- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.161
amin canım ALLH beterinden korusun cümlemizi.geçicek ALLAHIN izniyle kontesim hiç üzülmeee herşey güzel olcakkk kardeşinesevindimmm darısı benim civcivin ve tüm askerlerin başınaa çoközledim neşeni inş en kıs süredee yüzünde yine güller açar arkadaşımmmkızlarrr merhaba ben geldim ama kimse yokk
çokkk yorucu günlerden sonra normale dönmeye çalışıyorum acı ve tatlı şeyleri bir arada yaşıyorum..
dün akşam kardeşim geldi..askerden teskere aldı
annem henüz hastanede ama daha iyi inşallah ileriki tedavi ve ameliyatlarıda başarıyla geçer
üzücü olan ise dedem hasta olduğunu söyleyip çok üzdü dün tepeden tırnağa çekap yapıldı hiç bişeyi yokmuş sanırım pisikolojik ama zor şeyler yaşatıyor.
eşimin dedesi kısmi bir felç geçirdi yatıyor
dayımı köpek ısırdı
falan falann.....yani anlayacağınız rabbim beterinden saklasın Hamdolsun bugünümüze
bende diektim ekmek fazla olmuşşş azalt cnm toplamın da 300-350 klori eder çünküdünkü menüm
sabah 1 kaşarlı tost yağsız
öğlen:1 tabak tavuk sote,2 dilim kepek ekmeği,salata,cacık
ara:2 küçük portakal
akşam:5 dilim kızrmış sucuk,3 dilim ekmek
ara:1 dilim ıslak kek,1 avuç fındık
bu ara canım aşırı tatlı ve ekmek yemek istiyor ekmek yemeyince doymuyorum sanki
2lt su,6 bardak çay,1 türk kahvesi 30dk yürüyüş.
o kadar şaşırdımki anlatamam cnmm yani sana çok imrenirdimm taktir ederdimmm şaşırttın benii eğer yemek yemek seni mutlu ediyor sonrada pişmanlık duymuyorsan hiçç sorun yokk cnmm ne diyimm anladıım kadarıyla ayrılıyorsun topikten sayfaana her zamanaçıkkk cnmm ALLAHA emanet oll bu arada kg gayet güzel o kadar yemeneee rahmennn maşallahhhSelam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben iyi sayılırım dün işe gelemedim kolum çok agrıyordu evdeydim...Benim tatil 4 gün oldu anlayacagınız...Ama bu bana yaramadı hep yedim..Hafta sonu dışarıda eşimle işlerimiz vardı hep gezmedeydik alışveriş mrkz falan böyle oluncada bunları yemek durumunda kaldım hamburger kola patates kızartması,döner ekmek çekirdek ay işte hepsinden kocaman kocaman yedim....Tabi 1 akşam annelerde kaldık ordada kızarmış ekmege tereyag ve acı salça sürüp yedim bolcana napim ya ertesi günde valdemlerdeydik hep beraber dışarı çıktık dışardada yemeden olmaz değilmi diyet yapamıyorum ben yazın benden bu kadar canlarım artık canımın çektiğini yiyeceğim...Ama bu sayfaya gelip sizlerin yazdıklarınızı okuyunca hırslanıyorum eve gidince unutuyorum....Hatta hep aklımdaydı ayran detoksu ama bir türlü yapamadım hiç evde durmadıkki hep dışarlardaydık...Tek iyi olarak yaptığım şey çok yürüdüm Koşturdum...Havalar güzel dışarı olayalrı çok oluyor bundan sonra dikkat edememherhalde kış gibi.Kilo bildirimim bu sabah 63,6
yaa bana uyarr yeyetki önceden ayarlayalımmkimse yuok saatlerdir
kızlar size bir önerim olacak. duygu da uygun görürse, perşembe cuma topic olarak ayran detoksu yapmaya ne dersiniiiiz?
evet canim ben zaten isveç diyetini sürekli takip ediyorum hayran kaliyorum vallahi sizlere,ben iki kere yaptim ama 5. gün pes ettim, okuldan gelip kendime yemek yapamadim açikcasi, ama yaz gelmeden tekrar yapacagim
dogum günü kutlu olsun, in$allah güzel yuvanizda ömür boyu beraber
ya ne bileyim zsa ya ne oldu acaba, o öyle bizleri terketmez, bence hele silme, illaki büyük bir sebebi vardir
[/QUOTE]merhaba hanımlar 27 yaşındayım 1.5 yaşında oğlumvar doğum kilolarım üzerime yapıştı kaldı tabi bunun suçlusu benimm herşeyi yedim hamileliğimde çünkü kilo verme sorunum hiç olmamıştı basite aldım doğumdan sonra o süt yapar bu süt yapar diye ne bulduysam yedim tabi bunların süt yapmadığını anladığımda artık çok geçti benim kilo alış serüvenim böyle arkadaşlar
2006 evlendim 53 kg
2009 hamile kaldım 64
2010 haziranda doğum yaptığımda 90 kg
doğumdan sonra 83 kg çakılıp kaldım
işte bu kadar yılda böyle hale geldim işin komik yani ben 2011 mart ayına kadar aynalarda kendimi öyle şişman görmüyordum hiç rahatsız değildim tabi evimin dışında bi markette alışveriş veriş yaparken aynada kendmi gördüğümde şok oldumikinci şoku malum izmir de bahar erken geliyor martın sonunda kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardığımda bir parça giycek birşeyimin olmaması eski kıyafetler kesinlikle girememem o gün karar verdim,gerçekten karar vermek çok önemli arkadaşlar istikrar gerçek karar vermenin ardından geliyor, hemen eve eliptik bisiklet sipariş verdim spor yapmaya başladım çünkü biliyorum ki tek başına diyet olmaz yediklermi her geçen gün azalttım ve bu gayretin sonunda haziranda 10kg verdim ,73 kg dum başarmanın keyfiyle biraz ara verdim kg korumayı başarmıştım çünkü ramazanda bile kg almamşıtım ki ben normalde oruç tutarken kg alırım,neyse ne zaman görümcemin evinde 1 hafta kaldım orda yeme alışkanlığı tekrar başladı evdede devamı geldi 78 kg çıktım geçekten çok üzüldüm kendime şaşırdım çünkü kg vermenin ne kadar zor olduğunu biliyordum ve neden saçmalamıştım neyse takrar çıktım bu yola ama bu yolda dinlenmek yok artık 1.5 ay önce başladıığm bu yolda şuan 75 kg yum ,ilk hedefim mayısa kadar 64 kg olmak ama asıl hedefim yani ideal kilom 57 ben buyolda 57 olasaya kadar devam edeceğim benimle bu yolda yürümek isteyenler olursa sevinirim çünkü ne demişler birlikten kuvvet doğar ,birbirmize destek olarak hırs yaparak küçük yarışmalar yaparak ben inanıyorum ki en kısa sürede amacımıza ulaşacağız
hayalim 38 beden olduğumda çılgınlar gibi alışveriş yapmak diğer hayalimde istedğim kiloya düştüğümde istedğim gibi herşeyden yemek çünkü kilomu sporla korucam bundan sonraa işte böyle arkadaşlarr bana bu yolda şans dileyin
[/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD]69,5[/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14,300 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 64,500[/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] +500[/TD] [TD] 8,000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]72 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 8,000 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] poti [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77,900 [/TD] [TD] 77,900 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 6,600 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zsa [/TD] [TD] 66,900 [/TD] [TD] 58,500[/TD] [TD] 58,500 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 9,600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD]6 [/TD] [TD] gamze-20 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD]79 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 3,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD] 87,500 [/TD] [TD] 85[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 2,500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 64,500 [/TD] [TD] 64,200 [/TD] [TD]300 [/TD] [TD] 3,800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD]69 [/TD] [TD]1,000[/TD] [TD] 6,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]67,200[/TD] [TD] 68,200[/TD] [TD]+1,000[/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] kestanesekeri [/TD] [TD] 82[/TD] [TD]79[/TD] [TD]78,5[/TD] [TD]500 [/TD] [TD] 3,500 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] feslege_n [/TD] [TD] 88[/TD] [TD]72[/TD] [TD] 71 [/TD] [TD]1,000 [/TD] [TD] 17,000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] persephonecik [/TD][TD] 68,200[/TD] [TD]64,900[/TD] [TD] 63,700[/TD] [TD]1,200[/TD] [TD] 4,500 [/TD] [TD] 50[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] flower788 [/TD] [TD] 59,700[/TD] [TD]59[/TD] [TD] 58,5[/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] perininkızı [/TD] [TD] 59,800[/TD] [TD]58,200[/TD] [TD] 58,200[/TD] [TD] aynı [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] oznurrd [/TD] [TD] 60,5[/TD] [TD]59,7[/TD] [TD] 59,7[/TD] [TD] aynı [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 55[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
kimse yuok saatlerdir
kızlar size bir önerim olacak. duygu da uygun görürse, perşembe cuma topic olarak ayran detoksu yapmaya ne dersiniiiiz?
sormana bile gerek yok herzaman açık sayfaa tabi demirbaşilaraaHerkes iyidir umarım..Bende iyi olmaya çalışıyorum devamlı koşturmacam var ve yoruluyorum..Diyete kışın başlamakla çok iyi bir başlangıç yapmışım evet dogum öncesine döndüm bende onun rahatlıgı var sanırım isterdimki disiplinim devam etsin ve biraz daha değişim olsun bende 55 gibi mesela olsun bunada şükür..55 li günleride çok gördüm ben eşim ve herkes gördü biliyor ama bir süre daha beni böyle görmeye devam edecekler diyet vs yapamıyorum devamlı dışarlardayken olmuyor uygulayamıyorsun...Kaç kez niyetlendim ayran detoksuna yok fırsat bulamadım...Birde yemek yedikçe pişman olmuyorum hatta sevdiğim ne varsa hangisini yesem diye düşünüyorum.nasılsa 15 kilo verdim yine verebilirim psıkolojisi var sanırım...Birde 63,6 kilo olabilirim ama herkes daha zayıf görünüyorsun diyor...Kalçam bile toparlanmış nasıl olduysa ben 60 kiloyken daha yayıktı..Üst bedenim 34 resmen belim 38 ama basenlerim 40 :))) Orantısızım şuanda kilo versem iyi olucak...Elimden geldiğince yürüyorum kızlar...İşten eve giderken yürüyorum kızımı alıyorum bebek arabasıyla yürüyoruz kızımın peşinde koştruyorum akşam sporu bu yüzden pek yapamıyorum..
Birde kilo vermeye ara verdim evet ama sırf ben mi canlarım hepimiz baharla pek uygulayamıyoruz zorlanıyoruz...
Elimden geldiğince sizde kabulederseniz ben yine bu sitede ve sayfada olacagım....
Mesela dünkü menüm işteyeken düzenliyim hep diyorum..
-Sabah Peynir zeytin maydanoz 1 dilim ekmek
-Öglen peynir 1 dilim ekmek
*yarım etiform
-Akşam salata az ıspanak 2 tanede köfte kızım yemedi ben yedim..parçalarını.
Pastane galetası 6-7 adet yaglı çörekotlu.
offf kolay olsa ke$ke ama nerdeee, bende bayiliyorum arkada$larimi görünce onlarin fiziklerine, sonra kendime bakmak bile istemiyorum, artik kendime renkli renkli kiyafetler almak istiyorum ama nerdee, kim bilir ne zaman görecegim 50 li kilolari belkide bir daha asla göremicem
atak neden oldu canim bir$eyimi kafaya taktin? illaki tetikleyen bir$ey oluyor, mesela bize misafir gelince neden bilmiyorum ama sürekli aldigim kilolara yorum yapacaklar diye korkuyorum ve illaki atak oluyor, belki sendede tetikleyen bir$ey vardir
bende isterdim ama baklagilleri hiç sevmiyorum, ayrani ise bol tuzlu ve kati olunca seviyorum
ben bugün lahana çorbasina ba$ladim, aslinda müsli falan yedim ama ana ögün olarak çorbadan yedim belki yarin, daha dikkatli olurum, gelecek hafta 1 yildir görmedigim arkada$imi görcem, en azindan su kaybim olsada biraz incelsem, o kizda kilo almak için ugra$iyor $imdi beni soru yagmuruna tutar nasil kilo aldin diye, güleyimmi agliyayimmi
slm güzellerimm artık karşıklıklı sohbet edilemez oldu özledim sizlerle ohbet etmeyiii ama anlıyorum herkezin telaşii var benim düğün doğum günü kimimiz hastlık kimimiz çocuk ,okul derkenn topik öksüzkaldııaman sağlığımız yerinde olsunn varsın böyle olsunn yazın demek böyle oluyor bende kışın verilmez yazın alınmazsandım ama yazın insan dahazorlanır günlerde uzun oluncaaa ,, dün eşimin doum günüydü kayınvalideye erken gittim sarmaardık yemek yaptım güzel birsupriz olduuu tabi dün yedim içtimmm bugün yine kg vermeye devam bundan sonraaabelki düzenli birşey yapamam ama almamak için elimden geleni yapcam inşallahh 11vhaziran oğlumun doğum günü 60 kg olmayı hedefliyorumm dün 40 beden bluza sığdım çok sevindim. etrafımdaki herkez kg verdiğimi söylüyor ama bana hala daha 10 kg dahA versem daha iyi olcak diyorum kendmi şişman görüyorummm nedensee durumlar böyle hanımlarrrr ...
ben de yapıyorum canımben bugün yapıyorum arkadaşım
slm güzellerimm artık karşıklıklı sohbet edilemez oldu özledim sizlerle ohbet etmeyiii ama anlıyorum herkezin telaşii var benim düğün doğum günü kimimiz hastlık kimimiz çocuk ,okul derkenn topik öksüzkaldııaman sağlığımız yerinde olsunn varsın böyle olsunn yazın demek böyle oluyor bende kışın verilmez yazın alınmazsandım ama yazın insan dahazorlanır günlerde uzun oluncaaa ,, dün eşimin doum günüydü kayınvalideye erken gittim sarmaardık yemek yaptım güzel birsupriz olduuu tabi dün yedim içtimmm bugün yine kg vermeye devam bundan sonraaabelki düzenli birşey yapamam ama almamak için elimden geleni yapcam inşallahh 11vhaziran oğlumun doğum günü 60 kg olmayı hedefliyorumm dün 40 beden bluza sığdım çok sevindim. etrafımdaki herkez kg verdiğimi söylüyor ama bana hala daha 10 kg dahA versem daha iyi olcak diyorum kendmi şişman görüyorummm nedensee durumlar böyle hanımlarrrr ...
kızlar en aktiflerden olan bwn bu aralar maalesef hiç giremiyorum artık yaz geldi ya misafirim çok geliyor akşama kadar çay kahve servisi yapıyorum resmen rabbim eksikliklerini göstermesin tabi ama yoruluyorum işte biraz bide buralara hiç uğrayamıyorum malum bu ara satış yapıyorum biraz bilmem rabbim kısmet edermi ama bide dükkan açmayı planlıyoruz sırf bayanlara yönelik umarım olur kilo verme işi iyi gidiyor çok şükür abarttığım zamanlarda oluyor dengelediğim zamanlarda kilo almıyorum çok şükür vermeye devam ediyorum yada sabit kalıyorum pazartesinden beri sabitim ne alıyorum ne veriyorum :)
iyiki kışın başlamışız kilo verme işine yazın olmuyormuş bu işler demekki çünkü herkesin yoğunluğu arttı misafiri arttı bende inşallah bu yoğunluk arasında kilo veririm çünkü en az 1 saat yürüyorum ve akşama kadar ayaktayım
böyle işte yarın sabahda misafirim gelecek sohbete gelebilirim inşallah gelemezsem hakkınızı helal edin
Herkes iyidir umarım..Bende iyi olmaya çalışıyorum devamlı koşturmacam var ve yoruluyorum..Diyete kışın başlamakla çok iyi bir başlangıç yapmışım evet dogum öncesine döndüm bende onun rahatlıgı var sanırım isterdimki disiplinim devam etsin ve biraz daha değişim olsun bende 55 gibi mesela olsun bunada şükür..55 li günleride çok gördüm ben eşim ve herkes gördü biliyor ama bir süre daha beni böyle görmeye devam edecekler diyet vs yapamıyorum devamlı dışarlardayken olmuyor uygulayamıyorsun...Kaç kez niyetlendim ayran detoksuna yok fırsat bulamadım...Birde yemek yedikçe pişman olmuyorum hatta sevdiğim ne varsa hangisini yesem diye düşünüyorum.nasılsa 15 kilo verdim yine verebilirim psıkolojisi var sanırım...Birde 63,6 kilo olabilirim ama herkes daha zayıf görünüyorsun diyor...Kalçam bile toparlanmış nasıl olduysa ben 60 kiloyken daha yayıktı..Üst bedenim 34 resmen belim 38 ama basenlerim 40 :))) Orantısızım şuanda kilo versem iyi olucak...Elimden geldiğince yürüyorum kızlar...İşten eve giderken yürüyorum kızımı alıyorum bebek arabasıyla yürüyoruz kızımın peşinde koştruyorum akşam sporu bu yüzden pek yapamıyorum..
Birde kilo vermeye ara verdim evet ama sırf ben mi canlarım hepimiz baharla pek uygulayamıyoruz zorlanıyoruz...
Elimden geldiğince sizde kabulederseniz ben yine bu sitede ve sayfada olacagım....
Mesela dünkü menüm işteyeken düzenliyim hep diyorum..
-Sabah Peynir zeytin maydanoz 1 dilim ekmek
-Öglen peynir 1 dilim ekmek
*yarım etiform
-Akşam salata az ıspanak 2 tanede köfte kızım yemedi ben yedim..parçalarını.
Pastane galetası 6-7 adet yaglı çörekotlu.
selammm
günler uzadı diye mi çok bişeler yiyesimiz geliyor acaba..bu iştah neyin nesi anlamadımmm ((( artık menü yazamıyorum utancımdan ...
biraz keyifsizdim canım birkaç gündür. ondan olmuş olabilir.
ahhh ahh ben de istiyorum o yazlık incecik tril tiril elbiseler giyebilmeyiiama inşallah o günlerde gelecek leyya'm, istedikten sonra olur.
lahana çorbası çok güzel bir ödem söktürücü. tadını sevebilsem ben de içerdim de bir ara yaptım o diyeti dayanamadım o tadakimseye kulak asma canım ya, çok zayıf olmaktansa bizimkisi daha iyi
eveet ben de okuldan çok yoğunum bu aralar. hepinizi özledim kızlar.
canım umarım 60 olursun ama kendine bu kadar yüklenme. sen zaten çok spor yaptığın için kesinlikle olduğun kilonun daha altında gözüküyorsundur. zaten boyun da uzun, şişman değilsindir eminim.
ben de yapıyorum canımyarın da devam edeliiimmm
evet yaa ben ne güzel erken yatıyordum şimdi 11 den aşa yatmıyorum eeböyle olun cada açık mutfak devamlı kendmi mutfakta buluyorummmselammm
günler uzadı diye mi çok bişeler yiyesimiz geliyor acaba..bu iştah neyin nesi anlamadımmm ((( artık menü yazamıyorum utancımdan ...
erce hayranım sanaaaaaaaaaa bana imzalı resmini yolla kızz ne diyimm evde oturayım aman olmasın diyen biri değilsin zimlisin yaa sigarayı bıraktın bilg öreniyonn kg veriyon ayyyyy benden kocamann maşallahhhhhhhh seni topiğin amazonu ilan ediyorummm ve takrar maşallahh diyorummmmmmmmmbilgisayar kursuna başladım arkadaşlar
herşeyi kızıma yaptırmak artık zoruma gitmeye başlamıştı en azından bana yetecek kadar bilgisayar kullanmayı öğrenmem lazım artık devire ayak uydurmak lazım
burnum gözlerim akıyo hapşırmaktan bitap oldum bahar alerjim çok zorluyo bu sene beni
yarın çok rahatsız olmazsam alışverişe gidicem bakalım kaç beden pantolonlara sığcam bu sene evdekileri daraltıp giymiştim artık yeni bişeyler almanın vaktidir
lcw da indirim varmış bugün kurs arkadaşım pantolon almış 19 90 a bol kesim hoşuma gitti
geçmişi okuyayım bakalım neler kaynatmışsınız
keşkee be leyyammmmmm ama olcazz eninde sonundaaaa sanada kendimede burdaki herkeze çok güveniyorum bak karabiberr nasıl hırs yaptııı maşallah onadaabende çok özledim valla, oysa tatildeyim ama okuldayken yapamadigim $eyleri tatillerde yapiyorum kagit i$leri falan, bu yüzden fazla giremiyorumm, artik kilomuz ayni sayilir, ke$ke haziranda ikimizde 60 olsakkk
bizede misafirler gelmeye ba$ladi tekrarr, eskiden çok sevinirdim $imdi kara karae dü$ünüyorum, ya ben eskiden yemek tatli falan yapmayi severdim ama sadece tadina bakip birakirdim ama $imdi misafirden çok ben yiyorum
in$allah dükkan açarsin bizde geliriz ali$veri$eeee
ahh canim senin yerinde olmayi ne kadar çok isterdim, bencede zayifligin keyfini çikar, tabi abartmadan, ama yemeyipte pi$man olmamak çok güzel olsa gerek
bende öyleydim 1.5 hafta sürdü sonra birden bire azaldii
evet kizlaarr, ben pazartesinden beri i$tah kesici almaya çali$iyordum tabi annemden gizli ama bir türlü onu atlatipta alamadim
bugün erken kalktim çar$idan boya alacaktim
eczaneye girdim, ve i$tah kesici hap istedigimi söyledim ama kapsülü dahil %100 bitkisel olsun dedim, tamam dedi, bir kutu verdi
parasini öderken, diyetisyenmi tavsiye etti dedi, hayir dedim
kaç kilo vermek istiyorsunuzki dedi, 10 kilo dedim, ki$in aldigimi vermek istiyorum dedim
adam dü$ündü, ve BMI nizi hesapladinizmi dedi, evet dedim, kaçti dedi, 26 küsür dedim
hmm kilonuz birazcik fazla dedi, evet dedim
yani eczaci kilo vermek istedigime $a$irdi, nedenmi? yüzüm zayif ve tezgahin arkasindan vücudumu göremedigi için
bu arada bu eczaneye 10 euroya yakin para verdim tek kutu için
boya almak için girdigim magazadanda yine i$tah kesici aldim yine %100 bitkisel, ona 6 euro verdim
ba$ka bir eczaneye gittim, kadindi, ona çok kabiz oldugumu ve çay istedigimi söyledim, sinameki çayi verdi 6 euro
inceltici krem aldim, 7 euroya yakin
bayagi para harcadim, ama hiç pi$man degilim, çünkü çay kabizligimi giderdi, dün sancidan ölüyordum bir buçuk haftadir a$iri derecede kabizdim çünkü ve dün ak$am yürümekte bile zorluk çektim
ikindide kom$uya gittik, ona gitmeden bir tane i$tah kesici içtim, ve orda canim hiçbir$ey istemedi, biraz çekirdek ve bir bisküvi yedim ve gözüm hiçbir$$eyde kalmadi
ak$am kom$u geldi, bir dilim brovni, biraz çekirdek ve kuru üzüm yedim, yine gözüm hiçbir$eyde kalmadi,
in$allah bu hap derdime derman olacak, bu sefer inaniyorum
bu arada sabah magazaya falan yürüyerek gittim 2 saat tempolu yürümü$ oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?