemen koştum geldiiim
nasıl gidiyor? iyisinizdir inşallah. ben şimdilik derslerle uğraşıyorum. sınavlar geldi tutuştum valla çok zorçok da konu var. dua edin bana da yetiştireyim bütün konuları
onun dışında yediklerime hiç dikkat edemiyorum yinefazlaca motivasyon eksikliğim var. bugün bir kitap aldım "aç olan bedenin değil duyguların" diye. onu okuyacağım. inşallah faydası olur. öğrendiklerimi yazarm size de.
bir de latin aerobic cdsi aldım. ama dvd şeklinde olduğu için izleyemedim henüzbilgisayarım yapılsın onu da izleyip yapacağım. hem eğlenceli hem de spor olur diye düşündüm.
geldim ama kimse de yok yakalayamadım hiçbirinizii(
basarilar canim-once derslerin sinavlarin.onlari ver diyete devam edersin yine..sevgiler...
dünkü menüm
sabah bir kaç zeytin biraz peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğle 250 gr yoğurt 4 etimek
ara 1 havuç
akşam 1 tabak yüzük çorbası
bolca salata
ara bir elma bir salatalık
2 litre su 5 bardak çay
spor aktivite hala yokkk( okuldan gelince kızımla ilgileniyorum ,ortalık topla, yemek yap, sofraa, vs vs sonra yorgunluktan sızıyorummm.. pufff
kızlaaaaar nasılsınızz? sizi çook özledim
bilgisayarımı bozdum ben yineo yüzden giremiyorum. bir tane daha var pc ama o da eski biraz bi açılıyor bi açılmıyor açabildim şimdi de hemen koştum geldiiim
nasıl gidiyor? iyisinizdir inşallah. ben şimdilik derslerle uğraşıyorum. sınavlar geldi tutuştum valla çok zorçok da konu var. dua edin bana da yetiştireyim bütün konuları
onun dışında yediklerime hiç dikkat edemiyorum yinefazlaca motivasyon eksikliğim var. bugün bir kitap aldım "aç olan bedenin değil duyguların" diye. onu okuyacağım. inşallah faydası olur. öğrendiklerimi yazarm size de.
bir de latin aerobic cdsi aldım. ama dvd şeklinde olduğu için izleyemedim henüzbilgisayarım yapılsın onu da izleyip yapacağım. hem eğlenceli hem de spor olur diye düşündüm.
geldim ama kimse de yok yakalayamadım hiçbirinizii(
evet evet yine kimsecikler yok.dunki menum-hatirladigim kadariylaherseyi karistiriyorum bu aralar-cok uykusuzum
Sekersiz cay
Domates+salatalik 2zeytin
3catal cilek receli
1kucuk yuvarlak ekmek
2tepeleme yemek kasigi soganla kavrulmus lor+peynir
1 haslanmis yumurta
Ara:yesil cay
sekersiz neskafe
2dilim portakal
ogle:ispanak+yogurt
ara:boooolca patlamis misir yine-napalim cok seviyoruz oglumla
biraz badem
aksam:3sade kraker-135 kalori yaziyordu
1kasik pekmez_tatli istegimi kessin diye
saat 9gibi biraz ton baligi-oglum balik diye tutturdu o saatte nerden bulayimzaten de yemedi sipa!!!
su:1,5lt
ohh ne güzeldarısı bşıma benim diş etlermi tedavi ettirmem gerek ,vallacnm birşeyler odlu mart ayı kimseye yaramdııı maleseffffgünaydın can kardeşlerim
nasılsınız bakemm
ben sonunda diştaşlarımdan ve dişeti tedavimden kurtularak yanınıza geldim
arkadaşlarım silkelenme zamanımız gelmişşş noldu bize yaa
evet kızlarr bakın bakınn hiç çekinmeyinnn görünnn nerde bizimm hırsımızz kg verme isteğimizzz napıyoruz bizz nereye gidiyoruzz bugün ayın kaçııııı artık kalın giysiler çıkmak üzeree biz böyle mi yola başladıkkk veriyoz alıyoz yazık değilmi bünyemizeee niye yiyoruzz kıtlıktan çıkarcasınaaa yaa herşeyi geçtimGÜNAHHHHHHH yaptığımızzz verenlere istikrarlı gidenlere lafımm yokkk en iyi giden civcivim bileee yoldan çıktııı hanımlar silkelenme vakti geldiii şurdaa ne kaldı yaza hele benim zamanımm 1.5 ay bile yok sözde 60 olcaktım 1.5 ayda 9 kg nasıl vercem bennn tühh banaaa hadı hanımlarrr önce sağlık için sonraaa kendimixi iyi hissetmek içinn kg vermeyedevammmm silkelenin
ooosaçları motive ederkesinn cnmmm şimdiden güle güle kullann
izmir köfte haaaaaaaa bensiz izmir köfteeeesarı civcivimm.....
bacım karşılaşamadıkk...sağlık olsun
ve kızlar....
mart ayı hakkaten kötü geçti insan boğazını tutmaya zorlanıyor... artık umudumuz nisan ayına inşallah daha dikkatli olacağımm
kızlar bende şu kuru meyveleri deneyeceğim... incir ve kayısı kurusu faydalı sanırım araları bunlarla yaparım diye düşünüyorum
hayır aldığım marullarda bu hafta elimizde kaldı...marula bakan yok...ekmek çok yiyorum ben sanki doymuyorum...
dünkü menüm:
sabah :1 portakal,1dilim çavdar ekmeği,5 zeytin
ara:2 kuru kaysı
öğlen:izmir köfte 3adet,3 dilim kepek ekmeği,salat,yoğurt
ara:4 adet portakallı kurabiye
akşam:1 tabak etli nohut,4 dilim çavdar ekmeği,200 gr haşlanmış dana eti
ara:1 elma
yarım saat yürüyüşş,1lt su,5 bardak çay
ahh fesli ah yAKTIN BENİİİ BU NASIL BİR MENÜÜÜ MENÜ DEĞİL ZİYAFET SOFRASI ORAYA IŞINLANSAYDIM KEŞKEE ELİNE SAĞLIKK MÜSAFİRLERİN BAYRAM ETMİŞTİRRRmerhabalar kızlar
mantı
et güveç
pilav
börek
yaprak sarma
salata
tatlı
EVETT YAA GRİP OLUM BENNN AMA BUGÜN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜRR BURNUMU ÇEKİYORUM SADECEduygumda grip mağduru olmuş millet pancar valla.allhım korusun herkesii...
ÇOK GÜZEL MODEL ÇOK YAKIŞMIŞTIR SANADAAAA CNM GÜLE GÜLE KULLANkizlar saçlarimi kestirdim demi$tim i$te internetten ayni modeli buldumm
Eki Görüntüle 377527
saçlarimin rengi daha açik ve bundan biraz daha kisa ama kahkülü ayni
nasil sizce?
HAYIRDIR NAZARAMI GELDİNNN AMAA SPORRLAAA EN AZINDAN VİCDANIN BİRAZZRAHATLATMIŞSINDIRRR VEE BUNU YAPMANNNLA GÖNLÜMÜ BİR KERE DAHA ÇALMIŞ OLDUNN CNM NEDENSE SPOR YAPILDIMI PEK MUTLU OLUYORUMkizlarrr ölüyorummmmmm i$tahtan!!! o kadar i$tahim açikki anlatamam yarin çok önemli sinavim var sanirim ondan öglede bayagi yedim vicdan azabi çekiyordum evdede kimse yoktu bilgisayari annemin odasina aldim açtim waka waka $arkisini ziplaya ziplaya boks yapar gibi yaptim sonra stepte ögrendigim harektlerin 3 kat daha hizli bir $ekilde yaptimter içinde kaldim 3.12 dkk sürüyor, 5dk ko$tum ko$u bandinda, 4dk normal dans ettim, 2dk karin egsersizi yaptim birde ak$am yaparim olurrrr
AHAA CİVCİVİM BENİ ÇÖZMÜŞŞŞŞVallahi feslim kolay gelsin..
Emziriyorsun canım o kadar olur artıkın.
Bence güzel canım yaz geliyor saçlarda hareketlilik şart yarın bende bakıma gireceğim :))))
Ooo sporda iyisin duygu duymasın çok sever seni bak gör.
Yenilen bir ögün yapılan kaçamakalr sonucunda bu halde değilmiyiz be kuşum.
Y aaaaa evet canım görüşemiyoruz..Bak ben geldim kimse yok..
Elma diyetine başladım sözde epeycene kuru kayısı yedim..Akşamda bir ton kurabiye bu akşam yemiyeceğimin garantisini veremiyorum lokumlar beni bekliyorken.Neden canım tatlı tarzı şeyler çekiyor..Üzüm kayısı çokmu alıştıma acep ya off mart ayı felaket geçti kaldık ölece...Nisanda veremesemde daha yokum...Bu kiloyla kalıcam..İrdelemiycem alışveriş yapcam..
Canım menün süper mantı olsa sadece bana yeter vallahi bu menü ortadayken nasıl nasıl yemeyeceksin işte birde hazırlarken tadlarına mutlaka bakarsın demi..Havalar güzelleşti gelip gitmeler derken işimiz zor..Haftayada benim öyle kalabalık misafirim var bakalım.
MENÜ FENADEĞİL ASINDA PATLAMIŞ MISIRR YAĞSIZ VE TUZSUZ OLDUĞUNDAAA VE ABARTILMADIĞINDA ZARARLI DEĞİL AKSİNE GÜZEL BİR ARA ÖĞÜNevet evet yine kimsecikler yok.dunki menum-hatirladigim kadariylaherseyi karistiriyorum bu aralar-cok uykusuzum
Sekersiz cay
Domates+salatalik 2zeytin
3catal cilek receli
1kucuk yuvarlak ekmek
2tepeleme yemek kasigi soganla kavrulmus lor+peynir
1 haslanmis yumurta
Ara:yesil cay
sekersiz neskafe
2dilim portakal
ogle:ispanak+yogurt
ara:boooolca patlamis misir yine-napalim cok seviyoruz oglumla
biraz badem
aksam:3sade kraker-135 kalori yaziyordu
1kasik pekmez_tatli istegimi kessin diye
saat 9gibi biraz ton baligi-oglum balik diye tutturdu o saatte nerden bulayimzaten de yemedi sipa!!!
su:1,5lt
dünkü menüm
sabah bir kaç zeytin biraz peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğle 250 gr yoğurt 4 etimek
ara 1 havuç
akşam 1 tabak yüzük çorbası
bolca salata
ara bir elma bir salatalık
2 litre su 5 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?