Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Tama ben size hayatımı anlatayım biraz o zaman
Tavsiye verin bana
Şimdi efenime söylim sabah saat 7,30 kalış 8,30 gibi iste oluyorum
Öğle yemeğini 13:00 gibi yiyoruz arada m.e.b.e yürüyerek gidiyorum 20 dk tek sporum o :)
Akaşm 7 çıkış ve 8 gibi akşam yemeğini yiyorum . Çook hareketsiz bi hayatım var
Tek tesellim havalar ısınınca iş çıkısı eve yürümek
Boyum 1.80 kilom 88 karşıdan bakınca yürüyen bi dev gelio gibi bakıyo millet
Ya bide gelinlik falan giysem kabarık ve beyaz hahaha düşünemiyorum amerikalı futbolcular gibi

yok bee abartma 180 boya 88 kilo gayet normal aslında sana öyle geliyodur ama 70 de dal gibi olrsun hatta 75kiloda bile bencee...

13 kiloyu bir verr...ayy çağla şikel gibi olursun kızzz...kısa boylu türk kadınına naçizane tek örnekk

bu arada ben de masa başı çalışıyorum güzel havalarda ve işim olmazsa eve yürüyerek gidiyorum aynen tek spor aktivitem buu...

Selam kizlr okuldayim ve telefonla yaziyorum bu yüzden alinti yapamiyorum
desteginiz.icin tesekkür ederim özellikle kurbaga hikayesi cok güzeldi ama ben 3 aydir yerimde sayiyorum arkadaslarla basladim onlar 6-7 kilo verirken ben veremedigim gibide aliyorum!
Bu arada endokrinolgada gittim liste vermisti gecen sene ama bir hafta uydum 200-300gr verdim sonrda pes ettim
su an hicbir diyete uymuyorum ve yine veremedim saglikli beslenmeye caliyorum
ama yarin veyya pazartesi isvec yapmayi planliyorum 2,5 ayim kaldi verilecek 9 kilom var!!

canım öncelikle muhtemelen karaciğerin şişiyor sebebide yürüyüşe çok hızlı başlaman ısınma hareketleri yapmadan birden koşar gibi yürümen önce birazz ısın ve normal şekilde yürü çok hızlı yürüyerek sadece kendini yorarsın

yaa ben bişey fark ettim ben bir hafta kilıo veriyoru bi hafta veremiyorum bu hafta tartıda hiç değişiklik yok dur bakalım pazartesi nolcak

Ama hayatım ben evde değilim ki dur şu saate tavuk ızgara iyiym diyemiyorum :2:

burda ne pişerse o mecburen günde 10 saat çalışıyorm
Ne yapıcam ben yaa

evden çıkarken yanına elma portakal marul salatalık gibi şeyler al aralarda atıştır öğünlerde yediğin yemeklerin miktarını ve ekmeği azalt hatta ekmeği kahvaltı dışında yeme içeceklerini şekersiz iç...
sabahları ılık su içebilirsen kahvaltıdan yarım saat kadar önce o da etkili olur..
naçizane tavsiyemmm.

hani bana hoşgeldin ya(

Herkes basarir ama ben basaramam biktim yerimde saymaktan! Insan 3 ayda grammi veremez? Veremedim iste 200 gr verdiysem 300 geri aldim hep!

Lütfen ama lütfen şu kitabı oku canım benim. Ben de senin durumundaydım resmen bir kısır döngü içindeydim. sabah kalkınca tartıl, akşam işten gel tartıl, tuvalete gittin hadi bir daha tartıl gibi takıntı yaptım kendime. 200 aldım aman 300 verdim sıralanıp gidiyordu işte. ve şu simge çıtak ın kitabıyla toparladım kendimi. taşlar bir bir yerine oturdu. sonra kilo vermeye başlayabildim. Hatta kitabı okurken hiç dikkat etmesem de kilo verdiğimi farkettim.

adı neydi cnm kitabın ?

hısgeldın sekerım benım boyum 1.70 kılom 80 senın dediğin gibi kısa olunca sısmanlık pek batmıyor ama hem uzun olup hemde kılolu olunca karsıdan cok kotu duruyor ırı yarı dev gibi bi insan bende hep takılıyorum bu duruma
teşekkür ederm perikızı en mantılısı aslında da üşengeçlik işte

mantı ne kızzzzzzzzzzzzzzz

hahah ay ne bilim gamze aklım mantıya gitti heralde :) Bilinç altı

ercemm sağlığınn nasıl...
malum o dumalı zehirle aran nasıl unuttunmu o hayırsız aşkını, zararlı aşkını ,öldürücü tutkunu...

allaha şükürler olsun kontesim çook çook iyiyim
ilaçlarımda bitti ama evde bitkisel bişeyler yapıyorum
sigara ile olan arkadaşlığım sonsuza kadar bitmiştir artık kendilerini hiç özlemiyorum aahh şöle bi karşılaşsaydık demiyorum çook şükür rabbime unutuyorum
krizlerim hemen hemen hiç kalmadı ancak kokusunu duyarsam aklıma geliyo o da canım istemiyo
o kadar çok dua ediyorum ki kurtuluyum şu illetten diye
bugün 19 günüm bayağı yol aldım
eşimde evde içmemeye dikkat ediyo camda bir tane akşamları bana tam destek veriyo sizler gibi

sizlerin desteği tartışılmaz bana çok iyi geliyosunuz arkadaşlarım saolun

ayrıca cüzdanımda param hiç bitmiyo sigara beni resmen bitiriyomuş hem maddi hem manevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…