- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.361
iyiygezmeler tatlım bende lıse donemımde tur duzenlenmıstı gıtmıstım cok harıka yerler duygulanmamak elde değil gezerkennnkızlar bu gece çanakkaleye tura gidiyorumm sizin içinde gezerimmm
GÜNAYDINNNNNNN BALIK ETİ HATUNLAR ARTIK ŞİŞKO DEMİCEM BAYA VERDİK ÇÜNKÜÜÜ HANİ ŞU STARDA BİR PRGRAM VARYA ZAYIFLAMA ONA BAKIYORUM 90 lık lara baktım vayy be dedim bende böyleymişmiyimm ya insan anlamıyor sürekli evindeki aynaya bakmaktann ben 85 kg iken kendimi kilolu görmezdim nedenseee alışverişte görüdüm şok oldum ama şimdi hala daha kilolu görüyorum kendimi benim şuan vucudumda kglarım kol ve koltuk altı bölümündee onun dışında hem alt hem üst 38 beden giyiyorum ama üst 40 oluyor bazen.. 9 kg daha versem 59 kg olcamm inş ...neyse hayırlı bir gün diliyorum öptüm herkeziii ALLAHA emanet olunnbanakolay gelsinnn
tatlım ben iyiyim sende iyisin inş. hayırlı olsun küçük paşa büyümüşde kreşlere başlamış maşallah
ay canım o kadar yürüyüş erirsin erirsin sanada maşallah
bende seni çok özledim tatlımmmm bende sen gibi girip okuyorum yazamasamda
herkesin yaz telaşesi bir yerlere gitme birileri gelme işleri derken böyle oldu ama yinede tamamen kopmayalım
merhaba kızlar. hiç tadım yok dün kendimi cipse çikolataya vurdum yine.
forumda bir şey gördüm, belki sizin de dikkatinizi çekmiştir. haşlama tavuk- salata diyeti. ona başladım bugün. 1 hafta yapalım bakalım sonuç nolcak. öptüm hepinizii
evet canim bende baktim o diyete denemek istiyorum bende, anneme dicem bana tavuk gögüsü alsin, bizim evde kimse sevmiyor diye hiç bulundurmuyoruz yani ben seviyorum birtek :)) belki gelecek hafta ba$larim adet oldum nihayetinde bu arada :)
duyfer : bende kendi kendime dedim kilo verirsem daraltirim diye, övünmek gibi olmasindaa ben kendim daraltiyorum veya kisaltiyorum kendi kiyafetlerimi
merhaba kızlar. hiç tadım yok dün kendimi cipse çikolataya vurdum yine.
forumda bir şey gördüm, belki sizin de dikkatinizi çekmiştir. haşlama tavuk- salata diyeti. ona başladım bugün. 1 hafta yapalım bakalım sonuç nolcak. öptüm hepinizii
güle güle kullan tatlımmmm .. ayy topiğimizee melek mi gelcekk çok sevindimmmm inş gönülüne göre olurrr ve hamile kalmışsındırr. bende istiyorum ama cesaret edemiyorum bir yandan diyorum hazır anteramanlıyken yap birtane daha ama işte korkuyorum yeni yeni uyumaya başladımm neyse ALLAH bilir geleceği saati hayırlısı olsunn isteyen herkezede nasip etsin inşallahiyiygezmeler tatlım bende lıse donemımde tur duzenlenmıstı gıtmıstım cok harıka yerler duygulanmamak elde değil gezerkennn
valla duygucum bende 78 kıloyum ınana bende kendımı kollarım dısında cokta kılolu gormuyorum bugun dr gıtttım guya spıral benı koruyor dıye dusunurken kaymıs gıtmısss cıkarttırdım dr gebelık testı ıstedım rahımde kalınlasma var gebelık olabılır dedii inşallah varıdr ıstıyoruz artıkk valla ben cok hızlıyım ılk topik cocugunu ben dorucucam banane banane hayırlısıyla tabı sonuclar bı gelsın değilsem bıle calısmaya baslıcaz kocısleee gelırken de lcw ye ugradım 2 tane penye aldım bırı xl bırıde 44 beden benımde 42 gıydım tam sardı bedenımı 44 daha ıyı oldu
evet canim bende baktim o diyete denemek istiyorum bende, anneme dicem bana tavuk gögüsü alsin, bizim evde kimse sevmiyor diye hiç bulundurmuyoruz yani ben seviyorum birtek :)) belki gelecek hafta ba$larim adet oldum nihayetinde bu arada :)
duyfer : bende kendi kendime dedim kilo verirsem daraltirim diye, övünmek gibi olmasindaa ben kendim daraltiyorum veya kisaltiyorum kendi kiyafetlerimi
dün banada bir atak tuttu ay evdee birşeyler olsaaa kesin tavan ederdimm neyseki galete yoğurtla atlattım akşam oluyor banaaa hadi yeni beslenme şeklin hayırlı olsunnn
dün menüm çok güzel gidiyo du ki takii gece kocama göndermek için yaptığım elmalı kurabiyeler pişene kadar
Buradan bi arkadaşın eşi şantiyeye gidiyodu bende eşime taze asma yaprağından sarma yaptım elmalı kurabiye yaptım gece 1 de ancak işim bitti ve ben o saatte yedim onlardan
napiyim miss gibi kokmuştu dayanamadım
ayy çok sevindimmmmmmmm gamzemmdarsı başımabenimde geçsinnn zaten pko düşmanı yağ tuz şekerr ,fazla yormadan gelsinnn bebişşş inş tabi hayırlı sağlıklı bir evlattben geldım kızlarrrrr duygucum bebeıs yokmussss ama pkom falan kalmamıs cokkk mutlu oldummm ınsulın dırencım trıoıd sevıyelerımde cokk ıyı cıktı sadce bıze kocısle fazla mesai yapmak kaldı ınşallah allah hayılrlısıyla verırı bı evlat daha elı ayagı duzgun saglıklı olması en onemlısı
üzülme tatlım dönemdönem olur böyle şeyler benimde regl günüm yaklaştı kardım taşgibi tok ama birşeyler yemek istiyorummm malasefff ayy şöyleiştahım birkapansaaa keşkeeeeeeeee ya çok değil 6 yıl öncee sabah kahvaltıd büyük boy pizza patate colaiçerdim kahvaltıdaa gün boyu fassfod yerdim hep 50-53 kg dum şimdisu içsem .+1 oluyorrrya ben de kaç gündür çok yiyorum karar veiryoırum diyete başlamaya ama devamı gelmiyoroff napıcam ben yaaa tartıda +1 gördüm iki günde
günü ben kapattım ben açıyorum günaydınnn hanımlarrrrrrrr nasılsınızzzz bakemm, bende kuziye oyun grupu araştırıyorum benim evin aşası sırf yuva kreşş günde 2 saat sosyalleşsin çocuk ay hiç kıyamıyorum tek başına büyüyor çocuk,bizim zamanımızda sokakta büyüdük hep 2 katlı evler şimdi boy boy apartman elimden geldğince parka gidiyoruz ama akşam oluyor geneldee gündüz 2 saat yollasam güzel olcakk neyse şu düğün bi geçsinnnn ayy böyle konuşcak şeyde buılamıyorum gelkinde 2 çift sohbet edekk
ah sen burdasın ama bende ilk ayfayı güncelledimm kaçırdım seniiste geldim burdayimmmm
ben sohbete hazirimmm
evet yaa kıyamam tek başına benim fındık oğlumm neyseki klreş çok düğünden sonra gitcek tek tek hangisi uyarsaa kımetse yollucam ama 2 saat nasıl ayrı kalcam bilmiyorummcanim kres cocuklar icin gercekten iyi oluyo,bizim almanyada 3 yasinda basliyolar cocuklar,ama calisan anneler iki iki bucukta verebiliyolar,zor tabi kücükler ama napicaksin,oglumda 3 yasinda basladi 6 yasinda cikti su gibi almanca ögrendi,hic almanca bilmiyordu basladiginda,bide tek cocuk olarak büyüdù kres ona cok iyi geldi,sende bence yazdir,en önemlisi kendine özgüveni olusuyo cocugun
günü ben kapattım ben açıyorum günaydınnn hanımlarrrrrrrr nasılsınızzzz bakemm, bende kuziye oyun grupu araştırıyorum benim evin aşası sırf yuva kreşş günde 2 saat sosyalleşsin çocuk ay hiç kıyamıyorum tek başına büyüyor çocuk,bizim zamanımızda sokakta büyüdük hep 2 katlı evler şimdi boy boy apartman elimden geldğince parka gidiyoruz ama akşam oluyor geneldee gündüz 2 saat yollasam güzel olcakk neyse şu düğün bi geçsinnnn ayy böyle konuşcak şeyde buılamıyorum gelkinde 2 çift sohbet edekk
ben geldım kızlarrrrr duygucum bebeıs yokmussss ama pkom falan kalmamıs cokkk mutlu oldummm ınsulın dırencım trıoıd sevıyelerımde cokk ıyı cıktı sadce bıze kocısle fazla mesai yapmak kaldı ınşallah allah hayılrlısıyla verırı bı evlat daha elı ayagı duzgun saglıklı olması en onemlısı
dügünede az kaldi ,söyle elbisenle sacinla makyajinla güzel bi resim bekliyoruz artik senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?