Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın canım ben kendi adıma iyiyim bugün kursum vardı hiç canım istemedi evde yattım bu saate kadar
kreş iyi olur tabii kuzeye yavrum kendi yaşıtlarıyle oynar sosyalleşir

kapodokyani havasimi carptiki:26:ayyyy cok güzel yerler nasil muhtesem bi görüntü,cok görmek istedigim yerlerden biri,insallah bizede nasip olur gitmek

alisirsin canim,baslarda zor geliyo ama sonra alisiyosun.ben ilk basladiginda 9 dan 12 ye getiriyodum,sonra 9 dan 2 ye kadar biraktim,hem oglana iyi geldi hem bana,o ordayken bütün islerimi hallediyordum

evet ya hele bi gitsin saatlerni organize etcem öğle uykusundan öncemi sonramı yollsam acabaa
günaydın canım ben kendi adıma iyiyim bugün kursum vardı hiç canım istemedi evde yattım bu saate kadar
kreş iyi olur tabii kuzeye yavrum kendi yaşıtlarıyle oynar sosyalleşir
evet ya teyzesii tek başınaa çocukk
dügünede az kaldi ,söyle elbisenle sacinla makyajinla güzel bi resim bekliyoruz artik senden
elbettem resim yüklücemm inş istedğim gibi olur kompla saç makyajj
evett evet düğündeki elbiseni bende merak ediyorum :18::18::18:
valla o zaman paylaştığım resimlerden alakasızz elbet çünkü istediğim kg ulaşamadım tek kolu açık malesef riske atamazdımm malum kg var dahaaa neyse inş beğenirsinizzz az kaldı artık hafta içi yüklerim resmi tabiki goosp gırl

kapodokyani havasimi carptiki:26:ayyyy cok güzel yerler nasil muhtesem bi görüntü,cok görmek istedigim yerlerden biri,insallah bizede nasip olur gitmek

ben hayran oldum poticim iki gün az geldi bi çok yeri gezemedik bide yağmur çok yağdı şansımıza
erciyese hayran oldum nasıl bir ihtişamdır rabbim nasıl özene bezene yaratmış
inşallah sanada nasip olur canım tv de göründüğünden bin kat daha güzel oralar
haa bu arada kızım bi japon çocuğa aşık oldu

canım bi kaç kilo sıkmasın canını benim arkadaşımın güzelliği gözleri yeter

ahh ercem çok naziksinnn ağzında çiçek balımı akıyor yoksammmmmm seninde bi havanvarrr varyaaa maşallahhh çok havalı ve güzelsinn ayy bizim tüm topikçe güzelizz yaaaa esmeri kumralı sarısını kızılıı

ayy şunlara bakk yerim onun aşık olmasnı peki annesi nasıl anladınn aşık olduğunuu:))

bak sen bak bak ,büyüste asiktami olurmus,onuda demek kapodakyanin havasi carpti

sorma yaa unutamadı çocuğu resim falan çektirdiler hem çocuk telefonuna çekti hemde benim kız kendi telefonuna gençlik işte ahh ahh bizim zamanımızda annemizin yanında böle şeyler yapılmazdı ama artık devir değişti mecburen

ayy şunlara bakk yerim onun aşık olmasnı peki annesi nasıl anladınn aşık olduğunuu:))

anlatayım çok romantikti yaa
bizi bi gece klubüne götürdüler orada türk gecesi gibi bi organizasyon yapmışlar türkten çok laponşar vardı neyse herkes kalktı çoştu tabii müzikle bizde japon kadınlara çiftetelli oynamayı öğretiyoruz eğleniyoruz benim kız da bu arada o japon çocukla bakışıyomuş ama ingilizcesi yetersiz konuşamaıyolar böle uzaktan platonik işte sonra tam çıkarken çocuk peşimizde geldi o aradada resim çekildiler falan böle komik oldu biraz ama güzel zamanlardı
kızıma katkısı artık ingilizce öğrenmek ve konuşmak istiyomuş

sacimizi basimizi yolarlardi,vakti zamaninda biriyle birbirimizi sevmistik istemeye geleceklerdi, tamam veririm dedi ama evlatliktan reddederim hic bir seyine karismam dedi babam

kiyamammmmmmmmmmmmmm

sacimizi basimizi yolarlardi,vakti zamaninda biriyle birbirimizi sevmistik istemeye geleceklerdi, tamam veririm dedi ama evlatliktan reddederim hic bir seyine karismam dedi babam

ayyy kıyamam yaa
benim annemde saoğsun hiç anlamazdı beni hiç bişeyimi anlatamazdım kızımla öle olmasını istemiyorum erkek arkadaşınıda bileyim yalan sölemesin bana

dün aksam eltimdeydik kizimizi vermeye pek gönüllü degiliz hic birimiz,ailelerimiz pek uyusmuyo,onlar cok dindar bir aile ,elhamdülillah bizde muslümaniz ama onlar biraz fazla düskünler,bizim kizimizda cok modern ve serbest yetismis,kaynim aksam dedi kizina gönlüm razi degil seni oraya vermeye,seviyorum baba dedi sonucta benim hayatimdedi,zaman gercekten degisti

bende gitmi$tim kapadokyaya gerçektende çok güzeldiii, ben birde pamukkaleyi görmek istiyorumm

aa ben unuttum demekki forumda sari$ini esmeri kizili kumralidaa varrr

ayyy çok romantik bari telefon numaralarini alsaydilar bu arada kizin kaç ya$inda?

ayy canim benimde en büyük korkum bu, benim babam aslinda çok sert bir adamdir hiçbir$eyi payla$mam onunla basit olsa bile çünkü kizacak bir$ey bulur ama bu isteme konusunda ba$ina gelmedi diyemi bilmem ama anneme demi$ki " bizim kizin aklinda biri varsa söylesin evlenme ya$i geldi" tabi ben $ok oldum babamdan böyle bir$ey duyunca

ama aslinda gerçekten öyle olacagini sanmiyorum, ben $u anda master yapiyorum ve ailem benim kadar okumu$ biriyle evlenmemi istiyor ama bilirsin avrupadaki Türk erkekler okumaya merakli degil hatta hiç bu kadar okumu$ erkek tanimiyorum hep kizlar okuyorr, eee ben nasil benim kadar okumu$u bulacagim (( he birde herkes "kendi gibi güzel ve huyu güzel birini bulur in$allah" diyorr annemde "in$allah" diyor ee ben nerden bulcamm herkesin kriterine uyamam :18:

canim ikiside birbirini sevmi$ bence çok iyi anla$irlar, üstelikte dindar olmasi daha iyi dü$ünsene dinle alakasi olmayanla evlenmek isteseydi, bence çok hayirli bir kismet bulmu$, özelliklede ailelerde iyise bundan iyisi yok :)

gamzecim rabbim hayırlı zamanda hayırlı evşlat nasip etsin canım

ayyyy kıyamam ya asıkta olurmusss ne guzel yaa benımde oğlusum buyuyupte kızlara gonlunu kaptıracakta ben bunları gorecekmıyım acaba ne guzell yaa ınsan anne olraka hem heyecanduyar hem duygulanırrrr karısık seyler ısteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…