- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.521
selam kizlar yine alinti yapmiyorum okuldayimmm
dün ne güzel o kadar misafir arasinda birer lokmayla geçi$tiren ben, ve ak$am yemegi yemeyen ben televizyon islerken aç karnima birden misafir geldi!! ve bu sefer dayanamadim hem kalburabasti yedim hemde helva, ama miktarini iyi ayarladim ve bugün tartiya yansimami$ti hihihihhih
salataya bende bayilirimm, en sevdigim salatalardan biri kirmizi lahana salatasi (yogurt ve sarimsakla)
veya bol limon ve tuzlu havuç rendesi yanina ha$lanmi$ yumurta çok güzel oluyor
bugün ise 2 yumurta ha$ladim salatalik dogradim domates dogradim onu yicem ögleye ah isveç ahhhhh
evettt...sen spor yapabiliyomusun canımm..
bu arada çene sorunun naptın epeydir konuşamadıkk.. gittinmi doktoraa..
Günaydınnnnnnnnnnnn güzel arkadaşlarımmm nassınızzbakemmm bende bahar yorgunluğu başladıı dün tüm gün kışlıkları toparladımm yazlıklarıdaa kontrol ettim çıkarmadımmm kıyetler hazır gitmeyee bugün kuzeyin odasını kaldırcammm yarım mutfağı toparlıam pazar günü dolapları temizlerim bulş. Mak arkasını temizlerim 2 tabak 2 kaşık bırakcak gersi kolilere çok iş var hanımlarr çok dua edinnn , el kadar bebeyle tek başınaaa evi toparlıyorumm(( nedense çok mutsuzummm içim hiçç rahat değil hayra karşı gelsinn.
diyeT diye bir şey kalmadı ne yalan söyleyimm güzel başlıyorum sonra devamı kötü içimden gelmiyordaa şu taşınma işi bi bitsede ne zaman elma diyeti yapsam nezle oluyorum bir türlü tam yapamadımmm iştahım kapansın diye dua etcem artıkk haaa devamlı yiyen Biri değilim ama yediğim şeyler yağlı oluyor bu aralarr annemdee az önce kol böreği getirmiş yağlı tbii ee yorgunum içimden hazırlamak gelmiyorr onu yicem galibaaa new olcak benim durumum o ysa ne kadar disiplinliydin hayırlıyorsunuzzz kendime çok kızıyorum haa bu kg lar elbet gitcekk eminim bundan amaa şimdiye amacıma ulaşmak üzere olmak vardıı neyse sağlık olsunnn beni bu aralar idare edin hanımlar malum haftaya bugünkü gün taşınıyorummm allah yardımcım olsunn
Maşallah canım az kaldı hedefine ulaşmaya...
Maşallah canım menü güzel..
Maşallah canım o kadar güzel bir menünün içinde yapıpta yememek tebrikler..
Güzel gidiyorsun..
Kolay gelsin cnaım.
Duygum elma diyeti benim yaırm kaldı..
Sende bozmuşsun saglık olsun be güzelim..
Afiyet olsun olsunnnnnn sefan olsun..
Hayırdır sen nereye canımcım....
Sende az ve sık beslenmeye başlamışsın canım sen iste yeterki başarırsın zamanında başarmışsın..Çokta güzel.
Oh canım kurtuldun sınavlardan..Birde şu tatlıalrdan kurtulsan...Bak zamanla oda oluyor..
Tahin ve müsli seninde olmazsa olmazın :))
Hoşgeldin canım gel gel boyun ve kilonu ögrenebilirmiyiz.??
Hoşgeldin cnaım evet ya bildirim yaptınm kayboldun...
Dikkat edemedin sanırım o anlaşılıyor hep öyle be canım..
Allah kolaylıklar versin kuzum...Taşınmak çok zor....
Ay yeni ev çok güzelllll...Allahım agız tadıyla oturmayı nasip etsin..
mangalmiiiiiiiiiiibayilirimmmmm
yaa kızlar çook dağıldık bu aralar noluyo bize yaaa hem kk ya hiç girmiyoruz hemde diyette kaçamaklar yapıyoruz kendi adıma söyleyim iyi gidiyorum aslında çok kaçamağım yok ama yinede daha hızlı olmak istiyorum bişeyler yapmamız lazım artık bahar geldi yaa incecik kıyafetler bizi bekliyor canlanalım toparlanalım artık menü yazmıyoruz paylaşım yapmıyoruz çok uzaklaştık forumdan onun içinde böyle kilo veremiyoruz işte
dünkü menüm yazıyorum
sabah çeyrek gözleme (yağsız) yarım yumurta yarım kk peynir
öğlen misafirim vardı yine çyrek gözleme 6 yaprak sarması 1 tane şerbeti alınmış tulumba tatlısı
akşam 2 adet haşlanmış baget 2 dilim ekmek salata
ayyy keşke yakın olsakk valla salatalı günler yapsakkk....
masada 3-5 çeşit lıght salatalarla ohhh
ahh karabiberim ilk günler oysa ne kadar kararlı istekliydinnn cnm ne kadar hoş güzel bir kızsın genç bir annesinn 3 çocuk hemdee biraz gayret etsennn bence başaramıcağın birşey yok cnmm yeterki karar verr düşün bi memnunmusun halinden istersenn biraz fazla yorulursun ama kendine özel yemek yaparsın ne biliyim yürüyüş internetten leslie biraz hareket bol bu kadar cnm yaa dediğim kadar kolay değil biliyorum ama istersen yaparsınn en azından kg koru iyice karar vereseye kadarr
a.s 1.200 gr vermişsin maşallah
zannetmiyorum birazı kg birazı ödem dir bencee
güzel bir menüüü valal leyyammm eskiden eserin yok kocaman bir maşallahhhhhhhhhhh sanaa
hemen atla gel yapayım kuzumm
ayy duygu ev toplamak çok kötüdür yaa bide bunları açması varr
neyse bana soracak olursan ıvır zıvır çoksa hiç düşünme at veya birine ver hiç boşuna yük etme kendine allah aşkına...
babamın bir sözü vardır eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı ve fazla olan herşeyi atmak lazım diye düşünüyorum...
bende dolaplarımı yenileyecem almak açısından değil olanları dağıtmak açısındanazar günü annemle saydık 27 çift ayakkabım varmışş
40 numara ayakkabı allahımm kime vercem diye düşünüyorumm
etrafta herkez küçük ayaklı bana göre...
keza kıyafetler üst baaşş oooyyy bahar temizliğim duruyor kışlıuklar kalkacak yazlıklar çıkacakkk
anammm........kim bunları yapacak.......
Duygummmmmmmmm bu mesajınıı yenii gördümm çokk sağoll canımm benimm çokk teşekkürlerr ahh ah duygumm aynıı şeylerii eşimde söylüyorrr ,dikkat et kendinee 2 gün yapsann 3ncü yok diyorrr,aslında haklıı biliyorumm ama bana diyorkii 100 kiloya birşey kalmadıı 100 kiloo olursann sana yaklaşmamm diyorr buda benii çokk üzdüü
Birşeyler yapmamm lazımm
şöyle eskiyii düşündümde en çokk ne yapıyordumm mutlakaa hergünn 1 saat yürüyordumm kar demeden yağmur demeden
isterse fırtına olsunn engel olmuyorduu banaaa yürümekk hiççç
erkenn kalkar işleri halleder mutlaka yürürdümm şimdii ancakk ev topla iş güç başka birşey yokkk
evet yaa bunu birde yerleştirmesi var neyseki cuma taşıncazyaa eşim kuzime bakarkenn c.tesi pazar yerleştiririm birde kontesim ben herşeyi o kadar güzel koliledimki üstüne ne var yazdım ve yeni evde kiler var açmıcam herşeyi çunku burdada geçiciyizzz kendi evimde açarım heşeyi bak şimdi koltukları veriyorum birinee cam büfem var onu vercem gardolpı karşı komşuya verdik bi gitcek baza halılar kuzeyin parçalanmışodası beyaz eşya birde koliler bu kadarrr şimdiki evde eşyalar varrr ablamınn bırakcak biz kendi evimize yeni eşya alcazz burda idareten yaşıcazz yani eşyalar ev herşey idaretennn
arkadaşlar dün kendimle muhasebe yaptım veeeee
öğünlerimde normal yiyorum
amaaaaa
- bir lokmadan bişey olmaz
-şimdi yiyeyim akşama az yerim
-amannnn yarın diyete başlarımmm
-şimdi kim kalkıp spor yapacak yarın sabah yaparım
-ben aslında yiyerekte zayıflayabiliyorum
-bu küçücük şeyin kalorisinden nolacak kiii
-boşver ya ölmeyecekmiyim yiyeyim gitsinn
diyeeee hep kendimi kandırdığımın farkına vardımmm
aaaaaa kız feslimmm sendemi 40 giyiyosunnnnn
sana parmak arası pilaj terliği pempee...
fesleğen geçmiş olsun canım kurtulmuşsun dişinden
valla canım hem 39 hem 40 giyiyorum :) eşimde 46 giyiyor kızımın yaşıtları 24 no giyiyoor kızım 27 :):) koca ayak ailesiyiz yani
teşekkür ederim canım hamd olsun kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?