Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

menüü süper canımmm

şimdi kaç kilosunn canımmm
kizlar saçlarimi kestirdim demi$tim i$te internetten ayni modeli buldumm

Eki Görüntüle 377527

saçlarimin rengi daha açik ve bundan biraz daha kisa ama kahkülü ayni
nasil sizce?

leyya çok güzell olmuşş canımm
sana da çok yakışmıştır eminimm

haklısınn vallahh bende hafta sonlarıı annemde bozupp geliyoprumm kadınınn işii gücüü mangal,lahmacun yapmakk biz gidincee

selam kizlar alinti yapamiyorum kusura bakmayin, ama her yazilani okudum

duygu : saçimin çok yaki$tigini söylediler, ilk ba$ka benim ho$uma gitmedi ama $imdi çok seviyorum, te$ekkürler canimm
bu arada bende grip oldum yaa nedir seninde benimde grip ve nezleden çektigimiz

feslegen : canim menü çok güzelmi$, seni tebrik ediyorum onca yemegin arasinda birazcik yemi$sin ma$allah

karabiber : te$ekkür ederim canim, ben biraz daha kisaltacagim yazin daha güzel olur :)
canim sen tekrar isveçe ba$lami$tin degilmi? biraktinmi? ben tekrar yapmak istiyoruma ama bu hafta bir dogum günü var, ve geleçek haftada dogum günü var ne yapsamki?

kizlarrr ben bir$ey farkettim! benim midem bayagi küçülmü$! dün tatli krizim tuttu, ben dünyayi yerim derken normal bir insan kadar yedim (genelde insanliktan çikiyodum tatli krizim tutunca)
ve benim yillardir bir huyum var, gün boyu suyu azar azar içmem, minimum yarim litre içerim bir içmede hatta bazen 1 litreyede yakla$ir, her sabahta 2 bardak su + kahve+ ye$il çayi 30 dk içinde içerdim, ama 2-3 gündür iki bardak su içince (500ml) karnim patlayacak gibi oluyor

bugün ikindide, peynir, tahin ve müsli yedim patlayacagim sandim sonra günlük kalorimi saydim 1000 kalori almi$im! toktum ama yagsiz sebze çorbami içtim gece çok acikip bozmayayim diye

bu arada sinav haftam geçti Allah'a $ükür, bir sinavim var sadece haftaya 1 sinavim kaldi, yani in$allah stresten tutan tatli krizlerim geçer

Merhabalar birbirinizi motive etmenize ve iletişiminize bayıldım. Benim de motivasyona ihtiyacım var da, bir parça alabilir miyim acaba? :))

selammmmmm günaydınnnn epeydir görünemedim bilgisayardan giremiyorum babam da bende onun için kusura bakmayın ama geçmişi de okudum misafir olunca düzen alt üst tabii ptesi kaçırmam ama tartıda beni bir sürpriz bekliyor sanırım üzgünüm bu yüzden

SAĞ OL KARABİBERİM SEN NASIL OLDUNNNN VALLA SALDIK Kİ NE SALDIK HASTAYKEN HİÇ BİRŞEY İTEMİYOR canı insanınn

haklısınn vallahh bende hafta sonlarıı annemde bozupp geliyoprumm kadınınn işii gücüü mangal,lahmacun yapmakk biz gidincee
BENDE KAYINVALİDEDE BOZDUM AMA HEP FESLİ YÜXÜNDEN MANTI DEDİ DEDİ CANIM ÇEKTİİ:)))
VALLA LEYYAM YA NEDİR BU GRİPTEN NEZLEDEN ÇEKTİĞİMİZZZ AMA BİZİ HASTA EDEN BABAMIZİŞTE GETİRİYOR EVE OĞLUŞTA YÜZÜM YÜZÜME HAPŞIRIYORRR GELİP DUTLARIMAN ÖPÜYOR SIPA GEÇİYORR .

A.S CNMM VALLA HERKEZDE BİR BAHAR YORGUNLUĞU VAR KİMSE GÖRÜNMÜYORR HEMEN EMEN HERKES SALDI KENDİNİ

Günaydınnnnnnnnnnnn güzel arkadaşlarımmm nassınızzbakemmm bende bahar yorgunluğu başladıı dün tüm gün kışlıkları toparladımm yazlıklarıdaa kontrol ettim çıkarmadımmm kıyetler hazır gitmeyee bugün kuzeyin odasını kaldırcammm yarım mutfağı toparlıam pazar günü dolapları temizlerim bulş. Mak arkasını temizlerim 2 tabak 2 kaşık bırakcak gersi kolilere çok iş var hanımlarr çok dua edinnn , el kadar bebeyle tek başınaaa evi toparlıyorumm (( nedense çok mutsuzummm içim hiçç rahat değil hayra karşı gelsinn.
diyeT diye bir şey kalmadı ne yalan söyleyimm güzel başlıyorum sonra devamı kötü içimden gelmiyordaa şu taşınma işi bi bitsede ne zaman elma diyeti yapsam nezle oluyorum bir türlü tam yapamadımmm iştahım kapansın diye dua etcem artıkk haaa devamlı yiyen Biri değilim ama yediğim şeyler yağlı oluyor bu aralarr annemdee az önce kol böreği getirmiş yağlı tbii ee yorgunum içimden hazırlamak gelmiyorr onu yicem galibaaa new olcak benim durumum o ysa ne kadar disiplinliydin hayırlıyorsunuzzz kendime çok kızıyorum haa bu kg lar elbet gitcekk eminim bundan amaa şimdiye amacıma ulaşmak üzere olmak vardıı neyse sağlık olsunnn beni bu aralar idare edin hanımlar malum haftaya bugünkü gün taşınıyorummm allah yardımcım olsunn

Son düzenleme:
[I]Günaydınlar herkese hayırlı cumalar canlarım..
Vallahi diyet felan yapmıyorum yazmıştım burayada..Havalar kötüyken evdeydim iyiydi..Kilo verme işi kışın oluyormuş..İyiki erken başladım dogum kilolarımı attım...Şimdi evde durdugum yok yiyorum..Aslında abartılı yemiyorum ama düzen yok diyette en önemlisi saatli ve düzenli yemek..
Dün kuaföre gideceğimden dolayı kızıma annem baktı...Orda yedim tabii :)))Ama annem kızımı alıp yanıma geldi kuaföre yürüyüş yaptık gezdik hep beraber...
Hafta sonu temizlik yapcam misafirlerim gelicek kızıma valdem bakıcak eee oda temizlik sonrası yemem için poça börek kesin yapar şimdiden durumları kestirebiliyorum diyebilirsiniz ee yeme o zaman olmuyor işte sevdiğiniz şeyler olunca yemeden olmuyor göz görmeyince gönül katlanır ama görünce zor işte.Mesele dün annemde sütlaç yapmıştı yemeden sevmiyorum çünkü
[/I]

geçmişe bakmaya çalışacagım...

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrr geçen yıl bu zamanlarda ben tam tAmına 83 -84 kg dummm eğer dahadisiplinli olsaydım şuan 60 dım eminim ama olsun 68 de güzel bir rakam en azından sağlıklı verdimm ve sporlaaaaaaaaaaaaaaaa

Maşallah canım az kaldı hedefine ulaşmaya...

günaydın arkadaşlar evet dün yedikleim
sabah
roka
kıvırcık
beyaz peynir
ögle
kereviz çorbası
ıspanak
salata
çorba
kepekli ekmek
2 elma
çok azda tatlı
    3 litre su

Maşallah canım menü güzel..

Maşallah canım o kadar güzel bir menünün içinde yapıpta yememek tebrikler..

benim evde tartım yok ama alıcam a kızlar yazmayı unuttum
200 MEKİK ÇEKTİM
UNUTMADAN YAZDIM

Güzel gidiyorsun..

huuuuuuuuu bizim kızlarrhadi ben toparlanmaya başladım sizler nerdesinizzzz ????????

Kolay gelsin cnaım.

Duygum elma diyeti benim yaırm kaldı..
Sende bozmuşsun saglık olsun be güzelim..
Afiyet olsun olsunnnnnn sefan olsun..

bende toparlanmışş şekildeyimm duygucummm

Hayırdır sen nereye canımcım....
Sende az ve sık beslenmeye başlamışsın canım sen iste yeterki başarırsın zamanında başarmışsın..Çokta güzel.

Oh canım kurtuldun sınavlardan..Birde şu tatlıalrdan kurtulsan...Bak zamanla oda oluyor..
Tahin ve müsli seninde olmazsa olmazın :))

Merhabalar birbirinizi motive etmenize ve iletişiminize bayıldım. Benim de motivasyona ihtiyacım var da, bir parça alabilir miyim acaba? :))

Hoşgeldin canım gel gel boyun ve kilonu ögrenebilirmiyiz.??

Hoşgeldin cnaım evet ya bildirim yaptınm kayboldun...
Dikkat edemedin sanırım o anlaşılıyor hep öyle be canım..

Allah kolaylıklar versin kuzum...Taşınmak çok zor....
Ay yeni ev çok güzelllll...Allahım agız tadıyla oturmayı nasip etsin..

gunaydin kizlaarr menu bildiremiyorum cunki hatir;ayamiyorumbisey hatirliyorum sonra diyorum ki o dun muydu onceki gun mu?oglen miydi aksm mi?erken bunamami ne? burdan da anlasilacagi uzere vakitsiz ve duzensiz beslendim ama bugun not aliyorumyarin menum olcek benimde.sabahtan tahinli corek yedim aksama saldirmayayim diye ama kesmedi:18:yine yiyesim var
duygucum kolay gelsin-huzurla toplan canim yeni ev sonrada kendi evin ooohhh neguzel.yorulacaksin ama tasindin mi haftasina gecer yorgunlugun
bende gecen yil bu zamanlar 6 aylik hamileydim

günaydinher gün ne pisiricem derdine düstüm yinegerci iki ögün yiyorum .sabah kahvaltisi ve aksam yemegi,kahvaltiyida canim isterse yapiyorum istemezse oda yok,ara ögün yapmiyorum,yemegide en gec 4 te yiyorum bi daha yemiyorum,1 kilo vermisim,insallah hafta sonu geri almam

canim sana tavsiyem bir iciste o kadar su icme,miden genisliyo cünkü,daha cok acikirsin,kendini az icmeye alistir

kolay gelsin canim,allah yardimcin olsun,tasinmak diyince geri duruyorum gözüm korkuyo,ama su an niyetimde yok,belki ileride olabilir,sen bence bu tasinma araliginda ye yoksa o kadar isi nasil yapicaksin gücsüz kalirsin,insan halsizlesiyo vallayardim edecek kimsen yokmu.yada ogluna bakabilecek biri,en azindan rahat toplanirsin,belki bu tasinmaydi yerlesmeydi derken kilo bile verirsin,yada verdiklerini almazsin ,burayi merak etme gözümüz gibi bakariz topigimize

Canım deme ya bende de var unutkanlık mesela saatimi çıkarmışım dün nereye bıraktığımı hatırlayamadım..Birşeyi bir yere koyuyorsam sonra hatırlamıyorum :))) Yok yok zsam sen ye afiyet olsun sen zaten kuş kadarsın 2 çocukla.....
Bende geçen yıl bu zamanlar hamileydim....

Hoşgeldin potim..Maşalalh 1 kilo vermişsin...Akşam yemeyince gerçekten kilo veriliyor...Ben evdeyken akşam bişey yemem bişrde eve herşeyi almamki canım çekmesin diye ama bir yerdeysem mutlaka yerim...Ay durum bendede oluyor kızım da yesin diye hergün değişik çorba ve sebze yemeği düşünüyorum..

Bende dün tartıldım.tam 65.00 çıktı mutlu oldum 700 gr gitmiş oh dedim....

duygucum kolay gelsin işlerinde ALLAH kolaylık versin canım zor annen falan yardım edecek yakınında insanın yokmu canım benimde seninde civcivinde elma diyeti yarım kalmış elma diyetine başladığım gün kayınbabamlar yemeğe geldi dünde anneme gittim ne yazıkki 2 günde yedim ekmek yemiyorum ama yemeklerden yedim ama sporumu ihmal etmedim tatlım 1 haftadır leslie yi yapıyorum verdiğin adresten zumbayıda yaptım dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…