- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.401
bende gitmi$tim kapadokyaya gerçektende çok güzeldiii, ben birde pamukkaleyi görmek istiyorumm
aa ben unuttum demekki forumda sari$ini esmeri kizili kumralidaa varrr
ayyy çok romantik bari telefon numaralarini alsaydilarbu arada kizin kaç ya$inda?
ah kizlar ah duygulandim yineeee gamzeee duygulandirdin beniii
Allah kimseye kar$iliksiz veya platonik a$ik etmesinnnn
seni unuturmuyuz hiçç güzelim
kızım 16 yaşında eylülde 17 olucak allah nasip ederse
ercemm normall en güzel ilk aşk yaşı yinede böyle şeylere meyilli konuşmalar yapmayın bence erkekleri düşünen kızlar okumaz aklında olsun...
aşıkkk leyla güzell leylaa.......
bakk bir zamanlarr bir kızz bir erkeğe platonikk aşık olmuş hemde nasılll..ama 2. kez bile görememişş aslında sorup öğreneceği kadarda ulaşabileceği birisiymişş bu tamm 10 yıl sürmüşş herkez ailesi arkadaşları onun bu platonikk durumunu bilirmiş hatta erkekte o bir kerecik görüşmenin çok etkisinde kalmış o kızı beğendim demiş ailesinee...ama olmamışş tam 10 yıl dile kolay sonra kız bişekilde bu oğlanla internetten görüşmüşş ismini ve kim olduğunu demedenn...sonra telefonlaşmışlarr..ama isim felan verme yokk oğlan konuştukça bu mechull kıza bir kez daha aşık olmuşşş yalvarmışş nerdeysen geleyimm yüzünü görmek istiyorumm aslında bilse o birecik görüp 10 yıl evel beğendiği kızz anında uçar yanına... ama kız diyememiş ben o yum diye..ama çok ilginç bir şey olmuşş kız ona gel diyememişş o hayallerde sevmiş çünkü iş gerçeğe yaklaşınca işin büyüsü kaçmışş...derkenn kız vazgeçip bir daha o defteri açmamış...
yaa sorma o kadar ince bi çizgi ki bu konular allah yardımcım olsun kızımada akıl fikir verasin
işte çok sıkmıyım diyorum bana anlatsın herşeyini ama saygısınıda bozmasın ee babamızda evde yok hem otoritem olması lazım hemde bana yakın olması lazım
leylacıma hikaye 2
ilk anlattığımm tamamen gerçek yaşanmıştır...
diğer hikayemizz..bir arkadaş yine kız benim yakınn arkadaşımm herşeyine şahidimmm..
17 yaşında başladı paltonik aşkları çokk temiz dindar bir çocuktu aşkı...8-9 sene sadece düşüncelerinde ve arada sırada görüşerek yaşadılar masum aşklarını ama oğlanın ailesi kızı istemedi başı açık diye dindar ailee olduklarındann..çokk acı çektiler kız oysa ne isteseler yapacaktııı...ama olmadı bi kere kızı istemediler yaa...
sonuçç...
her iki hikayedeki aşık arkadaşlarda evli mutlu ve çocuklu erkeklerde kızlarda çokktann unuttularr ama görünürde...
çünkü ilk aşklar karşılıksız aşklar unutulmazz...
haaa.. bide allah yazmamış demekki yazgı yoksa olmuyor bee gülümmm...
canimmmm
ahh bu benim hikayemmi yoksa?
itirafta bulunacagimben face hiç sevmem hatta hesabim yok bile, ama ismini falan ögrendim, ögrenince hemen hasap açtim, onu ekledim :18: geçen seneydi ve konu$tum :18::18: ama kim oldugumu demedim bile sadece içimdeki hasreti gidermek içindi hatta ismimi bile demedim, onun geldigi saatleri kontrol edip hergün pc nin ba$inda bekledim tam yemek saatindeydi yemek bile yemedim o gelirde konu$amam diye, ama nedense dilim varipta söyleyemedim hatta ona sordum sevgilin varmi diye oda geçen sene ayrildim dedi, ben ise benim sevgilim var dedim ( diyemedim ya birde pc nin ba$inda kipkirmizi olurdum i$tahim kapanirdi havalarda uçardim ama en fazla 5 kere konu$mu$uzdur tam benim sevdigim gibiydi konu$malari falan ama pek kullanmazdi face'i sonrada face ini tamamen sildi ben sadece beni sildi sandim ama arkada$imin face'inden baktim ondada öyle biri yoktu birdahada girmedim zaten... böyle i$teee
haklısın canımm çokk ince bir çizgii...
allahım banada yaşatırmı acepp böyle güzel özel duygularıı...
ahhh canımm yaa aslında paylaşmam gereken çok şey var ama o kadar doluyumkii ama burası yeri değill ercee...
ya bende 10 yildir seviyorum onu, ama olmicak biliyorum kaderimde olsaydi zaten yilda bir kaç kere degildi en azindan ayda bir görürdüm vede ayni ortamda bulunurduk en azindan ama yok ben onu sokakta falan gördüm ve sevdim, ama $imdi ba$kasiyla evlenirsem illaki onun izleri olacak içimde bende bundan korkuyorum ben e$imi aldatmi$ ve aldatiyormu$ gibi hissederim sanirim, ama eger onuda çok seversem izleri bile silinir kim bilir...
haklısın canımm çokk ince bir çizgii...
allahım banada yaşatırmı acepp böyle güzel özel duygularıı...
ahhh canımm yaa aslında paylaşmam gereken çok şey var ama o kadar doluyumkii ama burası yeri değill ercee...
anlatsana canim yaaa bak ben her$eyi payla$timmmmm, ben seni evli saniyordummmmmmmm
anlatsana canim yaaa bak ben her$eyi payla$timmmmm, ben seni evli saniyordummmmmmmm
bak şuanda senin hayatında seveceğin biri olmadı için böyle düşünüyorsun biri olsun onu hemen unutursunn allahın sevgili kulusun.. yazgı olmadığından allah sizi bir araya getirmiyordur yada vakit saat bekleniyordurr...
bazı insanlar bu tarz şeyleri zorlayıp evlenip ayrılıyorlar nişan atıyorlar nedenler hep sudan oluyorr. yazgı yok yazgıı yazgıya kurban olayımm...
kontesim canım gözümden yaş geldi içimi cızlattın be arkadaşım
rabbim inşallah sanada isteyen herkesede nasip etsin anneliği
istediğin zaman konuşalım canım zamanını söle yeter canım
ilahi leyla evliyimm tabii çokk sevdiğim ilk aşkımla hemdee..
ben erce için yazmıştım onu benimm kızım yaşasaydı 3 yaşına girecektii herkesinn birderdi var durur içerisindee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?