Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet canım ya yazın kilo vermesi daha kolay diyolar ama bencede kışın daha kolay mart ayı hepimize iyi gelmedi ama inş. nisan iyi kilolar kaybettirir hepimize canım ben sana hayran kalıyordum çok güzel istikrarlı gidiyordun ama toparlarsın canım çok güzel kilolar verdin devamıda gelir kolaylıkla inş.:13:

kızlar cumanız mübarek olsun herkesin işleri var anlaşılan ilkbahar herkese bir telaşla geldi sağlık olsun bende işlerime bakayım sonrada pazara çıkayım

bencede sekerım bı goruselım artık tasınma ısını erkene almıssınız kolya gelsın canımmmm kuzey pasamnasıl op onu kocamannn
kızlar cumanız mübarek olsun herkesin işleri var anlaşılan ilkbahar herkese bir telaşla geldi sağlık olsun bende işlerime bakayım sonrada pazara çıkayım

hayırlı cumalarr canımmm

selamün aleyküm bacılaarrrrrrr hayırlı bereketli cumalar
bi kaç gündür neti açma fırsatım ve isteğim hiç olmadı
psikolojik olarak dipte bi durum yaşadım can sıkıntı sebepsiz sinir aslında sebebi malum ama ben inat ettim patlayana kadar yedim ama yinede sigara içmedim
bide vucüdum çok şişti reglimde çok yakın parmaklarım bile acaip şişti alyansım olmuyo o kadar kötüyüm yani
bugün artık yeter toparlanmam lazım deyip aranıza geldim yine bide baskülüm artık tamanen kapandı hiç açılmıyo mecbur yenisi almak şart oldu
bugün cuma okumasına gittim oradakiler ne kadar zayıflamışsın resmen gençleşmişsin bizede öğret yolunu dediler buda moralimin düzelmesine vesile oldu

allah yardımcın olsun canım
şimdi senin sıkıntın yeni bir ev yeni ortam onu gerginliği olur illaki takma kafana
elma diyetini boşver bak hiç sağlıklı değil öyle diyetler allah korusun şimdi sana enerji lazım taşınırken

canım dikkat et kendine sen çok iradelisin bu işi çözdün artık tatlım şişkinlik için maydanoz ye kaynat suyunu iç faydasını görürsün ercecim.

yaa kızlar çook dağıldık bu aralar noluyo bize yaaa hem kk ya hiç girmiyoruz hemde diyette kaçamaklar yapıyoruz kendi adıma söyleyim iyi gidiyorum aslında çok kaçamağım yok ama yinede daha hızlı olmak istiyorum bişeyler yapmamız lazım artık bahar geldi yaa incecik kıyafetler bizi bekliyor canlanalım toparlanalım artık menü yazmıyoruz paylaşım yapmıyoruz çok uzaklaştık forumdan onun içinde böyle kilo veremiyoruz işte

dünkü menüm yazıyorum

sabah çeyrek gözleme (yağsız) yarım yumurta yarım kk peynir
öğlen misafirim vardı yine çyrek gözleme 6 yaprak sarması 1 tane şerbeti alınmış tulumba tatlısı
akşam 2 adet haşlanmış baget 2 dilim ekmek salata

canımm haklısın...ama ben siteye giremedimm neyse geldimm..

kızlarr hemen dünkü menümü yazayım:genel bahar boğaz çılgınlığım devam ediyor ama bu hafta güzel yürüdümmm

sabah:1 portakal

öğlen :1 tabak makarna,2 dilim kepek ekemeği,4 kaşık tavuklu patates,salata,yoğurt

akşam:2 kaşık pırasa,2 dilim kepek ekmeği,marul,

ara:3 kuru incir...

kızlarr pazargünü eğer sapıtıp düzenimi bozmazsam pazartesi çok güzel kilo ile karşınızdayım

yani son 2 gün çok önemli bacılar...

ayy ha geyret bugün 3 lt su içtim bayaa iyi yanii

kontes dünki öglen yemegini görünce korktum ama ak$am yemegiyle telafi etmi$sin tebrikler :) sürprizini merakla bekliyorum, ben kendime hayret ediyorum bir günde 200gr vermi$im artik o kadar umutsuzumki bu bile çok geliyor

aslında acayip iştahım açık bugün bide canım çok sıkkın ya deli gibi yemek yiyesim var ama kendimi zor tutuyorum allah yardım etsin

guzeeelll

masaallah ya herzamanki gibi menun super.ben olsaydim var ya o oglen uzaaaarrr giderdi

herkese merhaba sabahtan beri yediklerim :
kahvaltı
1 dilim bal kaymaklı ekmek
3 bardak çay( 1er şekerle)
öğlen
1 tane şinitsel
1 yemek kaşığı erişte
1 bardak ayran
ara öğün
1 bardak süt( 2 şekerle)
yarım simit

Akşam yemeğimi henüz yemedim. Yorumlarınızı bekliyorum

kontes dünki öglen yemegini görünce korktum ama ak$am yemegiyle telafi etmi$sin tebrikler :) sürprizini merakla bekliyorum, ben kendime hayret ediyorum bir günde 200gr vermi$im artik o kadar umutsuzumki bu bile çok geliyor
leyyacim nekadar guzel 1gunde 200 gr insaallah devami ayni hizla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…