Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

benim iki haftadan beri ilk kez geriledi :))))) darısı senin başına

teşekkürler millet :)
Boyum :1.80
kilom : 88 :26:
Hedef :68-70 yeterli diye düşünüyorum.

Yok cnm bekarım yaş 25
keşke ya 72 yede razıyım ama omuo kii
olur oluuur benimde ilk diyet deneyimimdi bu baslarken pek ciddi degildim ama bu topik ve arkadaslarimla bilinclendim.yalniz olsam coktaaan birakmistim.ha simdide verimsiz haftalar olmadi mi -coook ama olsun kaldigimiz yerden devam ediyor yiyip yiyip eritiyoruz bekarken daha kolay canim hic erteleme.basarilar

Sağolun ya desteklerinizi esirgemeyin benden
kolay canım ama çalışıyorum masa başı dolayısıyla hareketsiz bi yaşam Havalar ısınırsa eve yürüyerek gidebilirim diye düşünüyorum.

sevgili peri kızı ve enigmaa....

sizlerde hoşgeldinizz.Gerçi peri kızı sen varsın epeydir enigmacım yenii

neyse Kontes ablanızın gözü üstünüzde ona göre ...:))))

bu arada o tabak fotosu çok güzeldi aynen devammm...

hemen dünkü menümü yazayım:

sabah:2 küçük portakal

öğlen:Tavuk fleto 100gr, 2 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt,3 kaşık çorba

akşam:kesme çorbası,birde haşlanmış et çorbası yağsız sadece 1 kelle sarımsak var 2 çorba ne alaka diyeceksiniz eşime göre et ve sarımsak sağlık detoksu imişş.....

ara:1 elma,3 kuru incir

toplam:1500 calori almışımdır

günlük:1,5 saat yürüyüşş,3litre su, 6 adet şekersiz çay

kızlarr günaydınn...

zsa tatlım nasılsın epeydir görüşemedikkk...
valla canim ya herkes cok yogun sanirim bu ara pek karsilasamiyoruz kimseyle.iyiyim canim biraz uykusuz biraz yorgun biraz heyecanli biraz manyamiskarmasigim sanirsamsen nasilsin?istesin di mi?kolay gelsin tatlim-antalya ya yaz gelmistir-ozledim haa-tophaneye gidip bir cay ve tatsiz tuzsuz bir simit yiyesim geldiyarin anacigina gidecek misin?

canım dikkat et kendine sen çok iradelisin bu işi çözdün artık tatlım şişkinlik için maydanoz ye kaynat suyunu iç faydasını görürsün ercecim.

çok teşekkür ederim canım
bugün maydonoz alıyım o zaman hem sabahları domateslede güzel gider

merhaba arkadaşlar
nasılsınız bakalım
havalar açtı bizde dağıldık sanki acilen toparlanmak lazım yakında düğünler başlar elbiseler yakışmaz sonra bize

hani cicim turk kahven nerede?goremiyoruz kendilerini bir suredir ben de sarimsak delisiyim birde burdakiler iri iri ve aci-esim arada "sen de saglikli diye fazla fazla koyuyorsun canim"diyorbana kalsa herseye eklicem cok severim ve cok faydasini goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…