- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.341
kızlar bu gece çanakkaleye tura gidiyorumm sizin içinde gezerimmm
leylamm iyi senin şişliklerde çok çıkmamış bak tartıda 200 gr bişi değil...Annemi sormuşsun iyi hamdolsun safra akıntısı var kesilmedi o yüzden drenleri ve torbasıyla geziyor..bacağı enfeksiyon kapmış anlamadık antibiyotik aldık onu kullanıyor dün yine hastanede kaç tur attım hatırlamıyorum inanın...inşallah dua edinde bir an evvel şifasına kavuşsun...rabbim darda şifa bekleyen tüm kullarına içindede bize..derdimizin şifasını versin..
bu arada cumartesiyi pazara bağlayan gece hıdırellezmişş..millet gül ağaçları başında dilek yazıp asmalar... sabah ezanıylan sahillere koşmuşş,,arkadaşlar gitmiş iğne atsan düşmez dediler..
persephonecik ve leyla kızlar sınavlarınız inşallah iyi geçer allah kolaylık versin
hayırlı yolculuklar canım
her türkün görmesi gereken bi yer çanakkale ben çok etkilenmiştim oralardan
allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin allah onlardan razı olsun
kizlarr ali$veri$e gittim iki tunik aldim biri muhte$em nar çicegi renginde digeri gri ikiside 42 beden o kadar biktimki beden konusundan, hiç denemeden aldim yoksa 40 bedeni deneseydimde olmasaydi çok üzülürdüm eve geldim birini denedim biraz bol oldu ama yaki$ti, bir tanede ince kocuk aldim oda 42 beden ama onu denedim oldu ve hiç 40 a bakmadim bile...sanirim yava$ yava$ bu kiloya ali$tim
teşekkür ederim ama azmet plates çok toparlıyor her yeri tavsiye e derim benim de tek korkum işten 20.oo da .ıkacam akşam evde yememem lazım nolur bilmiyorumtebrik ederim canım pantolonunu iyi günlerde giyy
benim için 36 beden hayal bile olamaz ne kadar kilo versem totom erimiyo bi türlü
kızlar kusuruma bakmayın lütfen bu aralar ihmal ediyorum çok ama şu düğün telaşı ve benim herşey güzelolsunn pimpirikliğim yüzündenn çokzamankaybediyorumm inanmazsınız sabah çıkıyoruzzakşam dönüyoruzzz evee kaç gündürrr haladaha ayakkabı bulamadım lacivert bantlı çok fazlatopuğu olmayan sade ve şık bulamıyoruzzz takıda yok ortadaa offff yarın temizlikj yapıp dinlencem salı tüm işimi bitircemALLAHIN izniyle neyse kızlar sadece bu haftaaa sık olmasada uğrucammm sonra inşalla burdAYIMM hep herkez iyidir inşallah bugün malum doğumgünüm çok kaçırdım kaç gündür emeklerim boşa gittiii inş yARIN fazlaa çıkmam tartıdaa hayırlı geceelerrrr
gunaydın kızlar nasılsınızzzzz yenı bı doneme gırdık oğlusu krese verdım hayırlısıyla bakalım ıns. faydası olur hem bıraz uslanır hem bırdseyler oğrenır 15 dk suruyor yurume mesafası her sabah bırakıyorum ordan parka gecıp 1 saatte orda yuruyorum ordan eve ısguc sonra tekrar oğlusu almaya gıdıyorummm allahım erımem lazım yaaa
sizler nasılsınız bakalım nevar ne yok ozledım herkese pek gıremıyorum arada yazmasamda okuyup cıkıyorum ama genel bı boslama sanırımmm yaz geldı herkesın ısı gucu mısafırı hava guzel dısarı cıkılıyor derken gun bıtıyor ondan sanırım
duygum karabıberım kestane sekerım feslımmmmmmm ercemmmm leylemmmm kontesımmm nasılsınız ozledım hepınızıııı
kılom:78.600
merhaba arkadaşlar
kilom aynı 69
iki gün açık büfe ne bulursam yedim oteldebu hafta çok dikkat etmeliyim yoksa bana kilo olarak geri dönicek
kızlar bu gece çanakkaleye tura gidiyorumm sizin içinde gezerimmm
400 gr vermişsin valla süperrrduygucum dün sabah tartıldım ama yazmaya fırsat bulamadım canım
kilom :78.1
ohhhh kardeşim orda gitmişken slm söyleee :))) hiç gitmedimmm inş bir gün nasip olur gitmeyeekızlar bu gece çanakkaleye tura gidiyorumm sizin içinde gezerimmm
aminnn feslim cümlemizzz inş. valla herkezin üstünde bir ağırlık varken kg koruman süper feslimmmduygucum doğum günün kutlu olsun canım rabbim eşinle sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasib etsin
kilom aynı canım buna şükür ki almamışım :)
cnmmm çok tşk ederimmmm ben günündee tebrik ettin sayıyorum:)))sevgili duygu geç oldu ama idare et.. doğum günün kutlu olsunn.. nice sağlıklı ,huzurlu yıllara....
bu sabah okula geç kalıyordum zorla uyandım bu yüzden sabah tartılamadım.. inşallah yarın sabah bildiririm..
leylacığım ben kendimi tutuyorum böyle... bıraksam haftada 3 kilo alacağım(
amin....... inş bende görürümmm bir gün..hayırlı yolculuklar canım
her türkün görmesi gereken bi yer çanakkale ben çok etkilenmiştim oralardan
allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin allah onlardan razı olsun
güle güle kullannn kız hiç sıkılmaa zayıfladınmı daraltırsın bak geçen yıldan 44 beden pantalonlarım var daraltcam şu düğün telaşı geçsinn bluzlarımıda daraltcamm sende daraltırsınn hem sana ne de yakışmıştır şimdi onmlar maşalllahhhkizlarr ali$veri$e gittim iki tunik aldim biri muhte$em nar çicegi renginde digeri gri ikiside 42 beden o kadar biktimki beden konusundan, hiç denemeden aldim yoksa 40 bedeni deneseydimde olmasaydi çok üzülürdüm eve geldim birini denedim biraz bol oldu ama yaki$ti, bir tanede ince kocuk aldim oda 42 beden ama onu denedim oldu ve hiç 40 a bakmadim bile...sanirim yava$ yava$ bu kiloya ali$tim
inş güzel mutlu bir gün olur kg bana göre harika benim bitiş kg dasın inş olcammm şu hafta geçsinn 1 ayda 60 olcamm inşallah:)))günaydın arkadaşlar.. yine zorla uyandım gözlerim şiş şiş yazıyorum :))
kahvaltı yapacak zaman yok, okulda simit yiyorum böyle zamanlarda.
tartıldım şimdi:) 58.600
ehh iyii... neyseki 59 olmamışım :))
mutlu bir gün diliyorum..
aminnnnnnnn kız balmı damlıyor ağzındannn ÇOK TŞK EDERİMM... 3 gün kaldı düğüne ayakkabım yokk oFF DARALDIMM BUGÜN HALLEDEBİLİRSEM ONU HALLETCEMMcanım biraz geç oldu ama kusura bakma doğum günün kutlu olsun tatlım Allah sevdiklerinle hayırlı uzun ömür versin
işlerindede kolaylıklar dilerim güzelce geçir düğün telaşını
AMAN HAA DİKKAT O AÇIK BÜFELERRR NE TUZAK İNSANIN FERAH AÇIK HAVADA İŞTAHIDA AÇILIRN AZZARARLADÖNMENİ DİLERİM ERCEMM İYİ EĞLENCELERRmerhaba arkadaşlar
kilom aynı 69
iki gün açık büfe ne bulursam yedim oteldebu hafta çok dikkat etmeliyim yoksa bana kilo olarak geri dönicek
duygucum doğum günün kutlu olsun
ailenle sevdiklerinle sağlıklı uzunnn bi ömür diliyorum sana
birazcık geç oldu ama telefondan kk giremedim sistem hep attı okudum ama yazamadım
oh oh ilk tatil sezonunu sen açtın tatlım maşallah sana açık büfeye rağmen almamanda iyi bence
tatilin güzel geçmiştir umarım bende çok merak ediyorum oraları ama hiç fırsat olmadı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?