Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

KIZLar bunubuldum gezinirkennnnn feslim ve diğer arkadaşlarım isterseniz ibre biraz deği,şsin diye 1 gün deneyin vucudun detoksada ihtiyacı var tabi en fazla 2 gün yapma şartıyla ben taşındığımdaa başlangıç olarak bunu denicem dayanırsam 1 gün güzel geçerse 2 gün denicem

gerçekten menün çok güzellll iştee nazarr oku üfle devamlı yarın okuma günün güvendiğin biri varsa onada okut kendini olmazsaaa regl günün yaklaştıysaODA ETGENDİR BELKİ TUZU KAÇIRDIYSABELKİ ÖDEM TUTMUŞSUNDURR

geçmiş olsun feslicim yüksek ateş ishal eder inşallah tez günde iyileşir

sorma ya bende mehter takımına döndüm gr al gr ver bıktım artık eşime dedim tartıyı sakla veremedikçe yiyesim geliyor

inşallah iyileşir salgın varmış yine komşuların çocuklarıda hep hasta olmuşlar kadını bi daha görme imkanım pek yok gibi ama gerçekten nazar değdi yaa komşuma okutayım hem kızımı hem kendimi reglimde daha 13 ünde falan dün elma çayımdan yaptım bayadır içmiyordum umarım onun faydası olur

canım bu detoks kk dada vardı deneyecektim aslında ben ama kararsız kalmıştım cuma cumartesi yapsam mı acaba belki iyi gelir %100 detoks diye bir konu başlığı vardı sanırım orda yazıyor herşey bakabilirsiniz

aman çocuklar hasta olmasınnn(( ....bencede okut ...
Hımm ordan bulmadım ama orayıda bakayım böyle kg durduğunda aydada bir kere böyle birşey yapmak gerek bence hem vucud temizlensin hemde ibre oynasınn bende inş taşındıktan sonra denicemmm

Günaydın kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım işlerimden dolayı buraya ugrayamıyroum geçmişede hiç bakamadım..Hepinizi öpüyorum....
Menü vermeyeyim dün yediklerimin maşallahı vardı :)))))))

günaydın sarıcivcivim bende çok yoğunum bu ara

menünü paylaşta sana kızalımm

Canım nasılsın sorma ya işten iyiyim su içiyorum yeşilçay içiyorum ama evdeyken kızın peşine koşturmaktan aklıma gelmiyor.Dün yediklerimden pişman değilim kızımın günüydü o yüzden yedim....
Dün misafirlerimle beraber yediklerim

Sabah peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
Bugday kuruyemişli 2 kase ara ara
3 adet patatesli gül böreği bir anda değil tabi ara ara yedim..
yeşil mercimek salatası martarlı mısırlı (bol yeşillikli..)
Körili tavuk salatası
1 adet kurabiye tarcınlı
1 dilim yaş pasta
Yarım sanırım kıymalı pide
yatmadan sütlü nescafe

günaydin
agzimdaki yara gecmedi gecmiyo hala aci veriyodùnkù menüm
sabah kahvalti yok
öglen bir tabak yaprak sarma,
aksam yemegi tavuk dürüm yedim
sonra bir bucuk saat yürüyüs yaptim
hem agzin yara bunlari nasil yedin diyosaniz bende bilmiyorum,ahliyorum ofluyorum yiyorum valla

afiyet olsun kuşum.geçmiş olsun gargara geçirmedimi ?Eczaneden alsan iyi gelir...
insanın canı yemek istesin yeterki değilmi helede sevdiği şeyler olursa
Bende önceki gün tavuk döner yedim akşamınada çiğ köfe lavaşa sarılı...
Oluyor ne yapcan bak bugünde yemedim bişey...

Sabah ceviz ve su
Az önce elma
1 lt su ve yeşilçay 1

Son düzenleme:

:) bende diş çektirdim ama yiyorum işte canım bak sigara külü karbonat tuz üçünü karıştırıp süreceksin hemen geçiriyor

kızımı sağlık ocağına götürdüm getirdim 40 dk yürüdüm havada baya sıcak yaz gelmiş sanki gerçi bi kaç günden yine soğur kızım hasta olmasaydı bugünün keyfini çıkarırdım :)

ıyıyım datlum sen nasılsın geldım tabı soz dınlerım ben
gecmıs olsun kızına feslımmm tez zamanda sıfa bulsunn
ELEM TERE FIS KEM GÖZLERE ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

EVET KIZLARRR ŞARTLARI ZORLADIMMM ELİMDEN GELENİ YAPMAYADA HAZIRDIM BUGÜN İŞİMİN ARASINDAA2 OTOBÜS DEĞİŞTİREREK (İZMİR YAĞIŞLI BU ARADA) İNTERNETMİ NAKİL YAPTIRCAKTIM ÇÜNKÜ 3 İŞ GÜNÜNDE OLUYORMUŞ PERŞEMBE CUMA-P.TESİ 3 .GÜN YANİ ÖĞLENDEN SONRA BİLE OLSA O GÜN BİLDİRİM İ ÇİN UYGUNDUM FAKATTT AKILLILIĞIM TUTTU TTNETİ ARADIM ÇÜNKÜ GÖRÜMCEMİN EVİNDEDE İNTERNET VAR O NAKİL YAPMADAN YAPAMAZMIŞIZZÖNCE OYAPCAK SONRA BEN ONUN EVİNE NAKİL YAPTIRCAMM ODA YARIN Yptırcak BENDE YARIN TAŞINIYORUM EĞER ZORLARSAM KENDMİ CUMA YAPTIRA BİLİRİM NAKİLİ BİR İHTİMAL AMA EN KESİNİ P.TESİ YAPTIRCAMSANIRIM 3 İŞ GÜNÜ TOPLMI ÇARŞAMBA BAĞLANIR GİBİME GELİYOR O YÜZDEN HERKESİN İŞİ MALUM KG NOT ALACAK KİMSE YOK BİR DEFAYA MAHSUS ODA ZARURET HALİ OLDUĞU İÇİN KG BİLDİRİMİNİ ERTELEYELİM YANİ BU P.TESİ DEĞİL SONRAKİ P.TESİ YAPALIM YADA BAŞKA FİKRİ OLAN VARSAA HAA TELEFONDAN TAKİP EDERİM AMA DİNLENMEDEN DİNLENMEYE TAKİP EDERİM Bİ KAHVE İÇECE KADARR O DA O ESNADA MİNİCİK EKRANDATEK TEK KG LARI BİLDİRİMLERİ TAKİP EDEMEM ZORLANIRIM BAŞKA Bİ FİKRİNİZ YOKSAA BİR DEFAYA MAHSUS ERTELEYELİMMİ????? EYWER ERTELEMEYİ KABUL EDERSENİZZZZ BİLDİRİM SÜRESİ UZADIĞI İÇİN KİMSEDE KG ALMA BEKLEMİYORUM HAA ONA GÖREE HERKEZ KG VERMİŞ OLSUNN ARTIKK

Duygu canım işleri azladın galiba...Hayırlısı olsun...
Mis gibi yeni evinde yazacaksın artık bizlere.Yeni evinde ne güzel kilolar verirsin sen şimdi koşturmacadan..
Bildirim gününü erteleyebiliriz bana uyar :)))

işte budur canım harikasın

bana uyar duygucum sen nasıl dersen kaptan sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…