Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar doktorum progrAMINDAA bi uzman var yaza hızlı kg verme programı hafta 3 kg verdiren diyet izleyin mutlaka
sabah
10-15dal maydanoz
salatalık domates
peynir
3 tane zeytin
1 dilik esmer ekmek
sınırsız çay ıhlamur ada çayı seçim sizin (şekersizz)
öğle 1 kase yoğurt
sınırsız salata (yağsız)
akşam 1 kase yoğurt
sınırsız salataa
günde 3 tane meyva ara öğün olarak

şimdi reklamlardaa reklardan sonraa kgaldırmayan meyvaları söylücekk

bu aradaaa bunlardan sılılanlar mesel yoğurtu cacık olarak yiyin diyor yada yoğurtu salataya ekleyin yada salatao larka yağmayın hepsini söğüş olarak yiyin diyorrr böyle işte denemye değer hafta 3 kg özellikler benim için süperr olurr

Son düzenleme:
günaydinnn
daha kahvaltimi yapmadim,duygucugum senin bu ayran detoksunu merak ettim,bendemi yapsam acaba,ama bugün misafirlige gidicem yapamamki:26:

günaydinnn
daha kahvaltimi yapmadim,duygucugum senin bu ayran detoksunu merak ettim,bendemi yapsam acaba,ama bugün misafirlige gidicem yapamamki:26:

yap tabi tadı güzel oluyor yani bana göre güzellll sen git gel komşunaa eğer istersen nasıl yaptığımı yazarımm bu arada msj okudum ekledimm

yarım ananas ,armut küçküse 2 tane büyükse 1 tane , 7 tane hurma bunlar kg aldımıyormuş ,verdirmeye yardım ediyormuş

bu arada armutu haşlayıp püresini bebeye verince kabızlığı gidermişşş

Son düzenleme:
günaydııın güzel bayanlar

çok yoruluyorum ben okulda ya, bir de ayak yapım sorunlu benim düztabanım, dün okula converse ile gitmiştim. ayaklarım mahvolduuu. bir sürü de yürümüşüüm ayy o kadar kötü ki bugün ya da yarın gidip adidastan yürüyüş ayakkabısı alacağım. bir daha converse giymek yok

dünkü menümü yazayım :

saat 12 buçuğa kadar hiçbişey yiyemedim
12 buçuk : yarım kase çorba
4 köfte

17:00 : yarım paket çubuk kraker
1 tane biskolata bisküvi (paket değil 1 tane)
4 çilek
20:00 : 1 tane istavrit
salata
1 avuç çilek

2 litre su
leslie 3 mil

aşkım çileğe kavuştum sonundaaa çilek kadar sevdiğim başka bir şey yoook

süper! yoğurt gerçekten kilo verdiriyor kızlar, yağsız yoğurdun bel bölgesini incelttiği kanıtlanmış.

güzel ve çok cazip bir diyete benziyor ama aç kalindigi kesin yani, ama 3 kilo çok ama çokkkk iyiiiii denemek lazim yaa

evett ananas özellikle yag yakiyormu$ vede tuvalet sorununu gideriyorr, fakat ben fazla yiyemiyorum sanirim alerjim var, agzim kipkirmizi olup batiyor her yedigimde

ma$allah canim :) hem mahrum kalmiyorsun bir$eyden hemde az ve öz yiyorsunn

kizlar bu arada bildiginiz üzere iki gündür hasta ve i$tahsizdim, vee zayifken beslendigim gibi beslenmeye ba$ladim tabi istemeden!
ben zayifken (yani 1.5 yil önce 51-53 kiloyken) sadece küçük miktarda abur cubur yerdim ve ba$ka bir$ey yemezdim, ve $u an yine ayni kilo almaktanda korkuyorum ama anim ba$ka bir$ey istemiyor, iki gündür nutella yiyorum ama 2 ka$ik alinca bunun tadi kötü neden yiyorum? diye soruyorum kendime, bana cazip gelen birtek nutella oda tadi eskisi gibi güzel gelmiyor, korkuyorum tekrar tatli bagimlisi olmaktan, mesela menüm $u

sabah : 2 ka$ik nutella ve bir bardak süt

i$tahimin açilacagindan eminim hatta bu ak$am kesin açilir, ve ben korkuyorum birden patlama olacak diye

Selam kızlar ben sizleri çok özledim zırt pırt yedikçe buraya yazamıyorum kendime çok kızıyorum...kilolarımı verdim ya kendime geldim sanırım o yüzdne yiyorum neyse...Dahada versem iyi olucak ama..
Geçmişi okuyamıyorum detyalı alıntı yapamıyorum kusura bakmayın lütfen işyerindeyim pek vaktim yok şuanda öyle yemegine geçtik.
Aklım sizlerde hep..

Duygum canım benim Ayran diyetini ögrenebilirmiyim?
Ercem sende iyi gidiyormuşsun maşallah sigarayı bırakmak sana yaradı desene.
Feslim sen nasılsın diyete devam kaçamaksız oh oh
Gamzem şekerim yürüyüş ev iş derken sende unuttun bizleri yawwwww
Karabiber alıntılarda gördüm sende bayagı istikrarlısın başaracaksın ben inanıyorum 60 ları görmek senin için çok kolay yanlızca sirkelenmen gerek.
Zsa nerelerde..
Potim sende benim gibisin bu aralar galiba...
Persephonik.canımcım sende hem spor hem diyet iyi gidiyrmuş.Devam bakalım.
Leyyam kuşum hastamı oldun sen geçmiş olsun.

Adını yazamadığın arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir inşallah.

Bunu uygulamak istiyorummmm acil birşeylere ihtiyacım var...
yA BÜTÜN GÜN İYİYİM AKŞAM 7.DEN SONRA SAPITIYORUM RESMENNNNNN
AKŞAM NESCAFE YANBINA DANKEK YEDİM ÇOKOPRENS YEDİM..
BİR TABAK MAKARNA YEDİM BUNLARI AKŞAM 7.YEMEĞİNDEN SONRA YAPTIM DÜŞÜN

bugün çok daha iyim canim

aslinda bencede kilona neredeyse ula$tin diye diyet yapamiyorsun, ama bence eger kilon normalse artik, diyeti birak yani zayif olmanin bir anlami yok bence o moda geçtide zaten, ben hep hedef kilom 53 derdim $imdi ise 58 diyorum hatta tatile gitmeden 60 olsam bayram edicem, bence vücudunun sesini dinle, belki daha fazla vermek istemiyordurr

ayy kizlar bilgisayarimdan tuhaf sesler gelmeye ba$ladi in$allah bozulmaz demedi demeyin eger foruma giremezsem

kesinlikle jaklısın vücüd cevap veriyor ama ben yinede biraz daha vermek istiyorum beynim engelliyor ye ye diyor bu defanda bişey olmazlarla 1 er lokma yutuyorum
Aman ha bozulmasın günlerce tamirden gelmez bence sen çok güzel kilo verirsin ama şu gelen giden misafir olmasa :==
Şu tatlı krizlerinde hurma yemeği denesen bana dr öyle demişti ama aklında nutella varken istersen bal versinler gözün görmez değilmi..Tatile az kaldı sende hızlan hadi beraber yapalım sen ben duygu yogurt diyetyini akşam ben markete ugrayıp salata malzemeleri alıcam yagmura yakalanmazsam...Denemeden anlayamayız bakalım kaç gün dayanıcaz.

Sorun beynimizde ben böyle düşünüyorum...Aylar önce kendimle kıyaslama yaptığımda bu sonuca varıyorum..
Aslında sen nutellayı sevmiyorsun takıntı yapmışsın....Bir süre eve nutella alınmasa ne olur acaba?
Evde varken bişeyler insan yemeden duramıyor bu kesin...

evet canim benim zaten yemekle fazla aram yok ama nutella beni mahfediyor nutella olmasada misafirler ama bu ara misafir falan yok, aslinda bu diyeti yapabiliriz hep beraber ama benim sorunum $uki, sabah kahvalti yapamiyorum sevmiyorum bir bardak sütle veya bir kaç ka$ik mûsliyle idare ediyorum bazen daha az, böyle devam edersem gün boyu fazla bir$ey yememi$ olurum, bu yüzden aç kalipta sonra her$eye saldirmaktan korkuyorum

tatil için ailemi ikna ettim, ve ben onlardan bir ay sonra gidecegim, annem diyorki ben gidersem sen hiçbir$ey yemezsin biliyorum, ama ben o eski ben degilimki aç kalacagimi hiç sanmiyorum hemde bir ayda bu kadar kiloyu vermeyi göze alamam, $imdiden versem ah bir versem

bende diyet yogurtta var, salata malzemeside var ama yiyen yok yogurtlar bozulacak nerdeyse aldim duruyor
bende protein diyeti yapmak istiyordum, ama oda çok zor, beni motive ettin acaba yapsammiki?:44::44::44:

ya bizim evden hiç eksik olmaz, karde$lerim çok seviyor

ne bileyim çogu zaman denedim tatli krizim tutunca ister $erbetli tatli, ister kek, ister bal ister $eker yiyeyim, en sonunda yinede nutella yiyorum hiçbir$ey kesmiyor, nasil desem sanki nutella bagimlisi olmu$ gibiyim, kaç kere yemin ettim bir hafta yemicem diye, yemedimde ama o bir hafta geçtiginde yarim kavanoz yedim! hatta tümünü bile yerdim ama utandim bir kaç ay içinde yemin edemem kendime güvenemem bozarim ve günaha girerim diye korkuyorum

yine vücudum ödem yapti galiba tartiya cikinca sasirdimhalbuki kac gündür asiriya gitmeden yiyorum,ve hafif seyler yiyorum siki bi diete nasil basliycam ben tekrar ,irademimi yitirdim,yoksa gözümmü korkuyo,yoksa üseniyomuyum,yoksa böylede mutluyumum,bilmiyorummmmmmmm hangisiiiiiyoksa hepsimiiiiii:119:

bende seni ve herkezle aynı anda sohbet etmeyi özledimmmm
cnm ayran detosu en fazla 2 gün yapılan birşeyy abah kahvaltın yağ tuz şeker hariç klasik kahvaltı sınırsız çay kahve bitki çayı şekersiz sonra 2 lt ayrAN İSTER HAZIR İSTERK ENDİN YAP Kİ BEN KENDİN YAPMANI TAVSİYE EDERİM TUZ OLMUYOR ÇÜNKÜ 4 Y.K BULGUR ,4 Y.K YEŞİL MERCİMEK,4 Y.K NAHUT BUNLARI HAŞLA EKLE AYRANA BEN DEREOTO VE MAYDANOZDA EKLEDİM BLENDİRDAN GEÇTİM SIK SIK KÜÇÜK PORSYONLARDA YEDİM BÖYLE BENİM SEVDİĞİM BİR TAT OLDU İÇİNE SARIMAKTA EKLEDİM CACIK İZLENİM VERSİN DİYE NANEDE SERPTİM GAYET KEYİFLİ BÖYLE İŞTE İNŞ HAFTAYA BUGÜN SABAH PAYLAŞTIĞIM HAFTADA 3 KG VERDİREN DİYETİ DENİCEMM YANİ MECBURUM BÖYLE HIZLI ŞEWYLER YAPMAYA 24 GÜN KALDI DÜĞÜNE ORTADA ELBİSE YOK SON GÜNLERE ATIYORUM VEREBİLDİĞİM KADAR KG VERMEM ŞART
ÇK ŞAŞIRDIM YA KARDEŞİN ASDKERE GİTTİĞİNDEN BEİR DÜZENİN BOZULDUU SENİN İNŞ TOPARLARSIN ÇÜNKÜ DİYETE YANİ SAĞLIKLI BESLENMEYE ADPTE OLMAK ZORDUR HAZIR GÜZEL GİDİYORKEN SONUCA ULAŞMAK GEREK DİMİ İNŞ HEPİMİZ GÜZEL SONUÇLAR ALCAZZ VE KORUCAZZZ

HIMMM MENÜ BANA GÖRE ÇOK GÜZELLLLLLLLL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…