Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

maşallahhhh cnmmm ya inş devamı gelir sporun faydsını daha çok görcen sıkılışarak zayıflıcan inşallah
oo süpermiş karabiberimm inşallah faydasnı görürsünnn bu resmen savaş ilanıdır bencee alt et onlarıı
çok ilginçfiyatlarda çok uygunn eşimin izin vereceğini bilsemm setini alırımm benm eşimm böylee taşlara nazarboncuklarına çok karşııı ve bu konudaa çok tutucudurrr oğluma bir kere bile nazar boncuğu taktırmamıştırr meselaa
vallahi duygucugum 3.4 günde bir wc ye cikinca benim kilo durumum baya degisiyonerdeyse 1 kiloya yakin oynama oluyo bu wc olayi benim icin bu kadar önemli yani
ayy 3-4 gündemiii valal ben hergün aynı saatte giderim maşallahh bakbununla ilgili program izledimm brsaklarını vek arın bölgeni satte yönünemasaj yapınca ve tuvalete gidip bekleyincee olurmuşşş. hergün aynı saatte gidindiyorr ben aç karnına kyısı ve kirazsağlı çay çok tüketirimm bunlarda işe yararrr
siz faceda grup kurdunuzda benimmi haberim yok

ayy potimm aylardırr resmen ilan ediyorummm yaaa facde goospgirl diye grupumuz varrrr gel sendee

Duygu evet canımmm bende çok istiyorumm belkii bana bu biraz daha gaz verebilir

çünküü benn 2 sine gitmedim oturmaya böylelikle onlar ağırlasın değilmii
aslında ağırlamayıı çok severimm ama kaybedip ağırlamak olmasınn ben kazanayımm

e ben bunu nasil gözden kacirdim:26:bekleyin geliyorum hemencik

canim bu korku olayini hangi tas cözdü benim oglumda korkuyo geceleri,bende hamileligim boyunca akik taktim,ametistte kullaniyorum arada ben inaniyorum taslarin enerjisine

lapiz malahit akik karışık yapıyorum çocular için

canım nazar boncuğu batıldır ama bu taşlar rabbimin yarattığı doğal taşlardır kesinlikle yapma değildir ben bunları orjinal madeninden aldım eğer batıl olsa ne ben ne annem nede annemin hocaları kullanmazdı çok şükür ben faydasını görüyorum eğer görmesem inan kimseyede tavsiye etmem beni bilirsin :)

aaaa duymadığım için bilmiyorum kusura bakma cnm kırmmışımdır inşallah senii seni çok iyi biliyorumm düşünmedenn yazdımm k.bakma tekrarr

ay canım ya okudumm inşallah o günlere geri dönersin 58 lere düşersin tekrar

maşallahhhh cnmmm ya inş devamı gelir sporun faydsını daha çok görcen sıkılışarak zayıflıcan inşallah
inşallahh canım çok sağ ol

duygu hoşgeldin canım şükür kavuşturana
geçmişi bi okuyayım neler yazdın bakem
canımsınnnnnnnnn hoşgördümmmmmmm napıyonn nasıl gidiyorrr bakemm

ay canım ya okudumm inşallah o günlere geri dönersin 58 lere düşersin tekrar

inşallahh canım çok sağ ol

valla gerçekten itese yapar karabiberimmm 3 çocuk yapıp büyütmüş iştee biraz iredeli olsaaa yaparrr inanıyorummm

valla gerçekten itese yapar karabiberimmm 3 çocuk yapıp büyütmüş iştee biraz iredeli olsaaa yaparrr inanıyorummm

Duygucummm bugün 5 buçuk gibii yürüyüşe çıktım 40 dakka yürüdüm sonra spor aletlerine bindimm hepsine 300 kadar bindimm yanii
yaparken 300 e kadar saydımm
2 litre suda içtim bugünlük
akşam üşenmeden tavuk haşladım kendime

selam kizlar, yazilanlari hep okudum ama alinti yapamadim, çok kötüyüm kizlar ba$ dönmesi, mide bulantisi ve heryerimin agirmasi beni peri$an etti! eve doktor çagirdik, okula gittim arkada$larim eve geri git bu ne hal dediler hemen geri eve geldim saçma sapan $eyler yedim hiç i$tahim yok

sabah : 1 lokma muz

ikindi : yarim simidin yarisi, bir lokma ekmek

ak$am 2 çatal makarna, minicik ha$lanmi$ bir patates, yarim kase kelogs

günaydınnn topiği ben açayım bu sabah
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık roka maydonoz
yumurta

ara elma

öğle misafirimiz vardı sahilde oturduk hep beraber
bir tane karışık pide
şekersiz çay
bir avuç çekirdek

akşam
bir kase şehriye çorbası
bir dilim çavdar ekmeği
kıvırcık salata

sabah ve akşam 45 er dakika yürüyüş
2 litre su

çoook iyiyim canım üstümdeki gerginliği attım diyete tam gaz devam
mayısın 4 nde geziye gidicez inşallah o zamana kadar 2 kilo verip elbiseme sığmayı düşünüyorum :

sen nasılsın canım
yeni evinde huzurla sağlıkla oturun inşallahh

arkadaşlar ben bir haftadaı yürüyüşe çıkıyorum acaba bacaklarımı inceltirmi :44::44::44::44:
zaten belim ince diyetlede popo ve basenler gitmiyo malesef evde biraz hareketle basenlerim eridi azcık inşallah yürüyüş fayda eder

canım eskiden yapmışsın tekrar istediğin kiloya düşebilirsin
sayfanı okudum ben bile gaza geldim valla

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…