- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.661
saolun arkadaşlarım
kendimi biran için burada fazlalık gibi hissettim sanki kiilo vermeye niyetim olmayınca
hepinizi seviyorum ve gitmiyorum
önümüzdeki haftadan itibaren toparlanıp her yediğimi buraya yazıcam hem daha fazla kilo almadan bu süreci atlatırım belki
neyse kızlar size dünkü menümü yazayım:
sabah:2 portakal
öğlen:3 köfte,salat,yoğurt,1 kepek ekm.1 biber dolması
akşam:1 dilim kek
ara:1 elma,1 portakal,1 muz,1 havuç
3 litre su,9 bardak çay,1 türk kahvesi,1 saat yürüyüşşş..
canım benim akşam sebze olsaymış diye düşündüm ama sonradan aralarda meyve yediğini gördüm. ama sen 4 ara nasıl yaptın ki?
menüm
sabah
1 kete
öğle
1 kepçe çorba
yarım kabak dolma
yoğurt
1 tane küçük sigara böreği ( yazınca anladım ki karbonhidrat yemişim hep)
ara
1 bardak süt
akşam
brüksel lahanası
yoğurt
gün boyu 2 bardak çay, 1,5 litre su, türk kahvesi, 1 fincan yeşilçay ve 0 spor(
akşam misafirim vardı
aslında sebze yiyecektimm ama
çayın yanında bir kek yedim bide meyve tabağı aldım mecburen dengesizi oldu biraz ama...
bi de kızlar benim bi arkadaşım var biz hep onunla birlikte yaparız diyetlerimizi. birbirimizi uyarır motive etmeye çalışırız. arkadaşım, bir arkadaşından dukan diyetini duymuş yapmamızı önerdi. ben forumları takip ettim bu konuyla ilgili ama pek bi şi anlamadım. bu konuyla ilgili fikir ve deneyimlerinize göre hareket edeceğim. lütfen yardımcı olur musunuz?
menün güzel canım ama spor neden yok bende sadece yürüyebiliyorum..
ah bu misafirlikler. o zaman yine iyi kurtarmışsın. öyle zamanlarda benim resmen şirazem kayıyo:))
bilmem dukanında suyu çıktı başarısız diyet diye duydum ama....
18:00 e kadar çalışıyorum. sonra da ev işi falan derken zaman kalmıyo. ama biraz daha havalar düzelsin gece koşularına çıkacağız eşimle[/QUO
anladım canım haklısın
bu arada çıkmam lazım canım..yarın konuşuruz öptüm...
günaydınnnnn
tek şekerli neskafem ve çubuk krakerim eşliğinde topiği ben açıyorum bu sabah
bi kaç gündür depresif hallerim regl artı sigarasızlık yüzünden tavan yapmıştı bu sabah itibariyle kendime geldim çok şükür
bugün tam 26 gün oldu sabah tartıldım ibre tam 70 nin üstünde yani bir ayda 2 kilo almışım hiç de fena değil ban daha fazla alırım zannetmiştim bundan sonra daha çok dikkat ederim en azından almazsam şahane olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?