Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duygucum doğum günün kutlu olsun canım rabbim eşinle sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasib etsin

kilom aynı canım buna şükür ki almamışım :)

sevgili duygu geç oldu ama idare et.. doğum günün kutlu olsunn.. nice sağlıklı ,huzurlu yıllara....

bu sabah okula geç kalıyordum zorla uyandım bu yüzden sabah tartılamadım.. inşallah yarın sabah bildiririm..

leylacığım ben kendimi tutuyorum böyle... bıraksam haftada 3 kilo alacağım (

in$allah en kisa zamanda iyile$ir canim, Allah acil $ifalar versin tüm hastalara

persephonecik ve leyla kızlar sınavlarınız inşallah iyi geçer allah kolaylık versin

te$ekkürler canim, son 3 haftam kaldi yaa

hayırlı yolculuklar canım
her türkün görmesi gereken bi yer çanakkale ben çok etkilenmiştim oralardan
allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin allah onlardan razı olsun

ya ben aglaya aglaya bir hal olurum eminim, vatan'a bu kadar hasretken böyle yerleri ve hikayelerini TVde duyunca bile aglamak istiyoum

kizlarr ali$veri$e gittim iki tunik aldim biri muhte$em nar çicegi renginde digeri gri ikiside 42 beden o kadar biktimki beden konusundan, hiç denemeden aldim yoksa 40 bedeni deneseydimde olmasaydi çok üzülürdüm eve geldim birini denedim biraz bol oldu ama yaki$ti, bir tanede ince kocuk aldim oda 42 beden ama onu denedim oldu ve hiç 40 a bakmadim bile...sanirim yava$ yava$ bu kiloya ali$tim

Ben elimden geldigince almiyorum bisi , nasilsa zayiflaycam hic gerek yok diyorum kendi kendime cunku bi almaya baslasam sonu gelmiycek..
Bu kiloyu ve bedeni kabullenmis olucam Asla boyun egmiycem bu kilolara, SAVASA DEVAM
Sende oyle yap arkadasim YILMAK YOK

tebrik ederim canım pantolonunu iyi günlerde giyy
benim için 36 beden hayal bile olamaz ne kadar kilo versem totom erimiyo bi türlü
teşekkür ederim ama azmet plates çok toparlıyor her yeri tavsiye e derim benim de tek korkum işten 20.oo da .ıkacam akşam evde yememem lazım nolur bilmiyorum

günaydın arkadaşlar.. yine zorla uyandım gözlerim şiş şiş yazıyorum :))
kahvaltı yapacak zaman yok, okulda simit yiyorum böyle zamanlarda.
tartıldım şimdi:) 58.600
ehh iyii... neyseki 59 olmamışım :))
mutlu bir gün diliyorum..

canım biraz geç oldu ama kusura bakma doğum günün kutlu olsun tatlım Allah sevdiklerinle hayırlı uzun ömür versin

işlerindede kolaylıklar dilerim güzelce geçir düğün telaşını

tatlım ben iyiyim sende iyisin inş. hayırlı olsun küçük paşa büyümüşde kreşlere başlamış maşallah
ay canım o kadar yürüyüş erirsin erirsin sanada maşallah
bende seni çok özledim tatlımmmm bende sen gibi girip okuyorum yazamasamda
herkesin yaz telaşesi bir yerlere gitme birileri gelme işleri derken böyle oldu ama yinede tamamen kopmayalım

merhaba arkadaşlar
kilom aynı 69
iki gün açık büfe ne bulursam yedim otelde bu hafta çok dikkat etmeliyim yoksa bana kilo olarak geri dönicek

oh oh ilk tatil sezonunu sen açtın tatlım maşallah sana açık büfeye rağmen almamanda iyi bence
tatilin güzel geçmiştir umarım bende çok merak ediyorum oraları ama hiç fırsat olmadı:44:

duygucum dün sabah tartıldım ama yazmaya fırsat bulamadım canım

kilom :78.1
400 gr vermişsin valla süperrr

kızlar bu gece çanakkaleye tura gidiyorumm sizin içinde gezerimmm
ohhhh kardeşim orda gitmişken slm söyleee :))) hiç gitmedimmm inş bir gün nasip olur gitmeyee
duygucum doğum günün kutlu olsun canım rabbim eşinle sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasib etsin

kilom aynı canım buna şükür ki almamışım :)
aminnn feslim cümlemizzz inş. valla herkezin üstünde bir ağırlık varken kg koruman süper feslimmm
cnmmm çok tşk ederimmmm ben günündee tebrik ettin sayıyorum:)))
hayırlı yolculuklar canım
her türkün görmesi gereken bi yer çanakkale ben çok etkilenmiştim oralardan
allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin allah onlardan razı olsun
amin....... inş bende görürümmm bir gün..
güle güle kullannn kız hiç sıkılmaa zayıfladınmı daraltırsın bak geçen yıldan 44 beden pantalonlarım var daraltcam şu düğün telaşı geçsinn bluzlarımıda daraltcamm sende daraltırsınn hem sana ne de yakışmıştır şimdi onmlar maşalllahhh
inş güzel mutlu bir gün olur kg bana göre harika benim bitiş kg dasın inş olcammm şu hafta geçsinn 1 ayda 60 olcamm inşallah:)))
canım biraz geç oldu ama kusura bakma doğum günün kutlu olsun tatlım Allah sevdiklerinle hayırlı uzun ömür versin

işlerindede kolaylıklar dilerim güzelce geçir düğün telaşını
aminnnnnnnn kız balmı damlıyor ağzındannn ÇOK TŞK EDERİMM... 3 gün kaldı düğüne ayakkabım yokk oFF DARALDIMM BUGÜN HALLEDEBİLİRSEM ONU HALLETCEMM
merhaba arkadaşlar
kilom aynı 69
iki gün açık büfe ne bulursam yedim otelde bu hafta çok dikkat etmeliyim yoksa bana kilo olarak geri dönicek
AMAN HAA DİKKAT O AÇIK BÜFELERRR NE TUZAK İNSANIN FERAH AÇIK HAVADA İŞTAHIDA AÇILIRN AZZARARLADÖNMENİ DİLERİM ERCEMM İYİ EĞLENCELERR
duygucum doğum günün kutlu olsun
ailenle sevdiklerinle sağlıklı uzunnn bi ömür diliyorum sana
birazcık geç oldu ama telefondan kk giremedim sistem hep attı okudum ama yazamadım

AMİN..OLSUN TATLIM BEN GÜNÜNDE KUTLADIN SAYIYORUMMM TŞK EDERİMMMM

GÜNAYDINNNNNNN BALIK ETİ HATUNLAR ARTIK ŞİŞKO DEMİCEM BAYA VERDİK ÇÜNKÜÜÜ HANİ ŞU STARDA BİR PRGRAM VARYA ZAYIFLAMA ONA BAKIYORUM 90 lık lara baktım vayy be dedim bende böyleymişmiyimm ya insan anlamıyor sürekli evindeki aynaya bakmaktann ben 85 kg iken kendimi kilolu görmezdim nedenseee alışverişte görüdüm şok oldum ama şimdi hala daha kilolu görüyorum kendimi benim şuan vucudumda kglarım kol ve koltuk altı bölümündee onun dışında hem alt hem üst 38 beden giyiyorum ama üst 40 oluyor bazen.. 9 kg daha versem 59 kg olcamm inş ...neyse hayırlı bir gün diliyorum öptüm herkeziii ALLAHA emanet olunnbanakolay gelsinnn

merhaba kızlar. hiç tadım yok dün kendimi cipse çikolataya vurdum yine.

forumda bir şey gördüm, belki sizin de dikkatinizi çekmiştir. haşlama tavuk- salata diyeti. ona başladım bugün. 1 hafta yapalım bakalım sonuç nolcak. öptüm hepinizii

uzun aradan sonra dünki menüm
dün sabah 5 de geldik yattım kalktığımda saat 2 olmuştu kavaltı öğle birlikte oldu

çeyrek ekmek
az yağda yumurta
domates salatalık bir parça peynir
şekersiz çay

ara
şekersiz neskafe

akşam
şehriye çorbası bir dilim ekmek

bir kase kabak çekirdeği ürgüpte meşhurmuş sütlü kabak çekirdeği ordan aldım
şekersiz neskafe

2 litre su
45 dakika yürüyüş

oh oh ilk tatil sezonunu sen açtın tatlım maşallah sana açık büfeye rağmen almamanda iyi bence
tatilin güzel geçmiştir umarım bende çok merak ediyorum oraları ama hiç fırsat olmadı:44:

tatilimiz çok güzel geçti ama az geldi keşke bi kaç gün daha kalabilseydik doyamadık oralara
inşallah bir gün sanada nasip olur gitmek canım gerçekten televizyonda gösterdiğinden çok daha güzel bi yermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…