- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.601
ben diş operasyonundan sonra birşey yiyemezsin diye korkuyordum neyseki yemişsinnn ee nasılsın bugünnnn???
güzelllll menüüüü
ne değişik isimler duyuyorum sıkma bükmeee valla menüler yıkılıyor maşallahhhh
makinnın gövdesine değil açma kapamayı sağplayan en alt köşede nasıl anlatamm kii bi bölüm varr orası pas olmuş orayı yaptımm cnmm valla feslim o kadar zorki taşınmak yani utfaktan korkuyordum o zorlamadı köşede kuytuda olan ıncık cıncık onlar zorladııı benii ve bitmek bilmiyor sözde p.tesi bitirik keyif yapcaktımm birde yardım edenim yok çocukladaa çok zorr oluyorrr o maf etti beniii fesliii m
sen bi kerem bana niye günaydın demedinnn hıhh küstüm işteeee ev o kadar karışıkki kahvaltıya gittik oğlanlaa menün gülümsüyor el sallıyorr maşallahhh
ya leylaa en en baştan sendeki ışığı gördüm ben yaa..... canım benimm allahım kalbine göre versin...bide şöyle bişey herşeye rağmen seviyorum demek varya işte insan olmanın en büyük kanıtı yoksa çoğu insan olmuyosa hemen vaz geçerr ama sen olsada olmasada seviyorum diyosun ya ümitsiz olsa bile işte buu bu kalp bence çok şeyi hak ediyor gözlerinden sevgiyle öpüyorum kardeşimmm...
maşalllahdekızz inş birdaha dişle ilgili sorun yaşamazsınnnnnnnn maşallahh bendendeee
ohhhhhhhhh be işte benim karabiberim bu o istersee yapar3 çocuk doğuran kg mu veremicek yaaaa tamam bitmiştir bu iş inşallah devamınıda başladığın gibi bitirirsinn güzelhaberlerini duycam bundan sonraaaa tamammı ev işi yaptığın günlerde tamam başka bir hareket lazım değil tabi yaparsan bolmba olur ama hiç olmadı lesli 500 adım yap yada biraz yürü emi tatlımmm
günaydın gamzecimmm
AMANDAAMAN KİMİ GÖRÜYORUMMMMMMMMM BENİMMM GÜZEL ARKADAŞIM GELMİŞ HOŞGELMİŞŞŞ NASILSINN BAKALIM KAÇAK GELİNNNNgunaydın kızlar dukkanı ben acmıs bulunuyorum bırazdan yuruyuse gıdıcem sonra kahvaltı ev ısı derken bugun pazarımız var oraya gıdıcem aksama anca gelırım opuyorum hepinizi
duygucumm dünn oğlanı çocuk arabasına koyup yürüyüşede çıktımm canımm
leslii ne demek benn bilmiyorumm canım
kızzz ben sana nasıl günaydın dememişimm nasıl atlamışımm kuşummm,tünaydın tünaydınnn günün hayrola cebin para dola evinde huzur dola
eline sağlık liste olmuşş 73 ümü gördümm ayy bu hafta ne kadar vereceğim yada verebilecekmiyim...:13:
görmeedin iştee hıhhhh oysam bi günaydın diyip kolay gwelsin deseydin bu kadar yorgun olmucaktım hemsenin yüzünden yorgunum işte:))))) elbet her hafta 1 kg ve üzeri görmeye bilirsin ama 200 gr bile versen verrmen önemli bu çekildee daha heveslenirisn amainşallahh istediğin kadar zayıflarsınnnya çikolata krizi tuttu
Bende eti form çikolata kaplamalı bisküvi yedim durduk yere 220 kalori aldık iyimi
selam ...
Hafta içi yoğunum ...okul, evişi, yemek, bebişim bunun yanında gelen giden de olunca oturamıyorum pc başına... Oturduğumda da dün ne yemiştim unutuyorum :)
tartıda da sorun var (( geçen haftaki kilomu görüyorum( puffff
şeytan diyor ki git yaş pasta yap yeeeee
günaydın kızlarr
canım sıkkın bugün tartı kaç gündür yerinden oynamıyor sinirlerim bozuluyorbide kabızım yine
kızımda hasta gece çok ateşlendi sabahada ishal oldu şimdi onu dr götüreceğim arabasına koyup yürüyerek gideceğim
günaydın kızlarr
canım sıkkın bugün tartı kaç gündür yerinden oynamıyor sinirlerim bozuluyorbide kabızım yine
kızımda hasta gece çok ateşlendi sabahada ishal oldu şimdi onu dr götüreceğim arabasına koyup yürüyerek gideceğim
günaydın güzel ve azimli arkadaşlarım nasılsınız bakemmm
bugünde çok yoğunum hemen dünkü menümü yazayım
her zamanki klasik kahvaltım
ara
yarım elma yarım portakal
öğle
1 kase tarhana çorba
avuç ii kadar tavuk
3 kaşık pilav salata yoğurt
ara
yok
akşam
bol salata 3 sarma
motivasyonum bitmiş resmen gerçekten nazar değdiğine eminim çünkü o kadını gördüğümden beri kaçamak yapmadığım halde tartı aynı yerinde duruyor ve azmim kırılıyor sankibaşladığımdan beri galiba en umutsuz olduğum günler bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?