Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

valla canım gerçekten çok zzor veriyorum gerçekten çok hareketliyim şu saatte tüm işimi bitirdim hasta olduğum halde akşama kadarda hiç boş durmuyorum az yiyorum ama bünyem garip işte vermemekte ısrar ediyor

gercekten yazin cok guzelllll
en iyisi ilahi ask zaten digerinden bana fayda yokk kac yildir. bende dusunuyodum zaten kendimi maneviyata vercemmmm

ya leylaa en en baştan sendeki ışığı gördüm ben yaa..... canım benimm allahım kalbine göre versin...bide şöyle bişey herşeye rağmen seviyorum demek varya işte insan olmanın en büyük kanıtı yoksa çoğu insan olmuyosa hemen vaz geçerr ama sen olsada olmasada seviyorum diyosun ya ümitsiz olsa bile işte buu bu kalp bence çok şeyi hak ediyor gözlerinden sevgiyle öpüyorum kardeşimmm...

neyse az olsun istikrarlı olsun sen bu hafta kaç gösterdin duygu listeyi düzeltmemiş... ben 73 oldum...

ben diş operasyonundan sonra birşey yiyemezsin diye korkuyordum neyseki yemişsinnn ee nasılsın bugünnnn???

Slm kızlar dünkü menüm
Sabah:kepekli yağsız peynirli sandvç
Ara:1 adet elma
Öğle:menemen ve salata
Ara:3 kaşık Yoğurt
Akşameynirli sıkma
Annemle akşam yemekleri konusunda başım dertte
güzelllll menüüüü
ne değişik isimler duyuyorum sıkma bükmeee valla menüler yıkılıyor maşallahhhh
canım bi kere makina pas olduysa bile niye tuz ruhu döktünki ki iki gün sonra tüm çürütür o bulaşıklarda temizlenmiştir merak etme
taşınma işi çok zzor allah kolaylık versin canım
makinnın gövdesine değil açma kapamayı sağplayan en alt köşede nasıl anlatamm kii bi bölüm varr orası pas olmuş orayı yaptımm cnmm valla feslim o kadar zorki taşınmak yani utfaktan korkuyordum o zorlamadı köşede kuytuda olan ıncık cıncık onlar zorladııı benii ve bitmek bilmiyor sözde p.tesi bitirik keyif yapcaktımm birde yardım edenim yok çocukladaa çok zorr oluyorrr o maf etti beniii fesliii m

sen bi kerem bana niye günaydın demedinnn hıhh küstüm işteeee ev o kadar karışıkki kahvaltıya gittik oğlanlaa menün gülümsüyor el sallıyorr maşallahhh

çok geçmiş olsun

[/B]

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD]68,500 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 14,100 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 65,700[/TD] [TD] 64,500 [/TD] [TD] 1,200[/TD] [TD] 10,600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]74,500 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD]1,500 [/TD] [TD] 7,000 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] poti [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 78,600 [/TD] [TD] 78,800 [/TD] [TD]+ 200[/TD] [TD] 5,700 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zsa [/TD] [TD] 66,900 [/TD] [TD] 58,500[/TD] [TD] 58,500 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 9,600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD]6 [/TD] [TD] gamze-20 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD]80 [/TD] [TD]1,000[/TD] [TD] 2,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD] 87,500 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 85,500 [/TD] [TD]+500 [/TD] [TD] 2,000 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 8 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 64,900 [/TD] [TD] 64,500 [/TD] [TD]400 [/TD] [TD] 3,500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 9 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69,900 [/TD] [TD]70 [/TD] [TD] +100[/TD] [TD] 5,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]67,600[/TD] [TD] 67,200[/TD] [TD]400[/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] kestanesekeri [/TD] [TD] 82[/TD] [TD]80[/TD] [TD]79,500[/TD] [TD]500 [/TD] [TD] 2,500 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] feslege_n [/TD] [TD] 88[/TD] [TD]73,200[/TD] [TD] 73,100 [/TD] [TD]100 [/TD] [TD] 14,900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 13 [/TD] [TD] persephonecik [/TD][TD] 68,200[/TD] [TD]67,100[/TD] [TD] 67,200[/TD] [TD]+100[/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 50[/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 14 [/TD] [TD] flower788 [/TD] [TD] 59,600[/TD] [TD]59,600[/TD] [TD] 59,700[/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 15 [/TD] [TD] perininkızı [/TD] [TD] 58,500[/TD] [TD]59,800[/TD] [TD] 58,600[/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[/TABLE]
[/QUOTE][/QUOTE]

kızlarrr güncellemeyi yaptım malum yorgunummm herkez kendi bildirimini kontrol etsin emiii

selam hanımlar nasılsınız ben iyiyim hava güzel şöyle dışarı çıkayım anneme çarşıya falan dolaşayım dedim sizlerde iyisinizdir inş.

dünkü menüm (bende vermeye başlayayım artık)

sabah yarım kk peynir, 2-3 yeşil zeytin,domates, salatalık,2 lokma bazlama ,3-4 tane patates kızartması 2 bardak çay

ara 3 çilek

öğlen mantar sote ,yogurt, salata

ara hurma

akşam yarım kivi 1 elma (öğlen geç yedim akşam acıkmadım meyva yedim)

maden suyu
2 litre su

25 dakika spor 40 dakika dışarda yürüyüş

naber kestane sekerimmm menun harikaaaaa gözüküyorrr maşallah
ellarine sağlık tatlım benimki doğru

afiyet olsunnnn

kızz çok mu yemişimki :):) canım iyiym çok şükür hiç diş çektirmiş gibi değilim dünde öyleydim ama bişey çiğneyemiyorum ekmeği falan çorbanın içine atıp yiyorum

canım kayınvalideni anneni falan niye çağırmıyorsun yanına sana yardım ederlerdi

Son düzenleme:

çokluğun dan azlığından değil ben hiçççççççççç birşey yiyemezsin bir kaç gün sanıyordumm neyseki yemişsin:))))) yanisu içsen sızlar çorba içsen sızlar ekmeği zaten yiyeezsin diyeee :)))

yok yaa valla çok rahatım hamd olsun kaç tane diş çektirdim diş yaptırdım daha hiç bu kadar rahat olmamıştım hiç sızlamıyor acımıyor sadece iğne yaptıkları yer acıyor :)

olur canım inşalllah

bide şu kilolar olsa..mobilya üst baş oluyor nasıl olsa

sizler benimm harika arkadaşlarımsınız bu topiktekii herkezii çokk seviyorumm inanınn burdan ayrı kalamammm

Arkadaşlarr güzel yorumlarınızdan sonra kendimee geldimm
bugünn ne yaptığımıı anlatayımmm
sabahh yatmadımm kızımm 6da kalkınca bende kalktımmm yoksa yatarsam 10 a kadar uyurumm
sabah 7 gibi 1 dilim kepek ekmekle 1 dilimm peynir yedimm
sonra ev işlerinii yaptımm bu gün halıları kaldırıpp sildim gerii serdimm şöyle biraz daha idare edeyim tam ısınınca adanada havalar halılar kalkıyorrr
kesinlikle halı olmaz yerdeee
kızım okuldan gelincede ona yemek hazırlarken bende 4 kaşık taze fasülye yedim 1 dilim ekmekle

kayınvalide görümceme yardım ediyor çünkü o evini perşembe boşaltcak bizonun boşaltıığ eve geçeceğizzz benim annemde çalışıyorrr malesefff

yok yaa valla çok rahatım hamd olsun kaç tane diş çektirdim diş yaptırdım daha hiç bu kadar rahat olmamıştım hiç sızlamıyor acımıyor sadece iğne yaptıkları yer acıyor :)
maşalllahdekızz inş birdaha dişle ilgili sorun yaşamazsınnnnnnnn maşallahh bendendeee

ohhhhhhhhh be işte benim karabiberim bu o istersee yapar3 çocuk doğuran kg mu veremicek yaaaa tamam bitmiştir bu iş inşallah devamınıda başladığın gibi bitirirsinn güzelhaberlerini duycam bundan sonraaaa tamammı ev işi yaptığın günlerde tamam başka bir hareket lazım değil tabi yaparsan bolmba olur ama hiç olmadı lesli 500 adım yap yada biraz yürü emi tatlımmm

selam kizlar,damagimdaki yara hala kötü,ne yersem yaniyo, esim yaprak sarmasi istedi aksam sardim,sabahta pisirdim öglenci olugu icin yanina aldi ise,bende sabah hic bisey yememistim,biraz yemeye calistim cok aci verdi,biraz yogurt döktüm yedim karnim cok acti ahlaya ohlaya yedim vallatuz hic iyi gelmedi bide karbonatli suyu deniycem tesekkür ederim ilginize,iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…