Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Slm kızlar dünkü menüm
Sabah:kepekli yağsız peynirli sandvç
Ara:1 adet elma
Öğle:menemen ve salata
Ara:3 kaşık Yoğurt
Akşameynirli sıkma
Annemle akşam yemekleri konusunda başım dertte

günaydın arkadaşlrım
menümü yazıp işimin başına dönmekiyim

sabah
2 dilim pırasalı bükme
kahvaltılık
ara
2 nescafe
2 kuru kayısı
öğle
4 yaprak sarma
1 tabak yoğurda 1 kabak rendeledim bol dereotu kırmızı biber
1 etimek
ara
1 etimek yeşil çay
akşam
1 tabak mercimek çorba 3 yaprak sarma
bol salata
ara
meyve

bol su

veee çayın yanında bisküvi yemedimmm annemin uzattığı gofreti yemedim gereğinden fazla meyve yemedim

canım geçmiş olsun bilmem yaparmısın ama bizde ağırzda yara olunca sigara külü azıcık karbonat azıcık tuz karıştırıp yaraya sürerler hemen geçer

Bulaşık makinası çelik değilmi nasıl paslanıyo ?
3 defa yıkadıysan çııkmıştır o ya o tuz ruhuyla annem neler yapmıyor

canım bi kere makina pas olduysa bile niye tuz ruhu döktünki ki iki gün sonra tüm çürütür o bulaşıklarda temizlenmiştir merak etme
taşınma işi çok zzor allah kolaylık versin canım

Slm kızlar dünkü menüm
Sabah:kepekli yağsız peynirli sandvç
Ara:1 adet elma
Öğle:menemen ve salata
Ara:3 kaşık Yoğurt
Akşameynirli sıkma
Annemle akşam yemekleri konusunda başım dertte

maalesef anneler böyle güzel şeyler yapıp bizi bu hale getirdiler benim hem annem hemde kayınvalidem var çifte tehlike ama diğer yediklerin gayett güzell annenin yaptıklarınıda azz yiyerek geçiştir..

canımm geçmiş olsun karbonatı dene bakalım..

ama ağız yaraları genelde vitamin eksikliği ve ani üşütmelerden olur yediklerine dikkat et biraz iyleşene kadar...
asitli şeyler yeme portakal,limon,salata,ekşi tuzlu herşeyy. yakar...

anacım ben geldim herkes gitti yanlızımm dostlarım yanlızım yanlızzz..........

dünkü menümmm:

sabah:kepek ekmeğine toost,1 portakal

ara:7 adet fındık

öğlen:taze fasulye yağını suyunu süzdüm 4 kaşık,1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt

ara:7 adet badem,1 kaysı kurusu

akşam:2 dilim kepek ekmeği,8 zeytin,1 parça peynir,1 domates (akşam yemek yoktu salata yapmaya üşendim)

ara:1 fincan fanta,3 adet meyve,3 adet kuru incir

1 saat yürüyüş,3 lt su,8 bardak çay şekersiz,1 adet türk kahvesi

akşam arasında eşimin teyzesine gitmiştik orda yemek zorunda kaldımm..

1.000 calori almışımdır fazla fazla

canım menün süper iraden de 10 numara yani ama.... pırasalı bükme neki kızz güzel bişeyse canım çekti...enigmanında peynirli sıkması vardı sanırım oda gayet lezzetli ve kalorili bişeye benziyo...

menün süper canımm yaa vercez bu hafta bayaa bii hadi 68 beraber gidelim kilolarımız çok yakın bizim..

leylaa gelmişşş topiğin aşık leylası mecnuna kavuşacak inşallah leylaaa......

kız leylaa ismin dolayımı acaba aşık oldun sen isimler insanları etkilermiş...öyle derler...

leylaa gelmişşş topiğin aşık leylası mecnuna kavuşacak inşallah leylaaa......

kız leylaa ismin dolayımı acaba aşık oldun sen isimler insanları etkilermiş...öyle derler...

Gunaydin canimmm askimi unutma yolunda cok iyi ilerliyorummm masallah hihi zaten 12 nisanda tam 5 ay olacak gormeyeli

Gunaydin canimmm askimi unutma yolunda cok iyi ilerliyorummm masallah hihi zaten 12 nisanda tam 5 ay olacak gormeyeli

ilahi leylaaa...
evet zaten biliyorsun leyla ve mecnun hikayesindede dünyevi aşktan ilahi aşka geçiş var sende geçç..sufizmlee bütünleşşş allah (CC) aşkı,muhammaed (SAV)
aşkıyla yannn tutuşşş....

ayyy süper oldu yazımı benimde beğenesim geldiii...

menün süper canımm yaa vercez bu hafta bayaa bii hadi 68 beraber gidelim kilolarımız çok yakın bizim..

dişden dolayı bu hafta hep böyle çorba türü yumuşak şeyler yiyeceğim tabi kilo vermemede yardımcı olacak inşallah sabah yine etli çorbamı içtim şimdide bi tane kiviyi blandırdan geçirdim sütle beraber onu içiyorum

sende maşallah dolmalar kebaplar falan derken bu hafta çok iyi gidiyorsun

sende maşallah dolmalar kebaplar falan derken bu hafta çok iyi gidiyorsun

evet bacım valla inşallah kesin nisanı 68 le kapatmaya kararlıyım ama inan vücutta dirençli anam vermek istemiyoo...bak beraber verelim aslında bak sende ben gibi az veriyosun senin üstelik kaçamağın yok denecek kadar az artı benden daha hareketli olduğun da kesin akşama kadar ev işi yemek çocukk...

gercekten yazin cok guzelllll
en iyisi ilahi ask zaten digerinden bana fayda yokk kac yildir. bende dusunuyodum zaten kendimi maneviyata vercemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…