Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

olur canım inşalllah

bide şu kilolar olsa..mobilya üst baş oluyor nasıl olsa

geçmiş olsun kolay geçmesine sevindim

kontes bu ara hiç karşılaşamıyoruz tatlım yaaa özledim seninle muhabbet etmeyi :) ama şimdi gitmem lazım yemek vaktı geldi,

aman karabiber yapma böyle ümitsiz olma olacak yeterki beynimizde bitirelim bende zayıfladım zamanında eşimde tekrar eski verdiğim kilolara inmemi istiyor geçen haftaya kadar bende sen gibiydim ama şimdi veriyorum diyorum ve ekmeğe dikkat ediyorum ve zayıflıyoz tatlım beraber ne olur ümidini yitirme 3 çocuk kolay değil biliyorum ama spora ağırlık ver her zaman destekçiniz tatlım

bugün öğleyin brokoli yoğurt ve etimek yedim

akşam az nohut az pilav yoğurtlu kereviz

senin için resimledim :)

ayyy kizlarrr cok fenayim
damagimin üstünde ve yanagimin yaninda yara cikti ,okadar kötüyümki dilim damagima degdikce fena oluyorum,sabah bir dilim ekmek labne peyniri ve recel esligindeöglen ispanak yemegi bir tabak ve bir dilim ekmek,aksam yemegi yiyemedim agzimdaki yaralar iyice kötülesti ne degerse degsin yaniyo,biraz kizimin cici bebesinden ve bir tane muz yedim

dün 78'800 gelmistim tartida bu sabah 78,200 geldimwc ye cikmadan tartilmis halim,regl oldum sabah sanirim vücudum su tuttu ,ödem mi attim ne 600 gr birden gitmis

ahh güzel leyla aşık leylaa

olacak olacakk bu iş olacakkk........ayyyy düşünsene nisan sonu herkess fitt...ne hoşş ne hoşş...

ayy ne güzel olur manken gibi dola$irdik renk renk kiyafetlerle, bu arada sevdigimi tam 5 aydir görmedim ve yava$ yava$ unuttugumu farkettim hihihih

ayy ne güzel ben orada bayram ederdim yaa kalmadi diye

ben arkasına size elmalı kurabiye yaparım

YAP YAP YAP YAP :18::18::18:

teşekkür ederim canım rabbim herkesi sıkıntısından kurtarsın

çok geçmi$ olsun canim kurtuldun, darisi benim ba$imaaa

senin için resimledim :)Eki Görüntüle 381980 Eki Görüntüle 381978

hmmmmm brokloliyi fazla sevmem ama yige yige ali$tim

kizlarr bana kizacaksiniz ama ben 3 gündür isveçe çok benzeyen bir diyet yapiyorum, ve tarti yüzüme gülüyor 3 gündür ancak ikinci gün migrenim tuttu okuldayken! ama pes etmedim, bugün ise 2 kere üst üste tuttu, yine pes etmedim :26::26::26: ama korkuyorum açikcasi devam eder diye

menümü yazayim

sabah : bir küçük ve ince dilim ekmek (tam bugday) ve su

ögle : yarim domates
bir salatalik
2 ha$lanmi$ yumurta

ara : 1 kahve ($ekeresi sütsüz)

ak$am : birkaç dilim salam (menüde var diye yedim)
1 salatalik, bir ka$ik $ehriye çorbasi, bir ku$ba$i et
biraz ot gibi bir$ey ne oldugunu bilmiyorum annem almi$ bende yedim
1 incecik ve yagini peçeteyle aldigim dilim salam

ara : yarim tatli ka$igi tahin

toplam 700 e yakin :)

selam arkadaslar ben 32 yaşındayım 58.5 kilom ama bana fazla en ideal kilom 53.54 bugün diyete başladım.

bugunki menüm.
sabah. 1 dilim layt ekmek
3 zeytin
çok az peynir
1 bardak çay
bol yeşillik

öğle: ıspanak çorbası

ara ögün. yogurt
yeşil çay

akşam. bol salata 1 dilim ekmek.

kalıcı bi şekilde 5 kilo vermem lazım umarım başarılı olurum.

güzelim menüyü mahfettim! 3-4 tatli ka$igi nutella yedim ve bir avuç k fleks! ya çok üzgünüm ama yarin adet günüm ondanmidir bilmiyorum ama aç olmadigim halde yedim yani günü 1200 kaloriyle kapatmi$ oldum, yedikten sonrada midem bulandi açikcasi halada bulaniyor nedense

ahh ercemmm sigara bırakmaki çin aldınn bu kg. Ları biliyorsun buna değer bundan sonrasına dikkat et kuzum seni çok taktir ediyorummm ve maşallah diyorumm karar verdin bırktın sigarayııı maşallahhh

günaydın herkese sancım var bir türlü başlayamadı başlasa doktora gideceğim şişti karnım
geçmiş olsun ((
çokkkkkkkkk geçmiş olsun feslimm inşallahh dişlerinden çektiğin son sorun olur bundan sonraa bir sorun yaşamazsın inşallahhh
ne güzel bir düşünce flower bu fikre bayıldım
kontesimm azmin karşısında bende azimlendim kızz
kaçamaksız günler dilerim canım benim
işte burda ne kadar şey yaparsak paylaşırsak okadar azim ve hırsoluyor p.tesğ bunu anlatmaya çalıştım
canımm inşallah bu ay verilecek kilolarr ayy yemeyince verince insan azimleniyooo inan çok güzel bir duyguuu nisan sonunda 69 u göresem duygu 68 de olur diyor..
evet kesin 68
harikaaa ohh beee şu saçma martın geçmesiyleee kendmize geldikkk çok şükürrr
arkadaşlar gün içinde yemek isteyipte yemediklerimizi de yazalım bence kendimizle gurur duyarız gaza geliriz
ayy bu fikrede bayıldım bazen bende ikilee çok yaşıyorumm bazen doğruyu buluyorum bazen kaçırıyorum eğer yazarsak bunları utanır belki yapmayız
hep öyle oluyor cn yaaaa bazen çok güzel disiplinli oluyoru bazen anlattığın gibi bende anladıki ikindide yemeisteği oluyorrbendeee hemde aşırı
ayy ne güzel yaacivcivim 36-38 beden arasdı olak ben unuttum oduyguyuu
karabiberimm böyle konuşmaa bak o kadar müsahitsinki kg vvereye biraz dikkat etsen 3 çocuk var herşeyden önce küçük bebeğine bakacak 2 abla var tabi bilemem ne kadar yardım ediyorlar ama birazz kendine zaman ayır yni 1 sat bile tak kulaklığınıyürü hergünn eşortmanlarnı giy dediğim gibi haaratsın kendine özel yemek yapp eminim üşenmezsin sana zevk verir hemde hırlancağın konu var eşin in tavırları yani 85 küçük bir rakam değil eğer dikkat etmezsen bunun üstüne hep eklersin güzelliğinin kıymetni bil al ben tam kg vercem tak 2 .si düşüncem ama sen artık o derdin yok acill toparlannn lütfenn cnm sağlığın içinn herşeyden önceee ağır diyetlerle değl keyifle vereceğin şeyler yap az yemekle değil sık ama az poryonlarla beslenn itersen yaparsınn bunu biliyorsunn
eşinin bu tavrı hiç etik değil kendisi böyle olsa ve sen böyle söylesen hoş olurmuu dediğim gibi önce sağlığın için sonra eşinin bu tavrı için hırslann istersen yaparsın emin ol yani kağıt kalem al br haft gözlemlesadece ne yiyion ne yapıyon ne kadar hareket ediyorsunn ne kadar su içiyon bunun sonunda yol çiz ne ypıpı ne yapmayacağını bilirsinn msafir gelirsede ona göre yiceksin illla o tbak bitmek zorun da değil

senin için resimledim :)Eki Görüntüle 381980 Eki Görüntüle 381978
ahh sabah sabah iştahımı açtınnn dur bi taşınyım şu resimleme olayını bende yapcamm inşallah
geçmiş olsun cnmm bi doktora çık istersen neden oluyor acabaa böyleee bu aradaa benide zamanında yaptığın en büyük hata eti cici bebe yemek olsu kg almak isteyenler bölümünde kızlar kg almakiçin eti cici bebe yiyor aşırı kalorili
cn ya böyle diyetler yapma bir yerden sonra bıktırıyor sonra umutsuzluğa düşüyor insann yine sen bilirsinn

işte anlatmak istediğim buyduu böyle diyetler yediriyorr bencee neyse ağlık olsunn bugün telafi edersinnnn

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn hanımlar yazzmakta zorlanıyorum parmakları tutmuyorr
acil cvp bekliyorum dün bulş. Mak kenarı pas olmuş tuz ruhu sürdüm temizledim ama mak içine kaçtı içindede bulaşık vardı valla 3 kere 65 derecede yıkadım sizce temizlenmişmidir???
Bu arada son 2 gün gözüm korktu inş kolay geçer taşınmaa olayıı
bu arada gözümdenmü kaçtı yoksa zsa ortalıkta yokmuuu size birşey dedimi?

günaydın kızlar

dünkü menüm

sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 2 lokma ballı kaymaklı ekmek
öğlen 1 kase yoğurtlu tavuk çorbası 2 dilim ekmek
akşam 1,5 kase haşlanmış et suyuyla beraber 1 dilim ekmek 50 gr kadar fırında helva
1 litre su
3,4 bardak çay

suyu dişimden dolayı az içtim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…