- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.141
elbisee tadilattaa şuan daraltılıyor ama 12 mayısda tam herşeyle çekilpi öyleee paylaşcam inşallahh
evett cnm ama bu aralar davetler arka arkayaaaa nasıl yapcam olmazsa yarın başlayımmm bugün eşimin doğum günü
günaydınnnnnnnnnnnnn
maşallahh de kendine bol bolbencedee bak tekrar adepta olmak zor kendin denedin gördün hazır vucud alışmışkenn hedefine gell öyle bırak diyetii lütfen karabibierimmm
kızlar civciv kg bildrimi yapmamış
zsadan hala daha haber yok napayımmm sizceee
oznurrd arkadaşımız geçen hafta eklendi bugün oldu bildirtim yapmadıı
iştee arkadaşlarr o yüzden herkezi hemen eklemiyorum ekledimm yok hadi zsa ve civciv ilk arkadaşlardannn neysee
kızlarrr merhaba ben geldim ama kimse yokk
çokkk yorucu günlerden sonra normale dönmeye çalışıyorum acı ve tatlı şeyleri bir arada yaşıyorum..
dün akşam kardeşim geldi..askerden teskere aldı
annem henüz hastanede ama daha iyi inşallah ileriki tedavi ve ameliyatlarıda başarıyla geçer
üzücü olan ise dedem hasta olduğunu söyleyip çok üzdü dün tepeden tırnağa çekap yapıldı hiç bişeyi yokmuş sanırım pisikolojik ama zor şeyler yaşatıyor.
eşimin dedesi kısmi bir felç geçirdi yatıyor
dayımı köpek ısırdı
falan falann.....yani anlayacağınız rabbim beterinden saklasın Hamdolsun bugünümüze
çok güzel canım ya tebrikler...bence 77,50 yide görebilirsin tuvaletini yapmamışsındır...
çokkk yorucu günlerden sonra normale dönmeye çalışıyorum acı ve tatlı şeyleri bir arada yaşıyorum..
annem henüz hastanede ama daha iyi inşallah ileriki tedavi ve ameliyatlarıda başarıyla geçer
üzücü olan ise dedem hasta olduğunu söyleyip çok üzdü dün tepeden tırnağa çekap yapıldı hiç bişeyi yokmuş sanırım pisikolojik ama zor şeyler yaşatıyor.
dayımı köpek ısırdı
falan falann.....yani anlayacağınız rabbim beterinden saklasın Hamdolsun bugünümüze
dayımı köpek ısırdı
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben iyi sayılırım dün işe gelemedim kolum çok agrıyordu evdeydim...Benim tatil 4 gün oldu anlayacagınız...Ama bu bana yaramadı hep yedim..Hafta sonu dışarıda eşimle işlerimiz vardı hep gezmedeydik alışveriş mrkz falan böyle oluncada bunları yemek durumunda kaldım hamburger kola patates kızartması,döner ekmek çekirdek ay işte hepsinden kocaman kocaman yedim....Tabi 1 akşam annelerde kaldık ordada kızarmış ekmege tereyag ve acı salça sürüp yedim bolcana napim ya ertesi günde valdemlerdeydik hep beraber dışarı çıktık dışardada yemeden olmaz değilmi diyet yapamıyorum ben yazın benden bu kadar canlarım artık canımın çektiğini yiyeceğim...Ama bu sayfaya gelip sizlerin yazdıklarınızı okuyunca hırslanıyorum eve gidince unutuyorum....Hatta hep aklımdaydı ayran detoksu ama bir türlü yapamadım hiç evde durmadıkki hep dışarlardaydık...Tek iyi olarak yaptığım şey çok yürüdüm Koşturdum...Havalar güzel dışarı olayalrı çok oluyor bundan sonra dikkat edememherhalde kış gibi.Kilo bildirimim bu sabah 63,6
Geçen hafta ayran detoksu için detayları aldım ama bir türlü uygulayamadım diyeti tam anlamıyla yapabilmek için evde olmak gerekiyor...Havalarda güzel dışarlardayız malum diyete uyum saglamak zor oluyor...İşteyken düzenliyim...Meyve çeşitleride çıktı ay ben erige bayılırım şimdi eriği porsiyonlu yiyememki ben bir oturuşta 1 kiloyu yerim o kadar severim.
2 hafta sonra benim kızımın dogum günü elbisem hazır.Kızımınkinide hallettim .Yeride ayarladık...Çok heyecanlıyım.
Kimseler yok bende kaçıyorum.
tabii ki şükretmeliyiz canım, hepimiz öyle. obezler var, kilolarından dolayı günlük hareketleri bile yapamıyorlar. biz hepimiz gayet sağlıklı koşturup duruyoruz. hepimiz şükretmeliyiz.ya canim haline $ükret sen artik $i$ko degilsinki benim gibi, 63-64 kilo çok iyi bence, ke$eke bende o kiloya ula$sam, çok iyi gidiyorsun, bir aya kalmaz 5 li kilolari göreceksin eminimhiç merak etme
bende dün karde$im ve annemle ali$veri$e gittim, karde$im bir sürü $ey denerken, ben bebek kiyafetlerine baktim kom$unun bebegi için, annem sordu kiyafetlere baksana diye, ben ise "begenmedim" dedim oysa bakmadim bile...
dayımı köpek ısırdı
günaydın poticim
leyya isveç sayfasında yeni bir bayann bugün 7nci günde 77den 71 kiloya indii aslında tamm uysann senn 13 günde hedef kilondasınn canımm
bu diyette bol bol su içeceksin ve tam uyacaksınnn
benim bugün 10ncu günümmm baskülde oynamalar varmışş ama ben bilmiyorumm kilomuuu
pazartesiden sonra ,
4 gün ayran detoksu yapacağımm zevkle yaparımm çünküü bayılırımm soğuk ayranlı çorbayaaa
bu seferr olacakkk eminimm kendimdennnn
dünn kızıma baloda giysinn diye kıyafet bakmaya gittik ,ALLAHIM nasıl kıyafetler var yaa ama hepsii zayıflar içinn zayıf olsamm alırdımm kesin bakmakla yetindimmm sadecee alamamamakk kadar kötüüü bir duygu olamaz yaaa
şimdii kıyafet hiç bulamıyorumm kendime ama zayıfkenn mağazayıı alsam yeridirr yanii özgüvenn çok geliyorrr
günaydınnn kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzz ... benim kafam döndüüü iyice bugün salı zannediyorumm eşim p.tesi evde olunca ben pazar sandımm bugün eşimin doğum günü küçük bir kutlama yapcaz kayınvalidemdeee eşim bilmiyorr unutmuş gibi yapcazzz bugünn programın yinwe yoğunnn salık ocağına ilaç yazdırcamm erkenden kayınvalideye gidip sarma sarcazzzz gitmeden eşime hediye alcammm oooooooooooffffffffff çok işi varrr ama şu güncellemeyi yapayım biii
kızlar civciv kg bildrimi yapmamış
zsadan hala daha haber yok napayımmm sizceee
oznurrd arkadaşımız geçen hafta eklendi bugün oldu bildirtim yapmadıı
iştee arkadaşlarr o yüzden herkezi hemen eklemiyorum ekledimm yok hadi zsa ve civciv ilk arkadaşlardannn neysee
dayımı köpek ısırdı
tabii ki şükretmeliyiz canım, hepimiz öyle. obezler var, kilolarından dolayı günlük hareketleri bile yapamıyorlar. biz hepimiz gayet sağlıklı koşturup duruyoruz. hepimiz şükretmeliyiz.
ama kilo vermek şart. benim arkadaşlarımın hepsi 50li kilodalar ve canım çok sıkılıyor bu işe. istediğim şeyleri giyebilmek istiyorum artık. dün de yine atak yaşadım. bugün baya dikkat etmeyi düşünüyorum. inanırsak başarabiliriz canım, umarım hepimiz incelebiliriz.
kimse yuok saatlerdir
kızlar size bir önerim olacak. duygu da uygun görürse, perşembe cuma topic olarak ayran detoksu yapmaya ne dersiniiiiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?