Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Yokk dugucumm bırakmıyorumm kesinliklee inann zayıflamadan bu yoldan dönmek yokk

civcivinn artıkk pek istahı kalmamıştıı zsayı bilmiyorumm amaa
bence arkadaşlarımızınn hevesii kalamdıı bir ara banada olmuştuu

kızlarrr merhaba ben geldim ama kimse yokk

çokkk yorucu günlerden sonra normale dönmeye çalışıyorum acı ve tatlı şeyleri bir arada yaşıyorum..

dün akşam kardeşim geldi..askerden teskere aldı

annem henüz hastanede ama daha iyi inşallah ileriki tedavi ve ameliyatlarıda başarıyla geçer

üzücü olan ise dedem hasta olduğunu söyleyip çok üzdü dün tepeden tırnağa çekap yapıldı hiç bişeyi yokmuş sanırım pisikolojik ama zor şeyler yaşatıyor.

eşimin dedesi kısmi bir felç geçirdi yatıyor

dayımı köpek ısırdı

falan falann.....yani anlayacağınız rabbim beterinden saklasın Hamdolsun bugünümüze

dünkü menüm

sabah 1 kaşarlı tost yağsız

öğlen:1 tabak tavuk sote,2 dilim kepek ekmeği,salata,cacık

ara:2 küçük portakal

akşam:5 dilim kızrmış sucuk,3 dilim ekmek

ara:1 dilim ıslak kek,1 avuç fındık

bu ara canım aşırı tatlı ve ekmek yemek istiyor ekmek yemeyince doymuyorum sanki

2lt su,6 bardak çay,1 türk kahvesi 30dk yürüyüş.

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben iyi sayılırım dün işe gelemedim kolum çok agrıyordu evdeydim...Benim tatil 4 gün oldu anlayacagınız...Ama bu bana yaramadı hep yedim..Hafta sonu dışarıda eşimle işlerimiz vardı hep gezmedeydik alışveriş mrkz falan böyle oluncada bunları yemek durumunda kaldım hamburger kola patates kızartması,döner ekmek çekirdek ay işte hepsinden kocaman kocaman yedim....Tabi 1 akşam annelerde kaldık ordada kızarmış ekmege tereyag ve acı salça sürüp yedim bolcana napim ya ertesi günde valdemlerdeydik hep beraber dışarı çıktık dışardada yemeden olmaz değilmi diyet yapamıyorum ben yazın benden bu kadar canlarım artık canımın çektiğini yiyeceğim...Ama bu sayfaya gelip sizlerin yazdıklarınızı okuyunca hırslanıyorum eve gidince unutuyorum....Hatta hep aklımdaydı ayran detoksu ama bir türlü yapamadım hiç evde durmadıkki hep dışarlardaydık...Tek iyi olarak yaptığım şey çok yürüdüm Koşturdum...Havalar güzel dışarı olayalrı çok oluyor bundan sonra dikkat edememherhalde kış gibi.Kilo bildirimim bu sabah 63,6

Son düzenleme:

Canımm tüm yaşadıkların için çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun...
Kardeşin gelmiş gözünüz aydın..Darısı başımıza bizimkide dagıtıma gelecek tunceliye düştü..

Geçen hafta ayran detoksu için detayları aldım ama bir türlü uygulayamadım diyeti tam anlamıyla yapabilmek için evde olmak gerekiyor...Havalarda güzel dışarlardayız malum diyete uyum saglamak zor oluyor...İşteyken düzenliyim...Meyve çeşitleride çıktı ay ben erige bayılırım şimdi eriği porsiyonlu yiyememki ben bir oturuşta 1 kiloyu yerim o kadar severim.

2 hafta sonra benim kızımın dogum günü elbisem hazır.Kızımınkinide hallettim .Yeride ayarladık...Çok heyecanlıyım.

Kimseler yok bende kaçıyorum.

bazen herşey üstüste gelir kontesim allah beterinden saklasın
annenin iyi olmasına çok sevindim inşallah diğer tedavilerride başarıyla biter tekrar sağlığına kavuşurur
kardeşin içinde gözün aydın canım
dedene dayına dedenin eşine de geçmiş olsun canım

canım gözün aydın kardeşin gelmiş
bütün hastalarına Allah şifa versin
hepsi üstüste gelmiş Rabbim korusun inş.

selam canım bırakıyormusun kilo vermeyi öyleyse mezun olan ilk kişi sen oluyosun şimdiden tebrik ederim

canım tv de doktordan duymuştum tuzla yemiyorsan erikte sınırlama yokmuş istediğin kadar yenebilir demişti

tabii ki şükretmeliyiz canım, hepimiz öyle. obezler var, kilolarından dolayı günlük hareketleri bile yapamıyorlar. biz hepimiz gayet sağlıklı koşturup duruyoruz. hepimiz şükretmeliyiz.
ama kilo vermek şart. benim arkadaşlarımın hepsi 50li kilodalar ve canım çok sıkılıyor bu işe. istediğim şeyleri giyebilmek istiyorum artık. dün de yine atak yaşadım. bugün baya dikkat etmeyi düşünüyorum. inanırsak başarabiliriz canım, umarım hepimiz incelebiliriz.

canım benim ya, hep üst üste gelmiş. bugünler de geçer inşallah. güzel günler bekler seni.
tüm hastalarına acil şifalar dilerim. dayın da mutlaka doktora giştsin aşısını filan yaptırsın.
kardeşine kavuşmana da çok sevindim :)

zsa yı ben de çok merak ettim duygucum ya. ahtif bir arkadaştı da baya ama ne zamandır uğramıyor. mutlaka bir mazareti vardır diye düşünüyorum. umarım iyidir.

evet canim ben zaten isveç diyetini sürekli takip ediyorum hayran kaliyorum vallahi sizlere,ben iki kere yaptim ama 5. gün pes ettim, okuldan gelip kendime yemek yapamadim açikcasi, ama yaz gelmeden tekrar yapacagim

dogum günü kutlu olsun, in$allah güzel yuvanizda ömür boyu beraber

ya ne bileyim zsa ya ne oldu acaba, o öyle bizleri terketmez, bence hele silme, illaki büyük bir sebebi vardir

ay canim in$allah bir daha kötü haberler almazsin

offf kolay olsa ke$ke ama nerdeee, bende bayiliyorum arkada$larimi görünce onlarin fiziklerine, sonra kendime bakmak bile istemiyorum, artik kendime renkli renkli kiyafetler almak istiyorum ama nerdee, kim bilir ne zaman görecegim 50 li kilolari belkide bir daha asla göremicem

atak neden oldu canim bir$eyimi kafaya taktin? illaki tetikleyen bir$ey oluyor, mesela bize misafir gelince neden bilmiyorum ama sürekli aldigim kilolara yorum yapacaklar diye korkuyorum ve illaki atak oluyor, belki sendede tetikleyen bir$ey vardir

kimse yuok saatlerdir
kızlar size bir önerim olacak. duygu da uygun görürse, perşembe cuma topic olarak ayran detoksu yapmaya ne dersiniiiiz?

bende isterdim ama baklagilleri hiç sevmiyorum, ayrani ise bol tuzlu ve kati olunca seviyorum
ben bugün lahana çorbasina ba$ladim, aslinda müsli falan yedim ama ana ögün olarak çorbadan yedim belki yarin, daha dikkatli olurum, gelecek hafta 1 yildir görmedigim arkada$imi görcem, en azindan su kaybim olsada biraz incelsem, o kizda kilo almak için ugra$iyor $imdi beni soru yagmuruna tutar nasil kilo aldin diye, güleyimmi agliyayimmi

Bende size katılmak istiyorum :) 15 yaşındayım 63 kiloyum boyum 165 sınavlar başlayınca okul filan kilo aldım tabi. Ama inşallah biraz hareket etmeye başlayınca yazın daha çok kilo verceğim hedefim 57 kilo inşallah veririm sizede kilo vermede iyi şanslar :)

günaydın herkese benim için yeni bir dönem başlıyor epey zamandır diyeti sporu salladım ama kendimi toplamaya karar verdim şöylede bir durumum var tartım fazla tartıyormuş eve gelen herkes öyle dedi yani 56 kilo olabilirim bilemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…