- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.301
bahar cenemizede yansidi konusmaya 2 lafa mecalimiz yokay şekerim daha ne gördünküü acayip keyifli hatunlarızdır... daaa bahar rehaveti çöktü herkez sallıyo hemde eskisi gibi kilo verilmedi bu ay.. ama nisanda şahsım adına 70 kiloya inecem ahtım varrr...
ercecim bende yesil cay da acaip odem atiyor onu da aralara ekleyebilirsin dilersençok teşekkür ederim canım
bugün maydonoz alıyım o zaman hem sabahları domateslede güzel gider
merhaba arkadaşlar
nasılsınız bakalım
havalar açtı bizde dağıldık sanki acilen toparlanmak lazım yakında düğünler başlar elbiseler yakışmaz sonra bize
valla canim ya herkes cok yogun sanirim bu ara pek karsilasamiyoruz kimseyle.iyiyim canim biraz uykusuz biraz yorgun biraz heyecanli biraz manyamiskarmasigim sanirsam sen nasilsin?istesin di mi?kolay gelsin tatlim-antalya ya yaz gelmistir-ozledim haa-tophaneye gidip bir cay ve tatsiz tuzsuz bir simit yiyesim geldi yarin anacigina gidecek misin?
hoşbuldum canımmm
nasılsın çalışıyosun sen bugün di mi
sabah kahvaltım
fotoya ek olarak 1 büyük dilim beyaz ekmek
2 fincan şekersiz çayEki Görüntüle 379706
Peki hatunlar ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
Ben ş kapsül haplarından aldım bide 2 hafta kadar oldu bol bol tuvalate gidiyom başka bişi yok
ercecim bende yesil cay da acaip odem atiyor onu da aralara ekleyebilirsin dilersen
Ama hayatım ben evde değilim ki dur şu saate tavuk ızgara iyiym diyemiyorum :2:
burda ne pişerse o mecburen günde 10 saat çalışıyorm
Ne yapıcam ben yaa
Teşekkür ederim perinin kızı :)
Abone oldum zati ordan bakıyorum.
Olurmu szce zayıflayabilrimiyim bendeee
selam arkadaşlar,bende yaklaşık 11 gündür yürüyorum, ama yürümeye başladığımda sağ boşluğumda ağrı başlıyor sancı şeklinde neden oluyor acaba? nasıl geçecek bu yürüyüşümü engelliyor bu seferde yavaş yürümek zorunda kalıyorum :26:
hap kapsul herneyse HAYIR!!!!bak canim endokrin uzmanlari bile morbid obez denen o tv deki coook kilolu insanlara ancak basliyorlar ilac destegini.evet yag emilimini azalttigi icin bol tuvalete cikarir ama riskleri daha fazla.kilo vermek kk sayesinde cok kolayPeki hatunlar ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
Ben ş kapsül haplarından aldım bide 2 hafta kadar oldu bol bol tuvalate gidiyom başka bişi yok
hap kapsul herneyse HAYIR!!!!bak canim endokrin uzmanlari bile morbid obez denen o tv deki coook kilolu insanlara ancak basliyorlar ilac destegini.evet yag emilimini azalttigi icin bol tuvalete cikarir ama riskleri daha fazla.kilo vermek kk sayesinde cok kolayac oku basari oykulerini gel buraya sohbet motivasyon .tamam iste oldu bittiiii
ben çıkıyorum arkadaşlar pazara gidicem bol bol sebze alıcam inşallah
keyifli sohbetler size
bünyen adapte olamıyordur belki altına sıkıbir korse giyerek denesene olmazsa bir doktora gitt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?