- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.201
günaydın arkadaşlarım
nerelerdesiniz huuuu elma dersem çıkınnnn
elllmaaaaaaaaaaaaaa
günaydın arkadaşlar evet dün yedikleimsabah
roka
kıvırcık
beyaz peynir
ögle
kereviz çorbası
ıspanak
salata
çorba
kepekli ekmek
2 elma
çok azda tatlı
3 litre su
Ben kızımı emzirirken yzyorum anca ah şu kız kucagı bi bıraksa rahat edicem
dur dahaacnmm bunun dişi varr emeklemesi yürüesi gece kalkması var daha duır 22 aylık benikisi %75 daha yeni rahat ettimm :))) şimdi 2 yaş bunalımındayızz birde wc eğitimine başlıcaz yeni eve taşınırkenn dAhadurrrr birazdaha sabrett
a.statlımm sen nassınn tenhalaşmış topik dimiselam naılsın duygu
haklısın ama işte alıştıgım düzen saatinde hiçbirşey yapamıyorum ama şükür iyiki varlar
canım ekmekleri kes yumurtayı çırp üstlerine bolca sür üstüne peynir ( kaşarda olabilir ) koy domates koy birer dilim sür fırına 10 dk sonra harika bir kahvaltılık oluyor :):)
bide cevizli ekmek var çok severim ben
ekmekleri dilimle bir kasede biber salçası domates salçası karabiber kekik ve cevizi karıştır azıcık yağ koy sür fırına buda çok güzel oluyor
merhaba kızlar
bugün geç kaldım annemle çarşının altını üstüne getirdik anca eve gelebildim
bugün bissürü kuru meyva aldım ,kuru kayısı incir bi kaç çeşit erik aman allahım nasıl güzel tatları var bayıldım resmen
ben eskiden hiç kuru meyva almazdım şimdi tadına bayılıyorum içine azcıkta sarı beyaz leblebi aldım karıştırdım atıştırmalık bana
bideee kendime sigara bırakma hediyesi aldım Eki Görüntüle 376775
ekleyebilmişimdir inşallah
yorumlarınızıda bekliyorum
ben çok beğendim 10 günlük sigara parama eş bu set
selam kizlarr güne çok iyi ba$ladim ama misafir gelecek diye kek yaptim, ve pis bogazimi tutamayip çikolata sosundan bayagi yedim ya salak gibi menüye bakin
sabah 2 ka$ik müsli 1 kutu diyet yogurt, $eekrsiz turkish cofee 110 kalori
ögle : yumurtali salata uydurdum ( yarim domates, 2 mantar, 1 yumurta, bir kaç yaprak marul yag yok) bir diyet yogurt 200 kalori
ara : çikolata sosu 500 kalori, 2 ka$ik müsli 60 kalori
ak$am : 1 lokma börek, bir lokma kek, 1 kase yagsiz sebze çorbasi, yarim kk peynir 300 kalori
toplam 1200 kalori
iyiki misafirle fazla yemedim, zaten nazar degdi bana, canim her$eyi yemek istiyor, çikolata sosunuda ben yaptim ve güya sadece tadina bakacaktim neredeyse yarisini yedim!
yarin kendime söz verdim ama, biktim ya gram veremedim forumda oldugumdan beri..
çok geçmiş olsunn duygucummmgünaydınn eşimden oğlumaoğlumdan banageçti nezleee boğazlarımda yanıyorr birde üstüneü stük kayınvalide söz verdim gitcem diye gitmesem ayıp olur hazırlancam çıkcamm bugün yokum canlarrr hepinizi öptümm hoş sohbetlerr olsunnnn
evet canımm herkez saldı kendiniigünaydın can kardeşlerim
nasılsınız bakemm
ben sonunda diştaşlarımdan ve dişeti tedavimden kurtularak yanınıza geldim
arkadaşlarım silkelenme zamanımız gelmişşş noldu bize yaa
çok teşekkürler canımm,bakk seninn dediğinn bu tarifi aynenn yapıpp benn ekmeğii süt ve yumurtayla iyice yoğuruyorumm borcama bastırıp üzerine domates ,zeytin,biber,suackk koyuyorumm sonra fırında az tutuyorumm çıkarıpp kaşar ekliyorumm tekrar fırınaa ,bayat ekmeklerii kurtarmışş oldumm böylelikle çok sağol canımmcanım bayat ekmekleri küçük küçük kesiyosun borcama 2 bardak süt 2-3 yumurta çırpıyosun
ekmeklerin üstüne döküyosun onu biraz pişiriyosun kaşar koyuyorsun
ben tam anlatamadım canım ister netten bayat ekmek böreği yaz resimli çıkar karşına
gamze-kontes-leyya-poti-karabiber-zsa-fesli-- rosebhickmi dogru yazamadım galiba :)))
Pek sık görüşemiyoruz artık...Sizlerdeki durumlar nasıl??
sarı civcivimm.....
bacım karşılaşamadıkk...sağlık olsun
ve kızlar....
mart ayı hakkaten kötü geçti insan boğazını tutmaya zorlanıyor... artık umudumuz nisan ayına inşallah daha dikkatli olacağımm
kızlar bende şu kuru meyveleri deneyeceğim... incir ve kayısı kurusu faydalı sanırım araları bunlarla yaparım diye düşünüyorum
hayır aldığım marullarda bu hafta elimizde kaldı...marula bakan yok...ekmek çok yiyorum ben sanki doymuyorum...
dünkü menüm:
sabah :1 portakal,1dilim çavdar ekmeği,5 zeytin
ara:2 kuru kaysı
öğlen:izmir köfte 3adet,3 dilim kepek ekmeği,salat,yoğurt
ara:4 adet portakallı kurabiye
akşam:1 tabak etli nohut,4 dilim çavdar ekmeği,200 gr haşlanmış dana eti
ara:1 elma
yarım saat yürüyüşş,1lt su,5 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?