Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ahh güzel leyla aşık leylaa

olacak olacakk bu iş olacakkk........ayyyy düşünsene nisan sonu herkess fitt...ne hoşş ne hoşş...

evettt...sen spor yapabiliyomusun canımm..

bu arada çene sorunun naptın epeydir konuşamadıkk.. gittinmi doktoraa..

oğlumu okula bırakıtken öğlen yarım saat akşamda 15 dk yürüme kararı aldım dün başladım

ankara üniversitesinde dişlerimi ve dişetlerimi temizlediler 17 sinde kontrolüm var bakalım ne olacak

bende bu sabah çok kararlı uyandımm ve kaçamak olayına son noktayı koydum öğlen annem gofret uzattı ve ben yemedim bana göre harika bişey bu

arkadaşlar dün kendimle muhasebe yaptım veeeee

öğünlerimde normal yiyorum

amaaaaa
- bir lokmadan bişey olmaz
-şimdi yiyeyim akşama az yerim
-amannnn yarın diyete başlarımmm
-şimdi kim kalkıp spor yapacak yarın sabah yaparım
-ben aslında yiyerekte zayıflayabiliyorum
-bu küçücük şeyin kalorisinden nolacak kiii
-boşver ya ölmeyecekmiyim yiyeyim gitsinn

diyeeee hep kendimi kandırdığımın farkına vardımmm

Selam kızlar,

Az önce gezdim dolaştım geldim vede çeyrek kepek ekmeğine tavuk döner yedim ta tata tatammmmm
Kendime kıyafet baktım yarın kızımın diş bugdayını yapacagız..38 beden bluz büyük geldi istediğim renginde 36 kalmıştı sinir oldum...Üstüm eriyor ve üzülüyorum basenlerim gitse daha iyi neyse saglık olsun...gEçmişe bakamdım..Aklım sizde özledim ya sizlerii...Birazdan dönerim byyy

Son düzenleme:

Duygucum kolayy gelsinn canımm sanaaa çok zordurr bebekle ev toplamakk amaartıkk güzel günlerinn seninle olduğunuu düşünnn

İnann şuann ağlamakk istiyorummm okadar bunaldım sıkıldımkii kendime baktıkça nefret ettim kendimdenn bu benmiyimmm diyeee
birde eşimm artık benii çokk üzüyor kilo vermemii istedikçee kalbimii kırıyorrr kalbimm ona çok kırıkkk
ama bu sefer başaracağım diyorumm yeminler ediyorumm kendime amaa yapamıyorummm bir türlüü hevesimm kalmadı
ama bıkmıyacağımm bu sefer yine olacakk
annemler niğdeye yaylaya gittilerr cumartesii gelip pazar istanbula gidiyorlarrr buda demek oluyorkii anneme uzunn süre gidemeyeceğimm ve yediklerime çokk dikkat edip inşallah vereyimm ve şaşırtayımm diyorumm
ordann 1 ay sonra gelecekler ve yayla sezonuu açıldığıı içinde ekime kadar adanaya uğramazlarr bu çok uzun süree ve güzel kullanmalıyımmm

işte civcivimm başardığımm içinde eşimde yine aynısınıı istiyorr ap açıkk ben kilolu bayan istemiyorumm yeter artıkk ver diyorr amaa bunu artıkk hergünn kullanmaya başladıı hatta kalbimii kıracakk kadar da konuşmaya başladıı
ve yapmaya çalıştıkçaa elime ayağıma bulaştırıyorummm
bir an evvel şok dyetler yapıpp bu işii bitirmeliyimm artıkk sağlıkk falann umrumda değill bıktım artıkk

çok haklsınn feslicimm

Duygummmmmmmmm bu mesajınıı yenii gördümm çokk sağoll canımm benimm çokk teşekkürlerr ahh ah duygumm aynıı şeylerii eşimde söylüyorrr ,dikkat et kendinee 2 gün yapsann 3ncü yok diyorrr,aslında haklıı biliyorumm ama bana diyorkii 100 kiloya birşey kalmadıı 100 kiloo olursann sana yaklaşmamm diyorr buda benii çokk üzdüü
Birşeyler yapmamm lazımm
şöyle eskiyii düşündümde en çokk ne yapıyordumm mutlakaa hergünn 1 saat yürüyordumm kar demeden yağmur demeden
isterse fırtına olsunn engel olmuyorduu banaaa yürümekk hiççç
erkenn kalkar işleri halleder mutlaka yürürdümm şimdii ancakk ev topla iş güç başka birşey yokkk

he he bana ver dermişimm benimdee ayaklarımm 40 numaraaa
bende dün vestiyerimm yoktuu yaptırdımm evee
valizlerde olan ayakkabılar dışarı çıktıı

kıyamam karabiberim şu eşler bazen çok üzüyo ama o dediği şeyde seni gaza getirsin canım bak sen daha önce başarmışsın çok güzel kilolar vermişsin yine verebilirsin yeterki iste
bu aralar bütün topik saldık kendimizi benim eşimde dün akşam popon çıktı dedi
öyle sinir oldum ki yahu dedim daha bi kaç ay evvel 77 kiloydum hiç gözüne batmadım şimdimi gördün popomu hem dedim sigara içmiyorum o kadarcık olsun yoookkk ama en kısa zamanda toparlanıp eski halimize dönmeliyiz malum yaza az kaldı

oh ne kadar güzell yenii eve yenii eşyaa
bende değiştirmekk istiyorumm eşyalarımm yatakk odasınıı değiştirdimm
buzdolabı televizyonuu değiştirdikk çocuk odası aldımm
ama salon çokk kötüü yavaş yavaş oda olur inşallahhh

sankii benii anlattınnn canım yaaa

valla canım hem 39 hem 40 giyiyorum :) eşimde 46 giyiyor kızımın yaşıtları 24 no giyiyoor kızım 27 :):) koca ayak ailesiyiz yani

teşekkür ederim canım hamd olsun kurtuldum

ayy ilahi yaa koca ayak ailesi hee

benim eşimde 41-42 giyiyor az kaldı yakalayacam
geçen beraber ayakkabı aldık ben utandımm 40 numaralar olmadı bana bazı modellerde:)))
bu gidişle 41 de buluşacazz eşimlee
ama napim onlar küçük ayaklı kaynanam 35 giyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…