Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Gamzem dn girmişsin okudum yazılarınıdaaa artık bi karşılaşsak diyorummm yaniii bak haftaya cum taşınıyorummm önümüzdeki hafta toparlanmaktan pek giremem yada az girerim ee zaten perşembe günü interneti diğer evee dakil ettircem diğer eve hemen bağlanırmı bilmiyorum telefondan takip ederim artıkkk o yüzden diyorum gelde biraz hasret giderelimmmm

Kızlarrrrrrrrrr geçen yıl bu zamanlarda ben tam tAmına 83 -84 kg dummm eğer dahadisiplinli olsaydım şuan 60 dım eminim ama olsun 68 de güzel bir rakam en azından sağlıklı verdimm ve sporlaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar evet dün yedikleim
sabah
roka
kıvırcık
beyaz peynir
ögle
kereviz çorbası
ıspanak
salata
çorba
kepekli ekmek
2 elma
çok azda tatlı
    3 litre su

merhaba canlarım

dün çok yoğun bir gündü tam 24 kişiydik çok eğlenceli geçti halamın oğlu saz çalar saz eşiliğinde herşey harikaydı misafirlerimin bir kısmı 12 de gitti bir kısmı kaldı okeyler oynandı sazlar çalındı ve gece 3 de gittiler ben tam 20 saat ayaktaydım sabah 7 de başladım gece 3 e kadar

dünkü menüme gelince

sabah yarım dilim ekmek yarım kk peynir
öğlen yemek yemeyi unutmuşum :) saat 4 gibi 4 yaprak sarması bir avuç fındık
akşam 2 kaşık güveç 2 kaşık pilav 3 çatal kadayıf

5 badem evet 20 saat ayakta kalmama rağmen tüm yediklerim bu kadar :):)

Ben kızımı emzirirken yzyorum anca ah şu kız kucagı bi bıraksa rahat edicem

dur dahaacnmm bunun dişi varr emeklemesi yürüesi gece kalkması var daha duır 22 aylık benikisi %75 daha yeni rahat ettimm :))) şimdi 2 yaş bunalımındayızz birde wc eğitimine başlıcaz yeni eve taşınırkenn dAhadurrrr birazdaha sabrett

haklısın ama işte alıştıgım düzen saatinde hiçbirşey yapamıyorum ama şükür iyiki varlar

teşekkürler canımmm ,değerlendirdimm
bayat ekmekk pizzası ve yumurtlaı ekmekk yapıpp kızarttımm b,irazınıda robottan çektimmm
bidahakii sefere de bunu yapayımm

yaa görüyormusunn canımm sigaraya verilenn parayaa ne güzel şey almışsınn en önemliside sağlığınn
bırakmana çok sevindimm eşimde çok istiyor ama yapamıyorrr

leyya senle ben aynıyızz gibii offfff

çok geçmiş olsunn duygucummm
günaydın can kardeşlerim
nasılsınız bakemm
ben sonunda diştaşlarımdan ve dişeti tedavimden kurtularak yanınıza geldim
arkadaşlarım silkelenme zamanımız gelmişşş noldu bize yaa
evet canımm herkez saldı kendinii
çok teşekkürler canımm,bakk seninn dediğinn bu tarifi aynenn yapıpp benn ekmeğii süt ve yumurtayla iyice yoğuruyorumm borcama bastırıp üzerine domates ,zeytin,biber,suackk koyuyorumm sonra fırında az tutuyorumm çıkarıpp kaşar ekliyorumm tekrar fırınaa ,bayat ekmeklerii kurtarmışş oldumm böylelikle çok sağol canımm
gamze-kontes-leyya-poti-karabiber-zsa-fesli-- rosebhickmi dogru yazamadım galiba :)))
Pek sık görüşemiyoruz artık...Sizlerdeki durumlar nasıl??

ben eskiye göre dahaa iyiyimm az az ve sık sık beslenerekk başladımm bu seferr

evet canımm o ekmekler 1 dilimm olacakk aslında 3 ve 4 dilimm çokk fazlaa
aslında kelinn ilacı olsa kendii başına sürermişş benn sankii yapıyorumda öyleee
ama eskiden sadece her öğünn 3 dilim ekmeğii geçmezdi zayıfladığımdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…