- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.241
[I]Günaydınlar herkese hayırlı cumalar canlarım..
Vallahi diyet felan yapmıyorum yazmıştım burayada..Havalar kötüyken evdeydim iyiydi..Kilo verme işi kışın oluyormuş..İyiki erken başladım dogum kilolarımı attım...Şimdi evde durdugum yok yiyorum..Aslında abartılı yemiyorum ama düzen yok diyette en önemlisi saatli ve düzenli yemek..
Dün kuaföre gideceğimden dolayı kızıma annem baktı...Orda yedim tabii :)))Ama annem kızımı alıp yanıma geldi kuaföre yürüyüş yaptık gezdik hep beraber...
Hafta sonu temizlik yapcam misafirlerim gelicek kızıma valdem bakıcak eee oda temizlik sonrası yemem için poça börek kesin yapar şimdiden durumları kestirebiliyorum diyebilirsiniz ee yeme o zaman olmuyor işte sevdiğiniz şeyler olunca yemeden olmuyor göz görmeyince gönül katlanır ama görünce zor işte.Mesele dün annemde sütlaç yapmıştı yemeden sevmiyorum çünkü[/I]
geçmişe bakmaya çalışacagım...
bencede sekerım bı goruselım artık tasınma ısını erkene almıssınız kolya gelsın canımmmm kuzey pasamnasıl op onu kocamannnGamzem dn girmişsin okudum yazılarınıdaaa artık bi karşılaşsak diyorummm yaniii bak haftaya cum taşınıyorummm önümüzdeki hafta toparlanmaktan pek giremem yada az girerim ee zaten perşembe günü interneti diğer evee dakil ettircem diğer eve hemen bağlanırmı bilmiyorum telefondan takip ederim artıkkk o yüzden diyorum gelde biraz hasret giderelimmmm
kızlar cumanız mübarek olsun herkesin işleri var anlaşılan ilkbahar herkese bir telaşla geldi sağlık olsun bende işlerime bakayım sonrada pazara çıkayım
Günaydınnnnnnnnnnnn güzel arkadaşlarımmm nassınızzbakemmm bende bahar yorgunluğu başladıı dün tüm gün kışlıkları toparladımm yazlıklarıdaa kontrol ettim çıkarmadımmm kıyetler hazır gitmeyee bugün kuzeyin odasını kaldırcammm yarım mutfağı toparlıam pazar günü dolapları temizlerim bulş. Mak arkasını temizlerim 2 tabak 2 kaşık bırakcak gersi kolilere çok iş var hanımlarr çok dua edinnn , el kadar bebeyle tek başınaaa evi toparlıyorumm(( nedense çok mutsuzummm içim hiçç rahat değil hayra karşı gelsinn.
diyeT diye bir şey kalmadı ne yalan söyleyimm güzel başlıyorum sonra devamı kötü içimden gelmiyordaa şu taşınma işi bi bitsede ne zaman elma diyeti yapsam nezle oluyorum bir türlü tam yapamadımmm iştahım kapansın diye dua etcem artıkk haaa devamlı yiyen Biri değilim ama yediğim şeyler yağlı oluyor bu aralarr annemdee az önce kol böreği getirmiş yağlı tbii ee yorgunum içimden hazırlamak gelmiyorr onu yicem galibaaa new olcak benim durumum o ysa ne kadar disiplinliydin hayırlıyorsunuzzz kendime çok kızıyorum haa bu kg lar elbet gitcekk eminim bundan amaa şimdiye amacıma ulaşmak üzere olmak vardıı neyse sağlık olsunnn beni bu aralar idare edin hanımlar malum haftaya bugünkü gün taşınıyorummm allah yardımcım olsunn
selamün aleyküm bacılaarrrrrrr hayırlı bereketli cumalar
bi kaç gündür neti açma fırsatım ve isteğim hiç olmadı
psikolojik olarak dipte bi durum yaşadım can sıkıntı sebepsiz sinir aslında sebebi malumama ben inat ettim patlayana kadar yedim ama yinede sigara içmedim
bide vucüdum çok şişti reglimde çok yakın parmaklarım bile acaip şişti alyansım olmuyo o kadar kötüyüm yani
bugün artık yeter toparlanmam lazım deyip aranıza geldim yine bide baskülüm artık tamanen kapandı hiç açılmıyo mecbur yenisi almak şart oldu
bugün cuma okumasına gittim oradakiler ne kadar zayıflamışsın resmen gençleşmişsin bizede öğret yolunu dediler buda moralimin düzelmesine vesile oldu
bencede sekerım bı goruselım artık tasınma ısını erkene almıssınız kolya gelsın canımmmm kuzey pasamnasıl op onu kocamannn
hayırlı cumalarr canımmm
yaa kızlar çook dağıldık bu aralar noluyo bize yaaa hem kk ya hiç girmiyoruz hemde diyette kaçamaklar yapıyoruz kendi adıma söyleyim iyi gidiyorum aslında çok kaçamağım yok ama yinede daha hızlı olmak istiyorum bişeyler yapmamız lazım artık bahar geldi yaa incecik kıyafetler bizi bekliyor canlanalım toparlanalım artık menü yazmıyoruz paylaşım yapmıyoruz çok uzaklaştık forumdan onun içinde böyle kilo veremiyoruz işte
dünkü menüm yazıyorum
sabah çeyrek gözleme (yağsız) yarım yumurta yarım kk peynir
öğlen misafirim vardı yine çyrek gözleme 6 yaprak sarması 1 tane şerbeti alınmış tulumba tatlısı
akşam 2 adet haşlanmış baget 2 dilim ekmek salata
aslında acayip iştahım açık bugün bide canım çok sıkkın ya deli gibi yemek yiyesim var ama kendimi zor tutuyorum allah yardım etsin
bende sali ve çar$amba ayni senin gibiydim çok ugra$tim bozmamak için sonrada misafir geldi bende yedim ve o an yedigim için o kadar sevindimki anlatamam
guzeeelllkızlarr hemen dünkü menümü yazayım:genel bahar boğaz çılgınlığım devam ediyor ama bu hafta güzel yürüdümmm
sabah:1 portakal
öğlen :1 tabak makarna,2 dilim kepek ekemeği,4 kaşık tavuklu patates,salata,yoğurt
akşam:2 kaşık pırasa,2 dilim kepek ekmeği,marul,
ara:3 kuru incir...
masaallah ya herzamanki gibi menun super.ben olsaydim var ya o oglen uzaaaarrr giderdiyaa kızlar çook dağıldık bu aralar noluyo bize yaaa hem kk ya hiç girmiyoruz hemde diyette kaçamaklar yapıyoruz kendi adıma söyleyim iyi gidiyorum aslında çok kaçamağım yok ama yinede daha hızlı olmak istiyorum bişeyler yapmamız lazım artık bahar geldi yaa incecik kıyafetler bizi bekliyor canlanalım toparlanalım artık menü yazmıyoruz paylaşım yapmıyoruz çok uzaklaştık forumdan onun içinde böyle kilo veremiyoruz işte
dünkü menüm yazıyorum
sabah çeyrek gözleme (yağsız) yarım yumurta yarım kk peynir
öğlen misafirim vardı yine çyrek gözleme 6 yaprak sarması 1 tane şerbeti alınmış tulumba tatlısı
akşam 2 adet haşlanmış baget 2 dilim ekmek salata
leyyacim nekadar guzel 1gunde 200 gr insaallah devami ayni hizla gelirkontes dünki öglen yemegini görünce korktum ama ak$am yemegiyle telafi etmi$sin tebrikler :) sürprizini merakla bekliyorum, ben kendime hayret ediyorum bir günde 200gr vermi$im artik o kadar umutsuzumki bu bile çok geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?