Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bu arada iki gündür wc ye cikamadim ,bide regl oldum,sabah cok kötü uyandim,kafamin sag tarafi remen zonkluyodu,asagiya bile egilemiyodum,giözlerimi acicak halim yok,havalardan sanirim,agri kesici ictim basim hafifledi biraz,az sonra kizimla oglumu alip biraz gezicem,oglumun saclarin kestiricem,bugün belki giremeyebilirim,hürremde var aksama,artik yarin görüsürüz

kızzz ben sana nasıl günaydın dememişimm nasıl atlamışımm kuşummm,tünaydın tünaydınnn günün hayrola cebin para dola evinde huzur dola

eline sağlık liste olmuşş 73 ümü gördümm ayy bu hafta ne kadar vereceğim yada verebilecekmiyim...:13:

selam ...
hafta içi yoğunum ...okul, evişi, yemek, bebişim bunun yanında gelen giden de olunca oturamıyorum pc başına... oturduğumda da dün ne yemiştim unutuyorum :)
tartıda da sorun var (( geçen haftaki kilomu görüyorum ( puffff

şeytan diyor ki git yaş pasta yap yeeeee

amin canim cümlemizin gönlüne göre versin
$imartiyorsun canim beni bak ben hemen duygulanirim bana güzel sözler söylenince
bende seni öpüyorum canim Allah kalbimizden sevgiyi saygiyi hiç eksik etmesin

gunaydın kızlar dukkanı ben acmıs bulunuyorum bırazdan yuruyuse gıdıcem sonra kahvaltı ev ısı derken bugun pazarımız var oraya gıdıcem aksama anca gelırım opuyorum hepinizi

duygucumm dünn oğlanı çocuk arabasına koyup yürüyüşede çıktımm canımm
leslii ne demek benn bilmiyorumm canım

gunaydın kızlar dukkanı ben acmıs bulunuyorum bırazdan yuruyuse gıdıcem sonra kahvaltı ev ısı derken bugun pazarımız var oraya gıdıcem aksama anca gelırım opuyorum hepinizi
AMANDAAMAN KİMİ GÖRÜYORUMMMMMMMMM BENİMMM GÜZEL ARKADAŞIM GELMİŞ HOŞGELMİŞŞŞ NASILSINN BAKALIM KAÇAK GELİNNNN
duygucumm dünn oğlanı çocuk arabasına koyup yürüyüşede çıktımm canımm
leslii ne demek benn bilmiyorumm canım

OHH NE GÜZELLLL BUNDAN ONRA BÖYLE ÇIK BAKKK HEM ÇOCUĞA İYİ GELİR HEMDE SANAAA İYİ GLİRR
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
BAK VİDEODA VAR Bİ İNCELE EMİİ TATLIMM

ya çikolata krizi tuttu
Bende eti form çikolata kaplamalı bisküvi yedim durduk yere 220 kalori aldık iyimi
görmeedin iştee hıhhhh oysam bi günaydın diyip kolay gwelsin deseydin bu kadar yorgun olmucaktım hemsenin yüzünden yorgunum işte:))))) elbet her hafta 1 kg ve üzeri görmeye bilirsin ama 200 gr bile versen verrmen önemli bu çekildee daha heveslenirisn amainşallahh istediğin kadar zayıflarsınnn

tövbe de kız uymaa o musubetee hem ona uyuyoz yiyoz onra canımız çıkıyor kg vermek içinnn

günaydın kızlarr

canım sıkkın bugün tartı kaç gündür yerinden oynamıyor sinirlerim bozuluyor bide kabızım yine
kızımda hasta gece çok ateşlendi sabahada ishal oldu şimdi onu dr götüreceğim arabasına koyup yürüyerek gideceğim

günaydın güzel ve azimli arkadaşlarım nasılsınız bakemmm

bugünde çok yoğunum hemen dünkü menümü yazayım

her zamanki klasik kahvaltım
ara
yarım elma yarım portakal
öğle
1 kase tarhana çorba
avuç ii kadar tavuk
3 kaşık pilav salata yoğurt

ara
yok

akşam
bol salata 3 sarma

motivasyonum bitmiş resmen gerçekten nazar değdiğine eminim çünkü o kadını gördüğümden beri kaçamak yapmadığım halde tartı aynı yerinde duruyor ve azmim kırılıyor sanki başladığımdan beri galiba en umutsuz olduğum günler bu günler

günaydınn cnmm geçmiş olsun ana 2 tavsiyem var biri özelliklesabah aç karnına 2-3 tane kayısı ye bunu öğlende yap akşam yatmadan öncede yap diğer seçenekte bana iyi geliyoraç karnına formun kirazsağlısı var onu aç karnına içtiğimde direk wc çıkartıyor inş. Faydasını görürsün kızınada çok geçmişolsun onada muz öneririmm allah şifa versin ikinizede

geçmiş olsun feslicim yüksek ateş ishal eder inşallah tez günde iyileşir

sorma ya bende mehter takımına döndüm gr al gr ver bıktım artık eşime dedim tartıyı sakla veremedikçe yiyesim geliyor

günaydınnnnn menün şahaneee tatlım maşallahhhhhhhhh sana kolay gelsin yorma kendini

dünkü menümüde yazıyım siz karar verin

sabah 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara 1 kivi biraz süt blendırdan geçirdim içtim
öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara 2 çatal kek
akşam 5 adet yağsız ızgara köfte 2 kaşık pilav
2 litre su
1 türk kahvesi
10 bardak çay şekersiz

yarım saat yürüyüş 1 saat mağaza gezdim

hayret yaaane kem gözlüller varr raabim nazalardan korusun cümlemizi . Motivasyonun'da hiç düşmesin devam etcek kg vermen inşallahh o kadınıda görürsen maşalalh çektirr birşey dedimi umutsuzolmaksana hiç yakışmıyorrr ayrıcaa feslimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…