Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ercecim bende yesil cay da acaip odem atiyor onu da aralara ekleyebilirsin dilersen

canımyaa valla tamda dediğin gibi işteyim aklım dışarda kız bugün topaneye geçeriz benim ofis çok yakın 3 kapılardayım işten erken çıkarsak karaoğlandan limana iner ordan topaneye çıkarız bir çay veya soda içeriz çok geçe kalmadann...

anneme akşam üzeri giderizz,,, onu alıp bana getirecemm ilaçları çok ağır yan etkileri var kadın sersem oldu resmen...çok üzülüyorum...
pazargünü bende kalsın değişiklik olur sonra pazar akşamı bırakırız eve...canımcım işte böyle sen neler yapıyosun...

Peki hatunlar ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
Ben ş kapsül haplarından aldım bide 2 hafta kadar oldu bol bol tuvalate gidiyom başka bişi yok

Ben ş kapsül haplarından aldım bide 2 hafta kadar oldu bol bol tuvalate gidiyom başka bişi yok

derhal bırak o hapları .... internetten adam gibi 1.100 ila 1.300 calori arası bir diyet listesi indirip ona hemen başşş

kız top olma emii hap devrimi kaldı millet çatır çatır ölüyo metebolizması alt üst oluyo ilerde sıkıntı yaşarsın...

Ama hayatım ben evde değilim ki dur şu saate tavuk ızgara iyiym diyemiyorum :2:

burda ne pişerse o mecburen günde 10 saat çalışıyorm
Ne yapıcam ben yaa

ercemm sağlığınn nasıl...
malum o dumalı zehirle aran nasıl unuttunmu o hayırsız aşkını, zararlı aşkını ,öldürücü tutkunu...

selam arkadaşlar,bende yaklaşık 11 gündür yürüyorum, ama yürümeye başladığımda sağ boşluğumda ağrı başlıyor sancı şeklinde neden oluyor acaba? nasıl geçecek bu yürüyüşümü engelliyor bu seferde yavaş yürümek zorunda kalıyorum :26:

Ama hayatım ben evde değilim ki dur şu saate tavuk ızgara iyiym diyemiyorum :2:

burda ne pişerse o mecburen günde 10 saat çalışıyorm
Ne yapıcam ben yaa

bizde günde 12 saat nerdeyse çalışıyozz...
yemekçimiz ne pişirirse onu yiyoz..hiç çaren yoksa evden götüreceksinn kızdırma kız beni.... abla tavsiyesi dinlee...

Teşekkür ederim perinin kızı :)
Abone oldum zati ordan bakıyorum.
Olurmu szce zayıflayabilrimiyim bendeee

aramıza hoşgeldin canım
tabiki zayflarsın merak etme
menülerimizi buraya yazıyoruz diye farkında olmadan az yiyoruz zaten kızlarr hemen cıssssss lıyo
ben bu aralar izinliyim menü yazmıyorum ama en kısa zamanda bende kaldığım yerden devam edicem

bünyen adapte olamıyordur belki altına sıkıbir korse giyerek denesene olmazsa bir doktora gitt...

hap kapsul herneyse HAYIR!!!!bak canim endokrin uzmanlari bile morbid obez denen o tv deki coook kilolu insanlara ancak basliyorlar ilac destegini.evet yag emilimini azalttigi icin bol tuvalete cikarir ama riskleri daha fazla.kilo vermek kk sayesinde cok kolayac oku basari oykulerini gel buraya sohbet motivasyon .tamam iste oldu bittiiii

abii çözmüşüzz biz bu işi gel kızz öpcem seni zsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…