Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

tebrik ederim canım seni. böyle azimle devam et!

valla gerçekten itese yapar karabiberimmm 3 çocuk yapıp büyütmüş iştee biraz iredeli olsaaa yaparrr inanıyorummm

kesinlikle katılıyorum canıım. hepimizin istediğimiz zaman yapamayacağımız şey yok.

oyy kıyamam tatlım ya çok geçmiş olsuun. şimdi daha iyisindir umarım?

kuzey'cik kaç yaşında merak ettim

ay Allah'ım aman yedikçe yiyorum ya. neyse sizin yediklerinizi duyunca utandım yarın buraya azıcık şeyler yazmak için az yiyeceğim söz. ama bugün yediklerim

sabah 1 bardak süt

öğle
1 kepçe çorba( 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı yağ yerine geçiyor)
2 ızgara tavuk
salata
ayran

ara
1 bardak süt

akşam
2 dilim ekmek
1 kepçe çorba
kaşarlı mantar

ya kızlar ben öğle kendimi tutuyorum ama kendi yaptığım yemeklere dayanamıyorum bir de bi şey farkettim. eğer önceki günden yemek yaparsam daha az yiyorum ama işten gelince aç karnıma yaparsam iştahım tavan yapıyor. bu haftadan itibaren düzenli yemek yapmaya başlayacağım inşallah.

canim bence yediklerinde kötü bir$ey yokki :)

bugün çok daha iyimm, sen nasilsin? nasil gidiyor?

selam.... ben yine burdayım kendi kendime bişeler yazıp duruyorummm...

aa neden öyle dedinki canim? yazdiklarini okuyoruz :))

evet yaaa keşke hergün 1 kg verme gibi durumumuz olsaa oh ne güzel olurrrr
bravo valla kendini tutabilmişlsinnn ,dün biraz vitrinde gece kıyafwetlerine baktım gözüm korktuu yaa kendmi hala daha şişman görüyorum bennn yakıştıramadım o giysileri sütümde birdenn neyseee 24 gün kaldı hız jest birşeyler yapmam lazım 65 olmam lazımmm en kötü
bu arada

zsa yi çok özledim nerede acaba in$allah kötü bir$ey yokturda tatile gitmi$tir:26:

kontesimin annesi nasil oldu acaba?
bilmiyorum ama bende merak ediyorummm
selam kizlar
bugünkü menüm sabah iki dilim ekmek birini kasarli birini recelli yedim
ara ve öglen yemegi yok
aksam yemegindede sadece karisik patates salatasi yaptim yedim,spor yapamadim
insallah baska bisey yemem
hım ara öğün yapmaman tehlikeli ama sorun yaşamıyorsan yani ani açlık atakalrı sorun yok demektirr
ahhhhhhhh yüreğimmı hoplattın msj ilk satırlarını okurkennn ayy feslim hayatta en korktuğum şey istemerek kalp kırmaktırrr o yüzden bu konuda çok hassasımm amabir gün rice etsemm yüzük takmayıseverim yaptığın herhangibi birşey olursa resmini paylaşırsan sevinirimmm
kuzey'cik kaç yaşında merak ettim
kuzim 22 aylık ablasııı haziranda 2 yaşına gircek inşallahh
aslında menün fena değil ama teşhisin doğru hemen yapılan yemek daha fazla yeniyorrr malesefff
selam.... ben yine burdayım kendi kendime bişeler yazıp duruyorummm...
a.s yaz canımmm sorun yokk

bu ayran detoksunu önce diyet yapıpp sonra haftanın 1 günümü yapılıyorr yanii yapılamsındakii amaç ney canımmm

benn eskiden tamm 1 hafta az ve sık beslenir sonrada çarşamba ve perşembe günü pirinç lapası yapardımm cuma taartı günüü çok farkederdii ,
şimdi 13 günlükk diyetimin arkasından ayran detoksuu deneyeyimm bende bayılırımm ayranlı bulgurluu yiyeceklere

dur benn burayıı kaçırmışımm düğüne okadar azmı kaldıı duyguuuu

cnm ben malum taşınırken hazır şeyler yedim ya içimi dışım temizlensin diye ee birdee kg vereyim diye yaptımmm işe yaradı bugünde yapcam birde regliyim pirinç lapasıda yapayım valla 24 günde ne yaparsam yapcammm 65 en kötü olmam lazımmm

dur benn burayıı kaçırmışımm düğüne okadar azmı kaldıı duyguuuu

evet ya az kaldıı sözde 60 olcaktımmm işteee mart ayı fena vurdu beniii

ya dünden beir alıntı yAPIYORUM YADA YAZIYORUM TAK DONUYOR SİSTEMDE SORUN VAR SANDIM AMA DEĞİL BİLG SORUN VAR GALİBAA
NEYSE GÜNAYDINNNNNNNNNN ARKADAŞLARRR İZMİR ŞAKIR ŞAKIR YAĞIYOR BU HAFTA FULL BÖYLEYMİŞŞŞ DÜN DIŞARDAYDIM MALUM TOPLAM 3 KG YÜRÜDÜMM DÜN onun dışında menümmm
sabah aç karnına kahve çeyrek demet maydanoz 2 lokma salam
ara böğürtlen çayı(arkadaşın ofisinde)
öğle pide ayran salata( arkadaşın ofisinde)
akşam galete
ara küçük kase çerez(çekirdek yok)
dondurma
yatmadan kiraz saplı çayım
2 lt fazla su
3 km fazla yürüyüş

canım facede var kolye ve bilekliğin fotosu :)

evet canımm isveç yapıyorumm
benimkii bozmaktann devamm etmiyordu bir türlüüü
az ağzıma birşey atsamm tamamm bugünn bozulduu deyipp saldırıyordumm bazenn
ama bu sefer bozmakk yokk canımmm
ben diyetime sıkı sıkıı elle sarılınca kendimii daha çokk mutluu hissediyorumm o günnn
bugün 3 ncüü gündeyimm aslında diyet bitene kadar tartılmayacağımmm

günaydınnnnn
dünki menüm
sabah
bir dilim çavdar ekmek
domates slatalık roka maydonoz ve bir parça peynir
bir tatlı kaşığı bal
tek şekerli çay
bir dilim kek

ara
elma

öğle
bir dilim ekmek
bi kaç parça döner patates kızartması

ara
bir paket çubuk
bir şekersiz neskafe

akşam
bir kase şehriye çorbası
bir dilim kek

2 litreden fazla su
sabah ve akşam 45 dakika yürüyüş artı bi kaç hareket

evde ne iş yapıyorsunn canımm

hep öyle canımm bende normalde akşama kadar hiç bişii yemezz akşamm ne bulursamm artıkk

ben bi ara resmen çekirdek bağımlısı olmuştum sigara içemedikçe kabak çekirdeği yedim bağırsaklara çook iyi geliyo belirtmeden geçemicem
hedefim şu kapadokyaya gidene kadar biraz sıkılaşıp orada resim çekilip sonrada facede öbür resimlerimle kıyaslamak facedeki resimlerde 77 kilo falandım
bacaklarım felaket ağrıyo yürüyüşler işe yarıyo galiba
inşallah incelirim
yürüyüşe başladığım gün mezurayla ölçülerimi aldım bakalım bir ay sonra tekrar ölçüçem

ayran detoksunu bende yapmak istiyorum ama kahvaltıda nı ayran la yapıcaz aralarda meyva yiyebilirmiyiz
bide içine bulgur yerine buğday koysak hani aşure yapılandan nasıl olur acaba
ben yazları buğdayla bol naneli çorba yapıyorum onun gibi yapıp içsem nasıl olur acep

yok yok kahvaltını pehniryumurtaa yeşillik yap tabi o gün yağ bal filan sürme domatesli salatalıklı yumurtalı peynirli kahvaltını yap sonra ayran lı karışımm bitki çayı serbest kahve serbet bwen o gün meyva yemedimm sende yeme nasıl osla 1-2günlük diyett böyle cnmmm

saol canım ilk fırsatta yapıyım bu diyeti bu sabah tartıldım veeeee 69 kilo çıktım yine
çokk mutlu oldum bi aralar şiştim galiba tam 72 kilo çıkmıştım ve şook olmuştum
biz seninle bi kapışsak mı acaba başka türlü kilo veremicez biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…