- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.261
simdi canim aksam yemeginde ekmek pilav makarna alma bence cunki yarim simit yemissin.bugun ayran ve sut ictigine gore yogurtta yeme.menun guzel ama kahvalti daha icerikli ve kuvvetli olmali.ara mutlaka olmali.yesil cayinda cok faydasi var aklinda bulunsun.aksama bol salata+yemek ama bence corbaherkese merhaba sabahtan beri yediklerim :
kahvaltı
1 dilim bal kaymaklı ekmek
3 bardak çay( 1er şekerle)
öğlen
1 tane şinitsel
1 yemek kaşığı erişte
1 bardak ayran
ara öğün
1 bardak süt( 2 şekerle)
yarım simit
Akşam yemeğimi henüz yemedim. Yorumlarınızı bekliyorum
simdi canim aksam yemeginde ekmek pilav makarna alma bence cunki yarim simit yemissin.bugun ayran ve sut ictigine gore yogurtta yeme.menun guzel ama kahvalti daha icerikli ve kuvvetli olmali.ara mutlaka olmali.yesil cayinda cok faydasi var aklinda bulunsun.aksama bol salata+yemek ama bence corbabirde seker yerine sute bari bal katsan nasil olur?
herkese merhaba sabahtan beri yediklerim :
kahvaltı
1 dilim bal kaymaklı ekmek
3 bardak çay( 1er şekerle)
öğlen
1 tane şinitsel
1 yemek kaşığı erişte
1 bardak ayran
ara öğün
1 bardak süt( 2 şekerle)
yarım simit
Akşam yemeğimi henüz yemedim. Yorumlarınızı bekliyorum
selamün aleyküm bacılaarrrrrrr hayırlı bereketli cumalar
bi kaç gündür neti açma fırsatım ve isteğim hiç olmadı
psikolojik olarak dipte bi durum yaşadım can sıkıntı sebepsiz sinir aslında sebebi malumama ben inat ettim patlayana kadar yedim ama yinede sigara içmedim
bide vucüdum çok şişti reglimde çok yakın parmaklarım bile acaip şişti alyansım olmuyo o kadar kötüyüm yani
bugün artık yeter toparlanmam lazım deyip aranıza geldim yine bide baskülüm artık tamanen kapandı hiç açılmıyo mecbur yenisi almak şart oldu
bugün cuma okumasına gittim oradakiler ne kadar zayıflamışsın resmen gençleşmişsin bizede öğret yolunu dediler buda moralimin düzelmesine vesile oldu
leyyacim nekadar guzel 1gunde 200 gr insaallah devami ayni hizla gelir
ah o iştahhh hepimizde var cnım ...ama bir yola çıktık biraz sabır...dün o kadar yemişsin afiyet olsun :) bugün dikkat edersin sennn... sen güçlüsünara sıra kaçamaklar canını sıkmasın...BAŞARACAĞIZZZZZ....
Herkes basarir ama ben basaramam biktim yerimde saymaktan! Insan 3 ayda grammi veremez? Veremedim iste 200 gr verdiysem 300 geri aldim hep!
canim iste bu yuzden iyi bir endokrinolog ve diyetisyene birlikte gitmelisin tekrar.cunki gercekten az yoyorsun ve cok hareketlisin.bunun bir cozum yolu olmaliHerkes basarir ama ben basaramam biktim yerimde saymaktan! Insan 3 ayda grammi veremez? Veremedim iste 200 gr verdiysem 300 geri aldim hep!
selam-hergun bir onceki gunun menusunu toplu sekilde yaziyoruz yorum aliyoruz ayrica su ve sivi alimini'yaptiysan kac dk yada nekadar spor yaptigini da ekliyorsun.pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz ilk sayfayi topik sahibi arkadasimiz duygu guncelliyor.haftasonu buralar biraz tenha olur.kac yasindasin?boy kilo?hedefin?Kızlar yeni üye olduum been vede zayıflamak istiorum benide aranıza alırmısınız :26:
ne ypıcaz günlük yazdıklarımızı mı yazıcaz baştan okuayamadm
Kızlar yeni üye olduum been vede zayıflamak istiorum benide aranıza alırmısınız :26:
ne ypıcaz günlük yazdıklarımızı mı yazıcaz baştan okuayamadm
sekersiz caya ozelliklesabah kahvaltım
fotoya ek olarak 1 büyük dilim beyaz ekmek
2 fincan şekersiz çayEki Görüntüle 379706
sekersiz caya ozellikletabak sahane
hoş geldin canım.. ne olursan ol gel:))) istediğini yazabilirsin...yediklerini yiyemediklerini, sıkıntılarını ..ama önce kilonu, boyunu , yaşını ve hedefini yaz .. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?