Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

abii çözmüşüzz biz bu işi gel kızz öpcem seni zsa....
op cicim

ayy evet boyun super

zsa cımm sustunnn...
bilgisayar kavgasi vardi oglumla-sonra da disari ciktik seslenemedim

evet bence de once mutlaka isinma ve ayrica bitirirken calm down yani yavaslama sakinlesme seklinde

yaa ben bişey fark ettim ben bir hafta kilıo veriyoru bi hafta veremiyorum bu hafta tartıda hiç değişiklik yok dur bakalım pazartesi nolcak
benimde bu hafta hic oynamiyor tartibi soook diyet mi yapsam:))

hahah ay ne bilim gamze aklım mantıya gitti heralde :) Bilinç altı
bizim topiginde zaafi manti

masaallah canim tebrik ediyorum tekrar.Allahin izniyle oldu bu is

ellerine saglik.bir pazartesi herkes kilo verdiginde manti gunu mu yapsak:)

ya canim ama çok zoruma gidiyor, ben hizli bir $ekilde zayiflamak istemedimki, kendime 1 yil verdim, 10 kilo vermek için, ama verdigim 1 yildan sadece 3 ay kaldi ve benim hala 10 kilom duruyor, bazen agliyorum halime bazen motive oluyorum, benim hayret ettigim $ey isveç lahan ve dukan yapinca kilo veriyorum ama saglikli beslenince veremiyorum!
bu yüzden yarin tekrar isveçe benzeyen THONON diyetini yapacagim in$allah, bakalim 14 gün dayanabilecekmiyim

oh oh canim marifetlisin bayagi :)) vallahi benimm hamur i$leriyle aram yok ama üzerine döktügün yogurt ve bibere bayildim agzim sulandi! kavrulmu$ pul biberinin yagini süzüp ka$ikla yiyebiliyorum bayila bayilaaa olsada yesemm bu saatte

eveet yatmadan önce menümü paylaşayım
Sabah: 2 dilim kepekli ekmek 2 dilim ince kaşar şekersiz çay
Ara: yeşil çay 4 adet kepekli kraker
Öğle:ıspanak yemeği bol yoğurlu,2 kaşık şehriye çorbası,3 kaşık irmik helvası
Ara :kraker elma
Akşam:domates soslu tussuz makarna başka bişi yoktu evde
bu arada gün boyu 3 litre su vuhuuuu ve 2 bardak yeşil çay
bol bol tuvalet molası

İyi akşamlar fıstıklar

kizlar sabahki kilo hayal kirikligi ve adetimin yakla$tigi için bayagi yedim bugün birde yarin isveçe ba$licagim için bugün her istedigimi yedim (

sabah : 2 ka$ik nutella, 1 ka$ik tahin pekmez, 1 lokma ekmek, 1 çay bardagi süt ve 3 ka$ik müsli

ögle : 2 dilim tam bugday ekmegi

ak$am : 1 dilim tam bugday ekmegi, ceviz, kaju, kuru meyve, çikolata, kek, badem, 1 kk peynir
kuru meyveyi bir avuç yedim digerlerin miktari azdi ama hepsinden yedim

bugün hem i$ hem okul vardi tam 11 saat ve 1 saat çok tempolu yürüyü$ ( geç kalmi$tim ter içinde kaldim)

bol su ve bol ye$il cay, bir tane form çayi

evet yarin büyük gün bakalim isveçe kaç gün dayanacagim, bu arada pazartsesi davetimiz var ve cuma günü dogum günü var Allah bana yardimci olur in$allah

gunaydin arkadaslar
dunki menum
sabah 3tahinli corek
sekersiz cay
2zaytin 2kasik lor
domates salatalik
ara:2 tahinli corek yineee
oglen:2pogaca
ara:1bardak sut
aksam saat 9du:2pogaca
aferin dimi bana tum gunu hamurla actim hamurla kapadimama canim istiyordu yoksa corbam yemegim salatamda vardi.neyse artik bugun abartmayiz olur biter

canım bence isveç değilde dukan yap isveç çok tehlikeli ve zor dukan daha kolay tabi dukanında bi eksisi varki çok masraflı bi diyet gerçekten senin kilo verememen ilginç evet kaçamakların var ama yinede en azından bi kaç kilo verebilirdin bir senede neredeyse hiç oynamamış kilon bende zor veriyorum aslında 2.5 ay oldu başlayalı ve 5 kilo anca verdim daha çok olabilirdi aslında çok kaçamakda yapan biri değilim ama gitmiyor işte
ama bence beyninden diyet işini çıkar sen direndikçe beyninde direniyor zayıflamak için değil sağlıklı olmak için az yediğine ikna et beynini ben öyle yaptım yapalı kilo veriyorum

yanlış yeremi yazdım bilmiyorum ama bir sorum olcak 5 gündür 800-900 kaloriyle yiyorum günlük suda içiyorum yürüyorum dün reglim bitti acaba ondanmıdır ya 1 kilo fazla gözüküyorum kilo vermiş olmam gerekirken niye böyle ne zaman tartılayım ben şimdi moral sıfır oldu

5 günde kilo hemen değişmeyebilir bol su içiyormusun yada kabızlık problemin var mı ? bence bi kaç gün sonra tekrar tartıl

dünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek yumurtanın sarısı
ara bir tane fıstıklı sarma tatlı
öğlen et halaması ve suyu 2 dilim ekmek
akşam 3 kk kadar norveç somon bol salata 1kk fırında helva 1 dilim ekmek
2 lt su
1 fincan salep
1 fincan sütlü kahve
10 bardağa yakın çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…