- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.341
bende istiyorummmmmmmmmmm
op cicimabii çözmüşüzz biz bu işi gel kızz öpcem seni zsa....
ayy evet boyun superyok bee abartma 180 boya 88 kilo gayet normal aslında sana öyle geliyodur ama 70 de dal gibi olrsun hatta 75kiloda bile bencee...
13 kiloyu bir verr...ayy çağla şikel gibi olursun kızzz...kısa boylu türk kadınına naçizane tek örnekk
bu arada ben de masa başı çalışıyorum güzel havalarda ve işim olmazsa eve yürüyerek gidiyorum aynen tek spor aktivitem buu...
bilgisayar kavgasi vardi oglumla-sonra da disari ciktik seslenemedimzsa cımm sustunnn...
evet bence de once mutlaka isinma ve ayrica bitirirken calm down yani yavaslama sakinlesme seklindecanım öncelikle muhtemelen karaciğerin şişiyor sebebide yürüyüşe çok hızlı başlaman ısınma hareketleri yapmadan birden koşar gibi yürümen önce birazz ısın ve normal şekilde yürü çok hızlı yürüyerek sadece kendini yorarsın
benimde bu hafta hic oynamiyor tartibi soook diyet mi yapsam:))yaa ben bişey fark ettim ben bir hafta kilıo veriyoru bi hafta veremiyorum bu hafta tartıda hiç değişiklik yok dur bakalım pazartesi nolcak
bizim topiginde zaafi manti
hahah ay ne bilim gamze aklım mantıya gitti heralde :) Bilinç altı
masaallah canim tebrik ediyorum tekrar.Allahin izniyle oldu bu isallaha şükürler olsun kontesim çook çook iyiyim
ilaçlarımda bitti ama evde bitkisel bişeyler yapıyorum
sigara ile olan arkadaşlığım sonsuza kadar bitmiştir artık kendilerini hiç özlemiyorum aahh şöle bi karşılaşsaydık demiyorum çook şükür rabbime unutuyorum
krizlerim hemen hemen hiç kalmadı ancak kokusunu duyarsam aklıma geliyo o da canım istemiyo
o kadar çok dua ediyorum ki kurtuluyum şu illetten diye
bugün 19 günüm bayağı yol aldım
eşimde evde içmemeye dikkat ediyo camda bir tane akşamları bana tam destek veriyo sizler gibi
sizlerin desteği tartışılmaz bana çok iyi geliyosunuz arkadaşlarım saolun
ayrıca cüzdanımda param hiç bitmiyo sigara beni resmen bitiriyomuş hem maddi hem manevi
ellerine saglik.bir pazartesi herkes kilo verdiginde manti gunu mu yapsak:)alın size mantı :) ben yaptım hem de :)Eki Görüntüle 379908 Eki Görüntüle 379909 Eki Görüntüle 379910
adı neydi cnm kitabın ?
Lütfen ama lütfen şu kitabı oku canım benim. Ben de senin durumundaydım resmen bir kısır döngü içindeydim. sabah kalkınca tartıl, akşam işten gel tartıl, tuvalete gittin hadi bir daha tartıl gibi takıntı yaptım kendime. 200 aldım aman 300 verdim sıralanıp gidiyordu işte. ve şu simge çıtak ın kitabıyla toparladım kendimi. taşlar bir bir yerine oturdu. sonra kilo vermeye başlayabildim. Hatta kitabı okurken hiç dikkat etmesem de kilo verdiğimi farkettim.
alın size mantı :) ben yaptım hem de :)Eki Görüntüle 379908 Eki Görüntüle 379909 Eki Görüntüle 379910
ya canim ama çok zoruma gidiyor, ben hizli bir $ekilde zayiflamak istemedimki, kendime 1 yil verdim, 10 kilo vermek için, ama verdigim 1 yildan sadece 3 ay kaldi ve benim hala 10 kilom duruyor, bazen agliyorum halime bazen motive oluyorum, benim hayret ettigim $ey isveç lahan ve dukan yapinca kilo veriyorum ama saglikli beslenince veremiyorum!
bu yüzden yarin tekrar isveçe benzeyen THONON diyetini yapacagim in$allah, bakalim 14 gün dayanabilecekmiyim
oh oh canim marifetlisin bayagi :)) vallahi benimm hamur i$leriyle aram yok ama üzerine döktügün yogurt ve bibere bayildim agzim sulandi! kavrulmu$ pul biberinin yagini süzüp ka$ikla yiyebiliyorum bayila bayilaaa olsada yesemm bu saatte
yanlış yeremi yazdım bilmiyorum ama bir sorum olcak 5 gündür 800-900 kaloriyle yiyorum günlük suda içiyorum yürüyorum dün reglim bitti acaba ondanmıdır ya 1 kilo fazla gözüküyorum kilo vermiş olmam gerekirken niye böyle ne zaman tartılayım ben şimdi moral sıfır oldu
yok o 5 gün o dönemim olduğu içinmi acaba dedim ondan 2 gün önce 1 kg daha azdım suda içiyorum kiloma göre fazla hatta 1.5-2 lt filan
ya canim ama çok zoruma gidiyor, ben hizli bir $ekilde zayiflamak istemedimki, kendime 1 yil verdim, 10 kilo vermek için, ama verdigim 1 yildan sadece 3 ay kaldi ve benim hala 10 kilom duruyor, bazen agliyorum halime bazen motive oluyorum, benim hayret ettigim $ey isveç lahan ve dukan yapinca kilo veriyorum ama saglikli beslenince veremiyorum!
bu yüzden yarin tekrar isveçe benzeyen THONON diyetini yapacagim in$allah, bakalim 14 gün dayanabilecekmiyim
simge çıtak a göre kilolarımız bir şeye hizmet ediyo. cinsel tacize uğramış bir kişinin kilolarıyla cinsel kimliğini kapatmaya çalışması gibi. ya da zayıf ama çok yalnız ve hasta bir kişi ile zayıflığı özdeşleştirmek gibi. ona göre önce kilolarımızın neye hizmet ettiğini bulup kafamızda bunu çözmemiz gerekiyormuş
benimkiler bebege hizmet ediyordu kanimcaya canim ama çok zoruma gidiyor, ben hizli bir $ekilde zayiflamak istemedimki, kendime 1 yil verdim, 10 kilo vermek için, ama verdigim 1 yildan sadece 3 ay kaldi ve benim hala 10 kilom duruyor, bazen agliyorum halime bazen motive oluyorum, benim hayret ettigim $ey isveç lahan ve dukan yapinca kilo veriyorum ama saglikli beslenince veremiyorum!
simge çıtak a göre kilolarımız bir şeye hizmet ediyo. cinsel tacize uğramış bir kişinin kilolarıyla cinsel kimliğini kapatmaya çalışması gibi. ya da zayıf ama çok yalnız ve hasta bir kişi ile zayıflığı özdeşleştirmek gibi. ona göre önce kilolarımızın neye hizmet ettiğini bulup kafamızda bunu çözmemiz gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?