Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar kızım hasta okula gitmedi ateşi yok çok şükür ama nezle gibi gözleri sulanıyor kırmızı kırmızı mevsimsel bişey herhalde

dünkü menüm

sabah 1.5 haşlanmış yumurta, domates, peynir, 3-4 zeytin

ara yarım elma

öğlen dünden kalan mantar yoğurt

ara 2-3 galeta

akşam 3-4 kaşık mantı (hazır) yarım karnıyarık salata yoğurt

ara 1 fincan süt

2.5 litre su

3 saat çarşıda yürüdüm evdede leslie yapmayı planlıyordum ama çok yorulmuşum yapmadım

sağ olcanım bi seferlik olcak artık ...ahh be civcivim keşke kendievime geçsemm bu ev görüöcemin evi 5-6 ay oturcazevim biteseye kadar yanii yani bu engameyi 5-6 ay onra tekrar yaşıcammm tek sevindirici tarafı deniz kokusuyla uyanmaakk olcakk onun dışındaa dilerdimki bu telaşı evim için yaşayımm geçrekten çok yorucu çünkü

iyiyim tatlım sende iyisindir inş. Sağol
allah iyilik versin canım bende iyiyim çok şükür yarın büyük günn

:13:

çok geçmiş olsun kızınaa mwvsim hasta olma mevimi allaha emanetizz artıkk..bu arada menün çok güzel maşallahh
bana uyar duygucum sen nasıl dersen kaptan sensin
ayy çok sağ ol canımmm

duygucugum sen nasil istersen öyle olsun banada uyar,kendini sikintiya sokmaya gerek yok bu engame arasinda canim ,nbir haftada kaybedecek bir sey yok,kolay gelsin allah yardimcin olsun

gelcen tabi sensiz olurmu yaaaa özlerim seniiiii
bende seniiiiiiii bıldırım ıcınde sen nasıl ıstersen canım bana uyar
nasılsın tatlım maşallah hergün yürüyüş yapıyosun galiba tebrikler
evet datlumm suan 3. haftam hergun 8.30 da cıkıyorum 1 saat yuruyup gelıyorumm ben ıyıyım buarda canım sen nasılsınnn

gecmıs olsun kuzuyaaaa

sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım yağlı üçgen peynir
5 siyah zeytin
domates, salatalık
azcık ekmek

ara

1 çatal yaş pasta
öğle

yarım tabak yoğurtlu makarna
salata

akşam

1 kase tarhana çorbası
sarımsaklı yoğurtlu karışık ot kavurması
2 kaşık kereviz yemeği
2 kaşık pirinç pilavı

20 dk yürüyüş
2 litre su

sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım yağlı üçgen peynir
5 siyah zeytin
domates, salatalık
azcık ekmek

ara

1 çatal yaş pasta
öğle

yarım tabak yoğurtlu makarna
salata

akşam

1 kase tarhana çorbası
sarımsaklı yoğurtlu karışık ot kavurması
2 kaşık kereviz yemeği
2 kaşık pirinç pilavı

20 dk yürüyüş
2 litre su

kızlar uğrayamadığım foruma bir kaç gündür. eşim doktora yapıyor ve o evdeyken bilgisayara yaklaşamıyorum. şu son iki gün ayran çorbası detoksu yaptım (bilmiyorum ama ne kadar detoks) ve iki günde 1 kg verdim. şimdi merak ettiğim şey acaba kalıcı bir kg azalması mı yoksa vücudun boş kalmasından mı farketti tartı. inşallah kalıcıdır :)))
menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yumurta

öğle
4 kaşık erişte
1 kepçe çorba
2 ızgara köfte

ara
1 bardak süt

akşam
5 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

bir de 2 gündür çayı çok özlemiştim epeyce çay içtim 1 er şekerle

ayyy kıyamam ben ona. bir an önce iyileşir inşallah

kizlar gün boyu zamanim olmadi! yaa isveç yapiyordum güya ama dü$ünmeden ba$ladigim için bugün pes ettim ama kaldigim yerden devam edecegim cumartesi, ya tam adet dönemime denk geldi, dün adet olcam diye i$tahim çok açikti bugünde adet oldum diye doymak bilmedim:18::18: tabi eminimki kilolar gelmi$tir, ama bugün hiç oturmadim desem yeridir

menümü yazmayacagim zaten neler yedigimi unuttum, miktarlari azda olsa, çok $ey yedim

günaydın herkese uzak kaldım ama sıkntılarım vardı hersey düzgün hala adet olmadım ama hamile de değilim bunun derrdi yetti asılama yaptırmak için başvuracağım beylikdüzündeyim fikri bilgisi olan varsa yardım bekliyorum duygucum hayırlısı olsun kendi evininde sefasını sürersin inş

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
ben aranızdan bir müddet ayrılıyorum
çünkü gün içinde çok fazla şey yiyorum genellikle çerez abur cubur felan yazıcağım doğru düzgün bir menüm olamıyo malesef bir müddet te öyle olacağa benziyo
eee kiloda veremiyorum kilo vermeye adapte olamıyorum hem sigarayı bırakmak hemde diyet ikisini birden beceremiyorum malesef
kendimi biraz toparlayınca aranıza tekrardan dönmek istiyorum

aaaaaaaaaa erce saçmalama nereye gidiyomuşsun bakalımm hoppp salmam biyere ben ercemeii...
kilo vermesen bile arkadaşız bizz vereceğin günler olacak elbett...2 gündür siteye giremedimm inan makina tamircisi oldum giremiyom diyee
sakın gitme kuşum olsun gayret ett olacakkk...üzme beniii,biziii...

amaaa gerçektwen olmazz yaa kilo veremiyorsanda devam ett

bide arkadaşlar duygu yok ev taşıyor bugün önerime ne der bilmiyorum ama biz pazartesi bildirimlerimizi yine yapalım ama liste haftaya değişsin daha iyi olmazmı herkes pazartesi kilosunu yazsın en azından birbirimizi eleştiririzz

dünkü menüm
sabah kepekli tost
ara 4 dilim karpuz
öğlen 1 tabak etli bezelye 1 dilim ekmek
ara bir dilim kızarmış ekmek
akşam 3 kaşık haşlanmış makarna 2 yağsız kavrulmuş derisiz baget 2 lokma ekmek 3 kaşık yoğurt

2 litre su
7 bardak çay
1 bardak süt
yarım litre metabolizma çayım

1 saat yürüdüm

Kestanem
Geçmiş olsun canım bu havalara dikkat etmek lazım..Benim kızım içinde hiç iyi değil allerji havaları..
Menü konusunda gayet istikrarlısın maşallah ..

Son düzenleme:

Hayır canım gidemezsin bir yere hangimiz abur cubur yemiyoruzki ahanda ben dün aksam avuç avuç kuruyemiş yedim hele önceki gün kızımın diş bugdayında yediklerimi duysan...Senin abur cubur yemen normal sigarayı bırakmaya ugraşıyorsun önemlisi bu zaten...Sonra diyet yaparsın...

Afiyet olsun şekerim..
Maşallah detoktan sonra bulgur erişte iyi gitmiştir.
Mneü hafif güzel canım....Ekmek yerine 2 kaşık pirinç pilavı kısır veya bulgur pilavı yiyebilirsin sende zaten hakkını öyle kullanmışsın.

Sana kesinlikle nazar degdi...Uzun zamandı riyi gidiyordun hatta kilolarda gidiyordu..O zaman dünü bugünle telafi et güzelim.Regl şişkinliğide vardır...

Kontesimmmmmmmmmmm makina tamircisi olmuşsun hemii bizede ugra müsait olunca kızımın katı meyva sıkıcagı bozuldu ((

Canım menü gayet güzel ve hafif sadece bir tavsiye bir süre makarna pirinç pilavı yemesen gerçekten çok fayda ettiriyor az porsiyon dahi olsa farkediyor...Yada bende öyle bilemiyorum...

Canım duygu yok evet ama bize uyar dedik dün...İsteyen yinede yazar kilosunu listeye haftaya işlenir..
Maşallah feslim seninde menülerin günlerdir hafif gidiyor...Böyle devam edersen kısa zamanda amacına ulaşırsın sen..Şuaralar duraklama yaşıyor olabilirsin...

saolun arkadaşlarım
kendimi biran için burada fazlalık gibi hissettim sanki kiilo vermeye niyetim olmayınca
hepinizi seviyorum ve gitmiyorum
önümüzdeki haftadan itibaren toparlanıp her yediğimi buraya yazıcam hem daha fazla kilo almadan bu süreci atlatırım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…