- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.581
evet bacım valla inşallah kesin nisanı 68 le kapatmaya kararlıyım ama inan vücutta dirençli anam vermek istemiyoo...bak beraber verelim aslında bak sende ben gibi az veriyosun senin üstelik kaçamağın yok denecek kadar az artı benden daha hareketli olduğun da kesin akşama kadar ev işi yemek çocukk...
gercekten yazin cok guzelllll
en iyisi ilahi ask zaten digerinden bana fayda yokk kac yildir. bende dusunuyodum zaten kendimi maneviyata vercemmmm
valla canım gerçekten çok zzor veriyorum gerçekten çok hareketliyim şu saatte tüm işimi bitirdim hasta olduğum halde akşama kadarda hiç boş durmuyorum az yiyorum ama bünyem garip işte vermemekte ısrar ediyor
ben diş operasyonundan sonra birşey yiyemezsin diye korkuyordum neyseki yemişsinnn ee nasılsın bugünnnn???günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 2 lokma ballı kaymaklı ekmek
öğlen 1 kase yoğurtlu tavuk çorbası 2 dilim ekmek
akşam 1,5 kase haşlanmış et suyuyla beraber 1 dilim ekmek 50 gr kadar fırında helva
1 litre su
3,4 bardak çay
suyu dişimden dolayı az içtim
güzelllll menüüüüSlm kızlar dünkü menüm
Sabah:kepekli yağsız peynirli sandvç
Ara:1 adet elma
Öğle:menemen ve salata
Ara:3 kaşık Yoğurt
Akşameynirli sıkma
Annemle akşam yemekleri konusunda başım dertte
ne değişik isimler duyuyorum sıkma bükmeee valla menüler yıkılıyor maşallahhhhgünaydın arkadaşlrım
menümü yazıp işimin başına dönmekiyim
sabah
2 dilim pırasalı bükme
kahvaltılık
ara
2 nescafe
2 kuru kayısı
öğle
4 yaprak sarma
1 tabak yoğurda 1 kabak rendeledim bol dereotu kırmızı biber
1 etimek
ara
1 etimek yeşil çay
akşam
1 tabak mercimek çorba 3 yaprak sarma
bol salata
ara
meyve
bol su
veee çayın yanında bisküvi yemedimmm annemin uzattığı gofreti yemedim gereğinden fazla meyve yemedim
makinnın gövdesine değil açma kapamayı sağplayan en alt köşede nasıl anlatamm kii bi bölüm varr orası pas olmuş orayı yaptımm cnmm valla feslim o kadar zorki taşınmak yani utfaktan korkuyordum o zorlamadı köşede kuytuda olan ıncık cıncık onlar zorladııı benii ve bitmek bilmiyor sözde p.tesi bitirik keyif yapcaktımm birde yardım edenim yok çocukladaa çok zorr oluyorrr o maf etti beniii fesliii mcanım bi kere makina pas olduysa bile niye tuz ruhu döktünki ki iki gün sonra tüm çürütür o bulaşıklarda temizlenmiştir merak etme
taşınma işi çok zzor allah kolaylık versin canım
anacım ben geldim herkes gitti yanlızımm dostlarım yanlızım yanlızzz..........
dünkü menümmm:
sabah:kepek ekmeğine toost,1 portakal
ara:7 adet fındık
öğlen:taze fasulye yağını suyunu süzdüm 4 kaşık,1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt
ara:7 adet badem,1 kaysı kurusu
akşam:2 dilim kepek ekmeği,8 zeytin,1 parça peynir,1 domates (akşam yemek yoktu salata yapmaya üşendim)
ara:1 fincan fanta,3 adet meyve,3 adet kuru incir
1 saat yürüyüş,3 lt su,8 bardak çay şekersiz,1 adet türk kahvesi
akşam arasında eşimin teyzesine gitmiştik orda yemek zorunda kaldımm..
1.000 calori almışımdır fazla fazla
neyse az olsun istikrarlı olsun sen bu hafta kaç gösterdin duygu listeyi düzeltmemiş... ben 73 oldum...
ayyy kizlarrr cok fenayim
damagimin üstünde ve yanagimin yaninda yara cikti ,okadar kötüyümki dilim damagima degdikce fena oluyorum,sabah bir dilim ekmek labne peyniri ve recel esligindeöglen ispanak yemegi bir tabak ve bir dilim ekmek,aksam yemegi yiyemedim agzimdaki yaralar iyice kötülesti ne degerse degsin yaniyo,biraz kizimin cici bebesinden ve bir tane muz yedim
kızlarrr güncellemeyi yaptım malum yorgunummm herkez kendi bildirimini kontrol etsin emiii
naber kestane sekerimmm menun harikaaaaa gözüküyorrr maşallahselam hanımlar nasılsınız ben iyiyim hava güzel şöyle dışarı çıkayım anneme çarşıya falan dolaşayım dedim sizlerde iyisinizdir inş.
dünkü menüm (bende vermeye başlayayım artık)
sabah yarım kk peynir, 2-3 yeşil zeytin,domates, salatalık,2 lokma bazlama ,3-4 tane patates kızartması 2 bardak çay
ara 3 çilek
öğlen mantar sote ,yogurt, salata
ara hurma
akşam yarım kivi 1 elma (öğlen geç yedim akşam acıkmadım meyva yedim)
maden suyu
2 litre su
25 dakika spor 40 dakika dışarda yürüyüş
ellarine sağlık tatlım benimki doğru
ben diş operasyonundan sonra birşey yiyemezsin diye korkuyordum neyseki yemişsinnn ee nasılsın bugünnnn???
güzelllll menüüüü
ne değişik isimler duyuyorum sıkma bükmeee valla menüler yıkılıyor maşallahhhh
makinnın gövdesine değil açma kapamayı sağplayan en alt köşede nasıl anlatamm kii bi bölüm varr orası pas olmuş orayı yaptımm cnmm valla feslim o kadar zorki taşınmak yani utfaktan korkuyordum o zorlamadı köşede kuytuda olan ıncık cıncık onlar zorladııı benii ve bitmek bilmiyor sözde p.tesi bitirik keyif yapcaktımm birde yardım edenim yok çocukladaa çok zorr oluyorrr o maf etti beniii fesliii m
sen bi kerem bana niye günaydın demedinnn hıhh küstüm işteeee ev o kadar karışıkki kahvaltıya gittik oğlanlaa menün gülümsüyor el sallıyorr maşallahhh
kızz çok mu yemişimki :):) canım iyiym çok şükür hiç diş çektirmiş gibi değilim dünde öyleydim ama bişey çiğneyemiyorum ekmeği falan çorbanın içine atıp yiyorum
canım kayınvalideni anneni falan niye çağırmıyorsun yanına sana yardım ederlerdi
çokluğun dan azlığından değil ben hiçççççççççç birşey yiyemezsin bir kaç gün sanıyordumm neyseki yemişsin:))))) yanisu içsen sızlar çorba içsen sızlar ekmeği zaten yiyeezsin diyeee :)))
olur canım inşalllah
bide şu kilolar olsa..mobilya üst baş oluyor nasıl olsa
aman karabiber yapma böyle ümitsiz olma olacak yeterki beynimizde bitirelim bende zayıfladım zamanında eşimde tekrar eski verdiğim kilolara inmemi istiyor geçen haftaya kadar bende sen gibiydim ama şimdi veriyorum diyorum ve ekmeğe dikkat ediyorum ve zayıflıyoz tatlım beraber ne olur ümidini yitirme 3 çocuk kolay değil biliyorum ama spora ağırlık ver her zaman destekçiniz tatlım
kızz çok mu yemişimki :):) canım iyiym çok şükür hiç diş çektirmiş gibi değilim dünde öyleydim ama bişey çiğneyemiyorum ekmeği falan çorbanın içine atıp yiyorum
canım kayınvalideni anneni falan niye çağırmıyorsun yanına sana yardım ederlerdi
maşalllahdekızz inş birdaha dişle ilgili sorun yaşamazsınnnnnnnn maşallahh bendendeeeyok yaa valla çok rahatım hamd olsun kaç tane diş çektirdim diş yaptırdım daha hiç bu kadar rahat olmamıştım hiç sızlamıyor acımıyor sadece iğne yaptıkları yer acıyor :)
ohhhhhhhhh be işte benim karabiberim bu o istersee yapar3 çocuk doğuran kg mu veremicek yaaaa tamam bitmiştir bu iş inşallah devamınıda başladığın gibi bitirirsinn güzelhaberlerini duycam bundan sonraaaa tamammı ev işi yaptığın günlerde tamam başka bir hareket lazım değil tabi yaparsan bolmba olur ama hiç olmadı lesli 500 adım yap yada biraz yürü emi tatlımmmArkadaşlarr güzel yorumlarınızdan sonra kendimee geldimm
bugünn ne yaptığımıı anlatayımmm
sabahh yatmadımm kızımm 6da kalkınca bende kalktımmm yoksa yatarsam 10 a kadar uyurumm
sabah 7 gibi 1 dilim kepek ekmekle 1 dilimm peynir yedimm
sonra ev işlerinii yaptımm bu gün halıları kaldırıpp sildim gerii serdimm şöyle biraz daha idare edeyim tam ısınınca adanada havalar halılar kalkıyorrr
kesinlikle halı olmaz yerdeee
kızım okuldan gelincede ona yemek hazırlarken bende 4 kaşık taze fasülye yedim 1 dilim ekmekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?