Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

simdi canim aksam yemeginde ekmek pilav makarna alma bence cunki yarim simit yemissin.bugun ayran ve sut ictigine gore yogurtta yeme.menun guzel ama kahvalti daha icerikli ve kuvvetli olmali.ara mutlaka olmali.yesil cayinda cok faydasi var aklinda bulunsun.aksama bol salata+yemek ama bence corba birde seker yerine sute bari bal katsan nasil olur?

Son düzenleme:
Listeye dahil olmak istiyorum.
Bir de arkadaşlar belki biliyorsunuzdur ama, Simge ÇITAK'In acil kilo veriyorum isimli bir kitabı var. Okumanızı tavsiye edebilirim. ben çok beğendim

şeker tutkum benim çok fena yaklaşık 3 aydır iki şekerli çaylarımı ve dört şekerli sütlerimi, şeker ölçüsünü yarıya indirerek kullanmaya başladım. hedef 0 şeker

bugünkü menüm
sabah bir simit
ara bir elma
öğle galeta ve yoğurt
akşam bir tabak kabak yemeği az yoğurt 2 yeşil biber
bir avuç çekirdek

2 litre su 5 bardak çay

herşey çok güzel arkadaşım ama çayını şekersiz içebilen keşke....

ah o iştahhh hepimizde var cnım ...ama bir yola çıktık biraz sabır...dün o kadar yemişsin afiyet olsun :) bugün dikkat edersin sennn... sen güçlüsünara sıra kaçamaklar canını sıkmasın...BAŞARACAĞIZZZZZ....

leyyacim nekadar guzel 1gunde 200 gr insaallah devami ayni hizla gelir

Canim hic sorma ya bugun + 700gr ciktim! Oysa fazlada yemedim sanirim adet donemine yaklastim diye böyle oluyor aslinda bu güne kadar bu hafta hep eksi ciktim 100gr falan ama bugün neden oldu bilmiyorum ustelikte misafir gelecek ve benim gibi genc kizlar var yemeden duramam diye korkuyorumm

Herkes basarir ama ben basaramam biktim yerimde saymaktan! Insan 3 ayda grammi veremez? Veremedim iste 200 gr verdiysem 300 geri aldim hep!

Herkes basarir ama ben basaramam biktim yerimde saymaktan! Insan 3 ayda grammi veremez? Veremedim iste 200 gr verdiysem 300 geri aldim hep!

İki kurbağa süt kazanının sağında solunda dolaşırken içine düşer. Bir müddet keyifli keyifli yüzerler. Sonra sıkılıp çıkmak isterler. Ama bir türlü çıkamazlar. Yüzmekten yorulan kurbağalardan biri pes edip yüzmeyi bırakır ve kazanın dibine iner, ölüme teslim olur. Diğeri; “ölürsem de yüzerek ölüyüm, beni yaratan elbet bir çare gönderir” diyerek yüzmeye devam eder. Yüzen kurbağa çırpınırken, süt köpürür. Köpükler yağ tepeleri haline gelir.Kurbağa oluşan yağ tepesinin üstüne çıkar, kurtulmayı başarır.
Pes edip mücadeleyi bırakan, ümitsizliğe düşen kaybeder. Azim ve kararlılık gösteren kazanır.
Ümit, azim, sabır ve kararlılık başarının kaynağıdır. Yeter ki sistem bilinsin, birbirini destekleyen olgular düzenli kullanılsın.

canim iste bu yuzden iyi bir endokrinolog ve diyetisyene birlikte gitmelisin tekrar.cunki gercekten az yoyorsun ve cok hareketlisin.bunun bir cozum yolu olmali

Kızlar yeni üye olduum been vede zayıflamak istiorum benide aranıza alırmısınız :26:
ne ypıcaz günlük yazdıklarımızı mı yazıcaz baştan okuayamadm

Kızlar yeni üye olduum been vede zayıflamak istiorum benide aranıza alırmısınız :26:
selam-hergun bir onceki gunun menusunu toplu sekilde yaziyoruz yorum aliyoruz ayrica su ve sivi alimini'yaptiysan kac dk yada nekadar spor yaptigini da ekliyorsun.pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz ilk sayfayi topik sahibi arkadasimiz duygu guncelliyor.haftasonu buralar biraz tenha olur.kac yasindasin?boy kilo?hedefin?

hoş geldin canım.. ne olursan ol gel:))) istediğini yazabilirsin...yediklerini yiyemediklerini, sıkıntılarını ..ama önce kilonu, boyunu , yaşını ve hedefini yaz .. .

dunki menum
Sekersiz cay
Domates+salatalik 2zeytin
2yemekkasigi lor+1tatli kasigi bal
Yarimm yuvarlak ekmek=1 tahinlicorek
Ara:yesilcay
Ogle:5kofte
Ara:1kucuk kare susamli krokan
1portakal
Aksam:2 kasiketli nohut 4kasik pilav yogurt
Saat 9 gibi 1 kasik pilav 1 kasik corba –eristeli yesil mercimek
Su:2lt
Spor:20dk

takildim galiba spora ragmen tarti gram oynamiyor bende saldim gitti bugunsoylemesi ayip kahvaltida 3 tahinli corek ara da 2 ogle olarakta 1 pogacahamur isinden yine sisecem yakinda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…